.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблема с комбинацията на тагове във форума!

Имам един въпрос относно проблем, който съм забелязал много отдавна и си мислех, че е временен и ще го отстраните до сега, но все още го има. При използването на таговете в комбинация се получава следния проблем:

1. Пример №1:
    Пробен текст...
    Код:
    Пробен текст...
    - Защо текста не е удебелен и наклонен едновременно???

2. Пример №2:
    Пробен текст...
    Код:
    Пробен текст...
    - Защо текста не е подчертан и наклонен едновременно???

3. Пример №3:
    Пробен текст...
    Код:
    Пробен текст...
    - Защо текста не е удебелен и в червен цвят едновременно???

Град
    в света на приключенията ..
    hahaha значи не само аз съм се чудела за това

Guest
    Това е поне от полувин година.
    Алекс беше казал, че ще се заемат със случая. (ако не греша)
    Явно са се заели и много скоро ще го оправят. :grin:

Цитирай Първоначално написано от ComputerIsTheKey
    Това е поне от полувин година.
    Алекс беше казал, че ще се заемат със случая. (ако не греша)
    Явно са се заели и много скоро ще го оправят.
    Ами явно проблема в действителност е повече от половин година, защото аз от както почнах да пиша в този форум - този проблем си го имаше и тогава!

- Надявам се администраторите на форума да се заемат с проблема и да го оправят скоро време... Все пак предполагам за това им плащат.

По принцип си имат приоритети таговете, който се посещавал часовете по ИТ ще знае кои са те, честно казано не ги знам наизуст, а си ги пиша интуитивно. Явно в тази версия на форума важат, щото аз си ги правя без проблем.
    Другото, всеки таг е о добре да е на отделен ред по принцип.
    Също обърнете внимание дали затварящите скоби на тага се намират непосредствено до вашият текст или оставате шпация - и това се среща.

С 5-10 мин занимание се научават нещата, стига д аимаш желание.
    Щом аз си ги ползвам и работят, значи има начин, не е като напълно да не работят, ако това мислите
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Добре "MakeMeLaugh" - ако ти се занимава ми демонстрирай как ще изглеждат примерите с № 1, 2 и 3, които дадох в първия си пост след като ти подредиш таговете по "твоя" си начин! - Аз пробвах какви ли не варианти и не става...

Test 1- съм съгласен, че не се получи, сега се сетих, че и аз съм го мъчил, в комбинация с още тагове може и да се излъже, не помня

Test 2

Test 3

Код:
    Test 1- съм съгласен, че не се получи, сега се сетих, че и аз съм го мъчил

Test 2

Test 3
    Винаги удебеления е приоритетен, след това май бяха подчертания и накрая наклонения от форматиращите тагове.
    А иначе най-приоритеен мисля, че беше за името на шрифта, размера, цвета.
    Има значение и как се затварят таговете.
    95% съм сигурен в случая
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Guest
    т.е. трябва да се дава 1 книга по ИТ на всеки който се регне във форума и иска да пише с тагове. :-)

Щом ползваш тагове, значи би трябвало да имаш понятие какво е и горе-долу как служи.
    Тия дето нямат проблеми с таговете - не ги ползват.
    Все пак неудобно си е да, но не е и невъзможно.

В нито един друг форум не съм срещал проблема! Дори да ги използваш в каквато си пожелаеш последователност, таговете си излизат както трябва. Точно за това пуснах темата, че има някаква нередност/проблем с това!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Аз не съм имал проблеми до сега, но реших да пробвам:
    Пробен текст...

Едит: Вярно, че не е удебелен. Не ми беше правило впечатление. Ма какво пък толкова - не е болка за умиране.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си