Влез

View Full Version : Подигравка с мен или...?

PlayMyMusic
12-03-2009, 17:59
Здравейте. Ще бъда кратка и ясна.
Харесвам едно момче. Даже не момче, а мъж бих казала... много добър приятел, способен да ме изслуша и подкрепи. НО!
Той мен също ме харесва, или поне до днес така казваше. :!:
Аз му признах чувствата си отдавна, въпреки че беше ясно че между нас няма да се получи нищо.
Дава ми надежди, и продължи да ми дава, дава ми ги вече 2 месеца до преди 3-4 дена. :? После най-нахално ме отряза, като каза, че връзка като нашата няма да просъществува. 2 вечери не можах да спя и си дадох сметка, че до сега не съм се влюбвала толкова силно. Връзката ни била невъзможна според него защото той е беден (главна причина според него), виждаме се от дъжд на вятър и смята, че не съм видяла нищо от живота., не съм можела да го разбера.
:shock:
И ми каза да го потърся отново след няколко години... WTF!?
Аз да не съм тръгнала да си търся гадже по сметка или някой супер готин олигофрен!?
Бясна съм... вече 3ти ден му крещя по телефона и по скайпа...

Въпроса ми е дали да му се извиня зя гадното държание ? :-o

kidwestern
12-03-2009, 18:01
ТЪПА СИ

PlayMyMusic
12-03-2009, 18:02
ТЪПА СИ
Не повече от теб :)

DaRkS7eP
12-03-2009, 18:04
ТЪПА СИ
В тоя форум сме да си помагаме не да се обиждаме ... момичето има нужда от помощ а не безмислените ти коментари ! :-x

aloveyou
12-03-2009, 18:07
ТЪПА СИ

8-)

По темата - ами не знам какво да ти кажа..Решавай ТИ..НО според мен не му казвай нищо..Той ти е казал,че няма да се получи нищо между вас..Намери си един,с който ще си "паснете".. :P И той просто да ти остане най-добър приятели

kidwestern
12-03-2009, 18:07
айдееееее
да ви го тури козел
викайте чалмарския Ви поп да ва жени.
моляте,срамиш дарстеп.

soul1199
12-03-2009, 18:14
той тоз незнае,какво иска,как ще му се извиняваш-той сам си е виновен 8-) заеби го и хващай някой друг

ToniStoraro
12-03-2009, 18:22
не ти, а той по - скоро би трябвало да ти се извини.

lubomirky
12-03-2009, 18:22
ТЪПА СИ

не лъже

LadyDi
12-03-2009, 18:25
Защо трябва да подронваш самочувствието на човека?
Щом е преценил, че не те заслужава, това си е негово право и ако продължиш да го убеждаваш (ако изобщо това правиш), че не си търсиш гадже заради парите и че не те интересува, че той няма никакви, най-много да го унижиш допълнително.
Ако си достатъчно разумна, съобрази се с решението му и продължи да му бъдеш добра приятелка. Ако ви е писано, ще се случи.

Korrnyy
12-03-2009, 18:25
Пфф... потърси ме след няколко години?!? :-o Не се занимавай...

PlayMyMusic
12-03-2009, 18:30
Защо трябва да подронваш самочувствието на човека?
Щом е преценил, че не те заслужава, това си е негово право и ако продължиш да го убеждаваш (ако изобщо това правиш), че не си търсиш гадже заради парите и че не те интересува, че той няма никакви, най-много да го унижиш допълнително.
Ако си достатъчно разумна, съобрази се с решението му и продължи да му бъдеш добра приятелка. Ако ви е писано, ще се случи.
Не, за пари не сме говорили никога... до днес. Той каза, че това му е проблем, без да съм го питала. Не съм го убеждавала в нищо. :)

DaRkS7eP
12-03-2009, 18:39
айдееееее
да ви го тури козел
моляте,срамиш даркстеп.
абе на теб кав ти е проблема бе ?

aciko
12-03-2009, 19:00
Така като казваш мъж,в съзнанието ми изниква,че е много по-голям от теб.Сигурно има кола и пари да я потдържа (да сипва бензин),да те вози,да те води на кафенца и да всяваш респект в околните,че си с по-голям и се возиш в количка.
Дотук всичко е на материална основа,не вярвам ако е много по-голям от теб,да го обичаааааш толкова много.А той се е отказал от теб,заради това да не би да Ви хване някое полицайче и да му лепнат 5-10 годинки.
От всичко,което написах излиза,че си поредното заблудено курве,като 89% от населението на българските момичета на възраст от 14-20.
А ако не е от материална гледна точка,си много заблудена,че да си толкова запленена от по-възрастен и да си непосилна да си намериш по-младо момче!

