PDA

View Full Version : заряза ме защото не исках да го направим..

DinViesel
12-03-2009, 19:03
така историята е следната.. ходих около 4 месеца с едно момиче.. от начало всичко беше супер .. чувствах се прекрасно с нея.. един ден както си седяхме в нас тя ме пита " искаш ли да го направим ".. аз я изгледах доста странно защото и през ум не ми е минавало на тая възраст ( 9 клас ) да го правя камо ли с момиче ( 8 клас ) .. а цялата работа била щото всичките й приятелки вече го били правили и тя наща да не остане по назад .. почувствах се адски тъпо и ми стана мн гадно щот разбрах че е била с мен само да си напраи сефтето.. бях потресен.. какви са тия "моди'' момичета в 8 клас.. цитирам " мии тее всичките ми приятелки от моята компания вече не са девствени ии само ми се подиграваха и исках и аз да го направя '' аз нямах думи и все още нямам.. лесно можех да го направя но не съм си представял така първия ми път..

вие какво мислите по този въпрос ?

amk933
12-03-2009, 19:06
Че си постъпил коректно.

По-тъпото щеше да е, ако го беше направил против волята си. ;)

aciko
12-03-2009, 19:08
Абе пич бе!
Повечето вече и в 6 клас го правят,ти за 9 се притесняваш.
И недей много да отказваш,че накрая ще си останеш на сухо.
Поне една свирчица да беше изпросил 8-)

ToniStoraro
12-03-2009, 19:08
еми направи си изводите сам.

Korrnyy
12-03-2009, 19:09
Ми прав си. Тя е използвачка, че и не е особено умна... поне можеше да се постарае да не излезнат така нещата, че го прави само заради "модата" :?

LittleDude
12-03-2009, 19:10
така историята е следната.. ходих около 4 месеца с едно момиче.. от начало всичко беше супер .. чувствах се прекрасно с нея.. един ден както си седяхме в нас тя ме пита " искаш ли да го направим ".. аз я изгледах доста странно защото и през ум не ми е минавало на тая възраст ( 9 клас ) да го правя камо ли с момиче ( 8 клас ) .. а цялата работа била щото всичките й приятелки вече го били правили и тя наща да не остане по назад .. почувствах се адски тъпо и ми стана мн гадно щот разбрах че е била с мен само да си напраи сефтето.. бях потресен.. какви са тия "моди'' момичета в 8 клас.. цитирам " мии тее всичките ми приятелки от моята компания вече не са девствени ии само ми се подиграваха и исках и аз да го направя '' аз нямах думи и все още нямам.. лесно можех да го направя но не съм си представял така първия ми път..

тя е тъпа путка... :)

golqmumnik
12-03-2009, 19:11
У-ууу,педал,изпуснал си йебането,мъж от теб не става :shock: 8)

CrAzYyYy
12-03-2009, 19:43

Loser... Всичко да ебане ли ти опира бе? Доста си закъсал значи, а на пича трябва му да се даде МЕДАЛ... Браво братле добре си постъпил.. а тя щом е била с теб само заради това - Заеби я... Има и други по-добри :)

MyNameIsDidi
12-03-2009, 19:43
:booooomb:

SimplementeYoOo
12-03-2009, 19:47
Ne moga da povqrvam na o4ite si.. Nai setne mom4e da e tozi koito otkazva na sex ! svalqm ti 6apka
P.S. pfff dobre 4e po moe vreme ne be6e moda da se ebe6 na 14

Valento
12-03-2009, 19:47

Пич , не си първия , няма и да си последния с който някоя така се е подиграла ... и на мен ми се случи преди около година ... а на мен ми каза за какво е била с мен ... само за да свършиме работата и да ме зареже ... почувствах се умизен .... още немога да го забрава ... а аз бях влюбен в нея .... баси живота скапан :-o

Hilary_
12-03-2009, 19:51

Мисля, че ако беше малко по - големичък щях да те взема .. :oops: :oops: :lol:

amk933
12-03-2009, 19:52

После кой кръшкал?! :x 8-)

CrAzYyYy
12-03-2009, 19:52
За мен що ли не се говори така... :( :shock: :lol:

