Влез

View Full Version : За човека с когото сте сега..

Sisito941
11-28-2009, 08:04
Какви са недостатъците и положителните качества на човека с когото сте сега..

Темата мисля,че ще е интересна.. :-D

+забавен е
-няма недостатъци.. :-o

Nadelina
11-28-2009, 08:09
Това ли е заради, което си с гаджето ти? :shock:

Sisito941
11-28-2009, 08:14

Не,това е просто едно отположителните неща,а те са доста в него..Както и да е.Ако няма да пишете по темата недейте.. :?

anonimchetou
11-28-2009, 08:18
+ обича ме , разбира ме , инетересува се от проблемите ми и от това какво се случва с мен,мил е.и още и още..

- понякога се инати а понеже и аз съм неземно голям инат и от там стават малките спречквания..

-понякога е като кон с капаци чува само себе си (като спорим) а аз кво му казвам влиза му през едното ухо и му излиза през другото иска му се да е прав ама накрая си признава че не е .. ;д

DevilWish
11-28-2009, 08:22
Обича ме, уважава ме, не ме е предавал, няма й да ме предаде, защото просто така е възпитан и си е такъв, никога няма да ми посегне, ще ме успокои ако съм тъжна, винаги ще се опита да ме разбере, никога няма да направи кавга, а ще се опита на спокоен тон да се изясним ако има недоразумение.Това са най-важните.Освен това е много много красив (за мен), забавен е, може да бъде сериозен, когато трябва.
Един единствен недостатък (същият, който майка ми има - 1на зодия са) - майтапите му не ги понасям =)) Както и тези на майка ми.Твъде са остри, а аз приемам всичко за истина.То това по-скоро е мой недостатък не негов.Не съм му открила недостатъци.

soul1199
11-28-2009, 08:26
нямам приятел :)

Hilary_
11-28-2009, 08:33
хъх приятна темичка, в кяото си заслужава да се разпиша с желание .. :-D

+ приятно ми е да съм с него; търпелив е към мен; опитва се да ме разбере; прави компромиси спрямо себе си и неговите желания, за да ми угоди на моя начин на живот; добричък и мил е с мен; старае се да съм винаги усмихната (което е рядкост при мен); опитва се да спечели доверието ми; иска ми се да напиша и още едно нещо, но знам, че липсва ..

- в някои моменти е доста вулгарен ии казва неща, които не смята, че биха ме обидили ..

balu4ka
11-28-2009, 08:56
-Мил е ,нежен,интересува се от проблемите ми,с мен е в трудните и хубавите мигове в живота ми.Подкрепя ме,обича ме ,уважава ме.Когато имам нужда от него той е там

-Пуснат ли му муха и той вече се е заловил ,че това е самата истина.Ревнив е (ужасно,много) .Доста се съмнява.Издухлив е (на моменити)

XTREMEFREERIDE
11-28-2009, 09:15
Предимства:старае се да ме разбира(макар че понякога не успява..),разговаря с мен много,държи се с мен,първо като с приятелка,после като с гадже,с мен е въпреки разстоянието и границите ми..
Недостатъци:много се засяга от незначителни неща,бъзика се лошо понякога,не е романтичен.. 8-)

loliii
11-28-2009, 09:42
Ми вчера се скарахме и съм му малко ядосана, но ще се старая да бъда обективна. :D

Качества : Мил е, забавен е, душата на компанията е винаги, не е някое "турбо гЪзЕ", красив е :-) , много е цивилизован и културен /чак ме дразни понякога, че аз псувам като селянка, а той знае само думите "моля" и "мерси" 8-) /, не е сдухан, обича ме : )))

Недостатъци : Понякога изпада в истерия, избухлив е и не се усеща за някои неща, като например когато съм ядосана или тъжна да ме попита какво ми има. Ама ще се научи, надявам се, след вчерашния ни "конфликт", който се превърна в "Кеча" по GTV :D :D

knadoi
11-28-2009, 10:03
перфектен е :smt007

Sladurcho
11-28-2009, 10:23
Предимства: разбира ме,приема ме такъв какъвто съм и не се опитва да ме промени по нейн модел,имаме си доверие и всичко е перфектно
Недостатъци: мн ревнува

