View Full Version : Сънувам момче, което харесвам
nikoleta93
11-30-2009, 16:15
Сънувам момче, което харесвам, че ме желае и се държи много добре с мен, а в реалността не е така. Това какво символизира? Моля ви кажете ми?! В съня си го видях в много по различна светлина по мил и добър с мен?! Благодаря си предварително! :) странно е защото не го харесвам а след този сън постоянно мисля эа него..след като се държеше добре с мен когато се сетя как ме хвана за ръката и душата ми се изпълва.сигорно ще се подигравате но си е така :)
soul1199
11-30-2009, 16:19
абе ние откъде да знам :-o
YouKnowImBetterThanYou
11-30-2009, 16:21
Символизира, че скоро ще му духаш. 8-)
soul1199
11-30-2009, 16:23
Символизира, че скоро ще му духаш. 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
mhm... i az sanuvam mom4e koeto haresvam i to dosta 4esto :) no i v realnosta toi e dobar s men no ne me haresva :? mislq 4e e normalno da go sanuva6 :)
DevilWish
11-30-2009, 16:24
Символизира, че го харесваш и мислиш за него ;)
nikoleta93
11-30-2009, 16:31
странно е защото не го харесвам а след този сън постоянно мисля эа него..след като се държеше добре с мен когато се сетя как ме хвана за ръката и душата ми се изпълва.сигорно ще се подигравате но си е така :)
DevilWish
11-30-2009, 16:32
странно е защото не го харесвам а след този сън постоянно мисля эа него..след като се държеше добре с мен когато се сетя как ме хвана за ръката и душата ми се изпълва.сигорно ще се подигравате но си е така :)
И аз съм имала един такъв сън и след това поне седмица се чувствах не влюбена, но мислих, че го харесвам.Това ще отмине.Просто съня ти е бил твърде хубав.До седмица ще се върнеш в реалността ;)
ivcheto0o
11-30-2009, 16:35
напиши съновник в '' Google'' и виж сама :-D
Колежке , сънищата се раждат в нас след преживяване на нещо от което си била много развълнувана ... има сънища които сънуваме а в реалността става обратното , и при теб е така , сънуваш че момчето е мило , внимателно с теб а като се събудиш той се държи по лош начин към теб ... това е което мога да ти кажа.Неискам да те разочаровам но е така ... .
Сънувам момче, което харесвам ... странно е защото не го харесвам
последно?!?! 0.о
Иначе символизира може би скритите ти желания към това момче ... 8-)
Може ли психолога да се изкаже (аз)?
И аз сънувам момчето, което харесвам. И?
Sladurcho
11-30-2009, 16:52
оффф поредния болен мозък :-x
LoveRetroMusic
11-30-2009, 16:54
Сънищата са скрити желания. :lol: 8-)
Сънувах как се бия с една бабка, дето ми стигаше до кръста, а повярвай ми, не искам това да ми се случва!
LoveRetroMusic
11-30-2009, 17:01
Сънувах как се бия с една бабка, дето ми стигаше до кръста, а повярвай ми, не искам това да ми се случва!
Докажи го. :lol:
eli4ka777
11-30-2009, 20:33
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :-D
golqmumnik
11-30-2009, 20:57
А аз сънувах,че сънувам как сънувам.Чудех се от кво,то се оказа че е от силния джойнт дагоева. 8-)
ScarletBite
11-30-2009, 20:58
Символизира надеждата ти, че под повърхностното лустро на безразличие, в него се крият дълбоки чувства или поне нежност към теб.Също така дълбокото ти желание за скъсяване на дистанцията помежду ви и по-голяма близост. :)
sanyflower7
12-05-2009, 18:08
Символизира, че скоро ще му духаш. 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
+1
nadezda1999
03-13-2011, 04:56
Аз пък сънувах че момчето което харесвам и в реал живот ми пише бележка че ме харесва ?? После 5 минути след съня се чудих сън ли е и накрая : пфууу сън е :Д
Да питам как трябва да се тълкува този сън ?
BlueFace
03-13-2011, 08:44
Ами явно подсъзнателно го харесваш, за да го сънуваш...
На мен ми е интересно какво обяснение би дал w0sh.
DevilWish
03-13-2011, 08:52
Напълно нормални неща, сънуваме нещата, за които мислим. И на мен като бях малка ми се случваше да сънувам някой и след това си въобразявам 1 седмица поне, че съм 'влюбена'.
bloodyred
03-13-2011, 10:58
Не си единствена, много хора се чувстват по този начин, или по-правилно е да кажа сънуват човека, когото харесват/обичат .. Аз веднъж, беше отдавна, гледах в един съновник за нещо подобно и пишеше, че значи, че ще се случи .. но честно казано никой не ти гарантира, а и аз много не вярвам, че е така .. може и да се случи нещо, може и да не се случи абсолютно нищо - едно е сигурно, че имаш нещо към момчето, което си сънувала. Това е .. не е нищо невиждано или нещо, което се случва само на теб. :)
martina1501
03-13-2011, 16:18
Любов, любовв
mmmissing
03-13-2011, 17:21
Сънищата имат огромна символика за мен самата, колкото и налудничаво да звучи .. :wink: Преди време сънувах едно момче, по което бях луда.. В съна си го храних с грозде .. :grin: Веднага на следващата сутрин отварям съновник и виждам, че гроздето означава раздяла.. Малко по-късно разбрах, че е се е разделил с приятелката си.. :P
В сънищата си ,човек вижда преживяното през деня. Ти си сънувала това което най- много желаеш ,и това което нямаш до себе си! :(
В сънищата си ,човек вижда преживяното през деня. Ти си сънувала това което най- много желаеш ,и това което нямаш до себе си! :(
DeVilTerroR
03-13-2011, 18:33
Една от причините поради, които мразя да сънувам. Случвало ми се е даже да сънувам интимен сън с добра приятелка и ми се беше преискало доста, но скоро след това се осъзнах, че е глупаво увлечение породено от сън ...
Petichkata
03-13-2011, 18:47
+1
katericArofl
03-13-2011, 19:09
Може ли психолога да се изкаже (аз)?
ПсихологЪТ може да се изкаже. :)
По темата: Не се вкарвай във филми.
Когато не ти се иска да харесваш някой (но все пак изпитваш някакво привличане към него, осъзнато или не), започваш да го сънуваш и чувствата се засилват ;) Неприятно, но факт. Ако ще те успокои, след време ще ти мине.