View Full Version : Мръсна работа : (
Честно да ви кажа не съм човек, който споделя каквото и да било. Лошото е това, че реших да споделя с цел да ми олекне. Значи познавам едно момиче от няколко години и може би от тогава я харесвам всъщност тя го знае, но днеска като се бяхме събрали доста хора тя ходи и се снима с едни мой приятели, който говореха против нея и както винаги вече са приятели и намен ми стана адски гадно и реших да си тръгна и сега се чувствам като пълен глупак :? и се чудя да я изолирам или какво?
ToniStoraro
11-29-2009, 17:14
не я изолирай, бъдете си приятели. Трябвало е навреме да й покажеш чувствата си.
Не те разбрах :-o Тръгнал си си, защото момичето се е снимало с твои приятели, които говорят лошо за нея? И сега искаш за това да я изолираш? :-o
Sladurcho
11-29-2009, 17:18
Щом са и говорили зад гърба значи пак ще го направят,а тя рано или късно ще го разбере! Не я изолирай тя каква вина има в случая?Покажи и чувствата си може и да излезе нещо... нищо не се знае
Айде сега обясни наново, че нищо не схванах. 8-)
Значи на тебе ти е станало гадно, че момичето, което харесваш, се снима с твоите приятели, а те в същото време й говорят зад гърба. Това го разбрах. Но защо си си тръгнал? Баш пък толкова ли ти е станало гадно? И защо ще я изолираш?
Нещо не разбрах... :? :-o
kombarka
11-29-2009, 17:37
Ъмм... моля, напиши отново какво е станало и бъди максимално точен. Говоря сериозно 8-)
someonerandom
11-29-2009, 17:38
И аз нищо не разбрах 8-)
SoAfraid
11-29-2009, 18:30
Ъмм... моля, напиши отново какво е станало и бъди максимално точен. Говоря сериозно 8-)
+1
А от това което аз разбрах искаш да кажеш, че онея говорят за нея лошо и тя като най-простата пак бяга при тях. (Това разбирам аз) Ами човек какво да ти кажа и на нея ще и дойде акъла, по добре не се занимавай.
Щом са и говорили зад гърба значи пак ще го направят,а тя рано или късно ще го разбере! Не я изолирай тя каква вина има в случая?Покажи и чувствата си може и да излезе нещо... нищо не се знае
+++
PurpleDream
11-29-2009, 20:32
:lol:
Len4etyYyy
11-30-2009, 11:05
Говори с нея, обясни и, че е важна за теб,повече от колкото за"приятелите ви".
soul1199
11-30-2009, 14:46
Vichko0o
11-30-2009, 15:54
Обяснението, е че лапето го е яд, че мацката не му обръща внимание, а се занимава с други хора... Като нямаш смелост да и предложиш ще си сърбаш попарката мой човек ! Дали са и говорили зад гърба или не това няма никво значение, всеки се променя ! Събирай смелост и я грабвай за жена или просто стой и се надявай ...
poslu6ai sarceto si.. neznam kak e bilo mejdu vas no moje da se opravite.. edin savet NE PRAVI GLUPOSTI :)
DevilWish
11-30-2009, 16:30
И защо е лошо?
Не може да си има приятели ли?
Ари уе човек, обясни ни кво имаше предвид... Ти май забрави, че си пуснал тема. :D Или и сам не знаеш кво си писал... :D
buntar90
12-01-2009, 14:37
Общо взето тя се пуска на някви нещастници дето само я използват а ти щото си мил с нея получаваш едина майна и етикет " просто приятел". Правилно ли разбирам ?
Общо взето тя се пуска на някви нещастници дето само я използват а ти щото си мил с нея получаваш едина майна и етикет " просто приятел". Правилно ли разбирам ?
Точно. Проблема е там, че аз съм влюбен в нея от 3 години тя го знае, но просто не ме има за сериозно, а пък се занимава с приятели, който говореха против нея и даже с един щяла да тръгва, а той е 1 година по-голям от мене. Преди когато бяхме по близки си споделяхме всичко възможно е това да е повлияло.
kombarka
12-01-2009, 17:50
Точно. Проблема е там, че аз съм влюбен в нея от 3 години тя го знае, но просто не ме има за сериозно, а пък се занимава с приятели, който говореха против нея и даже с един щяла да тръгва, а той е 1 година по-голям от мене. Преди когато бяхме по близки си споделяхме всичко възможно е това да е повлияло.
Е добре де... тя ти е дала да разбереш, че ти си жалкия "приятел". Не можа да разбера какво те кара да продължаваш да таиш някакви надежди? :-o
kidwestern
12-01-2009, 18:03
тъп си
TheDevilInMe
12-01-2009, 19:32
попринцип изолирането е добра тактика, само реши малко или много ... :lol:
ся сериозно можеше просто да и кажеш истината, не да си премълчаваш, тя няма как да знае, пък и нали я харесваш, предполага се, че трябва да и отваряш очите за някои неща... :)
Не виждам смисъл да я изолираш. Тя си живее живота и ще се снима, с когото си иска, а тя рано или късно ще разбере, че са говорели зад гърба и нищо скрито не остава :)
За кво да я изолираш , тъпото е че като разбере че ти знаеш че са и говорили зад гърба ще и стане гадно че не си и казал по някъв начин да бъде нащрек ....
За кво да я изолираш , тъпото е че като разбере че ти знаеш че са и говорили зад гърба ще и стане гадно че не си и казал по някъв начин да бъде нащрек ....
Тя го знае!
Kate1303
12-02-2009, 13:47
ако тя им е обърнала повече внимание на тях отколкото на теб, поговори с нея. а и тя ако не е знаела, че са й говорили зад гърба не можеш да я виниш. не я изолирай защото така ще се почувства притисната и, че искаш само на теб да ти обръща внимание. дай й малко свобода :-D и недей да си мислиш за най-лошото, че може да си стане гадже с някой от тях и т.н. :-P