Влез

View Full Version : Първи път

mix2damax
12-03-2009, 16:04
Здравейте! Имам следния проблем... На 18 години съм и все още съм девствен.Имам приятелка на която държа страшно много, и искам първия ни път да е перфектен! За това разбира се трябва практика.
Търся девствена госпожица /или просто момиче което иска да ми помогне/ за първото интимно преживяване. Мога да бъда изключително романтичен, нежен и галантен.
Симпатичен съм, с нормално телосложение и сини очи.
Пращам снимки на ЛС. Предварително благодаря, госпожице!

britzy
12-03-2009, 16:06
Ти луд ли си? :shock: :shock: :shock: баси загорелият треа си честно!!!

ToniStoraro
12-03-2009, 16:06
държал той.
Иди в импулса, там е пълно с такива.

mArMaLaDkA
12-03-2009, 16:07
spodeli.info е перфектният сайт за теб.

Jeannie
12-03-2009, 16:33
Да ти имам логиката - държа на мацката си, затова да зема на наеба някоя друга :grin: :-x

seduction1mplex
12-03-2009, 16:34
Първият ти път с гаджето ти ще е прекрасен само ако наистина държите един на друг (: Но не и преди това да й изневериш с непозната,която си срещнал в чата :-)

kidwestern
12-03-2009, 17:03
Здравейте! Имам следния проблем... На 18 години съм и все още съм девствен.Имам приятелка на която държа страшно много, и искам първия ни път да е перфектен! За това разбира се трябва практика.
Търся девствена госпожица /или просто момиче което иска да ми помогне/ за първото интимно преживяване. Мога да бъда изключително романтичен, нежен и галантен.

пропусна да добави че е шибан дебелак,със мазна пишка,педофилизиран. майкати питай,обича го затоплен

sunnyn
12-03-2009, 18:05
da ne iska6 li az eisega idwam,....abe kogato 6te go prawite ne se pritesnqwai swi4ko 6te e nared i az se pritesnqwah kato go prawih za pyrwi pyt no wsi4ko mina mnogo dobre taka 4e SPOKO! :wink:

mArMaLaDkA
12-06-2009, 00:56
^ Забавен подпис,много сте оригинални,признавам ви го! Виж ми следващият коментар по онази тема!

Я се нацупи.

Sh@d0w
12-06-2009, 04:51

http://www.blackratchet.org/etc/o-rly-putin.jpg

ПП. яко загорял пубертет...смешен си. :razz:

BePoHuKa
12-06-2009, 05:34
Да ти имам логиката - държа на мацката си, затова да зема на наеба някоя друга :grin: :-x+++

:shock: :shock: :shock: :?

golqmumnik
12-06-2009, 08:43
курац,йебем твоя пичку 8)

Hilary_
12-06-2009, 08:45
ъхъ да .. добре .. страхотна логика вкарваш глупако .. :-x

И как по - точно държиш на нея?!?! Като се каниш да й изневериш .. колко мило .. предполагам това ще й е подаръка за Коледа .. :? Заради такива като тебе момичетата намразват всички момчета .. :o

Passi0n
12-06-2009, 08:56
а :lol: отиди на магистралата - там ще намериш госпожички, но единствената разлика е, че няма да са девствени :lol:

t0d1t0
12-06-2009, 10:17
а :lol: отиди на магистралата - там ще намериш госпожички, но единствената разлика е, че няма да са девствени :lol:
http://img.zamunda.net/pic/smilies/stupid.gif

anichka12345678
12-06-2009, 10:20
Неучаквай чудеса от първият ти път както и да се стараеш няма да е нещо кой знае какво ,с опита вече ще и се докажеш .Важното е да не се притесняваш

xsonNyx
12-06-2009, 12:20
Държиш ти другия път :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

bathory
12-06-2009, 12:26
:razz:

razores
12-06-2009, 17:03
Ти добре ли си хем държиш на нея хем се каниш да и изневериш ....

ef4etyYy
12-06-2009, 18:54

И как по - точно държиш на нея?!?! Като се каниш да й изневериш .. колко мило .. предполагам това ще й е подаръка за Коледа .. :? Заради такива като тебе момичетата намразват всички момчета .. :o един път да съм съгласна с Хилари...

Bixel
12-06-2009, 19:00
Чета си аз "момчето си има приятелка държи на нея бла бла"
викам не ми са четат простотий дай да прочета коментарите и гледам 1вия коментар "ТИ ЛУД ЛИ СИ?" и ми стана интересно и продалжих да чета темата, а то ква била работата некаф смотаняк сe мисли за нещо (пък е нищо) и очаква голяма зайнтересованост към него... определено е сгрешил мястото :Д

Bellatrix
12-06-2009, 19:22
Тъп си. Пропусна да отбележиш, че приятелка нямаш и просто се чудиш как да намажеш с номер, който при някоя тъпачка ще мине повече от: "Очите ти са като 2 езера..."

ПП. Ако случайно имаш приятелка... милата тя.

c0ci
12-06-2009, 19:46
и защо млади ми господине търсите точно девствена госпожица 8-)

m1nik
12-06-2009, 22:41
:shock: нямам думи

mix2damax
12-07-2009, 00:19
Благодаря за съветите, но си държа на мнението и смятам че това е най-правилния начин по който мога да постъпя. Не искам к** , не искам съвети как да постъпя...
А и едва ли някой не би се притеснил да го направи за пръв път с момиче, което е доста по-опитно...

random_guy1
12-07-2009, 02:10
А и едва ли някой не би се притеснил да го направи за пръв път с момиче, което е доста по-опитно...

Бих написал по инерция "тъпак", но ще се въздържа, защото може и наистина да си толкова изостанал и такава да е ситуацията.

Това, че тя има повече опит няма никакво значение. Даже по-добре, ще ти е учителка.
Заради такива надувковци като теб, дето за тях леглото е поле за изява и целят винаги да са дъ бест, особено в креватното джудо, те затова ни е такова ниско реномето на мъжете относно секса.

Повтарям - секса не е само едното клатене, и не, няма да ти дадат медал или грамота, ако я "изч**аш" като по учебник.
Язък ти за 18-те години.

Madeyed
12-07-2009, 07:29

И как по - точно държиш на нея?!?! Като се каниш да й изневериш .. колко мило .. предполагам това ще й е подаръка за Коледа .. :? Заради такива като тебе момичетата намразват всички момчета .. :o

+1 пълен идиот :?

Linns
12-07-2009, 07:50
Стига бе.. Държиш на приятелката си толкова много, че искаш да наебеш друга!?
:shock: :shock: :shock:
Да ни пази господ от такива момчета..
Първия път не е хубав заради самото ебане бе, човек.. Тва е първия ви интимен конект, когато двама души се обичат винаги е хубаво ..

BlueFace
12-07-2009, 08:19
Пича си търси извинение да наебе друга .... :?

Stupidity knows no bounds..... :(

Magic_Girl
12-10-2009, 06:46
Gepime.com там е отговорът на въпроса ти. :D

hoooodyhoooooo
12-10-2009, 10:33
Пича си търси извинение да наебе друга .... :?

Stupidity knows no bounds..... :(

+1 100% трик, търси някоя девица да й пръсне турбината... Успех брат, успех :D

Ma3x
12-13-2009, 21:24
да преведа темата нямам си приятелка никоя ме неще искам да еба някоя загорял съм като войник дали някоя курва ще ми пусне без пари