PDA

View Full Version : Бившите са си бивши..но остават някъде надълбоко в сърцето

make_you_mine
11-28-2009, 20:30
Колко е странно..миналата година точнопо това време си бях харесала едно момче..в последствие стана така,че тръгнахме..всичко уж вървеше добре..в един момент той скъса с мен,но истината е,че аз имах чувства към него..беше ми трудно,много трудно. Дълго време нямахме никакъв контакт,аз спрях да го търся и т.н... опитах се да го забравя. Беше почти невъзможно. Той вероятно така и не разбра колко точно ме нарани,когато се разделихме,защото докато бяхме заедно сякаш не съм му показвала всичко в пълния смисъл на думата(но и той имаше вина за това)..той не ми даде тази възможност под предтекста,че не иска да ме наранява(заради своята бивша,която тогава още ''обичаше''...аз му простих)..и все пак мина почти година,което не си е малко време. Срещах и други момчета,но нищо сериозно с тях. Наскоро се видяхме с този мой бивш приятел и е странно,че някак си сякаш всичките ми спомени се върнаха,когато го видях. Сетих се колко много го харесвах и как всичко свърши без шанс за развитие. И ми стана някакво хем приятно,хем..не знам,сякаш не трябваше да се виждаме..и сега сме в нормални отношения..поддържаме контакт,но вече сме в различни градове..просто исках да споделя и да попитам какво е това противоречиво чувство според вас,което изпитвам ?

hotAndColddd
11-28-2009, 20:39
Може би,ти е мъчно за недоизживяното минало ..
Всичко ставащо и станало,рано или късно избелява .
Спокойно. :)

Valento
11-28-2009, 20:41
Това твоето е спомен за онези моменти когато си се чувствала хубаво когато си била с него , дори когато си мислила за него ... а спомена от болката след мистерйозната ви раздяла те кара да се чувстваш някак си криво .... но нали вече си го забравила почти .. не е хубаво да се връщаме назад , в миналото има моменти които ни натъжават и нетрябва да си ги припомняме..за това горе главата и само усмивки .

Valento*

Assshley
11-28-2009, 20:46
Носталгия по отминалите дни се нарича това. ;)

SoStarstruck
11-28-2009, 20:48
Moйта история сякаш чета..И сиг не само аз се чувствам така..Затова не знам много какво да ти кажа..

cinderella_gugutka
11-28-2009, 20:52
незнам какво е но само ще кажа 4е и аз съм го изпитвала,и то не 1 път

po0h
11-28-2009, 21:38
Всички сме го изпитвали това чувство. :) [/b][/i]

girlSsSs
11-28-2009, 21:59
Не мога да ти кажа какво изпитваш,ти сама си знаеш най-добре.. :) Опитай се да продължиш напред.. без да гледаш назад :)

FancyGirl
11-28-2009, 22:22
Не мога да ти кажа нищо защото никога някой бивш не е оставал нищо в мене... само ще ти кажа да продължиш напред, може би ти липсва просто ... времето ще покаже :)

SoAfraid
11-28-2009, 22:29
След всеки залез има изгрев, но никога залеза няма да бъде пак същия. Надявам се да разбираш какво искам да ти кажа. И аз съм бил в такова състояние.

3oPuTy
11-28-2009, 22:38
И аз от доста време се чудя,какво е това чувство :-o
Стигнах до извода,че това е "нещо",породено от спомените,носталгията и въпроси от типа "Какво ли щеше да е ако не се бяхме разделили?!","Какво ли ще е ако отново се съберем?!" и т.н. :)
В момента също изпитвам това "нещо" и хем ми е хубаво,хем съм леко тъжна,нооо какво да се прави - съдба :-)

ShawnMac
11-28-2009, 22:39
Според мен се чувстваш самотна и се нуждаеш от някой :)

F_CK_all_I_need_is_U
11-28-2009, 22:54
Нормално чувство.Когато си изпитвал нещо такова към определен човек и то е изчезнало, обикновено след това винаги ти става кофти..

DevilWish
11-29-2009, 07:28
Това твоето е спомен за онези моменти когато си се чувствала хубаво когато си била с него , дори когато си мислила за него ... а спомена от болката след мистерйозната ви раздяла те кара да се чувстваш някак си криво .... но нали вече си го забравила почти .. не е хубаво да се връщаме назад , в миналото има моменти които ни натъжават и нетрябва да си ги припомняме..за това горе главата и само усмивки .

Valento*
Колко си прав =)

XTREMEFREERIDE
11-29-2009, 07:32
За мен-бившите са си бивши.Точка.Без продължение.