Hilary_
12-03-2009, 20:03

ти започна пръв .. :wink:

amk933
12-03-2009, 20:03

ти започна пръв .. :wink:

Мойто не се брои...аз съм мъж. :P 8-) :lol:

Roland
12-03-2009, 20:04
Браво на момчето постъпило е добре а за момичето НЯМАМ ДУМИ как може да е мода се чукаш на 14 години и то тя дори не го е искала толкоз ЗАРАДИ своите нужди ама заради ШИБАНАТА МОДА и пак БРАВО на момчето добре че си и бил шута :smt038 :smt038 :smt038

Hilary_
12-03-2009, 20:08
Мойто не се брои...аз съм мъж. :P 8-) :lol:

това не те оправдава .. 8-)

MakeMeLaugh
12-03-2009, 20:08
Евала ;-)

PaulCrewe
12-03-2009, 20:20
Браво, премина неуспешно теста "И моето ли IQ в 21 век е под нулата."

Читав си. Сега иди се запиши в Червената книга като застрашен от изчезване вид.

random_guy1
12-03-2009, 20:24
Аз пък мисля, че няма нищо за "евала" в постъпката му.
Тя го е помолила (съвсем делово) за услуга. Той й е отказал. Окей, дотук добре, всеки има право на избор.
Обаче, аргументацията, че не го бил направил, защото "не си представял така първия път" е малоумна.
Какво толкова специално има в първия път?!? Това е един от многото пъти, в които ще правиш секс, и въобще не е и най-приятния. Потребителите в този форум неизвестно защо отдават огромно значение на Първият Път, като нещо Специално, за което е нужно Правилният/Правилната и да го направят Когато Трябва (tm).
Е няма такава простотия. Сякаш Първият Път е нещо, което да помниш до края на живота си!

Но пък признавам, че нейните мотиви са още по-малоумни, така че са квит :)

PaulCrewe
12-03-2009, 20:25
Жените наистина помнят първия път до края на живота си. Ти какво, с момиче не си ли приказвал?

Hilary_
12-03-2009, 20:28
Сякаш Първият Път е нещо, което да помниш до края на живота си!

ДА ТАКА Е!!! [-( [-( [-( Разбира се, че е нещо специално .. и трябва да е с правилния човек!!! Въпрос на принципи .. :?

PaulCrewe
12-03-2009, 20:30
Всъщност е въпрос на пол. Всичко друго е изключение.

Luci
12-03-2009, 20:35
Браво на тебе, а тая треа яко да се е комплексирала, за да го прави тва :?

Shia
12-03-2009, 20:36
Аз си помня първия път абсолютно ясно и го запомних,като приятно изживяване с ПРАВИЛНИЯ човек,защото той се постара да се чувствам удобно в кожата и да не ме боли.
Как да няма специално,като ти късат част от тебе аааааааа 8-)

PaulCrewe
12-03-2009, 20:38
защото той се постара да се чувствам удобно в кожатаКакво? Увил те е в лисича кожа или?

random_guy1
12-03-2009, 20:40
Жените наистина помнят първия път до края на живота си.

Това ми е известно, но бях останал с впечатлението, че това е някаква женска приумица... и то дори не е заразила всички жени.

Разбира се, че е нещо специално ..

Скъпа, би ли ме осветлила защо се разбира? И, моля те, ползвай истински доводи, а не "ми защото така".

loliii
12-03-2009, 20:47
Радвам се за теб, че си човек с принципи и че "не следваш модата". И не е важно на колко години е момичето, на колко години си ти, важно е ЗАЩО правите секс. Просто ти си решил, че причината е безмислена (малоумна, идиотска, инфантилна, егоистична, незряла!!!)... И си прав. :)
А тя е толкова тъпа, недорасла маймуна, че направо нямам думи. Само псувни ми идват на акъла.
Нищо лично... Просто оттук нататък бягай надалеч от такива.

Hilary_
12-03-2009, 20:52
Скъпа, би ли ме осветлила защо се разбира? И, моля те, ползвай истински доводи, а не "ми защото така".

.. защото за мен това е нещо специално! Защото държа да е с точния човек .. държа да се чувствам щастлива, ОБИЧАНА правейки го .. защото ще ми е безкрайно приятно и ще мога да му се отдам напълно без угризения след това, че нещо толкова съкровено и лично съм го направила с някой си от улицата .. :? :? Защото не искам да съжалявам след това ..

skuck
12-03-2009, 21:24
Ааама ай стига ма,държала! Държиш да е батко с БМВ последен модел за да можеш да се фукаш после, че са те клецали в БМВ!

Gigi1302
12-03-2009, 21:26
Браво, приятел, много правилно си постъпил. Да живеят принципните. А колкото до горе споменатото, че първият път не е нищо специално, мисля, че в това отношение всеки прави личния си избор. Щом иска специален първи път, заслужава да го получи. Хайде със здраве!! :)

chereshkaa
12-03-2009, 21:28
ахахахаха :lol: когато видях темата помислих,че е написана от някое момиче 8-)

random_guy1
12-03-2009, 21:35
.. защото за мен това е нещо специално! Защото държа да е с точния човек .. държа да се чувствам щастлива, ОБИЧАНА правейки го .. защото ще ми е безкрайно приятно и ще мога да му се отдам напълно без угризения след това, че нещо толкова съкровено и лично съм го направила с някой си от улицата .. :? :? Защото не искам да съжалявам след това ..

Това е така, обаче нека да ти обърна внимание, че (поне доколкото си те представям по писанията ти тука), същите тези неща важат и за 3тия, и за 5-тия, и за 55-тия път. Пак ще искаш да се чувстваш обичана, нали? И пак няма да искаш да е някой от улицата? Yes, no?

Както и да е де, разбрах, че от теб довод освен "ами защото е така" няма да чуя. Здраве да е. То и църквата 10-ти век е твърдяла, че земята е плоска. "Така пише в Библията, как защо!?!" бил отговора.

Ааама ай стига ма,държала! Държиш да е батко с БМВ последен модел...
ти я да мълчиш, да не те почвам на тема "Какво е специалното на БМВ като кола...?", че мога да те направя сам да си говориш... 8-)

skuck
12-03-2009, 22:43
ти я да мълчиш, да не те почвам на тема "Какво е специалното на БМВ като кола...?", че мога да те направя сам да си говориш... 8-)

Хах, братко в тва за БМВ-то имаше и малко ирония. БМВ е кола която притежават хората които искат да се изфукат с "як" автомобил пък нямат пари за Мерцедес и etc. Та така се навързват нещата...

BePoHuKa
12-03-2009, 22:59

тя е тъпа п***а... :)+100

Авторе, възхищавам ти се. :)

random_guy1
12-04-2009, 00:22
Хах, братко в тва за БМВ-то имаше и малко ирония. БМВ е кола която притежават хората които искат да се изфукат с "як" автомобил пък нямат пари за Мерцедес и etc. Та така се навързват нещата...

deal :smt006

aloveyou
12-04-2009, 09:02
Ne moga da povqrvam na o4ite si.. Nai setne mom4e da e tozi koito otkazva na sex ! svalqm ti 6apka

+++

Изобщо не мисли за нея..А и щом те е зарязала - значи не те е обичала (мое мнение)
Намери си друга..

xbow99
12-04-2009, 09:17

Пхахаха,пич загорел си!.. :D :D :D .. Не всичко в тоя живот е ебане :D ..

По темата:Братле забрай я тая путка рошава да се развива.. :D

Master_88
12-04-2009, 09:24

Така си е, даже е късно в 8 клас. Ако закъснеят, ще изостанат с подражаването на фолк певиците и чалгализирания начин на живот.
Междувременно, според мен си постъпил много добре, въпреки че заслужава да го направиш и после да я оставиш.

mishlenceee
12-04-2009, 09:32
Ами мисля, че бившата ти приятелка е супер тъпа!! Тя е била с теб само заради секса, но това не е най-важното във една връзка!! Ако те е обичала ще потарпи малко!! :?

lusytooo
12-04-2009, 09:50
амиии бравоо е тва е момче а не като някои други непрекъснато да ти говорят за е**не аз имах подобен проблем преди време ходих с едно момче на 17 години а аз бях на 14 и така тои имаше доста голям опит (сам ми го е казвал) иии доста често ме е карал да спя с него ноо нали уж ме обичаше ии неискал да ме насилва ее нямам думи не му пуснах 4 месеца и накрая скъсахме :D ами кво да ти кажа добре си постъпил ако е ходела с теб само за да спите начии не си е стръвало изгубеното време :)

Hilary_
12-04-2009, 10:49
разбрах, че от теб довод освен "ами защото е така" няма да чуя.

Явно нищо не си разбрал .. :wink:

Cheese
12-04-2009, 11:45
Ами секса не е всичко в една връзка 8) Просто те е използвала колкото да се фука че си има гадже с 1 година по-голямо от нея и накрая *компанията* като не са девствени вече и тя тей решила :shock: забрави за нея... 8)

Vichko0o
12-04-2009, 12:29
Ето ви един нагледно ТЪП пример за първия път на момичетата....
Някъде в града ви се правят невероятните малки питчици, които всички хвалят и едва ли не боготворят. Един ден ти разбираш къде е това място и решаваш да отидеш да си купиш, да обаче уцелваш изключително лоша партида (едва ли не питката има вкус на лайно)... И едва ли не ти вече си имаш едно на ум за тея питки и не са ти така присърце да им се наслаждаваш като останалите...
Та и при секса за момичетата е същото. Ако първия им партньор е мега големия злетак и осере цялата работа, има вероятност да "осакати" едно момиче, да ненавижда сеска, да го прави в изключително минимални количества, та дори и да се откаже от него ... Поне аз така виждам нещата... Ако греша моля поправете ме :)

DarityGirl
12-04-2009, 12:32
и на мен ми се е случвало.ходихме 6 дни и той ми поиска секс,аз разбирасе отказах,защото бях девствена и ме беше страх.моли ми се още 4 дни и се отказа.на следващиа ден го видях с друга.
ама вече не ми и дреме за него. :)

Bibz
12-04-2009, 14:52
Ех, да имаше повече такива момчета... :(

monsej
12-04-2009, 18:20
Отказвал съм поне на 5 момичета, но не се хваля с това. Просто подкрепям автора. Сексът е прекрасно нещо, но само секс не става.

Addiced
12-04-2009, 18:33
що с всеки ден се обеждавам че нямате личен живот и по цял ден се блъскате в тоя форум влизам за по 5 10 мин през няколко дни и ви чета глупостите .... но иначе по темата евала на пича :-P

YouKnowImBetterThanYou
12-04-2009, 19:39
да го правя камо ли с момиче
А с какво? С момче ли? Ти си педал, но тепърва ще го осънзаваш.

DinViesel
12-04-2009, 19:48

ако бях педал нямаше да те има на тоя свят :) питай майка си що :) кат няма кфо да кажеш си мълчи..
иии се понаучи да пишеш малко

BlueFace
12-04-2009, 19:54
1 на 100 момчета биха го направили ;) Наистина браво за постъпката. Този пич който казва ,че е малоумна просто явно няма ценности и принципи .... :(
Когато знаеш какво точно искаш и не всичко в главата ти се върти около секса постъпваш като автора ,а когато просто искаш да си топнеш наденичката би се възползвал.... :?

sssladuranka
12-04-2009, 21:18
eвалата пич,евалата \:D/

buffalo88
12-04-2009, 21:20
Евала за решението,много по-зряло от повечето на твоята възраст.

dakata123
12-04-2009, 21:20
Ебати тъпата курвичка е тая. Заеби я и карай напред.

Neftochimic
12-04-2009, 21:35
смяяяяяяяяяяяятай...
ебаси малките миндилчета, горките им родители, ама и те са виновни в известна степен де... ;/

Vortexa
12-04-2009, 21:41
Поздравления за автора наистина.Браво, че си избрал първият ти път да е нещо което наистина да преживееш с удоволствие.Докато четох темата видях, че съм напълно съгласен и с Hilary_ . Наистина първият път не трябва да бъде правен само за да се ,,фукаш,, с него :)

TheX
12-04-2009, 21:51
Гадната истина е че въпреки че е постъпил правилно,тя ще си фане 1вия идиот на улицата и пак ще го направи заради "модата" :?

Metatron
12-04-2009, 21:58
Да ти кажа и аз бих постъпил така! А тези като гледам от известно време, че все по от рано гледат да се оправят.... едно време преди сватба не са посягали, а сега.... на къде върви този свят :-o

YouKnowImBetterThanYou
12-04-2009, 22:52

ако бях педал нямаше да те има на тоя свят :) питай майка си що :) кат няма кфо да кажеш си мълчи..
Грешките ми са чисто технически неграмотник такъв! А и няма какво да питам майка си, за да знам, че си педал. Майки не намесвай щото и ти си имаш майка, путьо малък! Да ти се отвори възможност да ибеш и умишлено да позволиш да ти се изплъзне от мерак да се пазиш за сватбата? Ми това е откровено казано най-тъпото нещо, което ти се е случило бе? Как можа да си пропилееш шанса? Ей за това те нарекох педал, педераст такъв!
На тъпото с тъпо отговарям, няма как!
Останалите да ме извинят за грубия изказ!

BePoHuKa
12-04-2009, 22:57
[quote="BlueFace"]1 на 100 момчета биха го направили ;)... /quote] Я пробвай пак?!

mOBSCENE
12-04-2009, 23:58
Браво!Постъпил си правилно!

niquetamere
12-05-2009, 08:12

Грешките ми са чисто технически неграмотник такъв! А и няма какво да питам майка си, за да знам, че си педал. Майки не намесвай щото и ти си имаш майка, путьо малък! Да ти се отвори възможност да ибеш и умишлено да позволиш да ти се изплъзне от мерак да се пазиш за сватбата? Ми това е откровено казано най-тъпото нещо, което ти се е случило бе? Как можа да си пропилееш шанса? Ей за това те нарекох педал, гей такъв!

Ебача на сестри ли се изказа? Този, който не е пропуснал шанса да изчука сестра си? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
П.с. Дори и да си го помислил, си за инжекция с цианкалий! :smt068

BlueFace
12-05-2009, 11:05
[quote=BlueFace]1 на 100 момчета биха го направили ;)... /quote] Я пробвай пак?!

Какво неясно видя в поста ми xD Говорех ,че едно на сто момчета биха отказали (биха направили постъпката на автора) ;)

DinViesel
12-05-2009, 14:20

Грешките ми са чисто технически неграмотник такъв! А и няма какво да питам майка си, за да знам, че си педал. Майки не намесвай щото и ти си имаш майка, путьо малък! Да ти се отвори възможност да ибеш и умишлено да позволиш да ти се изплъзне от мерак да се пазиш за сватбата? Ми това е откровено казано най-тъпото нещо, което ти се е случило бе? Как можа да си пропилееш шанса? Ей за това те нарекох педал, гей такъв!

да прав си.. как не ме е срам да да изпусна секса с някфа тъпа курва която искаше да го прави само за да е "модерна".. така или иначе щеше да ме зареже след тва.. кат й се е доебало от 8 клас да си търси някой др глупак който ще се навие.. за мен не всичко в една връзка и въобще в живота е секс.. тфа че ти разсъждаваш по тоя начин не значи че трябва да си налагаш мнението.. за мен не е нормално момиче в 8 клас да иска да се е*е.. и тфа че съм се въздържал да го правя в 9 клас не значи че ще се пазя за сватбата .. " как можа да си пропилееш шанса " сякаш живея за да е*а.. нон стоп.. аз разсъждавам така но явно за някой хора да са клецаш от 13-14 годишна възраст е нещо нормално.. айде със здраве

pitbullxx
12-05-2009, 14:49
аз мисля ,че си постапил добре 1-вия ти път да бъде с някво момиче ,което е с теб за да си направи сефтето.. нямам думи ако го беше направил против волята ти щеше да е грешно.. !

ef4etyYy
12-05-2009, 15:33
ебати пyтката :? :booooomb:

Zod
12-05-2009, 15:39
Мн добре си постъпил, първият път треа да го искаш, а не против волята ти

nezabelejimata
12-05-2009, 15:58
Хах смешното е че в повечето такива случай момичето е зарязано защото момчето иска а тя не иска. :-D
Таа по темата : много правилно си постъпил бе сладур не съжелявай аз ако можех да си намеря някой като тебе да не му е само до е***ето щях да съм много щастлива.
Евала на такива хора както тебе :-) :-)

ef4etyYy
12-05-2009, 16:26
много правилно си постъпил бе сладур не съжелявай аз ако можех да си намеря някой като тебе да не му е само до е***ето щях да съм много щастлива.
Евала на такива хора както тебе :-) :-) слава Богу, не е единствен (убедих се в това :grin: )

nezabelejimata
12-05-2009, 16:48
много правилно си постъпил бе сладур не съжелявай аз ако можех да си намеря някой като тебе да не му е само до е***ето щях да съм много щастлива.
Евала на такива хора както тебе :-) :-) слава Богу, не е единствен (убедих се в това :grin: )

Ми да не е единствен ама са изчезващ вид
Аа колкото до тебе радвам се на такива двойки много :-) :-) :-)

bubble11
12-05-2009, 16:53
Хах смешното е че в повечето такива случай момичето е зарязано защото момчето иска а тя не иска. :-D
Таа по темата : много правилно си постъпил бе сладур не съжелявай аз ако можех да си намеря някой като тебе да не му е само до е***ето щях да съм много щастлива.

+1 ... шапка ти свлям :)

Wildchildd
12-05-2009, 17:35
Хм, аз пък няма да се съглася с последните постове. Ходили са, тя е била готова да го направи и той се е направил на много важен и недостъпен.Секса е просто секс, не е нужно да се подготвяш, да значи нещо специално за теб за да го направиш...секса е просто физическо изживяване, ако ги има и чуствата е магия,ако ли не е просто секс и нищо друго.Трябвало е да го направите и толкова.После като те зареже, не ти пука и тва е.Та мисълта ми е , че си изпуснал едно приятно изживяване, защото си приел нещата твърде сериозно.Просто секс, сещаш ли се.....

nezabelejimata
12-05-2009, 17:42
Хм, аз пък няма да се съглася с последните постове. Ходили са, тя е била готова да го направи и той се е направил на много важен и недостъпен.Секса е просто секс, не е нужно да се подготвяш, да значи нещо специално за теб за да го направиш...секса е просто физическо изживяване, ако ги има и чуствата е магия,ако ли не е просто секс и нищо друго.Трябвало е да го направите и толкова.После като те зареже, не ти пука и тва е.Та мисълта ми е , че си изпуснал едно приятно изживяване, защото си приел нещата твърде сериозно.Просто секс, сещаш ли се.....

Ами за едни секса е само секс а за други не е. За мен е превилно това че поне 1 път да е със специален човек после се съгласявам с твоито мнение отчасти както си личи и по останалите мнение в други теми може да е само секс ама може и да е нещо много повече не винаги е едното или другото :-D

BooBless
12-05-2009, 18:49

мда .. много правилно ... има ги и такива ,,изостанали от приятелките си " :smt010 :smt010

nezabelejimata
12-05-2009, 19:01

мда .. много правилно ... има ги и такива ,,изостанали от приятелките си " :smt010 :smt010

ем да има ги ама имах съвсем друго предвид ама няма значение :lol:

ef4etyYy
12-05-2009, 19:52

Аа колкото до тебе радвам се на такива двойки много :-) :-) :-) последното към кой беше адресирано? 8-)
иначе си права, малко са..

anichka12345678
12-05-2009, 20:05

вие какво мислите по този въпрос ?модерно е да си курва явно щом е такава да те зареже заради нещо подобно пътя и да я няма .Пич заслужаваш нещо повече от това -пожелавам ти да го намериш :-)

Wildchildd
12-05-2009, 20:44
Добре, я се поставете на нейно място, има право да го зареже, все пак ходят 4 месеца и тя иска секс...а той не :lol: ., уплашил я е един вид.Не е логично да не иска,ходили са 4 шибани месеца , а тва е много много време, било им е хубаво заедно и накрая като му поиска секс земи тоя отказ :lol: .

chocolatee
12-05-2009, 20:45
не те заслужава, а и ти добре си направил :) остави я.. да й се връзва някой друг

BePoHuKa
12-05-2009, 20:51
1 на 100 момчета биха го направили ;)... Я пробвай пак?!

