PDA

View Full Version : Сексуална необразованост ?

Vichko0o
11-24-2009, 18:56
Защо по дяволите правите секс, когато не знаете да се предпазвате ?
Защо по дяволите пиете "хапчета", когато не знаете за какво са и какво правят с организма ви ?
Какво постигате като правите секс само за да не сте "по-назад" от останалите? Освен някой нов член на семейството.....
Защо си въобразявате, че правенето на секс ви прави нещо повече от останалите ?
Защо всяка девствена девойка над 16 годишна възраст трябва да се комплексира и да се мисли за "смотана" ?
А чия вина е всичко това ?
(Моя гледна точка, е че по-голямата част е заради немарливите и безотговорни родители.... а останалото е на "лошата компания")
Как точно се изразява "любовта" при 13-14 годишните ? Нека едно 13-15 годишно лапе ми обясни "що е тва любов" ?
(Казват, че правят секс по любов нека обяснят как ги разбират тея неща)

Не ме хранете за темата, просто ми е интересно да видя кво ще отговорят повечето ! Ако се сетя за друг въпрос ще го впиша 8-)

LittleDude
11-24-2009, 19:01
сичко се прави за кеф...

Vichko0o
11-24-2009, 19:04
Да беше само зарад кефа нямаше да е проблем, ама не е това причината ;)

beachy_bunny
11-24-2009, 19:11
За да питаш :)

Vichko0o
11-24-2009, 19:15
И да имаш къде ТИ да си пуснеш безсмисления и крайно тъп и далеч от темата отговор ?

Stefchyy
11-24-2009, 19:15

+1

teenems
11-24-2009, 19:16
Защото си умен. хах

Ми не щото са едни тъпи дрисльовци дето устата им на мляко мЕрише още :? ама за секс мислят ](*,) .
Шибаняци ! И кво като спал/а с 15 на 15 години и кво интересен/а ли е ? Не ,ама .. иди обяснявай! Ти кво се занимаваш с глупости ? Гледай си кефа и да не ти пука #-o

Vichko0o
11-24-2009, 19:20
Не бе не вие не ме разбрахте.... Мене слабо ме вълнува дали го правят или не ... Тях ще ги боли главата, а не мене!

Но ме интересува ЗАЩО ?

monincetyyy
11-24-2009, 19:27
Абе Вичи :-D Въпрос без отговор кво очакваш :) остави ги да си трепат главата пък ти си мисли за твоите си неща :)

Ivo92
11-24-2009, 19:30
Еми от къде да знам защо. Модерно е на по 13, 14 години да се чукаш вече, А колкото до удоволствието ти на 14 години не знаеш е*е ли ти се, пикае ли ти се, секс ще ми правиш хахаха. Като при цигарите е- гледам ги на по 12, 13 години и пушат - а защо пушат - защото било модерно, хехе, колкото да не си по - назад от останалите.

На къде върви този свят :-o

Hilary_
11-24-2009, 19:33
Щоту правейки го от по - ранна възраст се мислят за много вървежни .. груба грешка .. ;д

Защо по дяволите пиете "хапчета", когато не знаете за какво са и какво правят с организма ви ?
Мозъка им не им стига за това да преценят трезво дали им се прави секс или им се пикае, камо ли за хапчетата ..

Какво постигате като правите секс само за да не сте "по-назад" от останалите? Освен някой нов член на семейството.....
как бе .. лепват им благозвучните и така желани "СеКсИтЪъ" ии разни подобни дету не ми се пишат щоту се изнервям с тия букви .. ;д

Иска се акъл, за да се осъзнаят амаа слабоо .. ;д

Защо всяка девствена девойка над 16 годишна възраст трябва да се комплексира и да се мисли за "смотана" ?
опааа тука сбърка .. не се смятам за смотана, а напротив кеф ми е, че съм от малкото .. :grin: :grin:

Не ме хранете за темата, просто ми е интересно да видя кво ще отговорят повечето !
смеят ли .. 8-) 8-)

п.с. темата ме кефи .. 8-)

Pesenta
11-24-2009, 19:34
Aз пък открито защитавам VichkoOo (не че той сам не може,но се издразних малко) Ако вложите малко мисловна дейност ще разберете , че е напълно прав. Ако нямате нужната култура , за къде сте тръгнали ? Удоволсвието си е удоволствие , но гледайте да е с мярка. За мен секс без презерватив е по-скоро глупава отколкото героична проява. Изключение правят дългите връзки когат одвамата партьори се познават и си имат доверие.Пък и друго, за което се сетих е , че практикуването на секс определено не ти придава важност, а един вид самостоятелност.
Edit : Девствените момичета над 16 не са смотани. Това си е техен избор. Някои го правят от инат , други от страх ,а трети просто чакат подходящ :)
Edit 2 : Не се впрявай толко пич ;) :-) :D :-D

amk933
11-24-2009, 19:35
Първата смислена тема в раздела от доста време насам, за което ЕВАЛА.

Отговор: Защото малките са адски тъпи и плоски и в миниатюристичния им мозък не се намират и два живи неврона, с които да мислят.
Отговор 2: Малолетната проституция в българското общество е последен писък на модата.
Отговор 3: Да се похвалиш на "яките" другарчете, кифли и всякакви такива познати и непознати човекому индивиди е по-важно, от потенциални рискове, бебета, аборта и мислене с главата, чиято основна функция все повече е да служи за стабилизатор и равновесие.
Отговор 4: Масова деградация и дегенерация.

:?

monincetyyy
11-24-2009, 19:43
Първата смислена тема в раздела от доста време насам, за което ЕВАЛА.

Отговор: Защото малките са адски тъпи и плоски и в миниатюристичния им мозък не се намират и два живи неврона, с които да мислят.
Отговор 2: Малолетната проституция в българското общество е последен писък на модата.
Отговор 3: Да се похвалиш на "яките" другарчете, кифли и всякакви такива познати и непознати човекому индивиди е по-важно, от потенциални рискове, бебета, аборта и мислене с главата, чиято основна функция все повече е да служи за стабилизатор и равновесие.
Отговор 4: Масова деградация и дегенерация.

:?
Съгласна съм напълно.

П.П: Мерси че само те цитирах, вместо да пиша всичко това, че ме мързи нещо :D

beachy_bunny
11-24-2009, 19:51
Aз пък открито защитавам VichkoOo (не че той сам не може,но се издразних малко) Ако вложите малко мисловна дейност ще разберете , че е напълно прав. Ако нямате нужната култура , за къде сте тръгнали ? Удоволсвието си е удоволствие , но гледайте да е с мярка. За мен секс без презерватив е по-скоро глупава отколкото героична проява. Изключение правят дългите връзки когат одвамата партьори се познават и си имат доверие.Пък и друго, за което се сетих е , че практикуването на секс определено не ти придава важност, а един вид самостоятелност.
Edit : Девствените момичета над 16 не са смотани. Това си е техен избор. Някои го правят от инат , други от страх ,а трети просто чакат подходящ :)

ок и аз се съгласявам с него , но ми кажи какво можем да направим ние например ... ? Това си е техен и на родителите им проблем ... След като нямат мозък в главите си за да разберат що за отговорно нещо е СЕКСА добре нека да стават майки на 12-13 ,но след като са си правели кефа нека и да поемат отговорноста за плода на тяхната безумна идиотщина , но след като няма хора който да го разберат и родители които нямат желание да ги вкарат в правия път ... Съдба ...

TheX
11-24-2009, 20:02
Защото е мудярну и всички гу правят!
Е това вече е уникалната простотия.Как ше изпиеш хапче без дори да погледнеш за какво е?! :?
При малките пишлемета-респект.При момиченцата-прякора "Курвата"
При момичетата-колкото е по запазена толкова по ценна е!
При момчетата-колкото по запазен е толкова по загорял и отчаян е...
Щом се комплексира от това значи наистина е супер зле...[/b]

Vichko0o
11-24-2009, 20:07
Последствията знам какви са ... Наясно съм с всичко и да го кажа за пореден път НЕ СЕ ВПРЯГАМ !!!!
Но просто нещо казаха по радиото преди няколко дни и сега ми дойде в главата въпроса ЗАЩО така.. Чисто любопитство... Пък и някое от тия хлапета токувиж прочело темата ми и се замислило :grin: :grin:

amk933
11-24-2009, 20:17
Последствията знам какви са ... Наясно съм с всичко и да го кажа за пореден път НЕ СЕ ВПРЯГАМ !!!!
Но просто нещо казаха по радиото преди няколко дни и сега ми дойде в главата въпроса ЗАЩО така.. Чисто любопитство... Пък и някое от тия хлапета токувиж прочело темата ми и се замислило :grin: :grin:

Мечтай си. Тия новите след 94 не са надарени много много откъм мислене. :(

Hilary_
11-24-2009, 20:24
Пък и някое от тия хлапета токувиж прочело темата ми и се замислило :grin: :grin:

Никъв шанс .. :? :?

п.с. всичко след 92-93 е кое от кое по - зле .. 8-) (и все пак има изключения да не вземат сега сички да ме нападнат) .. 8-)

Pesenta
11-24-2009, 20:28

ок и аз се съгласявам с него , но ми кажи какво можем да направим ние например ... ? Това си е техен и на родителите им проблем ... След като нямат мозък в главите си за да разберат що за отговорно нещо е СЕКСА добре нека да стават майки на 12-13 ,но след като са си правели кефа нека и да поемат отговорноста за плода на тяхната безумна идиотщина , но след като няма хора който да го разберат и родители които нямат желание да ги вкарат в правия път ... Съдба ...Aко зависеше от мен или някой от този форум да сме го направили ... можем да помогнем само с това евентуално тези деца на 12-13 да четът тази тема и постовете , за да не допускат грешки ... преди време по новините даваха за някакъв на 15 или 16,който разбил главата с камък на приятелката си затова, че е бременна от него и захвърлил трупа и в река или пещера беше не помня много добре ... така че ... от нас нищо не зависи :)

amk933
11-24-2009, 20:28
Пък и някое от тия хлапета токувиж прочело темата ми и се замислило :grin: :grin:

Никъв шанс .. :? :?

