Влез

View Full Version : Искам съвет

dddos
12-01-2009, 15:58
Значи проблемът е такъв аз ходя с едно момиче от почти месец но не съм привързън към нея а тя към мен много.И преди седмица една приятелка ме запозна с едно друго момиче което много харесах и след 1 ден заедно установих че това е момичето с което си пасвам перфектно тя също много ме харесва ни и тя си има приятел с които ходи от 2 месеца историята е същата тя не е превързана към него а тои към нея много.Момичето което в момента ми е приятелка ми казва че не може да живее без мен.Искам помощ от Перник съм не е голям град едва ли ще си пасна до толкова с друго момиче.Моляви за помщ трябва спершно да реша какво да права а не мога.

DevilWish
12-01-2009, 16:02
Много гадно правите спрямо гаджетата си.За какво си с нея като не си привързан.Остави я колкото и да е гадно, защото колкото по-късно толкова повече ще я боли.

ivcheto0o
12-01-2009, 16:03
сърцето ти знае наи-добре :) бъди с тази с която иска6 и която те иска :) Не мисля 4е твоята приятелка би могла да се превърже толкова за 1 месец.....Поговори с нея и и обясни положението може да те разбере :)

kidwestern
12-01-2009, 16:04
сере ми се.

Sladurcho
12-01-2009, 16:10
Много гадно правите спрямо гаджетата си.За какво си с нея като не си привързан.Остави я колкото и да е гадно, защото колкото по-късно толкова повече ще я боли.
И аз съм на това мнение... няма какво да лъжете гаджетата си.Бъдете чесни с тях и вече после виж дали може да излезе нещо с това момиче което си си харесал :)

П.С. После защо момичетата говорят че момчета сме гадни копеленца...на заради ей такива като теб :)

Zarity
12-01-2009, 16:47

ToniStoraro
12-01-2009, 16:55
Имам 5 съвета към теб.

Да започна с пунктуацията ти - 24 пропуснати пунктуационни знака, 6 от които - тирета, а 18 - запетайки.
Дотолкова е една дума.
Не се пише превързан, а привързан, освена ко не превързваш някой с бинт. Идва от привързвам се към и се пише с и.
Когато става дума за приятеля й, който явно е в единствено число, то той не е които, а който - с й.
Той също е с й.
Думата спершно я няма в тълковния речник.
Словосъчетанието много ме харесва ни - ти за множествено число ли се имаш?

Та, съветите са.
1.) Купи си правописен речник.
2.) Купи си българската граматика.
3.) Прочети я.
4.) Научи я.
5.) Слушай песента на Преслава - Зле разпределени - там лирическата героиня чрез текста ще ти подскаже какво да правиш, тъй като той е идентичен към твоя проблем (не, не този с правописа).

buuu
12-01-2009, 17:12
слушай сърцето си :)

aloveyou
12-01-2009, 18:15

LoveRetroMusic
12-01-2009, 18:19
Бъди щастлив. 8-)

F_CK_all_I_need_is_U
12-01-2009, 18:59
Ям чийзбургер, но не съм привързана към него.Ядат ми се големи картофи от ЕМ СИ доналдс ..

тежко е

Hilary_
12-01-2009, 19:08
Писнало ми е от такива като тебе, които НЕ знаят какво искат .. ем икакво можеш да направиш .. зарежи момичето и тръгни с другата .. след седмица ше пишеш "ама не аз осъзнах, че искам първата" ... ебаси .. :? :?

balu4ka
12-01-2009, 19:11
И аз съм на това мнение... няма какво да лъжете гаджетата си.Бъдете чесни с тях и вече после виж дали може да излезе нещо с това момиче което си си харесал :)

П.С. После защо момичетата говорят че момчета сме гадни копеленца...на заради ей такива като теб :)

++++ :smt023

nestle
12-01-2009, 19:12

Така е! Апък и едвали за 1 месец може да се привърже толкова към теб, но се пак наистина колкото по-рано толкова по-добре ;) Няма смисъл да се наказвате и двамата, просто бъди откровен с нея! Успех!

peshost
12-01-2009, 19:14
:smt078 :smt064

Cellmate
12-01-2009, 19:17
сере ми се.

