PDA

View Full Version : Тест...

cookieh0lic
11-29-2009, 13:59
Не съм много запознат с тестовете, та случая е такъв че аз трябва да купя тест на приятелката си и незнам кой точно... цикъла си и дойде на време уж нямаше проблеми но изведнъж тя се панира и казваше че и се гадило ставало и лошо ;(.. според мен това е от притеснение само, защото и тя и без това си е такава панира се за нищо, пък и не е минало месец и се гади и нз си кво още просто неможе да е от това... та кой тест ще е най подходящ, чух че шуречек е бил уж най надежден обаче той е ако ти закуснява може бии... нз кажете какъв да зема в този случай че и е дошъл навреме не е мин месец още и да е най надеждния и сигурен ..

amk933
11-29-2009, 14:02
Surecheck естествено...Поне шансът за грешка е най-малък, но, ако сте сигурни, че нищо не е станало за какво се терзаете? :-o

cookieh0lic
11-29-2009, 14:06
м не го правехме мн безопастно, но при положение че и дойде на време неби трябвало да и има нещо.. се пак трябва да сме най-големите каръци ако е в цветна бременност... според мен няма нищо, но не се знае, за успокоение ще го направи, защото се е уплашила много и внушила разни неща :X

Pesenta
11-29-2009, 14:36
Спокойнооо нищо и няма :) и моята се беше панирала . Гаденето повръщането и виенето на свят са симптоми за след 3-я месец :). Ако искате да сте сигурни направете си Sure Check над 99,9 % или нещо такова ... :) , но той се права 2 седмици след акта Успех и чакаме да разберем как е минало.

t0d1t0
11-29-2009, 14:37
Честито,приятелката ти е поредната шматка! Ако яде правилно може и да живее по добре. Сигурно и е ниско кръвното или да е от нещо което е яла... Не давай 6 лева за глупости!

Buhtaaa
11-29-2009, 18:16
Вие един тест знаете и давайте него казвайте ...
Съвет към девойчето ... отиваш мойто момиче в аптека и там ще ти предложат ... и без тва ще трябва си го купиш ... по добре питай от колкото да се правиш на много запозната и след 9 месеца да буташ количката

daehuu
11-30-2009, 12:20
Ае аз не съм запознат с цветната бременност, но по мойта скромна логика и по това, което съм чел имам следното заключение: При първия месец (димек когато е заченала), ще липсва цикъл защото няма да се отдели айцеклетка, а вече втория месец, ще се образува нова яйцеклетка, която ще бъде изхвърлена => Цветна бременност. Не казвам ,че е така, и се надявам ако има някой по компетентен да ме светне,че ми стана интересно. Според мен няма шанс да е бременна... ама тя си знае :) И мен са ме филмирали така, първите пъти след като правихме секс все и закъсняваше с по 1 седмица, и накрая се светнах да и обясня как се броят, малко тъпичко и стана ама... сега сме с точност до 1 ден :)

ViTaMiN
11-30-2009, 12:31
Спокойнооо нищо и няма :) и моята се беше панирала . Гаденето повръщането и виенето на свят са симптоми за след 3-я месец :).

Гаденето и повръщането, виенето на свят траят точно ДО 3 месец :-D , след това тези симптоми отшумяват, но както и да е!
Най-добрият вариант, както са ти казали е sure check

MyNameIsDidi
11-30-2009, 13:23
:P

DarityGirl
11-30-2009, 14:30
най-вероятно е внушение,но вие си знаете най-добре :)

britzy
11-30-2009, 16:59
Ооф кви са тия побърквации-тва неква паника и стига сте си внушавали-нищо нема.еее

MyNameIsDidi
11-30-2009, 19:18
luda rabota :D

Rofl4e
11-30-2009, 20:22
Спокойнооо нищо и няма :) и моята се беше панирала . Гаденето повръщането и виенето на свят са симптоми за след 3-я месец :). Ако искате да сте сигурни направете си Sure Check над 99,9 % или нещо такова ... :) , но той се права 2 седмици след акта Успех и чакаме да разберем как е минало. Всеки път даваш грешни мнения!

Тези симптоми са в началото на бременноста а,НЕ СЛЕД 3 месец!

Шуър чека спокойно може да се направи 1 седмица след акта,и да отчете правилно.

Но щом и е дошло на време не мисля,че има за какво да се притеснявате!

ViTaMiN
12-01-2009, 13:27
:booooomb: #-o

Абсолютно и аз така мисля като сър Томас.
Ако си направиш Sure Check една седмица след акта , ще ти покаже....ТРЪНКИ :!:

Bobolinka
12-01-2009, 15:33
SureCheck sa nai dobrite..

graphicflower
12-08-2009, 20:03
Гаджето ми ходи наскоро до аптеката за Шуър Чек и аптекарката му го препоръчала, понеже бил най-точен и можело да се отчетът резултати много по-бързо от повечето други тестове. Скоро смятам да го пробвам и да кажа резултата. :D Аз съм против бебе, гаджето е "за" ...абе ще видим... :D Той като е "за" поне да си свърши работата като хората :D

anichka12345678
12-08-2009, 20:10
Не съм много запознат с тестовете, та случая е такъв че аз трябва да купя тест на приятелката си и незнам кой точно... цикъла си и дойде на време уж нямаше проблеми но изведнъж тя се панира и казваше че и се гадило ставало и лошо ;(.. според мен това е от притеснение само, защото и тя и без това си е такава панира се за нищо, пък и не е минало месец и се гади и нз си кво още просто неможе да е от това... та кой тест ще е най подходящ, чух че шуречек е бил уж най надежден обаче той е ако ти закуснява може бии... нз кажете какъв да зема в този случай че и е дошъл навреме не е мин месец още и да е най надеждния и сигурен ..
Щом и е дошло навреме няма нужда от тестове просто много се е притеснила ,ще и мине.За напред да внимава повече и да се пази

Nic3e3
12-08-2009, 21:14
няма нужда от тестове щом и е дошло :D ...при менструацията кръвта се отделя от НЕоплодената яйцеклетка...от там следва,че щом като и е дошло,значи яйцеклетката не е оплодена тоест не е бременна