п.с. всичко след 92-93 е кое от кое по - зле .. 8-) (и все пак има изключения да не вземат сега сички да ме нападнат) .. 8-)
Няма какво да те нападат.

От 94 натам има прогресивна затъпвация. :) 8)

Pesenta
11-24-2009, 20:30
amk933 просто колко много си прав за съжаление :-o

Hilary_
11-24-2009, 20:31
amk933 просто колко много си прав за съжаление :-o

аз .. аззз .. азззззз!!! Не той .. :lol: :lol: мен ме е копирал!!! :razz:

Pesenta
11-24-2009, 20:31
Моя грешка :-D :-)

TheX
11-24-2009, 20:32
Е аз съм 94 ама не съм деградирал :? Вярно,има ги глупаци колкото щеш ама познавам много хора на моите години които са с акъла си! ;)

Hilary_
11-24-2009, 20:34
Е аз съм 94 ама не съм деградирал :? Вярно,има ги глупаци колкото щеш ама познавам много хора на моите години които са с акъла си! ;)

лелеееееееееее ... е поне да не го бях написала .. ама пак никой не гледааа ...

(и все пак има изключения да не вземат сега сички да ме нападнат) .. 8-)

блаах айде поне един път да мине без да се копирам .. ебаси :lol:

Pesenta
11-24-2009, 20:37
Ей момчето се защитава дай му възможност :D Все пак е прав от една страна не всички са зле , но повечето :)

Vichko0o
11-24-2009, 20:37
Още един допълнителен въпрос съм добавил :)

Ravage
11-24-2009, 20:39
Всичко започва от родителите . Не се отделя достатъчно време на децата. В повечето семейства и 2мата родители работят, не намират време за да говорят с детето си на тези теми и проблемите се появяват сами. Защо мойто поколение (87ми набор примерно до 89 - 90ти) нямат толкова силно изявени проблеми ... защото се обръщаше по-голямо внимание на подрастващото поколение

Hilary_
11-24-2009, 20:39
(Моя гледна точка, е че по-голямата част е заради немарливите и безотговорни родители.... а останалото е на "лошата компания")

Сам си отговорил .. така, че мога само да те копна .. :-|

alegra_femme
11-24-2009, 20:40
Аз също не харесвам новата "модна тенденция" деца на по 13-14 да правят секс.Наричам го така,защото напоследък не се прави толкова от желание и обич ами ей така да не са по-назад от другите.Разбира се това си е решение на самия човек,но защо поне малко преди не го направят не се позаинтересуват на тази тема.Това ме дразни наистина много.Живеем във време,в което темата секс не е табу говори се нормално непрекаснато хората говорят за болестите за бременноста.Как може някои да са толкова незаинтересовани за собственото си здраве.И как после няма да има тука теми "бременна съм",боли ме тва, имам такова течение и подобни.Тва поколение на никъде не отива

Vichko0o
11-24-2009, 20:43
89 набор съм и ще споделя нещо... Наще никога не са ми казвали за "птичките и пчеличките".. Никога не е имало разговор на тема СЕКС с тях и винаги съм бил затворен и те не са знаели много какво става в живота ми... И въпреки това винаги съм си имал 1 на ум, че всичко се случва в тоя живот... Особено сега когато на всеки 3-ти сайт има марки презервативи/контрацептиви как се слагат ТА ДОРИ И КЪДЕ СЕ СЛАГАТ МАМКА МУ... Въпреки това по мое време беше различно...

П.П. Още едно въпросче ще адна сега :)

Pesenta
11-24-2009, 20:52
Как точно се изразява "любовта" при 13-14 годишните ? Нека едно 13-15 годишно лапе ми обясни "що е тва любов" ?

Вината е както на родителите , така и на телевизията и най вече на чалгата като начин на мислене ... иначе като музика нищо против нея нямам
За любов според мен не може да се говори поне до към 16-17. На 13 години все още се цъка CS и SIMS за бога
:? :? :?

alegra_femme
11-24-2009, 20:57
Според мен никой на тази възраст неможе да каже какво е любовта.Естествено сигурно някои "разбирачи" ще кажат когато си готов на направиш всичко за един човек,когато го видиш да чувстваш пеперуди в корема си и сарцето ти да бие лудо.Всеки си мисли,че като срещне първия/ата и това е голямата му любов.За мен не е така.На почти 19 съм и на този етап немога да кажа какво значи любов.Според мен изключително малко хора могат да си отговорят.И все пак за всеки чувството любов е различно и съответно всеки си го тълкува според себе си.