ToniStoraro
11-29-2009, 07:42
ако след края на връзката не изпитваш абслоютно нищо към човека, с който си бил/била, дори и най - малко чувство, ако го забравиш, значи напразно си бил/била с него/нея

sunshinepp
11-29-2009, 08:11
както сама си написала "бившите си остават бивши" и са в сърцето ти .. имала си чувства нормално е за момент да си спомниш за всичко, чувства..спомени..и да го желаеш отново ..аз например виждам бившия си всеки ден по минимум 5 часа дневно..от както скъсахме вече 7-8 месеца имаше един период от 2 месеца, в които всичко утихна, но за малко..аз все още си го обичам , така че щом си имала чувства значи това което си изпитала е нормално! :-)

buuu
11-29-2009, 08:14
спомните никога не се забравят ..нормално е да се сещаш и аз като остана сама .. всичко ми е пред очите.. но не трябва тожа дати пречи по някакъв начин.. продължаваи напред.. ще доиде и друг :) не е лесно но неможеш да направиш нищо друго освен да се държиш :)

justonegirlwithonehope
11-29-2009, 11:11
За да си с някой, в повечето случаи ти имаш чувства към него и не си с него просто ей така.Точно заради този факт, дори след раздялата и угасването на чувствата всеки един бивш има специално място някъде дълбоко в сърцето.

Например аз имах чувства към едно момче с години, ходели сме доста пъти, но все не се получаваше и ме нараняваше страшно много.Правеше го нарочно, въпреки че и той имаше чувства към мен, точно толкова време колкото и аз към него.Някак си се озлобих към момчетата, единствената ми цел която си поставях бесхе да завъртя главата на някое момче за 2-3 дни и да го оставя да се мъчи само.Това беше в продъллжение на половин година и сега съжелявам страшно много, защото провалих месеци от живота на доста момчета,а те не го заслужаваха.Сега си имам сериозен приятел и отново познах любовта, разбрах си грешката, но прекалено късно .. :(

soul1199
11-29-2009, 13:08
ех спомени :)

monituuu
12-13-2009, 10:01
абе бившите си остават бивши ,но някои спомени с тях са за цял живот . :wink:

MagnetiC
12-13-2009, 11:45
Бившите са си бивши, но понякога могат да бъдат и бъдещи :P

Metatron
12-13-2009, 13:59
Колко вярно..... спомени, спомени! ;)

sunshinepp
12-13-2009, 14:06
Бившите са си бивши, но понякога могат да бъдат и бъдещи :P

едва ли.. рядко се случва :-o

Linns
12-13-2009, 14:51
Носталгия, самота .. :-s

aniie
12-13-2009, 15:33
Може би,ти е мъчно за недоизживяното минало ..
Всичко ставащо и станало,рано или късно избелява .
Спокойно. :)

+

crazymm
12-13-2009, 16:31
Moйта история сякаш чета..И сиг не само аз се чувствам така..Затова не знам много какво да ти кажа..
и все пак в един момент болката би трябвало да отшумее.. :(

danyrenesmee
12-13-2009, 19:22
и все пак в един момент болката би трябвало да отшумее.. :(

Трябва ии.. ще.. 8)

umri
12-13-2009, 19:40
Колко е странно..миналата година точнопо това време си бях харесала едно момче..в последствие стана така,че тръгнахме..всичко уж вървеше добре..в един момент той скъса с мен,но истината е,че аз имах чувства към него..беше ми трудно,много трудно. Дълго време нямахме никакъв контакт,аз спрях да го търся и т.н... опитах се да го забравя. Беше почти невъзможно. Той вероятно така и не разбра колко точно ме нарани,когато се разделихме,защото докато бяхме заедно сякаш не съм му показвала всичко в пълния смисъл на думата(но и той имаше вина за това)..той не ми даде тази възможност под предтекста,че не иска да ме наранява(заради своята бивша,която тогава още ''обичаше''...аз му простих)..и все пак мина почти година,което не си е малко време. Срещах и други момчета,но нищо сериозно с тях. Наскоро се видяхме с този мой бивш приятел и е странно,че някак си сякаш всичките ми спомени се върнаха,когато го видях. Сетих се колко много го харесвах и как всичко свърши без шанс за развитие. И ми стана някакво хем приятно,хем..не знам,сякаш не трябваше да се виждаме..и сега сме в нормални отношения..поддържаме контакт,но вече сме в различни градове..просто исках да споделя и да попитам какво е това противоречиво чувство според вас,което изпитвам ?

Това е точно чувството на провала и на неизпълнената цел. Не можеш да се примириш с факта, че той те е зарязал. Не е задължително случая да е моята версия.., но си помисли