Kukumqvka
11-28-2009, 11:09
нямам приятел :)

vesito13
11-28-2009, 11:18
+ обича ме, държи се добре с мен, уважава мен и моето мнение, ужасно търпелив е спрямо мен, разбира ме, мил е, забавен, нежен, подкрепя ме, караме да се усмихвам :)

- много лесно се пали, избухлив е и ревнува малко в повече

а да и знае перфектно как да ме подразни, което хем е малко гадничко, хем пък си личи, че ме познава адски добре :)

Bellatrix
11-28-2009, 11:28
+ Обича ме, обръща ми много много внимание, забавен е, интересен е, защото е човек с много интереси и хобита, по които успя да ме запали, умен е, много е грижовен (чак понякога бие на недостатък като започне да ме мъчи с едни ужасни билкови чайове при най-дребна настинка 8-) ), невероятен е в секса, разбира ме.

- Перфекционист е, а не знам доколко аз мога да покрия стандартите му за перфектност :(

gia_sena_mono
11-28-2009, 14:36
Нека не се окажа права, но всички, чийто гаджета са перфектни от скоро ли сте заедно?
Ако не сте то - :)

stupid0boy
11-28-2009, 14:48
нямам приятел :) Приятелка ***

Jo_Ni_To
11-28-2009, 15:25
Нямам гадже ..

А за бившето:

+забавен е и ме разбираше .. не се инатеше за глупости и мисля че ме обичаше..

-беше голям женкар.. всичко което вървеше,пълзеше и летеше го сваляше :D

tonie__
11-28-2009, 15:31
онзи ден си търсехме недостатъците 8-) не намерих нито един :smt007

положителни-бол,за да ги обобщя,ще кажа,че той е най-големия идиот,който съм срещала 8-) лика-прилика сме,само той може да прави такива извратении и да се смее на моите 8-) абее перфектен е :smt007

11-28-2009, 15:43
+забавен е

Значи е заБАААААВЕН? xd

kidwestern
11-28-2009, 15:53
коя от всичките,абе всичките имат един недостатък..
като не им се обадя на сутринта и започват да ме хранят... :(

Python5
11-28-2009, 16:24

Ще ми докарате мозъчен кръвоизлив, ей ...

ToniStoraro
11-28-2009, 16:55
и хора с филология не знаят граматиката понякога, та вече се отказах да поправям правописните грешки тук.

Иначе, по темата - в момента си нямам приятелка, но скоро пак мисля да посетя темата.

FancyGirl
11-28-2009, 21:42
+ умен, забаван, хубав, обича ме, държи на мен, кара ме да се усмихвам, може в всеки един момент да оправи настроението ми, кара ме да се чуствам сигурна и щастлива, доказва ми по всевъзможни начини че ме обича, грижовен, когато ревнува ме кара да се забавлявам :-D изключително нежен, угажда ми, никога не ме е пренебрегвал за нищо, винаги е до мен и ми показва че мога да разчитам винаги на него и че мога всичко да споделя на него без дори да се притеснявам, малко е срамежлив но тогава е още по-сладък, доказва ми че съм единствена за него, целува ме толкова нежно и хубаво, малко мръсник си пада спирам да пиша че мога да продължа до утре с положителните му качества...

- малко е нетърпелив, засяга се прекалено лесно и пренебрегва всички заради мен...

Извод: идеален е :smt007

sunshinepp
11-29-2009, 08:46
Какви са недостатъците и положителните качества на човека с когото сте сега..

недостатъци - много са, най вече че не иска да говорим за нас, което мен ме изнервя ии е прекалено лигав!

