Влез

View Full Version : Проблеми

balu4ka
11-30-2009, 14:44
Ох,хора не знам какво да правя.
Напоследък всичко се обръща с главата надолу.Карам се с родителите си ,но повече с баща ми.Карам се с приятели те си ,с приятеля ми .
Каквото и да става,става 3-кратно по жестоко..Излизам сутринта и закъснявам,случва се точно това което най-малко очаквам.
И нашите не мe пуснаха при приятеля ми (отново - за 3 път) ,който е на 100 километра от мен..Навъртях една сметка на телефона (фрапираща).Сметката ми е 240 лв ..Не знам как да им го кажа,най-малкото ще ме убият,ще ми вземат всичко,а най ме е страх да не загубя приятеля си ..Утре трябваше да отида , там сега ако му кажа ,че няма да отида има вероятност да се разделим :-# :-# :-# .Утре ми зануляват сметката и те ще разберат..и ще ме убият..
Не знам какво да направя,всичко ми се струпа на главата..не знам ,не знам
Моляви,дайте ми савет как да поговоря с родителите си ,не искам да ме разделят с него :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

LuFlee
11-30-2009, 17:17
На колко си години?Този въпрос е доста важен...

Иии...обясни на приятеля си,че нещата са тръгнали на зле.Кажи му,че ще му се реваншираш и че не искаш да го загубиш заради такива неща.Колкото до родителите ти и сметката ти за телефон-кажи им,че ще спестяваш от джобни и ще се опиташ да платиш колкото се може повече от сумата.
Във живота на всеки човек има лоши периоди,които траят различно време...Повярвай ми,знам колко ти е гадно.Аз самата имам доста големи проблеми в семейството и с приятеля ми...Знам,че трябва да съм силна-както и ти,и че някой ден всичко ще отмине и ще можем да си отдъхнем.Успех! :)

DesireToFire
11-30-2009, 17:21
Малее каква е тази сметка? С кого си говорила. Като ти занулят сметката не е нужно да разбират на същия ден. Отиди, а пък после ще им казваш. Като не те пускат да отидеп, защо по дяволите не дойде той. И бтв на колко си? Всичко имаме такива моменти когато ни се струва че целит свят е против нас. Избягвай споровете. Помагай у вас. Например измий чиниите, сготви или нещо полезно. Предложи да платиш част от сметката, ако имаш пари, или да ти удържат от джобните.

balu4ka
11-30-2009, 18:00
На колко си години?Този въпрос е доста важен...

Иии...обясни на приятеля си,че нещата са тръгнали на зле.Кажи му,че ще му се реваншираш и че не искаш да го загубиш заради такива неща.Колкото до родителите ти и сметката ти за телефон-кажи им,че ще спестяваш от джобни и ще се опиташ да платиш колкото се може повече от сумата.
Във живота на всеки човек има лоши периоди,които траят различно време...Повярвай ми,знам колко ти е гадно.Аз самата имам доста големи проблеми в семейството и с приятеля ми...Знам,че трябва да съм силна-както и ти,и че някой ден всичко ще отмине и ще можем да си отдъхнем.Успех! :)

Ами,обяснявам му но идват проблемите ,че той вече не издържа.Не иска да ме остави,но нали значеш с времето може да му писне,да стане студен и етц.В неделя направихме 5 месеца,и хоп ето ти идват и проблемите..
На 16 съм..

LuFlee
11-30-2009, 18:39
Ами...и аз съм колкото теб без 2 месеца.Виж,той трябва да те разбере ако наистина те уважава и държи на теб.Просто трябва да измислите нещо.Кажи му колко се нуждаеш от него и колко ти е мъчно...