Skoklev
11-24-2009, 20:59
89 набор съм и ще споделя нещо... Наще никога не са ми казвали за "птичките и пчеличките".. Никога не е имало разговор на тема СЕКС с тях и винаги съм бил затворен и те не са знаели много какво става в живота ми... И въпреки това винаги съм си имал 1 на ум, че всичко се случва в тоя живот... Особено сега когато на всеки 3-ти сайт има марки презервативи/контрацептиви как се слагат ТА ДОРИ И КЪДЕ СЕ СЛАГАТ МАМКА МУ... Въпреки това по мое време беше различно...

П.П. Още едно въпросче ще адна сега :)

Сварка за набора, за птичките и пчеличките и за живота :)

t0d1t0
11-24-2009, 21:05
сложна работа ей... http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/u/sperm.gif

Vichko0o
11-25-2009, 15:23
Малко са хората, които явно имат достатъчно акъл, че да отговорят на тея въпроси ;)

lifelesscorpse
11-25-2009, 16:23
Защо по дяволите правите секс, когато не знаете да се предпазвате ? Аз знам!И ти знаеш най-добре... :oops:
Защо по дяволите пиете "хапчета", когато не знаете за какво са и какво правят с организма ви ? НЕ НА ХАПЧЕТАТА!ДА НА БЕБЧЕТАТА! :D
Какво постигате като правите секс само за да не сте "по-назад" от останалите? Освен някой нов член на семейството..... Аз не го правя,за да остана по-назад.Другите го правят от страх да не бъдат отхвърлени от малката си групичка "много добри приятели/ки"...Или поне тези индивиди,които аз имам "честта" да познавам...
Защо си въобразявате, че правенето на секс ви прави нещо повече от останалите ? Преживяното е повече от това на другите :lol: :lol: :lol: ...
Защо всяка девствена девойка над 16 годишна възраст трябва да се комплексира и да се мисли за "смотана" ? Защото другите така й налагат(независимо от това какво тя мисли...в един момент другите контролират живота ти,ако не се усетиш навреме...) ...
(Моя гледна точка, е че по-голямата част е заради немарливите и безотговорни родители.... а останалото е на "лошата компания") Не само това.Не само родителите,които в повечето случаи наистина нямат 5 минути да отделят на детето си (или просто нарочно избягват темата,защото тяхното чадо е все още малко...)...Главното е,че всички до някаква степен се поддават на медиите (просто защото така е по-лесно...някой друг да ти казва какво да правиш...)...
Как точно се изразява "любовта" при 13-14 годишните ? Нека едно 13-15 годишно лапе ми обясни "що е тва любов" ? То това животно "любовта" досега никой индивид не го е обяснил така,че после всички да се съгласят с неговите твърдения...Но въпреки всичко да се върнем към въпроса...
(Казват, че правят секс по любов нека обяснят как ги разбират тея неща)Има преливане на хормони-има кой да ти пусне-има някакво привличане-излизате няколко пъти на "по една минерална вода"...-страшното хлътване...обсебване от човек,на когото дори не знаеш фамилията...казваш "обичам те",когато са минали едва няколко седмици...започвате да си викате "бебо"...и май ето ти го секса по любов ... аз поне това виждам,когато наблюдавам връстничките си...това казват и правят тези,които са около мен...на базата на цялата информация,която събирам от тях всекидневно,изразявам мнение...

Ако пък трябва наистина сериозно да отговоря на всичко...Ще ми отнеме доста време и нерви,а пък никой дори няма да се замисли,ако кажа нещо...

t0d1t0
11-25-2009, 16:30
Защо по дяволите правите секс, когато не знаете да се предпазвате ? - Защото е яко уе пич http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/egyptian.gif

Защо по дяволите пиете "хапчета", когато не знаете за какво са и какво правят с организма ви ? - ем чакай бе,т'ва са бонбонки http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/medicine.gif

Какво постигате като правите секс само за да не сте "по-назад" от останалите? Освен някой нов член на семейството... Ставам по-готин много ясно http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/punish.gif

Защо си въобразявате, че правенето на секс ви прави нещо повече от останалите ? - щото другите са девствени,а аз съм ебал и съм пич http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/king2.gif

Защо всяка девствена девойка над 16 годишна възраст трябва да се комплексира и да се мисли за "смотана" ? - http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/razbraf.gif С приятелката ми сме тоооолкова смотани,че направо не знам как живея http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/bh.gif

А чия вина е всичко това ? - мама,тати,обществото,медия а и прочие... Може и извънземните да са замесени http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/alien.gif

Как точно се изразява "любовта" при 13-14 годишните ? Нека едно 13-15 годишно лапе ми обясни "що е тва любов" ? - Не съм на 14,че да ти обяснявам http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/george.gif

