PDA

View Full Version : Първия път (sefteto),МОМИЧЕТА моля ви помогнете!

princesata93
11-28-2009, 13:51
Здраейте,имам си сериозен приятелот 2 години,но сме правили само анален секс,но не много 3-4 пъти :oops: Искаме да опитаме но щом влезе малко и ме заболява много и му казвам да спре,писна ми вече... имам чувството че ще ме остави...Как да направя така болката да е по малко и да го направим...Мислех варианта да стискам зъби и боли,не боли да натиска смело..... :? Моля без спамове,дошла съм тук за помощ!

ThedramaQueen
11-28-2009, 13:57
emi qvno ne si gotova. ne mi se vqrva da te zareje - qvno ne e s teb za seksa, sled kato hodite 2 godini i ne go pravite. govori s nego i ako ne e sposoben da te razbere, ne se kolebai a go zareji purva.

LovelyGirl
11-28-2009, 14:40
Мислиш, че ще те остави, защото спирате като те заболи при анален секс? Смятай за какъв приятел става въпрос..

То със стискане на зъби не става, така само засилваш болката.Трябва да си напълно отпусната, той да те предразположи много добре и ползвайте лубрикант.

drummerka
11-28-2009, 14:45
прави вагинален..Jesus

Biskfitka
11-28-2009, 15:10
Тя казва,че я боли като опитат вагинален май..мии гледай да се възбудиш възможно най-много .Ще изтърпиш малко...все някога ще минеш през тва..

11-28-2009, 15:16
Моля без спамове

Няма пък!

LovelyGirl
11-28-2009, 15:38
Тя казва,че я боли като опитат вагинален май..мии гледай да се възбудиш възможно най-много .Ще изтърпиш малко...все някога ще минеш през тва..

Ох, аз май пак нещо не съм разбрала.. ми то написано супер объркано :Д
И пак не съм сигурна за какво говори.

DarkBass
11-28-2009, 15:39
остави я дупата .. че после като самосвал ще акаш хах

drummerka
11-28-2009, 15:43

Тц пише анален,да си оправи поста,за да няма спамове

Hilary_
11-28-2009, 18:39
Явно не те възбужда достатъчно .. :?

stelit0
11-28-2009, 18:58
Явно не те възбужда достатъчно .. :?+1 :)

marilyn
11-28-2009, 19:04
И аз мн не разбрах, но май за вагинален стана дума, че я е боляло като са пробвали...
ами то си боли... все някога ще стане така или иначе... така че дали ще те боли сега или след време е все тая, но ако не се чувстваш готова по-добре не го прави. А иначе със стискане на зъбите няма да стане... трябва да си наистина отпусната, както каза някой преди мен. Успех! :)

krucu
11-28-2009, 19:52
набутай си една консервена кутия в задника преди секс, после може още една и така 8)

vellvet
11-28-2009, 20:01
опитай с лубрикант и потърпи малко при някои хора 1я път е по болезнен

po0h
11-28-2009, 21:19
И аз мн не разбрах, но май за вагинален стана дума, че я е боляло като са пробвали...
ами то си боли... все някога ще стане така или иначе... така че дали ще те боли сега или след време е все тая, но ако не се чувстваш готова по-добре не го прави. А иначе със стискане на зъбите няма да стане... трябва да си наистина отпусната, както каза някой преди мен. Успех! :)

+1

s_E_x_Y_y_Y
11-28-2009, 21:29
ами тоо като тръгнеш да правиш секс е хубаво нали първо да знаеш нещо все за него , трябва гаджето хубаво да те възбуди ии ползвайте лубрикант , важна е обстановката иии ако смятш , че след тези 2 години ще те остави защото не му даваш секс то защо сте още заедно ии защо ще спиш с него като не си сигурна.. ?!

