Влез

View Full Version : момичето което обичах ....

DaRkS7eP
12-02-2009, 07:04
Та да ви разкажа моята история и да видим вие какво мислите за нея.
Един слънчев ден на 15 септември Първия Учебен ден се запознах с едно момиче на (17 години аз на 16)много се привързах към нея и тя към мен поне така ми каза.Тя учи на 20км от града в който живея и се виждаме по 3-4 пъти само в седмицата нямаме голяма възможност да се виждаме всеки ден.Докато Тази неделя се скарахме защото съм бил с червена коса и искала да се боядисам черно също така сме били загърбвали всички проблеми..опитах се да и се извиня но тя не ми обръщаше внимание.После спря да ми вдига телефона,1 ден и звънях 2 ден и звънях и на третия и писах смс да ми дигне да поговорим,обадих и се и каза че всичко е свършило и си имала друг от който ходи от 2 седмици който е в 7 клас :shock: направо за момент се почувствах като пълен боклук,и само ме е използвала.Тя ми напрай гадно и аз и влязох в скаипа и почнах да ръса простотии за нея и и писах некви шантави смс-и.Вечерта и се обадих и я питах ще дали ще се върне при мен извиних и се за всичко и тя каза че ще си помисли.Питах закакво го е направила и тя ми каза ми ти виждала ли си го колко е хубавичак не че ти не си ама .... и аз напрао щтях да се хвърля през прозореца.Стана ми мн шит :(.И днес и се обаждам и тя ми вика какви са тея глупости дето си писал по скаипа мислех да се върна при тебе но сега няма да го направя...Дали тази цялата караница я е направила нарочно само за да скъса с мен и да си ходи с оня п***л? :( :( :( :( :( :( 8-[

Stan4o123
12-02-2009, 07:06
Абе тая да не е малоумна?!

DaRkS7eP
12-02-2009, 07:12
И тя някакси приема всичко на сериозно аз я базикна нещо се пошегувам с нея и тя веднага се впряга.Даже не искаше никои да знае че ходим сигурно за да не разберат другите щото ще кажат че е курва.Ходи с мен ходи и с оня.Обичах я наистина,попитах я същото каза че ме обичала до време.И сега на нея не и пука а аз искам да започнем всичко отначало и тя да се промени малко но явно.. :( :( :( уф мн ми е сад не съм спал цяла нощ

ivcheto0o
12-02-2009, 07:12
не са занимаваи с нея ..тя нз кво иска.Аз не мога да повярвам 4е това е поведение на 17 годи6на :shock:

DaRkS7eP
12-02-2009, 07:15
Незнам просто не може да ми излезе от главата обичах я а тя тотално ме прееба. :( :-o :(.Само защото сам бил с червена коса незначи че тя трябва да се даржи така с мен.Просто така ми харесва това е стила ми

Tempest
12-02-2009, 07:19
пич.. от 2 седмици ходи с онова лапе, а кой знае дали наистина ходи с него... за тия 2 седмици не е намерила за кво да се заяде, за да скъсате и да изкара теб виновен... е, явно е намерила, но пък е куха лейка да се хване точно за косата :? спри да мислиш за нея, няма как да се оправите... иии не ми казвай изобщо, че не можеш.. просто явно не искаш

ivcheto0o
12-02-2009, 07:20
Незнам просто не може да ми излезе от главата обичах я а тя тотално ме прееба. :( :-o :(.Само защото сам бил с червена коса незначи че тя трябва да се даржи така с мен.Просто така ми харесва това е стила ми

ако харесва6 някого го харесва6 такъв какъвто е :) Пък да не говорим 4е това е не6то толкова дребно.....не си струва да се тормози6 пове4е,като мине време 6те ти мине :) Н е се унижаваи пове4е пред нея.Знам 4е е трудно ....

LadyDi
12-02-2009, 07:21
Червена коса? Боядисваш ли я?

DaRkS7eP
12-02-2009, 07:23
Благодаря ви хора,направо се разплаках :(

DaRkS7eP
12-02-2009, 07:25
Да,аз мисля че това как изглеждам няма значение не сам някаф шантав с пиърсинг навсякаде просто само косата ми е червена и ходя с шапка :) мразя да си правя прически,и точно това нея я дразни :(

Tempest
12-02-2009, 07:27

яя по-сериозно... сълзите няма да оправят нищо, мисли за друго, разсей се от мисълта за нея... а ако я видиш, не хуквай да я заговаряш, а я игнорирай... сигурен съм почти на 100%, че е от тия, които си вдигат самочувствието, когато някой им тича зад гъза... е, не прави тая грешка

LadyDi
12-02-2009, 07:29
Да,аз мисля че това как изглеждам няма значение не сам някаф шантав с пиърсинг навсякаде просто само косата ми е червена и ходя с шапка :) мразя да си правя прически,и точно това нея я дразни :(
Голяма грешка, голяяама.

И ако не мислиш за това как изглеждаш, защо изобщо се боядисваш?
Тва един мъж да си боядиса косата, означава, че държи адски на външния си вид. Нещо... не ти вярвам.

DaRkS7eP
12-02-2009, 07:31

яя по-сериозно... сълзите няма да оправят нищо, мисли за друго, разсей се от мисълта за нея... а ако я видиш, не хуквай да я заговаряш, а я игнорирай... сигурен съм почти на 100%, че е от тия, които си вдигат самочувствието, когато някой им тича зад гъза... е, не прави тая грешка
да такава е,но аз мислех че е различна но явно е като другите :( Защо се на мен се случва :( и аз както съм срамежлив скоро мисля да не си хващам гадже :( .Е незнам идва коледа а на коледа стават чудеса :oops:

DaRkS7eP
12-02-2009, 07:34
Голяма грешка, голяяама.

И ако не мислиш за това как изглеждаш, защо изобщо се боядисваш?
Тва един мъж да си боядиса косата, означава, че държи адски на външния си вид. Нещо... не ти вярвам.
Предполагам че всеки на моята възраст иска да изглешда добре и да се откроява от другите,но това е лично мнение

Tempest
12-02-2009, 07:38

да такава е,но аз мислех че е различна но явно е като другите :( Защо се на мен се случва :( и аз както съм срамежлив скоро мисля да не си хващам гадже :( .Е незнам идва коледа а на коледа стават чудеса :oops:

oo, не братле, не си единствения, просто не си случил на свястна... тооо те не се срещат много... а и понякога се държат като останалите и първите впечатления са същите.. е, ще си намериш майсторката, рано или късно :-D

иначе си прав донякъде за външния вид... аз лично не отделям голямо време за външния ми вид, защото ако тръгна да си правя прически, ще се слея с остатъка от.. света :D и затова си седя какъвто съм и съм различен.. "на който му харесва, да остане тука, на който не му харесва, да иде да хвърля боклука", както се пееше

armanilove
12-02-2009, 07:39

хееей човече ! споко няма да се стръшваш за една фръцла..верно аз съм на 13 ама направо го казвам без да познавам нито тебе нито нея. Някои момичета пък харесват точно такива като тебе - по-различни. Както и аз. По-добре боядисан отколкото скаран с водата. А и виж кво - вземи и малко от самочувствието за тебе ! Не си мисли, че е нещо повече от тебе. :) :) :) :-D :-D

DaRkS7eP
12-02-2009, 07:41

oo, не братле, не си единствения, просто не си случил на свястна... тооо те не се срещат много... а и понякога се държат като останалите и първите впечатления са същите.. е, ще си намериш майсторката, рано или късно :-D

иначе си прав донякъде за външния вид... аз лично не отделям голямо време за външния ми вид, защото ако тръгна да си правя прически, ще се слея с остатъка от.. света :D и затова си седя какъвто съм и съм различен.. "на който му харесва, да остане тука, на който не му харесва, да иде да хвърля боклука", както се пееше
Благодаря на всички вдигнахте ми малко духа :)

DaRkS7eP
12-02-2009, 07:42

хееей човече ! споко няма да се стръшваш за една фръцла..верно аз съм на 13 ама направо го казвам без да познавам нито тебе нито нея. Някои момичета пък харесват точно такива като тебе - по-различни. Както и аз. По-добре боядисан отколкото скаран с водата. А и виж кво - вземи и малко от самочувствието за тебе ! Не си мисли, че е нещо повече от тебе. :) :) :) :-D :-D
Да и тя не е нищо повече от мен аз съм на 101% сиг да варви да си прилага ***венските номера на друго място.