други неудобни въпроси? http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/urinal.gif

Vichko0o
11-25-2009, 16:46
Като не ти изнася не пиши бе ... Като не можеш да дадеш смислен отговор по-добре си замълчи.. Като нямаш акъл да даваш читаво мнение проблема не е мой! Не е имало тема в която ти да не си писал нещо и то да НЕ е глупост... Разбрах, че си по зле и от 14 годишните... Като имаш хиляди комплекси изобщо няма да ти търпя лигавщините. Ходи си ги избивай с "връстниците ти", ако изобщо има кой да ти търпи деградиралия и лишен от хумор характер !

daehuu
11-25-2009, 19:13
Ебахтии наредбите... ае като се замисля верно тез по-малките са по-отворени и от мен е.. бахти комплексират ме. Излизам от даскало прибирам се, ще паля колата гледам в градинката някви 7-8 клас пушат пият.. ебахти... Деградация пълна. Пък относно въпроси те по-горе се изразиха достатъчно точно и ясно. :)

amk933
11-25-2009, 20:17
Ебахтии наредбите... ае като се замисля верно тез по-малките са по-отворени и от мен е.. бахти комплексират ме. Излизам от даскало прибирам се, ще паля колата гледам в градинката някви 7-8 клас пушат пият.. ебахти... Деградация пълна. Пък относно въпроси те по-горе се изразиха достатъчно точно и ясно. :)

С к'во те комплексират? С т'ва, че са брутално затъпели и "яки"? :lol:

К'во им обръщаш внимание въобще....аз кат' видя '95 и направо ги подминавам кат' децата в пясъчника. И без т'ва са на един акъл.

t0d1t0
11-25-2009, 20:54
Вичко т'ва ся към мен ли беше отправено?! Ако знаеш колко си глупаво изглеждаш отстрани... Осъзнай се и се вземи в ръце! :lol: Ще ми пуска анкетка за малките лапенца дето не могат да четат още... :lol:

Vichko0o
11-25-2009, 21:06
Вичко т'ва ся към мен ли беше отправено?! Ако знаеш колко си глупаво изглеждаш отстрани... Осъзнай се и се вземи в ръце! :lol: Ще ми пуска анкетка за малките лапенца дето не могат да четат още... :lol:

Аз ли да изглеждам глупаво и да не мога да напиша правилно 1 изречение ? Аз анкета не виждам ... Ти ако виждаш не е на хубаво ;) Зададох 5 въпроса от чисто любопитство ти реши, че трябва да си "шута" на тая тема... Хабиш се няма кой да ти обърне внимание на смешните постове. Продължавай все пак аз повече отговор на теб няма да ти написа, достатъчно, че ти отговорих 2 пъти и ти паднах на така или иначе ниското ниво.

alegra_femme
11-25-2009, 21:21
Да за малките деца,които не могат да четат ама могат да се е**т :-D

Vichko0o
11-25-2009, 21:28
Значи който пуши и пие е деградирал така ли? К`во да правят децата? Да седят по цял ден на компа и да зациклят яко като автора на темата ли?
А по-скоро трябва да приличат на грозния, комплексиран, загубен и жалък педераст като тебе ! Ти бате никога няма да се научиш, че твоето мнение е безлично в тоя форум както и във всякое твое общуване... Ти си природен отпадък. Нали щеше да идваш с "голямата тълпа" да ме биеш бе ? Още те очаквам да наместя размазаната ти мутра...

t0d1t0
11-25-2009, 21:34
има си причина за изречението ;) А и за какво друго ще се захванеш ми кажи? Да не би да се смяташ за последното величие което ще промени младежта? Тези които искаш да ти отговарят на темата си живеят живота и хич не им пука за хора като теб. ;) Задал си въпросите и бля бля бля,за мен ти си поредният смешник който ще падне в боя. На такива теми като твоята отговарям с това което заслужава,да се осмее! И ако си прочетеш въпросите ще видиш,че адски много си противоречиш. http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/salute.gif

t0d1t0
11-25-2009, 21:43
^ к'во се заяждаш с него? Той ще промени света!!! http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/quote.gif

prelastenata
11-25-2009, 21:44
Окей ве, аз едно не мога да разбера. Като една тема не ви харесва, за кво трябва да си налагате мнението и да я осирате. :?

На мен ми харесва темата, това са по-скоро риторични въпроси.