ToniStoraro
11-29-2009, 07:39
поредният, който не знае какво да прави, така ми се струва.
Предполагам, от вратата за краката се опитвате.
Първо, след като си девствена и те боли много, отговорността пада пада на пича да те възбуди достатъчно. Трябва, първо, да има достатъчно любовна игра, явно, след акто не влиза, трябва (или по - скоро е добре) да вземете някакви овлажнители (лубрикант), може първо да се пробва да прокара с пръст, може да се опита да те възбуди с орална (ако може), много неща може.

linoleum
11-29-2009, 08:29
Не мисли за това, че ти е сефтето, а мисли за това, че ти е приятно да си с него. Ако все пак е така де!

princesata93
11-29-2009, 15:51
Не мисли за това, че ти е сефтето, а мисли за това, че ти е приятно да си с него. Ако все пак е така де!
Eстествено че ми е приятно с него....

soul1199
11-29-2009, 16:22
Мислиш, че ще те остави, защото спирате като те заболи при анален секс? Смятай за какъв приятел става въпрос..

То със стискане на зъби не става, така само засилваш болката.Трябва да си напълно отпусната, той да те предразположи много добре и ползвайте лубрикант.

Buhtaaa
11-29-2009, 18:07
2 Години ходите и само анален и то 3-4 пъти ... Да ръга навсякъде все някога ще спре да те боли ;)

sssladuranka
11-29-2009, 19:51
ако смяташ,че те възбужда достатъчно, и че наистина искаш да го направите,не виждам друг вариянт освен да стискаш зъби :-o аз не съм го правила, така че не знам,но мойта бфф ми е казвала,че си я е боляло първите няколко пъти,и май не малко,така че... :-o

BePoHuKa
11-30-2009, 00:04
Когато започвате с опита, не си мисли "оле, сега как ще ме болии :( " ами бъди позитивно настроена. Малко френска може да върши чудеса! Нека те поглези с много любовна игра, ти самата трябва да се отпуснеш, а подходяща поза като за пръв път е мисионерската. Първият път не е нещо кой знае колко болезнено, така, че всичко ти е в главата ;) Не се притеснявай! Просто трябва да си много,много, МНОГО възбудена и навлажнена. Отпусни се и се отдай на момента. Всичко ще е ОК! Забрави за неуспешните опити.. все пак първият анален секс е доста по-болезнен от първият вагинален.. Между другото, казват, че като вдишаш дълбоко през устата и издишаш бавно през носа, се отпкускаш по-добре .. щом за родилките върши работа, то смятай за теб :lol:

HotMess
11-30-2009, 13:28
Здраейте,имам си сериозен приятелот 2 години,но сме правили само анален секс,но не много 3-4 пъти :oops: Искаме да опитаме но щом влезе малко и ме заболява много и му казвам да спре,писна ми вече... имам чувството че ще ме остави...Как да направя така болката да е по малко и да го направим...Мислех варианта да стискам зъби и боли,не боли да натиска смело..... :? Моля без спамове,дошла съм тук за помощ!

Значи искаш да ми кажеш, че сте правили само анален секс? :? Лол. Ами ако те боли, според мен трябва да спрете да опитвате. Така де, какъв е смисъла? Пробвайте вагинален, едва ли ще те боли толкова..

MyNameIsDidi
11-30-2009, 13:37
накарай го да те лиже :razz:

Ent
11-30-2009, 17:29
Хммм не знам дали може да помогне но ще кажа как аз се справих с първия път по възможно най-идиотски начин. Напих се като говедо и изчуках една доста едра мадама :D :D Ти щом си имаш сериозен приятел направо лови бутилка Джак и давай :)

djuki
11-30-2009, 20:16
това от горкия пост е леко вярно ... удари 1-2 водки започнете с едно хубаво натискане малко лубрикант и дори ще ти е хубаво

blondeVIP
11-30-2009, 21:50
Ами честно казано и аз първия път бях пийнала. . смис не мъртво пяна, знаех какво ще правя бях го планирала, но понеже бяхме опитвали и друг път и ме болеше пийнах една две за отскок и болката беше значително минимална. . щом сте заедно от две години, явно се обичате, явно няма да остави след секса и явно не ти пречи да пийнеш малко :)