Влез

View Full Version : проблем с една дама.

sheisthenumberone
11-29-2009, 20:07
Ами проблема е следния обичам я но мисля че тя обича един мои приятел :(
, не съм и казал все още че я обичам в момента тя си няма приятел...... познавам я от скоро ноо е много красива и добра,моя приятел няма интерес към нея :-D но аз имам ако може кажете как да съм с нея и да елиминирам моя приятел , защото тя и да иска да е с него тои не я иска и не и е казал дори :D

Hilary_
11-29-2009, 20:09
Това, че той не я харесва не значи, че би ти обърнала внимание ако не те харесва .. :-o Първо се сближи с нея пък после й признавай ..

lubomirky
11-29-2009, 20:13
замени обичам с харесвам и може и да ти помогна. иначе твърдо нЬе.

ThedramaQueen
11-29-2009, 20:15
super licemerno zvu4i "kak da eliminiram moq priqtel" ti priqtel znae6 li kvo e? :?

tva momi4e ako go haresva nqa kvo da naprai6, mn e egoisti4no da i go otnema6, osobeno ako re6i da otvurne na 4uvstvata i. tva 4e nqma gadje ne zna4i 4e moje6 da q ima6 gkogato si poiska6 + tva kato haresva nqkvo mom4e kude se vre6?

Valento
11-29-2009, 20:45
Брато ако си ми приятел на мен със сигурност щеше да ядеш бой по 3 пъти на ден .... как ще "елиминираш" приятеля си заради жена .... има една поговорка за такива като тебе "Заради п*тка ... п*тка не ставай" или приятелството е по-важно от това дали ще имаш гадже или не ... връзката с гаджето може да трае 1 ден , месец , 2 , 3 , 5 ... и може да се разделите ... докато приятелството си остава завинаги ... а по въпроса ти ... НЯМА начин да си с нея , щом тя харесва приятелят ти когото искаш да "елиминираш" !

lubomirky
11-29-2009, 20:56
Брато ако си ми приятел на мен със сигурност щеше да ядеш бой по 3 пъти на ден .... как ще "елиминираш" приятеля си заради жена .... има една поговорка за такива като тебе "Заради п*тка ... п*тка не ставай" или приятелството е по-важно от това дали ще имаш гадже или не ... връзката с гаджето може да трае 1 ден , месец , 2 , 3 , 5 ... и може да се разделите ... докато приятелството си остава завинаги ... а по въпроса ти ... НЯМА начин да си с нея , щом тя харесва приятелят ти когото искаш да "елиминираш" !

успокой се, кифло. приятелчето остава завинаги, сигурен ли си? щото аз не много. всеки гледа собственото си щастие. след като приятеля му не я харесва, не може ли и той да се пробва или това е предателство? ..

sheisthenumberone
11-29-2009, 21:22

успокой се, кифло. приятелчето остава завинаги, сигурен ли си? щото аз не много. всеки гледа собственото си щастие. след като приятеля му не я харесва, не може ли и той да се пробва или това е предателство? ..
Моя приятел харесва една друга така че...... елиминирам просто значи да го махна от пътя ся не да го отрепя или нещо друго :oops: ние сме говорили с него и тои знае че аз я харесвам аи тои не се интересува от нея чакам идеики :) :D

FantaMen
11-29-2009, 21:25
Зависи къв приятел ти е.Будил съм приятел в 4 през ноща само да поговорим за момиче защото бях наистина тъжен..говорих му 1 мин без да спра прекъсна мен с вик и каза защо за малко разнообразие не млъкнеш и не кажеш къде да се видим след 10 мин, това ще е по добрия вариан. :) По темата първо не обичаш момичето.. Второ първо излезте поне веднъж и тогава пиши за съвет ....Трето ако приятеля ти който искаш да РАЗКАРАШ можеш просто да му кажеш че я харесваш а тя харесва теб и той да направи така че тя бързо да се откаже от него

Valento
11-29-2009, 22:22

Моя приятел харесва една друга така че...... елиминирам просто значи да го махна от пътя ся не да го отрепя или нещо друго :oops: ние сме говорили с него и тои знае че аз я харесвам аи тои не се интересува от нея чакам идеики :) :D

lubomirky изказах се така защото имам най-добрия приятел и сме като братя ... просто незнам някой от съфорумниците тук да е стигал до бой с приятеля си заради момиче ... и да сигурен съм че приятелството си остава ... поне никога небих предал приятеля си .. а ти кифла ще викаш на майка си педерастче ... такива като тебе могат само да ми лапат оная работа !!

sheisthenumberone
11-29-2009, 23:37

lubomirky изказах се така защото имам най-добрия приятел и сме като братя ... просто незнам някой от съфорумниците тук да е стигал до бой с приятеля си заради момиче ... и да сигурен съм че приятелството си остава ... поне никога небих предал приятеля си .. а ти кифла ще викаш на майка си педерастче ... такива като тебе могат само да ми лапат оная работа !! много се палиш това е само форум не се ядосваи :D

lubomirky
11-30-2009, 08:33

lubomirky изказах се така защото имам най-добрия приятел и сме като братя ... просто незнам някой от съфорумниците тук да е стигал до бой с приятеля си заради момиче ... и да сигурен съм че приятелството си остава ... поне никога небих предал приятеля си .. а ти кифла ще викаш на майка си педерастче ... такива като тебе могат само да ми лапат оная работа !!

