Влез

View Full Version : Проблема с комбинацията на тагове във форума!

doomkillerr
11-30-2009, 11:54
Имам един въпрос относно проблем, който съм забелязал много отдавна и си мислех, че е временен и ще го отстраните до сега, но все още го има. При използването на таговете в комбинация се получава следния проблем:

1. Пример №1:
Пробен текст...

Пробен текст...
- Защо текста не е удебелен и наклонен едновременно???

2. Пример №2:
Пробен текст...

Пробен текст...
- Защо текста не е подчертан и наклонен едновременно???

3. Пример №3:
Пробен текст...

Пробен текст...
- Защо текста не е удебелен и в червен цвят едновременно???

clever
11-30-2009, 12:34
hahaha значи не само аз съм се чудела за това 8)

11-30-2009, 15:28
Това е поне от полувин година.
Алекс беше казал, че ще се заемат със случая. (ако не греша)
Явно са се заели и много скоро ще го оправят. :grin:

doomkillerr
11-30-2009, 15:44
Това е поне от полувин година.
Алекс беше казал, че ще се заемат със случая. (ако не греша)
Явно са се заели и много скоро ще го оправят. :grin:

Ами явно проблема в действителност е повече от половин година, защото аз от както почнах да пиша в този форум - този проблем си го имаше и тогава!

- Надявам се администраторите на форума да се заемат с проблема и да го оправят скоро време... Все пак предполагам за това им плащат. :)

MakeMeLaugh
11-30-2009, 15:48
По принцип си имат приоритети таговете, който се посещавал часовете по ИТ ще знае кои са те, честно казано не ги знам наизуст, а си ги пиша интуитивно. Явно в тази версия на форума важат, щото аз си ги правя без проблем.
Другото, всеки таг е о добре да е на отделен ред по принцип.
Също обърнете внимание дали затварящите скоби на тага се намират непосредствено до вашият текст или оставате шпация - и това се среща.

С 5-10 мин занимание се научават нещата, стига д аимаш желание.
Щом аз си ги ползвам и работят, значи има начин, не е като напълно да не работят, ако това мислите ;)

doomkillerr
11-30-2009, 15:55
Добре "MakeMeLaugh" - ако ти се занимава ми демонстрирай как ще изглеждат примерите с № 1, 2 и 3, които дадох в първия си пост след като ти подредиш таговете по "твоя" си начин! - Аз пробвах какви ли не варианти и не става... :?

MakeMeLaugh
11-30-2009, 16:07
Test 1- съм съгласен, че не се получи, сега се сетих, че и аз съм го мъчил, в комбинация с още тагове може и да се излъже, не помня :)

Test 2

Test 3

Test 1- съм съгласен, че не се получи, сега се сетих, че и аз съм го мъчил

Test 2

Test 3

Винаги удебеления е приоритетен, след това май бяха подчертания и накрая наклонения от форматиращите тагове.
А иначе най-приоритеен мисля, че беше за името на шрифта, размера, цвета.
Има значение и как се затварят таговете.
95% съм сигурен в случая :)

11-30-2009, 16:48
т.е. трябва да се дава 1 книга по ИТ на всеки който се регне във форума и иска да пише с тагове. :-)

MakeMeLaugh
11-30-2009, 16:58
Щом ползваш тагове, значи би трябвало да имаш понятие какво е и горе-долу как служи.
Тия дето нямат проблеми с таговете - не ги ползват.
Все пак неудобно си е да, но не е и невъзможно.

doomkillerr
11-30-2009, 17:24
В нито един друг форум не съм срещал проблема! Дори да ги използваш в каквато си пожелаеш последователност, таговете си излизат както трябва. Точно за това пуснах темата, че има някаква нередност/проблем с това! :)

amk933
11-30-2009, 19:19
Аз не съм имал проблеми до сега, но реших да пробвам:
Пробен текст...

Едит: Вярно, че не е удебелен. Не ми беше правило впечатление. Ма какво пък толкова - не е болка за умиране. :)