Влез

View Full Version : Първата крачка

qkatupalka1
12-03-2009, 06:27
ЗДР.... искам да ви попитам, какъв е най-добрият начин да се обясниш в любов на момиче:
1. Само обяснения и въпрос от рода "искаш ли да тръгнем"(ако за вас не е подходящ напишете по-добър)
2. Обяснение и целувка (ако те блъсне при целувката значи нямаш шанс, ако я приеме сичко е ОК), тя трябва да бъде не публична, за мен
3. Само целувка (така можеш да останеш неразбран, или поне аз мисля така)
4. ........ (вашият начин, напишете го)

dakata123
12-03-2009, 06:28
Хммм.... незмам, зависи от момичето. И аз се чудя нещо подобно
П.С. Късмет, ако се отнася за теб

qkatupalka1
12-03-2009, 06:54
някой друг няма ли да се изкаже??? ако може без спамове и обиди от ваша страна. Благодаря ви предварително!!!

Stan4o123
12-03-2009, 07:02
аз ще ти кажа как аз Epic fail-нах няколко пати - с една просто реших да и кажа "Миличка,влюбен съм в тебе и ми умръзна да го крия,не съм го искал, но просто стана!Нейният отговор беше,разбира се,че иска да сме само приятели"/на друга и написах страхотно стихотворение,където много добре бях казал всичко,е и там ударих на подводен камък,но поне с нея още имаме някакви отношения.Другите са скучни от тип "харесвам те",значи моят съвет е почни да я зяпаш постоянно,прави се,че я слушаш,но кво ли знам и аз...Така или иначе ако правиш големи планове,те ще се объркат задължително :D .

dakata123
12-03-2009, 07:38
аз ще ти кажа как аз Epic fail-нах няколко пати - с една просто реших да и кажа "Миличка,влюбен съм в тебе и ми умръзна да го крия,не съм го искал, но просто стана!Нейният отговор беше,разбира се,че иска да сме само приятели"/на друга и написах страхотно стихотворение,където много добре бях казал всичко,е и там ударих на подводен камък,но поне с нея още имаме някакви отношения.Другите са скучни от тип "харесвам те",значи моят съвет е почни да я зяпаш постоянно,прави се,че я слушаш,но кво ли знам и аз...Така или иначе ако правиш големи планове,те ще се объркат задължително :D .
+1

LadyDi
12-03-2009, 07:42
То няма универсална формула.
Ако момичето те харесва и иска да е с теб, каквато и простотия да й кажеш, все ще ти се навие.
Ако не те иска, и звезди да й свалиш, пак ще те отблъсне.
Дали ще я целуваш или ще се обясняваш, или ще пишеш стихове и ще правиш серенади - в общи линии няма абсолютно никакво значение.

PurpleDream
12-03-2009, 08:04
няма значение как...
само гледай, ако приеме след няколко годинки да не пишеш пак тема в някой форум как да и предложиш брак

dakata123
12-03-2009, 08:12
няма значение как...
само гледай, ако приеме след няколко годинки да не пишеш пак тема в някой форум как да и предложиш брак
:D :D Ааа, тва с брака ме сцепи. А може и след няколко месеца, да пита правих секс с приятелката си и презерватива се скъса/сцепи или друг проблем, бременна ли е. :lol:

valdesbg
12-03-2009, 08:14
Лейдито ти каза формулата. От което трябва да се замислиш как аджеба да се представиш в най-добрата светлина за да те хареса :)

dakata123
12-03-2009, 08:17
Айде, кажете му каква е най-добрата светлина, защото и на мен ми стана интересно.

valdesbg
12-03-2009, 08:19
Дака - Най-добрата светлина е най-доброто което може да покаже. Съответно твоята най-добра светлина и неговата ще са различни. И ще бъдете харесвани от различен тип момичета :)

kindergarden
12-03-2009, 08:20
ама то става и без обяснение в любов
заклещваш я в някой ъгъл и си айляк :D

valdesbg
12-03-2009, 08:24

Не пропускаш да се изцепиш обаче :D

kindergarden
12-03-2009, 08:25

Не пропускаш да се изцепиш обаче :D 8) тва прозвуча грубо...ма ще си затворя очите 8-)

LadyDi
12-03-2009, 08:26
Най-добрата светлина е това, което си всъщност.
Аз даже си мисля, че да се представиш на първа среща в най-добрата си светлина може да ти изиграе лош номер.

Както казах - изходът от ситуацията е предварително определен от момичето. Това е. Както и да се пънете и да се мъчите - ако тя не ви харесва, просто няма смисъл.

flowerlina
12-03-2009, 08:27
Зависи от момичето

valdesbg
12-03-2009, 08:31
] 8) тва прозвуча грубо...ма ще си затворя очите 8-)

Такъв беше и замисъла.

Лейди - а защо може да ни изиграе лош номер? Какволошо има да накараме момичето да ни харесва? Както тя е накарала нас :)

Stan4o123
12-03-2009, 08:35

Такъв беше и замисъла.