кифла точно на теб ще викам. а за лапането - прати ЛС на stupidb0y да го питаш къде се е записал на курс 'как да си лапаме сами'

soul1199
11-30-2009, 14:48
ами сбилжи се с нея и някой път я помоли да излезете само двамата ии може да я целунеш за довиждане :oops: :grin:

Sladurcho
11-30-2009, 15:39
Хаха тук голям екшън се заформи :D По темата ... каквото и да правиш гледай да запазиш приятелството си... то е най- важно! Щом той не го харесва това момиче пробвай пък може да излезе нещо

suantito
11-30-2009, 15:44
Колега преебан си , дори и твоя приател да я одреже тя пак няма да те хареса :?

dakata123
11-30-2009, 15:57
спокойно бе, той казв, че приятеля му няма чувства към момичето. Значи има шанс - може да е минимален, но има. И аз съм в подобна ситуация (момчето не ми е мн добър приятел), ама моя "приятел" си има гадже. А и момичето лесно се влюбва така мисля и на практика имам шанс. Еххх.......колко я харесвам

IwKa16
11-30-2009, 16:11
i az imam sa6tiq problem momi4e sam imam si priqtel no toi haresva edna moq priqtelka :-x kakto i da e ... po dobre i kaji tova koeto misli6 a drugoto samo 6te doide na mqstoto si :)

DevilWish
11-30-2009, 17:08
Познаваш я от скоро и я обичаш =) Шапка ти свалям =)))

sheisthenumberone
11-30-2009, 19:02
един от проблемите е че сме големи :-D

valdesbg
11-30-2009, 19:21
Хмм пак се джафкате и излизате с разни клиширани и лишени от смисъл сентенции.

Естествено че ще гледа своята паничка, и своите интереси. Ако приятеля му е истински приятел ще знае че сърцето на една жена е финалната права на едно състезание. И да се откажеш в такава ситуация заради някого е пълна идиотщина. И ако твърди че му е приятел - няма да е проблем каквото и да се случи. Обаче темата е малко по друга.

По темата - авторе - загубеняк си. Излез от неориентирания свят в който се намираш и пак може да си говорим.

buntar90
12-01-2009, 14:48
ах любов..тази дума е станала толкова използвана , че си уби смисъла......не я използвайте навсякъде моля ви

ToniStoraro
12-01-2009, 17:24
Ти я обичаш, тя го обича, той не я обича, тя не те обича. Направи си изводите.

sheisthenumberone
12-01-2009, 18:38
Ти я обичаш, тя го обича, той не я обича, тя не те обича. Направи си изводите.
не е сигурно дали тя не ме обича :) не знам.... но е много мила :D

kidwestern
12-01-2009, 18:38
слабо ме вълнува

sheisthenumberone
12-02-2009, 10:30
слабо ме вълнува тва е тъп отговор.

BadBoyKz
12-02-2009, 10:42
и аз бих заявил твърдо .... колега преебан си жестоко ..... и да кажеш на приятеля ти и той да я отреже .. едва ли ще си повишиш акцийте и ще имаш по голям шанс ..... а според мене тая тема е излишна защото едва ли не ни питаш как да я сваля като сам каза че не те харесва ...... като не те харесва зарязвай и продължавай нататък :)

ToniStoraro
12-02-2009, 14:41
щом харесва твоя приятел, явно не обича теб, поне такъв извод може да се направи от написаното. Ако не е така, то тогава просто говори с нея и се разберете. А, понеже не разбрах точно, в случай, че се познаваш по - отдавна с нея, отколкото твоят приятел я познава, то тогава е възможно тя да е разбрала за това, че я обичаш, но, понеже не го показваш е решила чрез приятеля ти да стигне до теб. Не знам как точно стоят работите между вас, но ако поговорите или поне й намекнеш и тя има нещо към теб, ще си проличи.

Pupcho
12-02-2009, 18:52
Любов от пръв поглед ! Това е нещо като Нирвана за тийновете, малцина са го постигнали.

