View Full Version : ПОМОЩ
Здравеите имам приятел от 2 години и половина от година и половина насам аз страшно много взех да го ревнувам постоянно му натяквам че ми изневерява.от както започнах само за изнвери да му говоря тои започна да ме бие и вече за наи малкото нещо като го ядосам тои ме пребива цялата глава ми е в рани защото ме рита блъска по стени и цялто тяло ми е синю.ЗА тази физическа болка която ми е причинил аз съм му прощтавала с надеждата че ще се промени.Може би тои започна да ме бие защото аз съм виновна с моята ревност.снощи за малко да ми пукне главата и незнам какво да правя а пък страшно много го обичам.Преди да започна да го ревнувам не ме е докосвал може би аз съм го предизвикала...Благодаря предварително за помоща
hrisit0o0o0
11-26-2009, 11:13
Малеее .. ами бих те посъветвала .. да го зарежеш макар и да го обичаш толкова много .. той няма да се промени .. вечно ще си остане такъв .. и някой ден може и нещо по-гадно да ти направи .. просто му кажи,че повече не издържаш не можеш така .. постоянно да те бие и готово ...
Sladurcho
11-26-2009, 11:24
Той те смазва от бой а ти си преписваш на теб вината защото си го ревнувала.. колкото и да го ревнуваш това не е причина да те бие
aloveyou
11-26-2009, 13:05
Той те смазва от бой а ти си преписваш на теб вината защото си го ревнувала.. колкото и да го ревнуваш това не е причина да те бие
mucinkata93
11-26-2009, 13:18
Не! Не! Не! Не!
Момиче какво правиш още при това момче, бе? :shock: Да му позволяваш да те бие, да преписваш вината на себе си и след това да му прощаваш (всеки път) с надеждата, че няма повече да се получава така..!!
Немога да повярвам..
Какъв съвет очакваш от нас? Да ти кажем да спреш да го ревнуваш ли.. Знам, че ти се иска да ти кажем това, но НЕ!! Бягай колкото се може по-надалеч. Ако си и под 18 става ужасно!
Просто го остави и си намери друг.. Момчета толкова много, а ти стоиш при този, който е щял да ти пукне главата от бой..
Ох.. Стига де..! Бъди малко съвестна..!
Един въпрос: Как може въобще да говориш, че обичаш такъв човек?
Сериозно?
Наистина ли не можете да схванете кога темата е ебавка???
mucinkata93
11-26-2009, 13:26
LadyDi дори това и да е ебавка има много доказани случаи в които момичета, тормозени от приятелите си, не обелват и дума и се надяват да отмине всичко.. Никога незнаем дали на някой няма да му е от полза.. :shock:
LadyDi дори това и да е ебавка има много доказани случаи в които момичета, тормозени от приятелите си, не обелват и дума и се надяват да отмине всичко.. Никога незнаем дали на някой няма да му е от полза.. :shock:
Естествено, че има такива случаи, не съм го отричала.
Но обясни ми, как едно момче системно ще пребива приятелката си, чиято глава по нейните собствени думи е "покрита с белези", цялата е в синини и наранявания... и родителите й няма да го забележат и да предприемат някакви мерки?
Обикновено момичетата, тормозени от гаджетата си, нямат видими белези от насилието, което им позволява да го крият толкова време. Един родител, когато забележи постоянно синини по тялото (и най-вече по лицето) на детето си, естествено че ще действа.
mucinkata93
11-26-2009, 13:50
Напълно права си, че тези неща се виждат!
Наистина вероятно темата е ебавка, но пък надявам се на някой да помогне.. Все пак всякакви хора влизат, търсят съвет, а понякога дори се страхуват да споделят собствените си проблеми..
Навярно коментар от рода "Ако направите тройка - ти, той и най-добрата ти приятелка всичко ще отмине" или "Гръмни се" нямаше да звучи по-добре..
Сериозно?
Наистина ли не можете да
схванете кога темата е ебавка???
темата не е ебавка
[quote=mucinkata93]LadyDi дори това и да е ебавка има много доказани случаи в които момичета, тормозени от приятелите си, не обелват и дума и се надяват да отмине всичко.. Никога незнаем дали на някой няма да му е от полза.. :shock:
Но обясни ми, как едно момче системно ще пребива приятелката си, чиято глава по нейните собствени думи е "покрита с белези", цялата е в синини и наранявания... и родителите й няма да го забележат и да предприемат някакви мерки?
Обикновено момичетата, тормозени от гаджетата си, нямат видими белези от насилието, което им позволява да го крият толкова време. Един родител, когато забележи постоянно синини по тялото (и най-вече по лицето) на детето си, естест
[quote=mucinkata93]LadyDi дори това и да е ебавка има много доказани случаи в които момичета, тормозени от приятелите си, не обелват и дума и се надяват да отмине всичко.. Никога незнаем дали на някой няма да му е от полза.. :shock:
Обикновено момичетата, тормозени от гаджетата си, нямат видими белези от насилието, което им позволява да го крият толкова време. Един родител, когато забележи постоянно синини по тялото (и най-вече по лицето) на детето си, естест
аз живея снего за това няма как да ме видят
Сериозно?
