View Full Version : Може ли да се скъса химена от ...
ItMustBeTheGanja
12-01-2009, 13:47
Понеже една приятелка ме помоли да попитам (защото тя няма регистрация тук) може ли да се скъса химена от мастурбиране [и то забележете,с най-малкия пръст който дори не е вкаран докрай] .. Аз й казах,че той се къса от нещо което е с по-големи размери [поне аз това знам]... Но тя ми каза, че също преди цветът на химена й бил по-светъл, но сега станал някакъв по- розов ли де да знам така ми го обясни :-D И ако може някой да каже признаците за раскъсване на химена,че тя на мен ми няма доверие :)
mishlenceee
12-01-2009, 13:56
Обикновено при първия полов акт хименът се разкъсва до основата на едно или няколко места. Когато хименът е много месест, той може да затрудни половия акт и при разкъсване да се получи по-силно кръвотечение. Когато е назъбен или широк и ненормално разтеглив, хименът може да не се разкъса при сношението. При първото раждане хименът се разкъсва така, че остават малки висулки.
От това може да се скъса химена :) !! Дано да съм помогнала?! 8)
FuckingFreak
12-01-2009, 13:57
РОФЛ !
FuckingFreak
12-01-2009, 13:58
Боляло ли я е ?? ..
Ако не значи мисля,че няма за какво да се притеснява :)
ItMustBeTheGanja
12-01-2009, 14:00
... каза ми, че изобщо не я боляло ...
просто искала да опита 8-)
MyNameIsDidi
12-01-2009, 14:26
az vseki den mastorbiram i ne mi se e skusal :-D
Biskfitka
12-01-2009, 15:11
Цвета на химена и се сменил? :shock:
Тя тая твоя приятелка гимнастичка ли е,че си вижда цвета на химена ... или огледала фенери едно друго ... хаха ... то може да имаш химен и пак да си навреш малкия пръст няма порлбеми ... както казва един съученик ръгай ... пък то ще покаже след време :razz: :razz: :razz: :razz:
Bobolinka
12-01-2009, 15:31
Abe kaka si vijda cveta na himena ?!
BlueFace
12-01-2009, 16:21
Тя има от рядко срещаните химени хамелеони :lol: По поръчка се правят :razz:
anyfany2
12-01-2009, 17:24
Щветът на химена ? ЦВЕТЪТ ? Цветът ? Еми, човече, хименът се намира на не по-малко от 8 см от.. ю ноу.. :-D и.. никое момиче не знае какъв е цветът на химена му.. вътре в нея е даркнесс.. (darkness) .. и .. и.. да не я грее толкова много дали го е разкъсала.. :-D
armanilove
12-01-2009, 17:29
Щветът на химена ? ЦВЕТЪТ ? Цветът ? Еми, човече, хименът се намира на не по-малко от 8 см от.. ю ноу.. :-D и.. никое момиче не знае какъв е цветът на химена му.. вътре в нея е даркнесс.. (darkness) .. и .. и.. да не я грее толкова много дали го е разкъсала.. :-D
абе хора той не е навътре а на входа на влагалището ! ! !
ако не вярвате питайте чичко Гугъл или леля Уики !! :-x :-x :-x :-x :shock: :shock:
anyfany2
12-01-2009, 17:32
добре че ми каза.. благодаря :wink: :wink: :wink:
bubble11
12-01-2009, 19:33
абе хора той не е навътре а на входа на влагалището ! ! !
ако не вярвате питайте чичко Гугъл или леля Уики !! :-x :-x :-x :-x :shock: :shock:
Ъъъ ти виждала ли си какви формички имаш? :(
haha тъкмо четях за формичкитее.. аа иначеее по тематаа ... Променил и се е цветаа :shock: :shock: :shock: ии с малкия пръст мисля че не става :D
Край!!
Тя ще умре!! :D :D :-o