Влез

View Full Version : Моля ви,помогнете ми!

pymichka
11-27-2009, 15:22
Пише ви едно 18 годишно момиче,изплашено до смърт.Миналата седмица на 18 с приятеля ми,правихме секс.Естествено с презерватив,но се притеснявам,че може да е станало гаф.Той твърди,че презерватива е бил напълно здрав.Ето и причините,за моето съмнение:
Септември месец,мензисът ми започна на 18
Октомври на 23…
Мина 23 ноември,а на мен все още не ми е дошло.Гърдите ме болят и ям ужасно много ( за моите 49 кг.) и чувствам умора.Може би от самия страх си втълпявам тези неща?Мислех да направя тест,но реших да изчакам поне още ден-два.Въпреки,че се измъчвам с всяка изминала секунда,все още има надежда,че това е лош кошмар.Това ми е последна година и не искам да я проваля,още повече,че семейството ми ще бъде съсипано.Относно приятеля ми,той е с мен,каквото и да направя.
Моля,някои да ми даде съвет,защото буквално се побърках.Не спирам да плача и да мисля,всякакви глупости.
(С приятеля ми,не го правим за 1 път,просто сега с това закъснение…страх ме е!)
Моля ви,не ме нападайте!Сама виждам вината си и се срамувам от това…
Ако наистина съм бременна,чух,че трябва да изпия някакви хапчета,за да отровя плода,но ужасно се страхувам.
Знам,че не сте лекари и врачки…Моля ви само,дайте ми съвет.Тези който са изпадали в подобна ситуация,нека споделят…Защото усещам,че се побърквам и не мога да живея с мисълта,че в мен расте нещо,което не желая и което не съм готова да имам!

Vichko0o
11-27-2009, 15:41
Те и 18 годишните били доста необразовани бе ...
1-во само след седмица няма как да имаш КАКВИТО И ДА Е СИМПТОМИ на бременност...
2-ро Приятеля ти е свършил в презерватива, който е здрав и нищо не е изтекло, не мога да разбера що за глупост пишеш ?
3-то Има "хапчета", които се казват Ескапеле и се пият до 3 дни след фаталния полов акт (до колкото виждам вие такъв нямате)...
4-то кво като ти е закъснял с 2-3 дни ? Тва е само и единствено от нерви, така като ти чета темата и ми става ясно, че ако спреш да се нервираш ще ти дойде :D :D
4-то ИМА ДВЕ ШИБАНИ ВАЖНИ ТЕМИ, КОИТО АКО СИ БЕШЕ НАПРАВИЛА ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕШ НЯМАШЕ ДА СЕ НАЛАГА ДА РАЗБИРАМЕ КОЛКО СИ НЕОБРАЗОВАНА !!!

pymichka
11-27-2009, 15:45
Всъщност достатъчно образована съм!Просто напрежението и страха,си казват думата.Да,приятеля ми каза,че е бил здрав,но просто усетих,по едно време...че без да искам,закачих презерватива с нокът...Страхувам се,че не го е огледал като хората...

Biskfitka
11-27-2009, 15:46
Нали презерватива не се е скъсал=> не си бременна...
Иначе да страха понякога оказва влияние...и аз все се плаша без да е станало нещо..омг :lol:

pymichka
11-27-2009, 15:48
Всъщност за 1 път,ме обзема такава паника...Наистина може да ми закъснява с ден-два...но все пак,не усещам същите симптоми,както преди да ми доиде...

vesito0
11-27-2009, 20:00
спри да се притесняваш, защото това също влиае върху цикъла ;)
и все пак за да си напълно спокойна няма да е зле тест..

CrAzYyYy
11-27-2009, 20:04
споко бе теста кво ти говори? :)

amk933
11-27-2009, 20:54
http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gifhttp://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gifhttp://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif

И т'ва е на 18 години?! :(

Биологията е час, а не евфемизъм за кафене. :shock:

DarkBass
11-27-2009, 21:10
сърето ми се секва от такива теми :-o като неможете неправете ее ... не си първаъта нито последната

t0d1t0
11-27-2009, 22:35
А честито. Ще ставаш сестра.

ubuntureload
11-28-2009, 01:15
НЕ се вкарвай в некви филми братле .... 12клас си е шибнийка ... а ако тва ще те успокои половината ми съученички се изпо омъжиха веднага след като завършихме и са си имат бебенца ... с братовчед ми същата работа .. яките пуцарани жененеи с деца ... ужасниците фриии а ти с тия твои 49 килца не ми изглежда да си някъв крокодилин .,... съдба ... общо взето ташак работа ....

vellvet
11-28-2009, 20:22
спокойно бе човк ще ти дойде паникьосваш се напълно безпричинно

DarkBass
11-28-2009, 20:31
Мм хубава 159-тка :booooomb:

Ecstasy
11-28-2009, 21:04
Той твърди,че презерватива е бил напълно здрав.

Останалото не ти трябва. :)
Внушаваш си,че нещо може да е станало :)

saskou
11-28-2009, 23:42
Те и 18 годишните били доста необразовани бе ...
1-во само след седмица няма как да имаш КАКВИТО И ДА Е СИМПТОМИ на бременност...
2-ро Приятеля ти е свършил в презерватива, който е здрав и нищо не е изтекло, не мога да разбера що за глупост пишеш ?
3-то Има "хапчета", които се казват Ескапеле и се пият до 3 дни след фаталния полов акт (до колкото виждам вие такъв нямате)...
4-то кво като ти е закъснял с 2-3 дни ? Тва е само и единствено от нерви, така като ти чета темата и ми става ясно, че ако спреш да се нервираш ще ти дойде :D :D
4-то ИМА ДВЕ ШИБАНИ ВАЖНИ ТЕМИ, КОИТО АКО СИ БЕШЕ НАПРАВИЛА ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕШ НЯМАШЕ ДА СЕ НАЛАГА ДА РАЗБИРАМЕ КОЛКО СИ НЕОБРАЗОВАНА !!!

ЕВАЛАААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

killah666
11-29-2009, 00:27
ееееееее кво и се дървите на момичето... притеснила се и ни пиши.... :shock: :shock: тцтцттц.. според мен не си бременна... просто защото се притесняваш и сиг за това не ти идва... на мен не ми е идвало 2 седмици и нищо ми нямаше... :-D :-D спокойно , а щом те болят гърдите и имаш умора може би ,защото ще ти дойде... да мен преди да ми дойде също се чувствам тъй... така че .. :)

BePoHuKa
11-29-2009, 01:10
Ей, като почнете значи да обиждате :o :o :o :o :o Някой от вас въобще знаете ли какво е да си наистина притеснен??? Когато човек е притеснен не мисли логично.. не й се карайте!

По темата: Виж, с притеснение до никъде няма да стигнеш :( опитай се да отвличаш вниманието си от тези мисли, изчакай малко! Може би си внушаваш ;) Направи си тест и ще си сигурна. Според мен всичко е на нервна почва :)

revolver
11-29-2009, 06:58
Ебахти параноиците сте всички :-D :-D Аман от тия теми,има поне 10 такива на първата страница :-x :-x :-x И това с болките си го внуваш !

ToniStoraro
11-29-2009, 07:27
абе, маце, на 18 щом такива въпроси задаваш, накъде си тръгнала ми кажи? Сама не можеш ли да си направиш преценка?

MyNameIsDidi
11-30-2009, 19:55
не си бременна.. :P

DarityGirl
12-01-2009, 10:35
има милярди такива теми,ползвайте презервативи и нямя проблем,ако случайно е станал гаф има ескапел :(