Евалата!
Кое бито и малтретирано момиче ще се изказва по този начин? Много изкуствено скалъпена тема. Все едно не говориш за себе си, а преразказваш филм. Нито се чувства болката ти някъде по поста, нито нищо. Момиче, претърпяло истинско насилие би се изказало по много по - различен начин. Мое мнение, никого не ангажирам с него.
SoStarstruck
11-26-2009, 14:30
Сериозно?
Евалата!
Кое бито и малтретирано момиче ще се изказва по този начин? Много изкуствено скалъпена тема. Все едно не говориш за себе си, а преразказваш филм. Нито се чувства болката ти някъде по поста, нито нищо. Момиче, претърпяло истинско насилие би се изказало по много по - различен начин. Мое мнение, никого не ангажирам с него...Abosulutely! Че има много такива случаи,има.Но т'ва просто не е един от тях и доста си личи...
искам да ви кажа това не е ебавка просто няма с кого да споделя.ако искаите ми вярваите вие не сте изпитвали такова нещто на никои не пожелавам това
SoStarstruck
11-26-2009, 14:39
искам да ви кажа това не е ебавка просто няма с кого да споделя.ако искаите ми вярваите вие не сте изпитвали такова нещто на никои не пожелавам товасиг си мн 'депресирана',че чак се затрудняваш да пишеш що-годе правилно .. :-o
искам да ви кажа това не е ебавка просто няма с кого да споделя.ако искаите ми вярваите вие не сте изпитвали такова нещто на никои не пожелавам това
ОООО, не, не...дано на ТЕБ не ти се случи нещо подобно, защото тогава наистина ще търсиш помощ. Не си играй с огъня. Тъпо е да се ебаваш с такива неща... Ясна си, не се хаби. (Или може би си "ясен", не се знае).
Нямало с кого да сподели?
Има си институции за закрила от домашно насилие. Има полиция. Щом твърдиш, че живееш с него, значи си пълнолетна. В противен случай... е, всички знаем кой живее с приятеля си преди да навърши пълнолетие.
Правописът ти показва, че си едно малко хлапе, предполагам от мъжки пол, на не повече от 15 години.
Не мога да разбера защо всички чекиджийчета си мислят, че всички потребители в тоя форум ядат доматите с колците.
DevilWish
11-26-2009, 15:15
Oстави го! Някой ад те турмози е немислимо! ;)
SoStarstruck
11-26-2009, 15:15
Има си институции за закрила от домашно насилие. Има полиция. Щом твърдиш, че живееш с него, значи си пълнолетна. В противен случай... е, всички знаем кой живее с приятеля си преди да навърши пълнолетие.
Правописът ти показва, че си едно малко хлапе, предполагам от мъжки пол, на не повече от 15 години.
Не мога да разбера защо всички чекиджийчета си мислят, че всички потребители в тоя форум ядат доматите с колците.ее,не разбираш ли,'момичето' много обича приятеля си и не иска да подава оплаквания против него,а да го промени..
ее,не разбираш ли,'момичето' много обича приятеля си и не иска да подава оплаквания против него,а да го промени..
Да се запише на кикбокс и да му тегли един тупаник...
Не мога да разбера защо всички чекиджийчета си мислят, че всички потребители в тоя форум ядат доматите с колците.ее,не разбираш ли,'момичето' много обича приятеля си и не иска да подава оплаквания против него,а да го промени..
:D Точно, дай на 12 - 13 годишен интернет достъп и гледай какво става.
Хахахаха мене ми стана смешно :D :D
dakata123
11-26-2009, 15:33
Здравеите имам приятел от 2 години и половина от година и половина насам аз страшно много взех да го ревнувам постоянно му натяквам че ми изневерява.от както започнах само за изнвери да му говоря тои започна да ме бие и вече за наи малкото нещо като го ядосам тои ме пребива цялата глава ми е в рани защото ме рита блъска по стени и цялто тяло ми е синю.ЗА тази физическа болка която ми е причинил аз съм му прощтавала с надеждата че ще се промени.Може би тои започна да ме бие защото аз съм виновна с моята ревност.снощи за малко да ми пукне главата и незнам какво да правя а пък страшно много го обичам.Преди да започна да го ревнувам не ме е докосвал може би аз съм го предизвикала...Благодаря предварително за помоща
Ами просто се откажи от него. Щом тои постъпва по този начин няма как. Започне ли се веднъж няма край, това е като алкохола, цигарите и всички други пороци, или поговори с него, зашо е така , и какво да направиш за да спре с побоя. :shock: :shock:
gia_sena_mono
11-26-2009, 17:25
Ако е истина,това което пишеш - хващай си чантичката и се махай от него.
soul1199
11-26-2009, 18:56
спасявай се докато можеш,той няма да се промени,остави го :? :shock: