View Full Version : Моля ви,помогнете ми!
pymichka
11-27-2009, 15:22
Пише ви едно 18 годишно момиче,изплашено до смърт.Миналата седмица на 18 с приятеля ми,правихме секс.Естествено с презерватив,но се притеснявам,че може да е станало гаф.Той твърди,че презерватива е бил напълно здрав.Ето и причините,за моето съмнение:
Септември месец,мензисът ми започна на 18
Октомври на 23…
Мина 23 ноември,а на мен все още не ми е дошло.Гърдите ме болят и ям ужасно много ( за моите 49 кг.) и чувствам умора.Може би от самия страх си втълпявам тези неща?Мислех да направя тест,но реших да изчакам поне още ден-два.Въпреки,че се измъчвам с всяка изминала секунда,все още има надежда,че това е лош кошмар.Това ми е последна година и не искам да я проваля,още повече,че семейството ми ще бъде съсипано.Относно приятеля ми,той е с мен,каквото и да направя.
Моля,някои да ми даде съвет,защото буквално се побърках.Не спирам да плача и да мисля,всякакви глупости.
(С приятеля ми,не го правим за 1 път,просто сега с това закъснение…страх ме е!)
Моля ви,не ме нападайте!Сама виждам вината си и се срамувам от това…
Ако наистина съм бременна,чух,че трябва да изпия някакви хапчета,за да отровя плода,но ужасно се страхувам.
Знам,че не сте лекари и врачки…Моля ви само,дайте ми съвет.Тези който са изпадали в подобна ситуация,нека споделят…Защото усещам,че се побърквам и не мога да живея с мисълта,че в мен расте нещо,което не желая и което не съм готова да имам!
Vichko0o
11-27-2009, 15:41
Те и 18 годишните били доста необразовани бе ...
1-во само след седмица няма как да имаш КАКВИТО И ДА Е СИМПТОМИ на бременност...
2-ро Приятеля ти е свършил в презерватива, който е здрав и нищо не е изтекло, не мога да разбера що за глупост пишеш ?
3-то Има "хапчета", които се казват Ескапеле и се пият до 3 дни след фаталния полов акт (до колкото виждам вие такъв нямате)...
4-то кво като ти е закъснял с 2-3 дни ? Тва е само и единствено от нерви, така като ти чета темата и ми става ясно, че ако спреш да се нервираш ще ти дойде :D :D
4-то ИМА ДВЕ ШИБАНИ ВАЖНИ ТЕМИ, КОИТО АКО СИ БЕШЕ НАПРАВИЛА ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕШ НЯМАШЕ ДА СЕ НАЛАГА ДА РАЗБИРАМЕ КОЛКО СИ НЕОБРАЗОВАНА !!!
pymichka
11-27-2009, 15:45
Всъщност достатъчно образована съм!Просто напрежението и страха,си казват думата.Да,приятеля ми каза,че е бил здрав,но просто усетих,по едно време...че без да искам,закачих презерватива с нокът...Страхувам се,че не го е огледал като хората...
Biskfitka
11-27-2009, 15:46
Нали презерватива не се е скъсал=> не си бременна...
Иначе да страха понякога оказва влияние...и аз все се плаша без да е станало нещо..омг :lol:
pymichka
11-27-2009, 15:48
Всъщност за 1 път,ме обзема такава паника...Наистина може да ми закъснява с ден-два...но все пак,не усещам същите симптоми,както преди да ми доиде...
спри да се притесняваш, защото това също влиае върху цикъла ;)
и все пак за да си напълно спокойна няма да е зле тест..
CrAzYyYy
11-27-2009, 20:04
споко бе теста кво ти говори? :)
http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gifhttp://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gifhttp://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif
И т'ва е на 18 години?! :(
Биологията е час, а не евфемизъм за кафене. :shock:
DarkBass
11-27-2009, 21:10
сърето ми се секва от такива теми :-o като неможете неправете ее ... не си първаъта нито последната
А честито. Ще ставаш сестра.
ubuntureload
11-28-2009, 01:15
НЕ се вкарвай в некви филми братле .... 12клас си е шибнийка ... а ако тва ще те успокои половината ми съученички се изпо омъжиха веднага след като завършихме и са си имат бебенца ... с братовчед ми същата работа .. яките пуцарани жененеи с деца ... ужасниците фриии а ти с тия твои 49 килца не ми изглежда да си някъв крокодилин .,... съдба ... общо взето ташак работа ....
спокойно бе човк ще ти дойде паникьосваш се напълно безпричинно
DarkBass
11-28-2009, 20:31
Мм хубава 159-тка :booooomb:
Той твърди,че презерватива е бил напълно здрав.
Останалото не ти трябва. :)
Внушаваш си,че нещо може да е станало :)
Те и 18 годишните били доста необразовани бе ...
1-во само след седмица няма как да имаш КАКВИТО И ДА Е СИМПТОМИ на бременност...
2-ро Приятеля ти е свършил в презерватива, който е здрав и нищо не е изтекло, не мога да разбера що за глупост пишеш ?
3-то Има "хапчета", които се казват Ескапеле и се пият до 3 дни след фаталния полов акт (до колкото виждам вие такъв нямате)...
4-то кво като ти е закъснял с 2-3 дни ? Тва е само и единствено от нерви, така като ти чета темата и ми става ясно, че ако спреш да се нервираш ще ти дойде :D :D
4-то ИМА ДВЕ ШИБАНИ ВАЖНИ ТЕМИ, КОИТО АКО СИ БЕШЕ НАПРАВИЛА ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕШ НЯМАШЕ ДА СЕ НАЛАГА ДА РАЗБИРАМЕ КОЛКО СИ НЕОБРАЗОВАНА !!!
ЕВАЛАААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
killah666
11-29-2009, 00:27
ееееееее кво и се дървите на момичето... притеснила се и ни пиши.... :shock: :shock: тцтцттц.. според мен не си бременна... просто защото се притесняваш и сиг за това не ти идва... на мен не ми е идвало 2 седмици и нищо ми нямаше... :-D :-D спокойно , а щом те болят гърдите и имаш умора може би ,защото ще ти дойде... да мен преди да ми дойде също се чувствам тъй... така че .. :)
BePoHuKa
11-29-2009, 01:10
Ей, като почнете значи да обиждате :o :o :o :o :o Някой от вас въобще знаете ли какво е да си наистина притеснен??? Когато човек е притеснен не мисли логично.. не й се карайте!
По темата: Виж, с притеснение до никъде няма да стигнеш :( опитай се да отвличаш вниманието си от тези мисли, изчакай малко! Може би си внушаваш ;) Направи си тест и ще си сигурна. Според мен всичко е на нервна почва :)
revolver
11-29-2009, 06:58
Ебахти параноиците сте всички :-D :-D Аман от тия теми,има поне 10 такива на първата страница :-x :-x :-x И това с болките си го внуваш !
ToniStoraro
11-29-2009, 07:27
абе, маце, на 18 щом такива въпроси задаваш, накъде си тръгнала ми кажи? Сама не можеш ли да си направиш преценка?
MyNameIsDidi
11-30-2009, 19:55
не си бременна.. :P
DarityGirl
12-01-2009, 10:35
има милярди такива теми,ползвайте презервативи и нямя проблем,ако случайно е станал гаф има ескапел :(