Vichko0o
11-25-2009, 21:44
БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА

БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА х2 !!!!
Естествено вината е в мен, че тебе е страх да излезеш от собствената си стая... Помня мноооого добре, че тебе те бяха оплюли какъв жалък, грозен охлюв си на снимките, а както и някои познаващи те на живо го потвърдиха ... Някой като тебе ? Че ти си НИКОЙ бе, ти си едно НИЩО, дори аз като "низш червей" съм повече от тебе... Кои са тея хора дето щели да ми дават урок ? Некви голи охлюви като тебе ? Дето във форума са "турбо гъзарите", а на живо лижат гъзове, да не ги бият 7мокласниците ? Не можеш да ги накараш да ме "сплашат" щото НЯМА КОГО ДА НАКАРАШ ! ТИ СИ ЕДИН САМОТЕН КУЧИ СИН И ТАКЪВ ЩЕ УМРЕШ ! НЯМАШ НИТО 1 ПРИЯТЕЛ И НИКОГА НЯМА ДА ИМАШ !!! Хората странят от тебе щото миришеш ! Миришеш на отрепка, на жалко създание което не може да даде нищо, а може само да дърпа хората надолу и да ги принизява към жалкото си съществуване. Думите ти не струват шубе такова! Ти си шибан страхливец !

Bixel
11-25-2009, 21:51
щот на никой не му пука пък и глупаците заслужават да мрът

Vichko0o
11-25-2009, 21:52
^ к'во се заяждаш с него? Той ще промени света!!! http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/quote.gif

Нали се сещаш, че когато мухите започнат досадно да жужат, някой трябва да стане и да ги убие...
Тебе много отдавна трябваше да те премахнат от тоя форум .... Тука те подкрепям много си прав ! Ти си една жалка дразнеща муха която заслужава "BAN HAMMER"....

amk933
11-25-2009, 21:55
Значи който пуши и пие е деградирал така ли? К`во да правят децата? Да седят по цял ден на компа и да зациклят яко като автора на темата ли?

Не, но не значи, че токсикологията в Пирогов трябва да е пълна, защото децата "няма какво да правят." Майка ти и баща ти да не са пили по цял ден като са нямали компютър? :? Приятели нямаш ли? Излез виж се с тях, поговори, отидете някъде, разходете се - паркове колкото щеш. Прочети някаква книга - няма да умреш. Изгледай някой филм. Покани приятели у вас. Направете няк'ва идиотщина. Не всичко е пиене и пушене. Да не говорим, че 90% от пиещите и пушещите го правят, защото така е модерно, а не, защото им се пие или пуши. Мен това адски ме дразни - за какво трябва да се наливаш, ако не ти се пие просто? :-o А като ще пиеш, поне не се прави на свиня. Кое му е якото? Махмурлукът?!! :)

Vichko0o
11-25-2009, 22:06
Парка пред НДК ? Следене в парка ? Звънене по телефона ? Ти от кой филм си бе ? 1-во имаш мой телефон и непознат номер не ми е звънял от МНОООООГО време... 2-ро имаш ми адреса, не съм видял жалък Ямболски селтак пред къщата ми ;) Казах ги загубеняко очаквам те с нетърпение да ми се появиш да видя на живо грозната ти мутра! Между другото като си ме "следял" кажи как изглеждам ? Каква кола карам ? Да обясни ! Не си наясно нали ? Между другото как мога да разбера като ми звъни непознат номер че си ТОЧНО ТИ ?Какво значи 00000 с 10 минуса ? Ако наистина си ме видял то те е хванало шубето и за тва не си смял да направиш каквото и да било ! Ти си путка и такава ще си умреш !

amk933
11-25-2009, 22:07

Не, но не значи, че токсикологията в Пирогов трябва да е пълна, защото децата "няма какво да правят." Майка ти и баща ти да не са пили по цял ден като са нямали компютър? :? Приятели нямаш ли? Излез виж се с тях, поговори, отидете някъде, разходете се - паркове колкото щеш. Прочети някаква книга - няма да умреш. Изгледай някой филм. Покани приятели у вас. Направете няк'ва идиотщина. Не всичко е пиене и пушене. Да не говорим, че 90% от пиещите и пушещите го правят, защото така е модерно, а не, защото им се пие или пуши. Мен това адски ме дразни - за какво трябва да се наливаш, ако не ти се пие просто? :-o А като ще пиеш, поне не се прави на свиня. Кое му е якото? Махмурлукът?!! :)

Не ми казвай само какво да правя.Най-малкото което е, че отдавна съм минал пубертета.Период в който, съдейки по постовете ти, едвам сега навлизаш...

И какво правиш във форум за ТИЙН проблеми като си толкова пораснал?

И не ти казах какво да правиш, но явно не стопли. Дадох ти примери какво може да правиш. Има разлика...

И не съди много много по постове, защото по мислене повече от 16 не ти давам, макс 17. Сигурно си на повече. 8)

Vichko0o
11-25-2009, 22:08

Не ми казвай само какво да правя.Най-малкото което е, че отдавна съм минал пубертета.Период в който, съдейки по постовете ти, едвам сега навлизаш...
Ти си толкова гаден, че пубертета се е уплашил от тебе и просто те е подминал... В тялото си като 9 годишно момиченце...