DaRkS7eP
12-02-2009, 07:43
Уф успокоих се малко тая вечер ще изляза с приятели да се разсея малко че направо..

Tempest
12-02-2009, 07:46
Уф успокоих се малко тая вечер ще изляза с приятели да се разсея малко че направо..

You're doin' it right! :D

радвай се, че ги няма ония навлеци от форума... че щяха да ти сринат още повече самочувствието с "умните" си коментари :) Приятно изкарване довечера

DaRkS7eP
12-02-2009, 07:48
Мале хора познаите ко стана :shock: .. Обади ми се и ми каза че щяла да си помисли да се върне при мен :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: какво да правя :shock: :shock: :shock:

Tempest
12-02-2009, 07:52
Мале хора познаите ко стана :shock: .. Обади ми се и ми каза че щяла да си помисли да се върне при мен :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: какво да правя :shock: :shock: :shock:

нищо

buuu
12-02-2009, 07:54

:lol: тая е някфа абсолютношибанa използвачка !!!! тряя свикне да те харесва такъв какъвто си .. тогава има обич и любов .. тва неийното е било няква приштевка..не си заслужава да си хабиш нервите заради тая патка ;) не виждам дори как може още да и тичаш след гъза 8-) имай малко достойство е мойто момче... защо и позволяваш да те върти на малкия си пръст ?казваш до тука беше .. и повече ignore ;)
П.П такива са за ножа ;д

DaRkS7eP
12-02-2009, 07:57
Вие сте баси готините хора мерси за всичко вече спря да ми пука Ignore:Gabriela <-- туи е игнор листа :grin:

armanilove
абе тя да не си мисли че си на повикване ! ! ! яяя ! иди с приятели и не мисли за нея ! :-P там все ше се появи някоя мацка..споку брат :) има мн риба в морето. :)

buuu

КАЗВАШ И ОБИРАЙ СИ КРУШИТЕ НЕ ТЕ ИСКАМ !!! ( да не и го кажа аз 8-) ) или :

ПРИЕМАШ СИ Я ПАК И Я ЗАРЯЗВАШ ТИ СЛЕД 2 3 ДЕНА !!!! :lol: ебати хурнаджийската лопата бате :lol:

buuu
12-02-2009, 07:59
Вие сте баси готините хора мерси за всичко вече спря да ми пука Ignore:Gabriela <-- туи е игнор листа :grin:

'нaчи си можел :-P :-)
:oops: 8-)

Tempest
12-02-2009, 08:01

аз не знам след тия номерца тъпите, дето ти е врътнала... как изобщо ти пука :? хубаво, ако беше приел.. щяхте да се видите и да ти дигне скандал за... гласа о.О или за обувките :lol: що си ги взел, искала е други да си вземеш.. или гласа ти се е променил.. върни стария обратно!
WTF?!

DaRkS7eP
12-02-2009, 08:01
buuu ако искаш да ти дам гсм-а и :D :D да и го кажеш :D :D :D :D :lol: :lol: :grin: :grin:

DaRkS7eP
12-02-2009, 08:03
Как ми дигнахте настроението (sun) :)

buuu
12-02-2009, 08:03
buuu ако искаш да ти дам гсм-а и :D :D да и го кажеш :D :D :D :D :lol: :lol: :grin: :grin:

навита съм :lol: :lol: :lol:

DaRkS7eP
12-02-2009, 08:04

аз не знам след тия номерца тъпите, дето ти е врътнала... как изобщо ти пука :? хубаво, ако беше приел.. щяхте да се видите и да ти дигне скандал за... гласа о.О или за обувките :lol: що си ги взел, искала е други да си вземеш.. или гласа ти се е променил.. върни стария обратно!
WTF?!
:lol: :lol: :grin: :grin: :-D :-D :) :D :D :D

buuu
12-02-2009, 08:10

турбо :-D

DaRkS7eP
12-02-2009, 08:14

турбо :-D
Като размисля маи е така :) :-D :lol: :D

w0sh
12-02-2009, 08:15
мошно ученически драми

на лъжица и маркуч.

