PDA

View Full Version : опасно ли е ?

MalKa_BLuDnica
11-29-2009, 12:00
Опасна ли е предеакуационната течност? :-o

Kudraw
11-29-2009, 12:03
:shock: Отскоро съм тук , но съм чела и други теми и мисля че ти си поредния човек които се е*е без да се е образовал поне малко .... :? :? :?

MalKa_BLuDnica
11-29-2009, 12:08
еми всеки си има мнение :) признавам си че това го бях чувала но не съм наясно точно дали има опастност от него да се забраменее..исках да разбера мненията ви защото чух някои които не са от най-компентните хора

ToniStoraro
11-29-2009, 12:09
За следващия/следващата, който мисли да зададе и той същия въпрос, та да влезне в клуба на стадото, наброяващо вече над 1000 члена, да знае, че има вероятност от забременяване, но тя е минимална. И, моля ти се, не пуснай тема как се забременява.

Hilary_
11-29-2009, 12:12
Чувала съм, че от нея може да се забременее, защото има макар и малко количество сперматозоиди в нея .. :?

t0d1t0
11-29-2009, 13:38
мноу чувате и вие...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=200811
тема специално за тази простотия,НО прочети всичко и не се надявай на бебенце само от това,че ти го е вкарал... Бебето не става така лесно... :( То ако ставаше така то щяхме да сме пъти повече на тази земя!

DarkBass
11-29-2009, 13:39
Не ... в нея пливат сперматозоидите

scarlett8
11-29-2009, 13:51
А защо просто не сложите една гумичка и не се ебете като нормални спокойни и защитени хора?Кво ша ви разори ли да купите един презерватив пък бил той и от 40 стотинки?Пак по-добре от нищо :-x

revolver
11-29-2009, 14:15
http://www.cs.wustl.edu/~schmidt/gifs/stupid.jpeg

didivid
11-29-2009, 14:19
еми всеки си има мнение :) признавам си че това го бях чувала но не съм наясно точно дали има опастност от него да се забраменее..исках да разбера мненията ви защото чух някои които не са от най-компентните хора
ОпасТност няма, но опасност има! :)
Научете се да пишете, после се научете поне малко за секса и чак тогава се е*ете!

BlueFace
11-29-2009, 15:24
Самоубий се и отърви света от глупостта си.Защо се ебете без да имате елементарни познания мамка му...Вместо да пишеш в тоя форум вземи прочети някоя статия или книжка.Днешното поколение 50-60% са някфи кретени дето една книга не са прочели през живота си :?

MalKa_BLuDnica
11-29-2009, 17:35
еее вие тука само се карате ...ужас! Нали за тва е тоя форум да се пита ебаси..никой не знае за какво става въпрос ама вие си знаете да си викате. Аз щом съм го напраила без презерватив значчи е имало няква причина- беше ми за първи път без презерватив и за това питам чак сега. До сега не ме е интересувало и не съм знаела! Съжалявам за ккоето! Не е нужно всички да се нахвърляте! didivid не съм свикнала да пиша на бг ,пиша бързо и съм объркала знам как се пише опасност благодаря че си ме поправила! И благодаря все пак за отговорите

Buhtaaa
11-29-2009, 17:52
Ми ползвайте презервативи или хапчета беее еее Само се притеснявате да не забременете :?:?:?

Passi0n
11-29-2009, 18:37
еее вие тука само се карате ...ужас! Нали за тва е тоя форум да се пита ебаси..никой не знае за какво става въпрос ама вие си знаете да си викате. Аз щом съм го напраила без презерватив значчи е имало няква причина- беше ми за първи път без презерватив и за това питам чак сега. До сега не ме е интересувало и не съм знаела! Съжалявам за ккоето! Не е нужно всички да се нахвърляте! didivid не съм свикнала да пиша на бг ,пиша бързо и съм объркала знам как се пише опасност благодаря че си ме поправила! И благодаря все пак за отговорите
ем тук обикновено няма толкова сериозни теми,а и те нашите знаят 1 презерватив и толкова... :) А иначе бъди спокойна,не се забременява толкова лесно с тази течност. Има към 80% шанс да не се забременее,а при другите контрацептиви е към 90% и малко нагоре. :) А и ако момчето не се изпусне е още по-добре. Айде късмет занапред ;)

BePoHuKa
11-29-2009, 23:13
Шанса е много малък, но не е като да го няма.. не повтаряй грешката си ;)

DjPiRgOs
11-30-2009, 08:10
Честито бремена си :grin: :D

daehuu
11-30-2009, 12:11
Абе.. веднъж като пробваш без... после презерватива хич не искаш да го слагаш, ама няма как. При нас...се случва първия ден след цикъла и да го направим за малко без, ама само толкова. Иначе само "със", някак си ми е по - спокойно. А по темата... да има шанс , е верно не е като да свъши в теб ама..има има.. :)

MyNameIsDidi
11-30-2009, 13:29
не е опасна :D пази се от спермата :D :D :D :grin: :grin: :grin: