View Full Version : Съвеет? ;s
Объркан съм...преди 3месеца бях болен от хламидии излекувах се...след това отново правих секс с бившата ми приятелка отново без презерватив (което не беше правилно от моя страна и в момента го осъзнавам като голяма грешка) и сега пак чувствам някакви болки или не точно болки незнам как да го нареча...внушавам ли си или ми има нещо..вчера ходих да ми земат кръв за иследване за хламидий и днеска си ги взех и те показват че е отрицателен,че нямам..И сега се чудя какво може да е ако въобще ми има нещо или си въобразявам или незнам вече??
някакъв съвет?
а и още нещо не толкова болката,а това че п***са ми не е такъв какъвто беше преди смисъл сутринта като стана не е еректирал...а през деня не ми става както беше преди това ме подтиква към мисълта че ми има нещо
Имаш проблем в мисленето щом тестовете казват че нищо ти няма защо се притесняваш Пък и това че не ти става може да е защото си подтиснат нещо или нз просто не си възбуден :) :) :) :) :) :)
Да определено си внушаваш ... сутрешната ерекция не ти е повод за притеснение дори и на мене не ми става всяка сутрин а това че не ти седи както преди предполагам че не си се възбудил достатъчно или нещо те тормози ... изпий един чай , накарай приятелката ти да ти направи един масаж и за нула време ще си като нов :)
prelastenata
11-26-2009, 21:00
Да определено си внушаваш ... сутрешната ерекция не ти е повод за притеснение дори и на мене не ми става всяка сутрин а това че не ти седи както преди предполагам че не си се възбудил достатъчно или нещо те тормози ... изпий един чай , накарай приятелката ти да ти направи един масаж и за нула време ще си като нов :)
Много точно казано.
Излишно се притесняваш и според мен. :)
И аз бях г/д така. Изследванията чисти,всичко точно. ;) Ама нищо ни нямаше все пак. Всичко е в главата ти. А и споко,може да си уморен,стрес,всичко може да ти влоши деня и да не ти е на кеф. Кой е казал,че по цял ден трябва да си надървен и готов за секс?
наистина може да е от психиката защото имам чувства към нея а ги подтискам...и не се чувствам мн добре...не спя повече от 5-6 часа на ден...значи ми няма нищоо.. :grin:
BePoHuKa
11-27-2009, 01:34
наистина може да е от психиката защото имам чувства към нея а ги подтискам...и не се чувствам мн добре...не спя повече от 5-6 часа на ден...значи ми няма нищоо.. :grin:Честитка! :grin:
finger4o
11-28-2009, 10:20
wij tyva moje da helpne malko www.guzari.com/u/d3ni3r
8)
стига ве! никой не е толкова тъп като тебе че да ти влезе в профила 8-) :lol:
aloveyou
11-28-2009, 10:27
8)
стига ве! никой не е толкова тъп като тебе че да ти влезе в профила 8-) :lol:
++++
По-темата - напълно съгласна съм с Pesenta
8)
стига ве! никой не е толкова тъп като тебе че да ти влезе в профила 8-) :lol: +42354326363262363163163161 грешен форум си избрал да спамиш тука сички сме умни :D
сори за грешките ама барзам :)
8)
уаууу да прав си помогна ми да разбера, че си идиот...?
drummerka
11-28-2009, 14:47
Епа ние от къде да знаем дали имаш хламидиq или не? Като теста показва,че нямаш значи нямаш - направи си други тестове,може да е нещо друго
MyNameIsDidi
12-01-2009, 17:03
внушаваш си :-P