Vichko0o
11-25-2009, 22:42
Бил си в София с още 4 човека и не си смял да се покажеш ? Макар и да си "знаел" кой съм ? Що не ми отговори на въпросите, които ти зададох ? Изложи се, покажи на хората как всъщност излъга за цялата история ;) Между другото слабо ме вълнува мнението на хората тука ! Не бях писал от Юли месец тука, просто видях, че наскоро си се вясвал и реших да видя къде се изгуби тва шубе Ненормалника. Виждал съм те ! Бил си в София не си ме набил защо ? Шубето е голям страх нали знаеш...
Мене ме има по улиците, а ти си интернет мишка.
Ти си Ямболската курва знаех го ! "Нямаш топки" са го казали хората! Нищо не премълчавам ! Отговори на първите 2 въпроса и ще продължим разговора ;) Щом е имало "някой да ме следи" трябва това да знаеш ;) Докажи цялата история ! Умолявам те ;)

Vichko0o
11-25-2009, 22:57
Не си поумнял и грамчец от последната ни "среща" в този сладък форум ;) Никога не си струвал и никога няма да струваш ;) Когато се осмелиш да ме погледнеш на живо и да ми говориш толкова смело ще разкажа във форума ква си сила. Но с изказванията си до сега се доказваш само какъв нагъл, лъжлив страхливец си !

Vichko0o
11-25-2009, 23:00
Темата се усра от деградирали лъжливи комплексари. Ако има желание модератор да я локва трие квото и да е ;)

shaggy
11-26-2009, 10:56
95-ти съм и съм правил секс и не ми дреме кой к'во мисли..Всеки сам си решава какво ще прави и какво не,,никой не ви пита дали ви харесва или не!

Vichko0o
11-26-2009, 11:15
Я си дай номера, че ми стана интересно кой номер ми е звънял ;) Да ти звънна да те чуя какъв си "мъж", че жена ми ще заплашваш :D :D :D :D Чакам отрепке ...

MillioneOneDollar
11-26-2009, 11:27
Искат да пораснат по-бързо, а за тях явно секса е начин да се покажеш,че вече си голям :o

А тука ли е мястото да си изявявате къвгите ? Скайп е чат програма, пробвайте я :)

Vichko0o
11-26-2009, 11:30
Не си поумнял и грамчец от последната ни "среща" в този сладък форум ;) Никога не си струвал и никога няма да струваш ;) Когато се осмелиш да ме погледнеш на живо и да ми говориш толкова смело ще разкажа във форума ква си сила. Но с изказванията си до сега се доказваш само какъв нагъл, лъжлив страхливец си !

След последната ни среща тука си изядах баНана заради тебе, но не защото си ми доказал нещо друго освен колко насран комплексар си, а защото Мачока има навика да защитава по-слабите като него.А това дали струвам или не ще го разбере приятелката ти.Както искаш така го разбирай! Предполагам че е доста простичка и лесно ще ми върже щом се е хванала с такъв ДЕБЕЛАК като тебе. :smt077

П.С: Още ли си сигурен, че наистина не са те следяли и не са видяли на живо всъщност какво представляваш ;)
П.С: токущо се издаде сладур ;) Когато се хранех с тебе постнах стари снимки. Скоро ще стане година както не съм дебел ;) Бях много си прав бях дебел, но нещата се промениха коренно от последния Януари :) Освен това което си видял на снимката едно време, нещо друго ? Нито каза ква кола карам, а между другото имам отличителен белег, който хората забелязват винаги, твоите "тайни агенти" видяха ли го ? :) С право Мачока ти е сложил банана в гъза ти си мазен и долен лъжец ! Наслаждавай се на мизерния си изпълнел от скука и самота живот ;) Когато пожелаеш дай ми гсм-а ти аз ще ти звънна ;) Специално за да те чуя що за леке си :grin: :grin:
А щом на жена ми искаш да налетиш, то просто доказваш, че си един путьо ;) Може и наистина да си бил в София и най-вероятно след като сте ме "видели" кой съм да сте се посрали :grin: :grin: :grin: няма да се учудя ако е така :) Няма да си първия спокойно :) Единственото нещо което можеш ТИ е да заплашваш... Всичко останало е една голяяяяма лъжа :) Чакам телефон...

baby2009
11-26-2009, 11:54
всичко е въпрос на разбиране.. поколението е по разли4но..

Vichko0o
11-26-2009, 12:05
Вечерта в парка на НДК ... Ще знаеш, че съм аз ;) Чакам телефон ! Дай ми телефон, че нямам време да се разпправям с тебе по разни форумчета... Стига се прави на мъж в тоя форум ма хвани си довлечи грозната мутра в София и ми ги кажи тея неща в очите !

