- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се скъса химена от ...
Понеже една приятелка ме помоли да попитам (защото тя няма регистрация тук) може ли да се скъса химена от мастурбиране [и то забележете,с най-малкия пръст който дори не е вкаран докрай] .. Аз й казах,че той се къса от нещо което е с по-големи размери [поне аз това знам]... Но тя ми каза, че също преди цветът на химена й бил по-светъл, но сега станал някакъв по- розов ли де да знам така ми го обясниИ ако може някой да каже признаците за раскъсване на химена,че тя на мен ми няма доверие
![]()
Обикновено при първия полов акт хименът се разкъсва до основата на едно или няколко места. Когато хименът е много месест, той може да затрудни половия акт и при разкъсване да се получи по-силно кръвотечение. Когато е назъбен или широк и ненормално разтеглив, хименът може да не се разкъса при сношението. При първото раждане хименът се разкъсва така, че остават малки висулки.
От това може да се скъса химена!! Дано да съм помогнала?!
![]()
РОФЛ !
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Боляло ли я е ?? ..
Ако не значи мисля,че няма за какво да се притеснява![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
... каза ми, че изобщо не я боляло ...
просто искала да опита![]()
az vseki den mastorbiram i ne mi se e skusal![]()
аз пък пръднах![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Тя тая твоя приятелка гимнастичка ли е,че си вижда цвета на химена ... или огледала фенери едно друго ... хаха ... то може да имаш химен и пак да си навреш малкия пръст няма порлбеми ... както казва един съученик ръгай ... пък то ще покаже след време![]()
![]()
![]()
![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Тя има от рядко срещаните химени хамелеониПо поръчка се правят
![]()
--------------------------------------------------------
Щветът на химена ? ЦВЕТЪТ ? Цветът ? Еми, човече, хименът се намира на не по-малко от 8 см от.. ю ноу..и.. никое момиче не знае какъв е цветът на химена му.. вътре в нея е даркнесс.. (darkness) .. и .. и.. да не я грее толкова много дали го е разкъсала..
![]()
абе хора той не е навътре а на входа на влагалището ! ! !Първоначално написано от anyfany2
ако не вярвате питайте чичко Гугъл или леля Уики !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lost ! Lost ! Lost !
добре че ми каза.. благодаря![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SirThomas
haha тъкмо четях за формичкитее.. аа иначеее по тематаа ... Променил и се е цветаа![]()
![]()
ии с малкия пръст мисля че не става
![]()
Край!!
Тя ще умре!!![]()
![]()
![]()
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x