Kukumqvka
12-03-2009, 19:01
Остави,не се занимавай с него.Никой не може да го убеди,че неговото мнение е грешно.

BoxDream
12-03-2009, 19:19
Извини му се непременно и поговори с него. :)
Между другото на колко си години ?

PlayMyMusic
12-03-2009, 19:20
Така като казваш мъж,в съзнанието ми изниква,че е много по-голям от теб.Сигурно има кола и пари да я потдържа (да сипва бензин),да те вози,да те води на кафенца и да всяваш респект в околните,че си с по-голям и се возиш в количка.
Дотук всичко е на материална основа,не вярвам ако е много по-голям от теб,да го обичаааааш толкова много.А той се е отказал от теб,заради това да не би да Ви хване някое полицайче и да му лепнат 5-10 годинки.
От всичко,което написах излиза,че си поредното заблудено курве,като 89% от населението на българските момичета на възраст от 14-20.
А ако не е от материална гледна точка,си много заблудена,че да си толкова запленена от по-възрастен и да си непосилна да си намериш по-младо момче!

Поста ти беше излишен. Даже не си прочел и до средата МОЯ пост. Ако беше, щеше да забележиш, че елементарните ти интуитивни изчисления не отговарят на действителността.

PlayMyMusic
12-03-2009, 19:22
Колко ми даваш?

bebeto20
12-03-2009, 19:25
айдееееее
да ви го тури козел
моляте,срамиш дарстеп.

Абе наистина какъв ти е проблема на тебе? Явно ти хлопа дъската.

Първо да ти благодаря за съвета и коментара който си ми дала по моята тема. Сега ще ти се реванширам.Първо не си длъжна да му се извиняваш, след като те е одрязал. Остави го да се пооправи финансово и той може би сам ще те потърси, защото за един мъж е тежко жена да му дава пари освен ако не е някой непрокопсаних и пиянде. Нека мине малко време и може би ще се оправят нещата между вас. Знам, че не можеш да го забравиш, но ако няма начин си хвани момче на което можеш да разчиташ и той е лудо влюбен в теб и може би любовта от негова страна ще те накара да позабравиш онзи мъж. Успех! :)

justonegirlwithonehope
12-03-2009, 19:53
След като те е одрязал, защо ще падаш на толкова ниско ниво, та да му се молиш да е с теб ? Ако иска той сам ще дойде, нужно ли е да се ровиш в пепелта .. :(

PlayMyMusic
12-03-2009, 19:57
След като те е одрязал, защо ще падаш на толкова ниско ниво, та да му се молиш да е с теб ? Ако иска той сам ще дойде, нужно ли е да се ровиш в пепелта .. :(

Не му се моля. Разговаряхме като големи хора, директно и без заобиколки този път.
И пак си е кофти...
Иначе си много права :)

aciko
12-03-2009, 20:02
Поста ти беше излишен. Даже не си прочел и до средата МОЯ пост. Ако беше, щеше да забележиш, че елементарните ти интуитивни изчисления не отговарят на действителността.
Или аз съм сляп,или одеве половината изречения ги нямаше.
Таа както и да е,таа сега кажи по-голям ли е от теб и с колко,щото и тва има значение.
Може да те е зарязал,защото си е намерил друга
- Защото се притеснява,че не може да те издържа
- Защото се притеснява,че си по-заможна от него
- Защото се срамува от теб като излиза
- Защото мисли,че той не е много хубав,не се облича хубаво,не изглежда хубаво и се притеснява да върви с теб,за да не би да те изложи.
Варянтите са много.

lubomirky
12-03-2009, 20:06
Колко ми даваш?

13

loliii
12-03-2009, 20:07
И да си виновна за държанието си, не му се извинявай. Не се унижавай без причина. Той не може да те върти и накрая да те отреже. Приеми, че вече сте квит. Или забрави за него като цяло, или си останете приятели, както преди, но това е малко вероятно. Никога не е "както преди"...

