PDA

View Full Version : Искам съвет

fakeSmileX
11-24-2009, 20:27
Преди няколко месеца се запознах с едно момче, излизахме няколко пъти с други хора като приятели.. Скоро излизахме пак на кафе - аз, той, моя приятелка и негов приятел. Той ми призна, че ме харесва, но скоро скъсал със сериозната си приятелка, с която били заедно отдавна и каза, че го е страх да се влюби отново.. Но наистина ме харесвал и започвал да се влюбва в мен. Писахме си , ала бала, той каза че ще ми звънне да се видим на другия ден и това беше.. чаках го да ми звънне - никакъв го нямаше, писах му - не ми отговори. :( Сега се чудя защо го направи? Може би е искал да си отмъсти по някакъв начин чрез мен? Искал е и на някой друг да му е гадно освен на него? Не знам, искам съвет, да му звънна ли и да го питам какво е станало и дали иска да излезем пак на кафе? Или пък да го оставя да си живее живота?

SoStarstruck
11-24-2009, 20:30
Ако искаше да си отмъсти с теб,щеше да си остане само с излизането и едва ли щеще да задълбочава нещата,като ти казва,че се влюбва в теб постепенно...иначе кой знае какво му става в главата в момента,че не ти се обажда..може би преживява някакъд период...ддз. :?

Kittyyy
11-24-2009, 20:40
Звънни му, но нали знаеш че има възможност и да не ти вдигне щом не ти е отговорил.. ако стане така остави го може пък наистина да има някакви проблеми .. но искам да те питам дали и ти го харесваш :?

T91
11-24-2009, 20:56
Според мен момчето се е сдухало ... щом наскоро се е разделило . Не е искал да отмъщава или други подобни простотии . :-) Едва ли ти прави мръсно та ако го харесваш пробвай пак да се свържеш с него или просто го остави малко и ако наистина е започнал да се влюбва (трудно се влюбваш след няколко виждания) ще те потърси .

fakeSmileX
11-24-2009, 20:59
Харесвам го откакто се запознахме. :)

PurpleDream
11-24-2009, 21:04
не му звъни!

Kittyyy
11-24-2009, 21:27
не му звъни!

защо пък не.. нищо няма да загуби .. пък ии със самочувствие в този случай нищо не става :)

YouKnowImBetterThanYou
11-24-2009, 21:39
Играе те, прави се на вървежен и чувствителен с тея истории, че го е страх било да се влюби пак. Манипулира те на 100%!

PurpleDream
11-24-2009, 21:47
не му звъни!

защо пък не.. нищо няма да загуби .. пък ии със самочувствие в този случай нищо не става :)
еми той и е казал, че не иска сериозна връзка, ако тя му звъни, може пък той да си помисли, че работата става сериозна и да се отдръпне
според мен по- добре да не му звъни, когато той е готов ще и звънне и не е сигурно, че иска да прави мръсно на някой друг

fakeSmileX
11-24-2009, 21:52
Напротив, той ми каза, че иска сериозна връзка, но се се страхува да не бъде наранен. Иска на някой да му пука за него. :) И предложи да излизаме по-дълго време, да се опознаем, но нещо се обърка.. :?

DNJ
11-24-2009, 21:56
Играе те, прави се на вървежен и чувствителен с тея истории, че го е страх било да се влюби пак. Манипулира те на 100%!
Точно!!! Няма такова нещо като страх ако си хлътнал много ...ако някой е истински влюбен мисли само за въпросния човек.

- Бабче, не разбирам какво става, той изведнъж, без обяснения просто изчезна. Всичко вървеше добре, а после...Вече не го виждам, телефонът мълчи, и вече не се срещаме дори случайно. Може да се е случило нещо? Или все пак съм го обидила с нещо, може би си струва да му се позвъни и да се поговори, да се изясни, какво все пак става?

- Дъще, не си струва, повярвай ми. Нали и ти самата знаеш отговора, само че не искаш да си го признаеш. Той не звъни, защото не иска - много е просто. Запомни, дете, докато мъжът се интересува от жената, той няма да изчезне. Ще счупи телефона да звъни, ще обикаля около входа, ще организира случайни срещи. И никакви причини, дори най-жестоките, няма да станат причина той да не е до нея, ако той иска именно това. И ако ти не искаш да го караш в отговор на твоя въпрос Защо е изчезнал от живота ти, да ти казва, че е бил много зает или е имал много работа, то по-добре не питай. И ако не си търсиш излишно повод да си причиниш болка като чуеш истината, по-добре не питай. Нали и така знаеш отговора.

SFxHC
11-24-2009, 22:00
Точно!!! Няма такова нещо като страх ако си хлътнал много ...ако някой е истински влюбен мисли само за въпросния човек.

Още мисли за бившата си, не че го е страх да се влюби.
Страх го е да не се прецака работата и пак да е сам.
Поговорете, изчакай малко време, ако не те потърси го потърси ти и поговори с него, не по телефона и не по скайпове и такива простотии ами излезте.

Може да не те играе, не се забравя лесно дълга връзка.

Ако човек е истински, влюбен....кви са тия глупости, то няма да се влюби ИСТИНСКИ за няколко срещи, най-често се случва вече след като сте заедно и то като е минало поне месец или два, от много неща зависи.