Valento
12-02-2009, 09:51
Братле , заеби я ... щом се е хванала с 7-мокласник а тя предполагам е 10 или 11 клас , представи си колко детско гледа на нещата ... не се задълбочавай толкова ... наскоро скъсах с приятелката ми която и тя е на 17 години но мога да ти кажа тя гледаше на нещата като човек на 20 или 23 - 24 години ... просто аз направих така че я изгубих ... за това , не се впрягай толква ... ще си намериш момиче което ще те цени такъв какъвто си ... не търси винаги грешката в себеси .. съвет от мен . :)

DaRkS7eP
12-02-2009, 11:29
Братле , заеби я ... щом се е хванала с 7-мокласник а тя предполагам е 10 или 11 клас , представи си колко детско гледа на нещата ... не се задълбочавай толкова ... наскоро скъсах с приятелката ми която и тя е на 17 години но мога да ти кажа тя гледаше на нещата като човек на 20 или 23 - 24 години ... просто аз направих така че я изгубих ... за това , не се впрягай толква ... ще си намериш момиче което ще те цени такъв какъвто си ... не търси винаги грешката в себеси .. съвет от мен . :)
Мерси за съвета пич :oops:

vampire_girl_
12-02-2009, 11:42
Тя постъпва детински и явно не е дорасла да обича.
Ти не се сдухвай,ами гледай напред и си живей живота.За такива глупави неща...тя с теб ли е или с косата ти?Като тръгвахте не те ли видя!?
Пф...

ShawnMac
12-02-2009, 11:43
Доста жалко , ако наистина си на 17 :) :?

DaRkS7eP
12-02-2009, 11:48
аз съм на 16 тя на 17

YouKnowImBetterThanYou
12-02-2009, 12:18
Това момиче сякаш иска да си изживее детството и затова сега е тръгнала със седмокласник и освен ако той не повтаря, то разликата им би трябвало да е поне 4 години. Явно е била супер комплексирана я от тегло или друг недостатък във външността, когато тя е била на тези години, а и се е искало да е курвичка като всички останали "нормални" момичета и както вече ти казах - иска да си изживее "детството" т.е. да си хване гадженце 7 класник, за да се вкара във филма напълно. Да изживее мераците си, които някога е имала, но не е успяла да осъществи. Хайде, за момче е по-нормално да ходи с по-малка, но за момиче да ходи с по-малък и то на всичкото отгоре 13 годишен това вече говори за сериозен проблем, който едва ли може да бъде разбран без помощ от психар. Въобще не се занимавай с тази, остави я да си наваксва каквото е пропускала някога, пък ти си живей според възрастта и и се смей и обиждай така, че да и стане гадно! Да, това е добра тактика за отмъщение. Ще и докажеш колко е жалка, още повече ако пък сподели на новото си гадженце и то ти се издърви и направи на мъж, защото ще си е въобразило, че щом вече ходи с голяма кака и е много зрял да ти се отвори. Ще го свалиш с 2 шамара и ще я накараш тъпата кучка да бере яко срам от сеира, който става заради нея. 8-)

DaRkS7eP
12-02-2009, 12:29
Това момиче сякаш иска да си изживее детството и затова сега е тръгнала със седмокласник и освен ако той не повтаря, то разликата им би трябвало да е поне 4 години. Явно е била супер комплексирана я от тегло или друг недостатък във външността, когато тя е била на тези години, а и се е искало да е курвичка като всички останали "нормални" момичета и както вече ти казах - иска да си изживее "детството" т.е. да си хване гадженце 7 класник, за да се вкара във филма напълно. Да изживее мераците си, които някога е имала, но не е успяла да осъществи. Хайде, за момче е по-нормално да ходи с по-малка, но за момиче да ходи с по-малък и то на всичкото отгоре 13 годишен това вече говори за сериозен проблем, който едва ли може да бъде разбран без помощ от психар . Въобще не се занимавай с тази, остави я да си наваксва каквото е пропускала някога, пък ти си живей според възрастта и и се смей и обиждай така, че да и стане гадно! Да, това е добра тактика за отмъщение. Ще и докажеш колко е жалка, още повече ако пък сподели на новото си гадженце и то ти се издърви и направи на мъж, защото ще си е въобразило, че щом вече ходи с голяма кака и е много зрял да ти се отвори. Ще го свалиш с 2 шамара и ще я накараш тъпата кучка да бере яко срам от сеира, който става заради нея. 8-)
ee ПИЧ ти ме разби евала шапка ти свалям :)

