View Full Version : Правилна ли е постъпката ми ......?
Alabala16
11-30-2009, 13:52
Здравейтееее отновоо ..май взех много честно да ви притеснявам :)
Значи... имам приятел вече 2 години и половина,правили сме много
неща заедно,но от 1 година насам..постоянно се караме,
даже вече се чудя защо съм с него. Когато сам казвала край-той ме е заплашвал,убиждал. Това лято даже ми изневери...и така
още ме боли. Сега ви пиша понеже напоследък той всичко прави с приятелите си. Където го викнат - вечно е съгласен...
те постоянно се мъкнат с нас на кафе,къдетото и да е!
И когато му го кажа това,той кавза ..НЕ Е ВЯРНО, ПРОСТО КАЖИ Че ИСКАШ да МЕ ДВАМАТА...но защо трябва да го казвам азз....
Със мен все му е скучно,но когато се събере с тях..вече е щастлив.
Не че не съм му дала всичко..напротив старая се да му е забавно с мен,и винаги съм му го показвала....
Днес каза че му е малко зле и няма да ходи на лекции,но ако го помоля да остане да не ходи,ще каже че трябва да отиде.А вчера понеже ритаха пак и каза че не му се ходи надоло и останахме у тях.
Днес ми каза че довечера неговите приятели го викали на дискотека. ДАЛИ СЪМ ИСКАлА ДА ОТИДа С ТЯХ......и аз му се расърдих,и му казах ,че краката вчера за едно кафе го боляха... понеже е с мен, но днес краката за дискотека с приятелите му не го болят .
И кажете ми какво да правя...
Искам някои до себе си,който ще ми показва че ме обича и който
ще ме забавлява........
Какво мислите :?
мисля че определено прекаляваш с параноите.
Когато омръзнем на другите хра, не е хбаво да гипринуждаваме да ни търпят.
GossipGirl89
11-30-2009, 13:57
Еми ясно е какво трябва да направиш в такъв случай след като постоянно те пренебрегва! :) Вярно е, че приятелите са преди всичко и не трябва да се зарязват заради гаджета, но в крайна сметка ти не го караш да спре да излиза с тях, а просто понякога да отделя време само за теб... Поговори пак с него, обесни му тия неща и ако продължава да си прави неговото най-добре се разделете за известно време... виж дали ще настъпи някаква промяна в него по време на тая раздяла и тогава окончателно реши дали да продължаваш с него или не :)
Мисля че изкрейзваш и се държиш като незадоволена съпруга-поне така пишеш брааааат релакс малко кво искаш-ем скучно му е с теб щото още е на лапешкия етап да се кефи с приятели..боже...мега си параноясала...чилакс!
Омръзнали сте си .Явно това време на вашата връзка си е казало думата,разделете се за известно време,дайте си време и ако се обичате ще сте заедно още на първия месец от раздялата ви..
Alabala16
11-30-2009, 14:18
kuku
soul1199
11-30-2009, 14:25
Омръзнали сте си .Явно това време на вашата връзка си е казало думата,разделете се за известно време,дайте си време и ако се обичате ще сте заедно още на първия месец от раздялата ви..
ivcheto0o
11-30-2009, 14:31
поговори с него и прекратете с мир :)
sodamngood
11-30-2009, 14:35
Ми зарязвай го, пък кандидати все ще си намериш :)
дори не го дочетох-само първите изречения : но от 1 година насам..постоянно се караме ; Това лято даже ми изневери .. момиче,защо си с него изобщо??изневерява ти,обижда те,не иска да сте сами..аз ако бях досега да съм теглила една майна :? няма да ставам за смях,я..
Sladurcho
11-30-2009, 15:58
Мисля че изкрейзваш и се държиш като незадоволена съпруга-поне така пишеш брааааат релакс малко кво искаш-ем скучно му е с теб щото още е на лапешкия етап да се кефи с приятели..боже...мега си параноясала...чилакс!