DNJ
11-24-2009, 22:08
Ако човек е истински, влюбен....кви са тия глупости, то няма да се влюби ИСТИНСКИ за няколко срещи, най-често се случва вече след като сте заедно и то като е минало поне месец или два, от много неща зависи.
Тогава да не и беше казвал, че се влюбва в нея. Иначе по твоята логика - че не можеш да се влюбиш за няколко срещи ( с което съм съгласна), я мотае щом и го е казал.

T91
11-24-2009, 22:12
Като човек скъсал съвсем скоро знам какво му е на момчето . Ако не е някой изрод (съжалявам за тази дума) 100 процента че е искрен с теб . Както каза някой по горе може би още мисли за старата си приятелка . Може да е привлечен от теб , но в никакъв случай влюбен . Поне не на този етап , ала кой знае ? Дай му време на момчето . Може и да тръгнете , а може и да не тръгнете , но пък сигурно чакането ще си струва . :)

SFxHC
11-24-2009, 22:20
Тогава да не и беше казвал, че се влюбва в нея. Иначе по твоята логика - че не можеш да се влюбиш за няколко срещи ( с което съм съгласна), я мотае щом и го е казал.

Не съм видял за това че бил казал че се влюбва.

В такъв случай да, просто иска да е с някоя да не е сам и да има в предвид че ще и тегли шута в момента, в който или бившата му ще и скимне да се съберат(щото това се случва почти при всички яко дълги връзки- аз със мойта бивша от 2 седмици за 2 години 4 пъти късаме, 3 пъти се събираме и за 4 дена намери друг) или в момента в който намери някоя по която изперка.

Сори, @авторката на темата, ама провери го, говори с него, не му звъни веднага, само ако не те потърси скоро, обади му се разберете се, вижте се.
Постави му некои въпроси ребром и го слушай и наблюдавай внимателно как ще ти говори и как ще се държи и ще ти е ясно.
Успех и ако не се получи работата, пиеш 1 супена лъжица "майната-му" и му показваш пътя.

DNJ
11-24-2009, 22:28
^Това с края на дългите връзки не си е работа, наистина е много кофти, особено ако разделите са по няколко пъти.

@Авторката, дано бъркам, от сърце ти го пожелавам... Говори с него и пиши какво е станало.

SFxHC
11-24-2009, 22:31
^Това с края на дългите връзки не си е работа, наистина е много кофти, особено ако разделите са по няколко пъти.

@Авторката, дано бъркам, от сърце ти го пожелавам... Говори с него и пиши какво е станало.

Ми да ако са няколко пъти, значи единия човек не иска да се раздели с другия и се случва неприятния момент, когато примерно момичето продължава напред а момчето страда доста дълго (и обратното) НО понякога много раздели значат нещо(че се пак тряа да са заедно, но не сега)

@Авторката : Успех имаш и от мене!!!!!! И не си длъжна да пишеш какво е станало, ние сме любопитни :) И нахални и сами ще питаме в темата :) по 30 пъти на ден :) :D :D

Sh@d0w
11-25-2009, 05:01
Ясно е че по скайп и телефона няма начин да се разберете.Затова по-добре го потърси и се опитай да поговорите,да ти обясни какво точно иска. :)

sunshinepp
11-25-2009, 05:55
Преди няколко месеца се запознах с едно момче, излизахме няколко пъти с други хора като приятели.. Скоро излизахме пак на кафе - аз, той, моя приятелка и негов приятел. Той ми призна, че ме харесва, но скоро скъсал със сериозната си приятелка, с която били заедно отдавна и каза, че го е страх да се влюби отново.. Но наистина ме харесвал и започвал да се влюбва в мен. Писахме си , ала бала, той каза че ще ми звънне да се видим на другия ден и това беше.. чаках го да ми звънне - никакъв го нямаше, писах му - не ми отговори. :( Сега се чудя защо го направи? Може би е искал да си отмъсти по някакъв начин чрез мен? Искал е и на някой друг да му е гадно освен на него? Не знам, искам съвет, да му звънна ли и да го питам какво е станало и дали иска да излезем пак на кафе? Или пък да го оставя да си живее живота?

остави го, той ако наистина е имал някакво желание е щял да те потърси .. :?

fakeSmileX
11-25-2009, 06:50
Благодаря за съветите и подкрепата. :) Когато поговоря с него и се изясним ще пиша какво е станало.

Sofff
11-25-2009, 07:17
Остави го той според мен ако искаше щеше да ти звънне .

cinderella_gugutka
11-25-2009, 07:25
е няма как да знаеш при4ината,но просто го остави-ако наистина е изпитвал това,което ти е казал ще те потърси :)

SoStarstruck
11-25-2009, 07:26
Благодаря за съветите и подкрепата. :) Когато поговоря с него и се изясним ще пиша какво е станало. :-) моля,ще чакаме..

fakeSmileX
11-25-2009, 17:21
Днес се престраших да му позвъня. Питах го как е, какво прави и дали е свободен след училище да се видим, но каза, че последните няколко дни имал много работа и затова не ми е звъннал. Пита ме какви глупости съм му писала по скайп(бях му писала защо не ми отговаря и т.н.) и така. Разбрахме се да се чуем тези дни и да се видим. Дано се получи нещо. :)

Kittyyy
12-04-2009, 20:27
емии значи е имал основателна причина.. не се притеснявай :)