View Full Version : Проблеми Вкъщи
MissHouse
11-29-2009, 19:01
зна4и живея само с мама и като се ядоса на нещу и си го изкарва на мен и само си търси при4ина да се заяде абе просто държи се много гадно напоследак се се караме много жестоко и ве4е не се понясяме взаимно. накратко не се разбираме много и искам да ви питам да се изнеса ли при баба и дядо
ПС: знам 4е ви се струва детинско но тва е ве4е година и е нетърпимо тя не ме иска избощо (сама си го каза) затва къв е смисъла ? ...
GossipGirl89
11-29-2009, 19:03
Ми седни и поговори с нея и я попитай защо се държи така.
Може би и е тежко след раздялата с баща ти,затова да се държи така.Няма да е лошо да отидеш при баба ти и дядо ти за 1-2 седмици да се поуспокоят малко нещата.
dakata123
11-29-2009, 19:49
поговорете, като хората, ако след разговора нищо не се промени, се примести за малко. После, ако тя реши, че и липсваш и може да се промени заради теб сама ще те потърси и ще те прибере. Не е казано, че трябва да се прибираш при нея, но ако решиш го прави само, ако тя се е променила.
на колко си бе мойто момиче?
danibebi
11-30-2009, 14:36
Еми ако искаш премести се за малко при баба ти и дядо ти и може би после тя ще разберече и липсваш и ще си те прибере.. :) от което би трябвало да се оправи и отношението й..а ако искаш седни и поговори с нея сериозно..успехх :)
Biskfitka
11-30-2009, 15:38
Ако мислиш,че ще си по-добре при баба ти и дядо ти отиди при тях..
На колко си години?
И аз имам такъв проблем,но не мога да отида никъде...Напълно те разбирам. :(
какви са тези родители ве мамка му :-x .. всеки втори с такъв проблем :s .. ама нали знаеш "той господ забавя,но не забравя" ..
п.п. ако баба ти и дядо ти не са някой мрънкалници отиди при тях .. всеки случай ще ти е хиляди пъти по-добре далече от майка ти и караниците .. : )) погостувай им известно време и току виж на майка ти и е домъчняло за теб и дойде да си те вземе ..
:)
chereshkaa
12-06-2009, 09:22
и при мен така...понякога мисля да се върна при татко :(
aloveyou
12-06-2009, 09:48
Поговорете
iiordanova
12-06-2009, 20:53
Най-лесно е така .. при баба и дядо.
Всеки има такъв период на скандали.
Поговори с нея. Но и покажи , че си отговорна и не е нужно да се карате. НЕ драматизирай със сълзи.
Естествено , че може да отидеш при баба си и дядо си. Но не знам .. няма ли да ти е мъчно за майка ти ?! Всичко за нея..
Някой деца са без майки , а ти имаш и искаш да се махнеш от нея.
Премисли всичко отново.. ще съжеляваш някой ден за постъпките си.
DessieQueen
12-10-2009, 07:48
Де да имах аз при кой да се изнеса,стига да не съм в нас..Хах..
По темата: Отивай при баба ти и дядо ти.
m1nich3t0
12-10-2009, 16:24
Поговори с майка си, ако не можеш да оправиш нещата ---->>>баба и дядо...
Поговори с майка ти,обясни и,че не ти е приятно и не издържаш повече.Предложи й например и двете да се стараете да се разбирате,да прекарвате повече време заедно и така нататък.Изчакай известно време,ако няма промяна,отивай при баба ти и дядо ти.
MissHouse
12-14-2009, 18:32
на колко си бе мойто момиче?
13
rumito0y
12-18-2009, 20:13
Ми седни и поговори с нея и я попитай защо се държи така.
Съгласна съм. Седнете и си поговорете на дълго и широко какъв е проблема... :wink:
chocolatee
12-19-2009, 09:46
Поговори с майка си СПОКОЙНО. Няма нужда от сълзи и прочие. Кажи и как се чувстваш, че не ти е приятно да се карате и т.н. Опитайте се да не се карате, а да се държите като майка и дъщеря. Прекарвайте повече време заедно, споделяй и проблемите си, изслушвай я, когато има нужда от теб.. и най-важното НЕ й викай ! Друг е варианта да отидеш при баба си и дядо си.. за известно време, разбира се. Тогава може да липсваш на майка ти и да дойде да си те прибере..
Успех, дано се оправят нещата ! :-)
Според мен майка й няма да иска да я изслуша ,, но да опита няма лошо .. Ако не стане работата с добро - с лошо .. Заминаваш в апартамента/къщата на баба ти и дядо ти ,, а ако наистина на майка ти й пука за теб на 2-рия ден ще дойде да те вземе !! :)
тва с изнасянето при баба и дядо ми се стори разумно :-o (<<< в смисъла на замислен а не на учуден (нали е "surprised"))
CrAzYanDlaZy
12-20-2009, 15:18
Поговори с майка ти,обясни и,че не ти е приятно и не издържаш повече.Предложи й например и двете да се стараете да се разбирате,да прекарвате повече време заедно и така нататък.Изчакай известно време,ако няма промяна,отивай при баба ти и дядо ти.
ами да ...
оффф и при мен е така само че баща ми си е вкъщи но той работи а мама,аз и малката ми сестричка сме си у дома.....ми незнам поговорете не е решение на проблема ако отидеш при баба,а само временно отклонение от него така че разговорът стои в основата на всичко!