Лейди - а защо може да ни изиграе лош номер? Какволошо има да накараме момичето да ни харесва? Както тя е накарала нас :)

човече,аватарът ти е много зловещ и грозен... :D ... махни го плс

valdesbg
12-03-2009, 08:37
човече,аватарът ти е много зловещ и грозен... :D ... махни го плс

Ам, изгледай Saw поредицата и ще тиидваме на погребение сигурно.

А Тобин Бел има много опасен и завладяващ чар :) Кое не му харесваш?

kindergarden
12-03-2009, 08:39

Такъв беше и замисъла.

ама моля те не ме карай да си отварям очите насила :wink:

valdesbg
12-03-2009, 08:42
Хммм вече ми се молят хората.. :)

Я си влез у скайпа, че темата стана за обществено ползване.

LadyDi
12-03-2009, 08:52
Защото в стремежа си да се харесате на едно момиче, сте способни изобщо да не приличате на себе си. И vice versa, естествено.

А след това, като проумее тя какъв е младежът всъщност... ами, да речем, че се получават сърцераздирателни истории, масата от които са подробно описани във форума.
"Той се промени"
"Той не е същия"
"Спря да ми се обажда всеки ден... не ми купува цветя... играе компютърни игрички... предпочита приятелите си..."

Агрх :)

valdesbg
12-03-2009, 09:08
Хмм да и този вариант го има. Забележката се приема :)
Има една максима че най-добрия начин да се харесаш на едно момичее като не се стараеш да и се харесаш. На български звучи грубо, на английски е по следния начин "The best way to impress a girl is trying not to impress her." Просто глаголите имат по друго значение. Та мисълта ми е че за да няма такива истории, правиш това което би правил ежедневно за да може момичето да те види в реалната светлина. И от там нататък да си прецени иска ли или не иска с теб. Е естествено че романтичните и специални моменти не са изключени.

You get the point, right?

И пак опираме до идеята че нещата зависят от момичето. Яко :)

LadyDi
12-03-2009, 09:33
И пак опираме до идеята че нещата зависят от момичето. Яко :)
Ама то и обратното е вярно :)
Просто процесът е взаимосвързан.

valdesbg
12-03-2009, 09:38
Да де, говорихме за случая момче харесва момиче. И да те цитирам -

И vice versa, естествено. е валидно :)

w0sh
12-03-2009, 10:01
с десен прав най-добре се сваля.

Няма грешка.

kombarka
12-03-2009, 10:09

На моменти жените сме много гадни... :o 8-)

Сега се замислих как всяко момиче иска да и посвещават стихотворения, да и правят серенади... И като стане да избягат. Е не! :o

Колкото до темата- недей да си прекалено директен. За нищо на света не и го казвай по скайпа! :-D

misslowe
12-03-2009, 10:34
То няма универсална формула.
Ако момичето те харесва и иска да е с теб, каквато и простотия да й кажеш, все ще ти се навие.
Ако не те иска, и звезди да й свалиш, пак ще те отблъсне.
Дали ще я целуваш или ще се обясняваш, или ще пишеш стихове и ще правиш серенади - в общи линии няма абсолютно никакво значение.

ммм .. много точно казано ;-) :mrgreen:

ivcheto0o
12-03-2009, 11:45
целуни я ,предполагам преди да направи6 това знае6 кви са ви взаимоотно6енията.....сам може6 да усети6 момента :)

ToniStoraro
12-03-2009, 11:56
ако те харесва и тя ако ще и най - голямата глупост да й кажеш, все ще се навие, ако не те харесва и най - умното нещо да е - няма.

Kalit0o
12-03-2009, 12:54
Абе то момичето ако те харесва както и да и предложиш ще приеме.Може да и предложиш да излезете и ако приеме мисля че спокойно моеш да я целунеш ;) Успех :smt081 :smt081

Valento
12-03-2009, 13:19
Щом опря до тук да питаш как да се обясниш на момиче , ясна ми е картинката ... аз няма а ти кажа как става ... просто мисля че темата ти няма никъ смисъл , всяко момиче е различно , на една и харесва грубо отношение , на друга иска да и свалиш звездите от небето една по една ... а трета и се тая защото не вярва в любовта .. ние не знаем какво е момичето за да ти кажем начина .... Успех

sunny22
12-03-2009, 14:21
Знам,че ще кажете ,че въпроса е тъп ама съм на крачка да споделя да момчето което си харесвам,че го харесвам... :smt083 мисля,че и той си ме харесва...ходим заедно на немски,в едно училище сме(той е в съседната стая)ходим си зедно,седим по уроците по език заедно...мисля,че и той изпитва чувства към мен...как да му кажа...просто едно "харесвам те" или ... Първо смятах да му го кажа по скайп ама нещо размислих и... реших на живо...някакъв съввет? :oops:

ToniStoraro
12-03-2009, 14:47
не разбрахте ли, че много зависи от момичето.