Sladurcho
12-02-2009, 19:04
Любов от пръв поглед ! Това е нещо като Нирвана за тийновете, малцина са го постигнали.
Малко го достигат, но почти всички мислят че са го достигнали... каква съдба

justonegirlwithonehope
12-02-2009, 19:14
Обичаш ?? А знаеш ли какво е да обичаш и като казвам обичаш нямам предвид мама и тати :)

BadBoyKz
12-03-2009, 10:32
Обичаш ?? А знаеш ли какво е да обичаш и като казвам обичаш нямам предвид мама и тати :)

батка сигурен съм че едва ли знае хах на 21 съм преди 3 дена прекратих 3 годишна връзка и мога да заявя че не обичах приятелката си .... любов не мисля че има , има привързаност .... поне според мен

sheisthenumberone
12-03-2009, 12:12
Любов от пръв поглед ! Това е нещо като Нирвана за тийновете, малцина са го постигнали. аз не съм точно тиин :D

sheisthenumberone
12-05-2009, 00:05
даваите идеи че идват празници :grin:

Galinskii
12-05-2009, 07:22
Ами проблема е следния обичам я но мисля че тя обича един мои приятел :(
, не съм и казал все още че я обичам в момента тя си няма приятел...... познавам я от скоро ноо е много красива и добра,моя приятел няма интерес към нея :-D но аз имам ако може кажете как да съм с нея и да елиминирам моя приятел , защото тя и да иска да е с него тои не я иска и не и е казал дори :D

Нормално е на тинейджърска възраст да се влюбваш често и в това няма нищо странно, прочети долу редчетата може с нещо да помогна:
1-во сигурен ли си че я обичаш, защото да обичаш някого не означава просто да те привлича физически
2-ро "опипай почвата" преди да предприемеш действия срещу приятеля си, защото може да изгубиш и двата фронта

За сега само това се сещам, ако изникне нещо друго ще пиша 8)

infatuation
12-05-2009, 08:58
щом харесва твой приятел- нямаш шанс .. едва ли едно момиче ще се прехвърля от момче на негов приятел,после на приятел на приятела му.. тцъ..

TheDevilInMe
12-05-2009, 10:05
Ами проблема е следния обичам я но мисля че тя обича един мои приятел Sad
, не съм и казал все още че я обичам в момента тя си няма приятел...... познавам я от скоро ноо е много красива и добра,моя приятел няма интерес към нея funfunfun но аз имам ако може кажете как да съм с нея и да елиминирам моя приятел , защото тя и да иска да е с него тои не я иска и не и е казал дори Very Happy

Трябва първо да си поговориш с твоя приятел и да го помолиш да сподели с въпросното момиче, че няма чувства към нея. После да изчакаш известно на нея да и миват тези несподелени чувства, през това време просто и бъди приятел, бъди до нея и когато усетиш, че е дошъл точния момент сподели с нея чувствата, които имаш към нея, ако отвърне на тях добре, ако ли не просто не е трябвало да се получава. :)

loliii
12-05-2009, 11:19
Няма значение кого харесва тя, квото и да правиш и дори тя да спре да харесва приятеля ти това не означава, че ще започне да харесва теб. А ако толкова се чудиш, пробвай.

П.П. Помоли приятеля ти да ти помогне. Нека накара момичето да спре да го харесва, примерно да го обиди по някакъв начин, а ти да я защитиш. Общо взето да излезеш пред нея в една по-добра светлина.
Ама кви мръсни планове кроя тука. Уфф, Боже... До къде стигнах и аз покрай ваще тъпи проблеми.

sheisthenumberone
12-05-2009, 15:43
Ами проблема е следния обичам я но мисля че тя обича един мои приятел Sad
, не съм и казал все още че я обичам в момента тя си няма приятел...... познавам я от скоро ноо е много красива и добра,моя приятел няма интерес към нея funfunfun но аз имам ако може кажете как да съм с нея и да елиминирам моя приятел , защото тя и да иска да е с него тои не я иска и не и е казал дори Very Happy

Трябва първо да си поговориш с твоя приятел и да го помолиш да сподели с въпросното момиче, че няма чувства към нея. После да изчакаш известно на нея да и миват тези несподелени чувства, през това време просто и бъди приятел, бъди до нея и когато усетиш, че е дошъл точния момент сподели с нея чувствата, които имаш към нея, ако отвърне на тях добре, ако ли не просто не е трябвало да се получава. :) аз му казах тои вика не искал да и каже не му се занимавало.

ef4etyYy
12-05-2009, 17:36
Брато ако си ми приятел на мен със сигурност щеше да ядеш бой по 3 пъти на ден .... как ще "елиминираш" приятеля си заради жена .... има една поговорка за такива като тебе "Заради п*тка ... п*тка не ставай" или приятелството е по-важно от това дали ще имаш гадже или не ... връзката с гаджето може да трае 1 ден , месец , 2 , 3 , 5 ... и може да се разделите ... докато приятелството си остава завинаги ... а по въпроса ти ... НЯМА начин да си с нея , щом тя харесва приятелят ти когото искаш да "елиминираш" ! ти си човекът! абсолютно съгласна съм \:D/ \:D/ \:D/

sheisthenumberone
12-09-2009, 20:22
все още си мисля че тя харесва моя приятел............ мисля че се увеличава с всеки изминат ден.