PlayMyMusic
12-04-2009, 03:15
Колко ми даваш?

13

сложи 6 отгоре

haritov
12-04-2009, 04:01
одрязал те е почти безболезнено

sunshinepp
12-04-2009, 08:27
ТЪПА СИ

ти си 100 пъти по-тъп щото всеки пост ти е "ТЪПА СИ" щото многото ти мозък може да измисли нещо по-различно..

а по темата, извини се..държанието ти е грубо а момчето скромно???

12-04-2009, 11:05
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ А!!!!!!!!!!

ivcheto0o
12-04-2009, 11:40
не ти, а той по - скоро би трябвало да ти се извини.

само си търси при4ини да не бъде с теб....

Glamour92
12-04-2009, 12:58
ами той си го е казал-най-вероятно нищо няма да стане и сега си търси оправдания :?
дано да не съм права,ама... :?

BloomF
12-04-2009, 13:01
Недей да му ходиш зад гъза. Намирай си друг и хепи енд!

Kman
12-04-2009, 15:14
Днешната младеж има любовните връзки за игра на карти.....като станете на по 20 ще ви дойде ума в главите обаче ;)

LiGiDY
12-04-2009, 15:18
ти на колко си ?

ToniStoraro
12-04-2009, 15:19
наистина, това е добър въпрос.

PlayMyMusic
12-04-2009, 15:53
19

ToniStoraro
12-04-2009, 15:56
като си на 19 не можеш ли и сама да прецениш, че няма защо да се извиняваш?

PlayMyMusic
12-04-2009, 16:54
като си на 19 не можеш ли и сама да прецениш, че няма защо да се извиняваш?

Прекалих с обидите - 3 дни подред.

ToniStoraro
12-04-2009, 16:55
да, но, поне според написаното, аз си правя изводите, че той си го е заслужил изцяло.

PlayMyMusic
12-04-2009, 19:18
Точно за това исках странично мнение :)

BadBoyKz
12-05-2009, 17:35
Здравейте. Ще бъда кратка и ясна.
Харесвам едно момче. Даже не момче, а мъж бих казала... много добър приятел, способен да ме изслуша и подкрепи. НО!
Той мен също ме харесва, или поне до днес така казваше. :!:
Аз му признах чувствата си отдавна, въпреки че беше ясно че между нас няма да се получи нищо.
Дава ми надежди, и продължи да ми дава, дава ми ги вече 2 месеца до преди 3-4 дена. :? После най-нахално ме отряза, като каза, че връзка като нашата няма да просъществува. 2 вечери не можах да спя и си дадох сметка, че до сега не съм се влюбвала толкова силно. Връзката ни била невъзможна според него защото той е беден (главна причина според него), виждаме се от дъжд на вятър и смята, че не съм видяла нищо от живота., не съм можела да го разбера.
:shock:
И ми каза да го потърся отново след няколко години... WTF!?
Аз да не съм тръгнала да си търся гадже по сметка или някой супер готин олигофрен!?
Бясна съм... вече 3ти ден му крещя по телефона и по скайпа...

Въпроса ми е дали да му се извиня зя гадното държание ? :-o

пиленце мога да ти заявя със сигурност че мн те иска ..... щом се стеснява от това че примерно няма много , значи се е замислял в/у въпроса ... " ами като трагнем ... аз не мога да и купя нищо не мога да и предложа нищо" и не те е отрязал защото не те иска .. просто му е мега гадно ..

LoveRetroMusic
12-05-2009, 18:11
:smt104

balu4ka
12-05-2009, 18:16
Остави,не се занимавай с него.Никой не може да го убеди,че неговото мнение е грешно.

мхм+

BooBless
12-05-2009, 18:56
ами ако искаш му се извини ..все пак ти знаеш най-добре как стоят нещата ..

chocolatee
12-05-2009, 19:19
остави го, забрави го.. знам, че ще ти в трудно, но се постарай
не си заслужава да страдаш
той трябва да ти се извини
това, че е беден.. не е причина за неосъществяването на връзката ви
може би си търси оправдание ли.. не знам и аз
не е за теб, мисля :?

fenastz
12-05-2009, 19:48
ТЪПА СИ