положителни качества-прави всичко за мене, много си го обичам мил ..понякога досадно мил де .. :oops:
Темата мисля,че ще е интересна.. :-D

justonegirlwithonehope
11-29-2009, 10:26
+ разбираме се добре, чувствам се обичана, дава ми подкрепата си винаги дори и когато не съм права, уникално мил е, хубаво ми е с него, прави ме щастлива и още куп други неща

- постоянно се заяжда за нещо дребно, има лошия навик да ми затваря телеофона без да каже чао или нещо такова, прекалено искрен е, казва всичко което мисли без да му пука дали някой ще се засегне или не, друго в момента не се сещам.

:)

Korrnyy
11-29-2009, 11:23
+ Добричък, но не досадно :-D Мил, грижовен, леко ревнив, самостоятелен, хубав, лудичък, познава ме много добре, пази ме много, обожавам го, един единствен за мен :D

- Голям инат /и аз съм също/, знае как да ме дразни, понякога докато се бием на ужким :-D се отплесва и ме удря малко по-силно от колкото е необходимо :D Но му прощавам, нали си ми е слабост :P А и не го прави нарочно, но като се ядосам малко преувеличавам и се правя, че ме боли повече отколкото е в действителност :D :D :D

Аз съм по-голямата гад от двамата :D

BloodyAmy
11-29-2009, 11:38
+ Добър и мил е. Мечтател, романтик. Много сръчен, с различно мислене и богата душевност. Всеотдаен и грижовен. Обожава музиката. Трудно може да го заблудя или излъжа. Усеща всеки фалш и промени в душевното ми състояние. Готов е да помогне на повечето хора, без да иска нищо в замяна. Винаги се опитва да ме разбере и да ми даде съвет. Смятам, че е готов на доста саможертви за мен и изпитва доста силни чувства. Обичаме да се дразним взаимно и много често се смеем на самите себе си.

- Колеблив и нерешителн. Има лабилна психика и е доста ревнив. Избягва директния спор, но като му бръмне мухата в главата да не си при него.. Поддава се на влияния и проявява детска наивност по много въпроси. Много често изпада в меланхолия.

Jumbie483
11-29-2009, 11:44
Много спокоен човек е, винаги гледа нещата да вървят гладко. Ужасно мило се държи, има чувство за хумор, винаги е готов да ме изслуша и да ме успокои, ако е нужно.
Но понякога просто се затваря в себе си и ако не го попитам, никога не би ми казъл какво му има. Много ревнува и понякога забравя важни неща.

Общо казано е това. Има още много малки предимства и недостатъци, но няма смисъл и те да се казват.

antifashionshit
11-29-2009, 12:29
първо е себе си, после е момиче:)

lifelesscorpse
11-29-2009, 13:15
...

Biskfitka
11-29-2009, 13:47
+сладък,мил
+пич 8-)
+той е точно това,което си търсих и мислих,че не съществува..
+очитее :-)
+почти перфектен (защото перфектни хора няма ;д )
+секс :oops: 8-)
- хмхмх....понякога ме дразни,ама не е лесно да търпи лиготия като мен... 8-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

scarlett8
11-29-2009, 14:20
+ много е красив (поне за мен) , прави всичко аз да съм добре дори понякога пренебрегва себе си,има си мои снимки залепени в квартирата му,отрупва ме с мили смси докато умирам от скука в даскало иии ми е доказвал хиляди пъти че ме обича искрено :-) и очите му са най-хубавото синьо :smt007 :smt007 :smt007

- не живее в пловдив и събота и неделя ни е невъзможно да се виждаме,което е много тъпо имайки предвид,че в събота и неделя имам най-много време за разни занимания в квартирата му :oops: :D

vellvet
11-29-2009, 15:45
+ обича мен истинското ми аз такава каквато съм познава ме до болка усеща ме много интелигентен културен и има прекраааасни сини очи / има поне о6те 100 неща, които да напиша. ОБОЖАВАМ го /

- мн е твърдоглав и като настине не се лекува а чака само да си мине, а аз се тревожа, необича да ми говори дълго по телефона а аз мнооого обичам да чувам гласа му

:-) :-) :-) :-) :-)