Омръзнали сте си .Явно това време на вашата връзка си е казало думата,разделете се за известно време,дайте си време и ако се обичате ще сте заедно още на първия месец от раздялата ви.. +1
DevilWish
11-30-2009, 17:13
Защо се оплакваш.Радвай се, че те вика с него, когато ходи на дискотека.Аз моят не бих го пуснала НИКОГА на дискотека без мен, нито пък бих отишла без него.И не е от доверието, няма да си изневерим никога, обаче просто погледите, които ще са по него са достатъчни да ме побъркат ;)
Нормално е да искаш да сте сами, но излизайте и всички заедно.
По някога му казвай имам желание да съм само с теб и не вярвам да ти от каже.
Но това, че те е заплашвал определено не го оправдавам.
добра историярно немога да реша какво да те посаветвам :?
Постъпката ти не е правилна.
Той ти е казал, че ако искаш да сте двамата трябва просто да му кажеш... Какво повече искаш?
Тва че не гори от желание да сте само двамата е нормално. Все пак той си има компания, приятели, весело му е с тях.
А това, че те вика с приятелите му само може да те радва. Както виждаш той трябва да избира м/у "само с теб" или "с теб и с приятелите му". Да виждаш някъде "само с компанията му"?
Надявам се, че разбра заплетената ми мисъл... : ))
hooliganka89
11-30-2009, 21:11
Не е толкова зле,винаги може да е по-зле.Конкретно говоря за излизанията.Повечето момчета не мъкнат приятелките си с компанията,както е при мен например.
Но не мисля,че проблемът ти е в това.
Вие сте толкова много време заедно,че щеше да е странно да не си омръзнете.Аз мисля,че просто връзката ви е изчерпана и както се знае от доброто старо клише,сте заедно по навик.
sunshinepp
12-01-2009, 08:03
късайте..всичко има своя край..хепи или не , всичко свършва.. :)
PurpleDream
12-01-2009, 08:03
не
Slave4You
12-01-2009, 09:05
Напомняте ми на моите родители, само където те са женени от 20 години :D Според мен трябва да не се виждате известно време и да обмислите какво ще става. Това разделяне може да повлияе добре на връзката ви - може да осъзнаете пък колко мн държите един на друг, но не го оценявате. Варианти много. При всички положения мисля, че това ще помогне да се изняснят доста неща;)
prelastenata
12-01-2009, 09:58
И аз така мисля :)
nolaivanova
12-01-2009, 12:33
По - добре си дайте малко почивка иначе ще си станете адски досадни един на друг.
Ще ти го кажа като момче поне мисля че е така ... просто пича иска да бъде винаги отгоре , да става всичко както той иска , както на него му е згодно и му е добре ... зарязвай го не си длъжна да му търпиш капризите ... момчета които искат сериозна и стабилна връзка има ... даже ми пиши и лично ако искаш да се запознаеме :-D ... та това е от мен.
ToniStoraro
12-01-2009, 17:35
Явно не вървят нещата между вас, и то от дълго време. Историята е наука за това да можеш на нейната база да можеш да прецениш какво е най - вероятно да се случи. 1/3 от връзката ви върви много лошо, ясно е, че е малко вероятно да се разберете. Тогава или положете максимални усилия и се пробвайте да го направите, или нямате работа заедно.
kidwestern
12-01-2009, 18:03
не ти си гейтак
LoveRetroMusic
12-01-2009, 18:17
нйЕ :<
значи не е нужно веднага да се впускаш в раздяла,той те пренебрегва,може ли да отгатна,в повечето пъти ти го търсиш?намира си винаги орпавдания за да не е с теб дълго време?както ти сама каза,значи колкото и да говориш с него на тази тема,той няма да те и чуе дори,мъжете не се поддават на мрънкане,ако продължаваш да му се оплакваш и да му казвап колко зле ти е от неговото моведения,накрая ше му писне и ще те остави,така стане при мен...той ще реагира само от действоята ти,идеята е следната:прави като него,когато той поиска да се видите,кажи че вече си се разбрала с твои приятелки или че не ти с еизлзиа,не го търси ти,отдръпни се малко,само това действа,смао тогава ще се чукне в главата и той ще почне да параноясва какво се случва с теб ;) това много късно го осъзнах,но повярвай ми,ако искаш да сте заедно и да се държи добре,трябва да отвърнеш със същото
ToniStoraro
12-03-2009, 15:03
рефреш не, ами рестарт направо.