НАПИШИ МИ ТЕЛЕФОНА ТИ СТРАХЛИВЕЦО !!!!!!!!!!

loliii
11-26-2009, 12:16
Eгати екшъна дето стана в тоз форум.. 8-)

По темата : Добре де , аз съм на 15 години и съм правила секс няколко пъти с един човек - приятеля ми. Няма да казвам, че го обичам, за да не ме нападнете, но наистина много много го харесвам и реших, че съм готова пък и ме гонят хормоните, а и него също. 8-) Не мисля, че съм тъпа, даже хич... 8-) И не го направих, за да се похваля, защото всъщност знаят точно двама човека за това, все още ми е неудобно да говоря пред всички мои познати, защото това си ми е личния живот и нямам желание да говоря неща като "оо, той ме язди всеки ден"! :o Не съм го направила, защото смятам, че ми е късно вече и че съм стара мома - много добре знам, че на 15 години си още малък и има време за всичко. Направих го, защото така реших и защото знам, че няма нищо лошо в това да правиш секс с човек, на когото вярваш и когато знаеш, че и двамата сте достатъчно умни и образовани и знаете как да се предпазвате... без да стават гафове.... без простотии... без страх да ме скъса, защото не съм му пуснала ! ... просто желание... ;) Тъй че има и такива хора, които правят секс не от комплекси и от простотия. Аз съм пример. 8-) :)

TheDarkEmper0r
11-26-2009, 12:45

:shock: При нас 13-15 годишните има яко привличане :) ддз дали ми се ебе или ми се пикае,ама в часовете едвам се удържам да не хвана някое момиче пред мен,на което му се гледат прашките :D мн се възбъждам 8-) + тва не мисля че обичам някое момиче,защото аз ги гледам дали са готини,дали имат големи цици :D и въобще не ме интерасуват други подробности около тях :P

lifelesscorpse
11-26-2009, 14:12
Lettuce ...Ти май наистина се взимаш мноого на сериозно...Не се мисли за много велик с глупавите си "закачки".И какъв изобщо е смисъла да се изявяваш по този начин във форума?Нищо друго не правиш освен да си трупаш коментари.Май не можеш да се погледнеш отстрани и да видиш колко си смешен.Имаш доста пропуски в историйката си за преследване и какво ли не...Недей да се изживяваш като герой от някой екшън.По-добре си трайкай и си стой мирничко в ямболеца.Не влизай много много в морето,защото там винаги ще има по-големи риби от теб ;) :)

Vichko0o
11-26-2009, 14:12
Вечерта в парка на НДК ... Ще знаеш, че съм аз ;) Чакам телефон ! Дай ми телефон, че нямам време да се разпправям с тебе по разни форумчета... Стига се прави на мъж в тоя форум ма хвани си довлечи грозната мутра в София и ми ги кажи тея неща в очите !

НАПИШИ МИ ТЕЛЕФОНА ТИ СТРАХЛИВЕЦО !!!!!!!!!!

Виж си личното което ти пратих плъх такъв.Нямаш време да се разправяш с мене по разни форумчета ама иначе много ти знае устата тука, a? Ако си поне 1% толкова отворен на живо ще ми е малко интересно като ти пукам дебелето шкембе пред грозната ти приятелка...
Толкова устат по форума, а все още не смее да ми се обади и да се разберем по телефона :) Тая снимка дето си я сложил - отвратителен си ! Очаквам с нетърпение жалката ти мутра да се вясне пред мене ! Един път барна ли те на живо повече в тоя форум няма да те видят ;)

Vichko0o
11-26-2009, 14:20
Ей селски бек имам 1 питане за тебе ;) Казваш, че не съм поствал мои снимки (което не е вярно но все тая), сега ми пишеш на лична, че не знаеш какъв ми е адреса (макар да ти го написах на лична), чул си от някъде, че съм "дебел" и това спамиш, друго не знаеш за мене ;) При нещата, които ти НЕ ЗНАЕШ как така си ме следил идея си нямам ;) :D :D :D Продължавай с филмчето си ;) Жалко, че в тоя мизерен Ямбол нямам приятели (то и за кво са ми като сте все 1 дол дренки изкуфели комплексари) та да ти набарам грозната мутра ;) Ма ще те изчакам да видя дали 1 година ще ти стигне да стигнеш до София :D :D Вече мина повече от половин година от както ти ме заплаши аз все още чакам ;)

hamilcar
11-26-2009, 14:54
По желание на автора темата се заключва.

Vichko0o
11-26-2009, 15:10
Не съм посрал. Ти си шубе !

Vichko0o
11-26-2009, 15:11
Каквото пожелаеш това постни ! Много говориш, а нищо не вършиш ... Щял да ми звънне когато най-малко очаквам ! Това в кой филм го чу бе ?

Len4etyYyy
11-26-2009, 15:16
Ниска обща култура, влияние от по-големи приятели/приятелки, безотговорност на родителите или липсата на време да обърнат внимание на подрастващите си деца

hamilcar
11-26-2009, 15:17
опа