soul1199
12-02-2009, 13:30
не са занимаваи с нея ..тя нз кво иска.Аз не мога да повярвам 4е това е поведение на 17 годи6на :shock:+1 :)

Kate1303
12-02-2009, 13:57
оф остави я щом като ти се е сърдела заради прическата ти сам си направи изводите :D . сиг. е била с теб само заради косата така изглежда :razz: . а ти НЕ й се извинявай, че си се боядисал ако искаш и в розово се боядисай, а тя нека си ходи ако иска и с някво момченце 2 клас, защото е бил " хубавичък". 8-)

ToniStoraro
12-02-2009, 14:45
явно точно затова го е направила. Иначе трябва да е много тъпа. Може и двете.

DaRkS7eP
12-02-2009, 14:50
Така изглежда :(

DaRkS7eP
12-02-2009, 16:56
Мисля че вече на 60% спря да ми пука 8)

buuu
12-02-2009, 17:41
аweeee яяя ходи пиййни 1 бира запали 1 фас излез с фр тая мойи да ходи да си изживява детството с оня 7мокласник пхах бахти филма :lol:

DaRkS7eP
12-03-2009, 15:39
аweeee яяя ходи пиййни 1 бира запали 1 фас излез с фр тая мойи да ходи да си изживява детството с оня 7мокласник пхах бахти филма :lol:е не пуша :) ще се задоволя с едно ШшшшУменско :)

moon_flower
12-03-2009, 18:35
Според мен изобщо не държи на теб,след като ти се отяжда за такива неща.Изобщо не е сериозна и не би трябвало да се занимаваш с нея.Никога не се занимавай с човек,който не може да те приеме такъв какъвто си.Ако те харесваше наистина и те обичаше щеше да продължава да те харесва и с три нюанса на червеното.Така че недей да се впрягаш толкова,не си заслужава.Излез си с приятелите и се забавлявай.Въобще недей да мислиш за нея.

Sunnyface
12-03-2009, 18:58
Приятел,на тая и бий шута!Човек,който не те харесва какъвто си,значи просто не те заслужава!А и е очевидно те използва,за да и на нея кеф! НЕ й обръщай внимание и недей да лееш сълзи! Такива ги има под път и над път,но ти търси момиче,за което си заслужава да плачеш! 8)

П.П.:а относно тея неща по скайп-не е било мн правилно от твоя страна,защото има и други начини да се разбереш с нея! :)

loliii
12-03-2009, 20:39
Щом си на Шуменско, значи вече няма проблем за разрешаване. :P

: )))

buntar90
12-04-2009, 14:53
тегли и една лелина и продължавай напред

LiGiDY
12-04-2009, 15:02
Але пич какво очкваш като ходиш с по-голяма да те зима на сериозно?

Как може да ревеш за нея.Шом ти върти такива номера значи не заслужава.АА и това че не си спал....... Заради една така наречена любов се самонаказваш.Ще си намериш по-добра :) :) :)

balu4ka
12-04-2009, 15:37
не са занимаваи с нея ..тя нз кво иска.Аз не мога да повярвам 4е това е поведение на 17 годи6на :shock:

мхм,не се занимавай с нея и толкова...

moneycomeme
12-05-2009, 11:48
Не си заслужава момичето.... :) Търси си свястна мацка....а не такива,които ти казват ,,..виж го къв е хубавичък,не че ти не си ама...'' ...Честно аз съм момиче, ама ако бях момче и ми беше казала такова нещо някоя....щях да я счупя! :) Не се занимавай с празни момичета!

aloveyou
12-05-2009, 13:49
Не се занимавай с нея..Намери си друга,коята да те обича "истински" :)