Стискай дрисльо. Търсиш внимание нали? Ех, добре че съм аз да те даря с него, че иначе щеше да се депресираш.

TheDevilInMe
12-01-2009, 19:19
Много гадна ситуация,най-доброто решение е ако толкова нали си пасвате и да се харесвате да не го правите всичко това зад гърба на гаджетата си. Вярно привързани са към вас, но те нямат нужда от илюзии, вярно ще ги заболи в началото, но по-добре е да знаят как стоят неща, а не да се надяват напразно. В крайна сметка всеки заслужава да е щастлив, просто гледай да не потупкваш чувствата на другия и да не е за негова сметка. :)

dddos
12-01-2009, 19:42
Имам 5 съвета към теб.

Да започна с пунктуацията ти - 24 пропуснати пунктуационни знака, 6 от които - тирета, а 18 - запетайки.
Дотолкова е една дума.
Не се пише превързан, а привързан, освена ко не превързваш някой с бинт. Идва от привързвам се към и се пише с и.
Когато става дума за приятеля й, който явно е в единствено число, то той не е които, а който - с й.
Той също е с й.
Думата спершно я няма в тълковния речник.
Словосъчетанието много ме харесва ни - ти за множествено число ли се имаш?

Та, съветите са.
1.) Купи си правописен речник.
2.) Купи си българската граматика.
3.) Прочети я.
4.) Научи я.
5.) Слушай песента на Преслава - Зле разпределени - там лирическата героиня чрез текста ще ти подскаже какво да правиш, тъй като той е идентичен към твоя проблем (не, не този с правописа).

А не мога ли да ти еба путката майна аз барзам че ми трябва спешно савет ти ми говориш за пунктоация.

dddos
12-01-2009, 19:47
Благодаря на всички за съветите разделихме се съвсем нормално поговорих с нея тя ме разбра малко гадно се получи но не може всичко да е хубаво на този свят. :smt006

axis
12-01-2009, 19:47
ОРК !

ToniStoraro
12-02-2009, 14:37
не, не можеш. Ако от този коментар наистина не си успял да си направиш изводите, то не е добре работата. Ако се замислиш, ще разбереш какво точно имам предвид

Korrnyy
12-02-2009, 15:42
Много гадна ситуация,най-доброто решение е ако толкова нали си пасвате и да се харесвате да не го правите всичко това зад гърба на гаджетата си. Вярно привързани са към вас, но те нямат нужда от илюзии, вярно ще ги заболи в началото, но по-добре е да знаят как стоят неща, а не да се надяват напразно. В крайна сметка всеки заслужава да е щастлив, просто гледай да не потупкваш чувствата на другия и да не е за негова сметка. :)

+1 :)

Valento
12-02-2009, 21:26
На приятелката ти с която ходиш и купи ГоУф 2 а на момичето с което си пасвате и купи ГоУф 3 > на тИва му сЪ викЪ Пернишки прогрес за няколко хиили УевЪ :-D

misslowe
12-03-2009, 10:29
Значи проблемът е такъв аз ходя с едно момиче от почти месец но не съм привързън към нея а тя към мен много.И преди седмица една приятелка ме запозна с едно друго момиче което много харесах и след 1 ден заедно установих че това е момичето с което си пасвам перфектно тя също много ме харесва ни и тя си има приятел с които ходи от 2 месеца историята е същата тя не е превързана към него а тои към нея много.Момичето което в момента ми е приятелка ми казва че не може да живее без мен.Искам помощ от Перник съм не е голям град едва ли ще си пасна до толкова с друго момиче.Моляви за помщ трябва спершно да реша какво да права а не мога.

Тии на к0лкоо си .. 14 :lol: :lol:

DaRkS7eP
12-03-2009, 11:55
слушай сърцето си :)
:smt023 =;