Какво неясно видя в поста ми xD Говорех ,че едно на сто момчета биха отказали (биха направили постъпката на автора) ;) :D Не бе, аз перфектно разбрах какво искаш да кажеш, но исках да намекна, че не са 1 на 100 (може би на повечко ;) )

Bixel
12-05-2009, 20:59

Всичко да е**не ли опира бе?

да

Hilary_
12-05-2009, 21:06

да

миии не ..

BePoHuKa
12-05-2009, 21:08

да

миии не ..Ти не разбираш 8-) Някой ден като правиш секс, ще разбереш, че е ДА!! :-P

П.С. В кръга на шегата :oops: (почти)

Hilary_
12-05-2009, 21:11
миии не .. 8-) 8-) И да го направя това е въпрос на убеждения и принципи .. :-o

BePoHuKa
12-05-2009, 21:15
миии не .. 8-) 8-) И да го направя това е въпрос на убеждения и принципи .. :-oЕм малко нямаш право а казваш, щот' не знаеш и двете страни на въпроса... :lol:

TheX
12-05-2009, 21:16
Авторе,ако бях на твое място щях да се възползвам.Тая е тъпа патка и ще го направи рано така или иначе заради "модата".Така че ще си я оправя,но пък ти си девствен и при тебе случая е по сложен (уж) :-o

pebals
12-05-2009, 21:27
Евала ти правя,че не си се възползвал от нея :)

ef4etyYy
12-05-2009, 21:28
Евала ти правя,че не си се възползвал от нея :) по-скоро че тя не се е възползвала от него 8-) :booooomb:

m1nik
12-05-2009, 23:01
Ти си свестен с достойнство тя симпатична курва.. :-D
жалко за теб, ако си ценител и си виждал само красивото в нея

VaneskataV
12-05-2009, 23:08
da bqha vsi4ki kato teb ;) evalata

random_guy1
12-06-2009, 01:56
Ем малко нямаш право а казваш, щот' не знаеш и двете страни на въпроса... :lol:
Хах, взе ми думите от устата.
Макар че може и Хилари само се прави на девствена, пък всички тук й се вързват на въдицата :)

nezabelejimata
12-06-2009, 07:48

Аа колкото до тебе радвам се на такива двойки много :-) :-) :-) последното към кой беше адресирано? 8-)

за тебе беше нали каза че си си намерила :-)

0nem0retIme
12-06-2009, 08:02
Евала за постъпката ти.Правилно си отказал.
А нея я остави,не знае какво иска..после ще съжалява.

Hilary_
12-06-2009, 08:17
миии не .. 8-) 8-) И да го направя това е въпрос на убеждения и принципи .. :-oЕм малко нямаш право а казваш, щот' не знаеш и двете страни на въпроса... :lol:

Не ми е нужно да знам .. :-|

t0d1t0
12-06-2009, 10:18
Е ми честито!

BlueFace
12-06-2009, 10:20
Ем малко нямаш право а казваш, щот' не знаеш и двете страни на въпроса... :lol:
Хах, взе ми думите от устата.
Макар че може и Хилари само се прави на девствена, пък всички тук й се вързват на въдицата :)

Ти пък от къде знаеш ,че се прави на девствена ?? Като нищо не знаеш недей си отваря голямата уста :? :?

ef4etyYy
12-06-2009, 13:04

за тебе беше нали каза че си си намерила :-) ау мерси :-) :-) :grin:

mechtaq_za_teb
12-06-2009, 13:16
Не си искал, не си бил готов. Следователно си постъпил правилно след като не си го направил. А тя е с много погрешни разбирания, както повечето момиченца на тази възраст.

nezabelejimata
12-06-2009, 15:22

Няма проблем дано да ви се получат нещата както трябва :-) :) :)

ef4etyYy
12-06-2009, 15:34

Няма проблем дано да ви се получат нещата както трябва :-) :) :) мерси, ама нали знаеш, ако не е зарибен на една тема ше е зарибен по друга 8-) :? :booooomb:

nezabelejimata
12-06-2009, 15:38

Няма проблем дано да ви се получат нещата както трябва :-) :) :) мерси, ама нали знаеш, ако не е зарибен на една тема ше е зарибен по друга 8-) :? :booooomb:

Е да права си,ноо все пак
Айде стига сме спамили че ще ни изгонят накрая :-) :-) :-)

ef4etyYy
12-06-2009, 15:42

Е да права си,ноо все пак
Айде стига сме спамили че ще ни изгонят накрая :-) :-) :-) 8-) авторе сори, не беше нарочно :-)

random_guy1
12-06-2009, 20:26
Ти пък от къде знаеш ,че се прави на девствена ?? Като нищо не знаеш недей си отваря голямата уста :? :?

Защото това е анонимен интернет форум и всеки може да твърди каквото си иска. Аз, например, мога да твърдя, че съм 35-годишен петролен шейх, ама няма да ми повярваш, нали?
В тоя аспект, не бих се убедил в девствеността й докато не видя снимка на химена й 8-) (и някакво клипче, което да доказва, че е нейния). 8-)

BlueFace
12-06-2009, 20:54

Защото това е анонимен интернет форум и всеки може да твърди каквото си иска. Аз, например, мога да твърдя, че съм 35-годишен петролен шейх, ама няма да ми повярваш, нали?
В тоя аспект, не бих се убедил в девствеността й докато не видя снимка на химена й 8-) (и някакво клипче, което да доказва, че е нейния). 8-)

Леко ли си зле... :? Не искаш ли ДНК проба и дисекция ?? Имаш тъпо мислене пич.... :smt010 :?

lifelesscorpse
12-06-2009, 21:03
Странно...А обикновено момчетата пришпорват повечко за секс в повечето случаи,при такивата обстоятелства... :lol:
Браво поне,че не си го направил с нея :) Спасил си я поне временно от глупостта й...Пък и си й доказал,че не си за едното е**нйе...

(Защо подяволите тия на моята възраст(горе-долу моята) нямат и милиграм мозъчец в тая балонеста кухина,която се е закрепила случайно върху рамената им??? :o )

CwalkIn
12-06-2009, 21:05

+1 :D :D :D :D 8-)

malkotoo
12-06-2009, 21:06
евала :P

BePoHuKa
12-06-2009, 22:27

Леко ли си зле... :? Не искаш ли ДНК проба и дисекция ?? Имаш тъпо мислене пич.... :smt010 :? Аз й вярвам и се надявам да е, защото девствеността според мен е нещо много ценно и хубаво. :) Хилари, имаш нужда да си опитала и двете страни за да имаш обективно мнение.. не можеш да кажеш на бялото черно. Както и да е, доста се отклонихме от темата...

rumcho
12-06-2009, 22:32
тоя пич рандом много ме изкефи :grin: :grin: нищо против хилари ама просто ме кефи :P

BlueFace
12-07-2009, 08:21
тоя пич рандом много ме изкефи :grin: :grin: нищо против хилари ама просто ме кефи :P

Като ти гледам аватара на Dragon Ball Z не се и учудвам... :?

ef4etyYy
12-07-2009, 13:32
8-)

martin92
12-07-2009, 21:05
Ми след като на всички целта ви е да вкарате всяка втора в леглото, много ясно че ще ви зарязват, то е близко до ума! :P

SkiCatA
12-08-2009, 14:03
ад не бих зарязал момиче заради това :D :D :D

hugcheto
12-15-2009, 13:04
Лелее свалям ти шапкаа .. за първи път чувам момче да отказва на секс ... е такива трява да са всички момчета .. а не да са с момичетата само заради едното е**не

sifon4o
12-15-2009, 13:12
Лелее свалям ти шапкаа .. за първи път чувам момче да отказва на секс ... е такива трява да са всички момчета .. а не да са с момичетата само заради едното е**не

Сички момчета да отказват на секс ? :-o Що за свят би било това...

Mr_Crowley
12-15-2009, 13:38
АААААААА, човек!!!! Ти моите мъдри мисли в подписа ли си ги сложи еееее - ХАХАХАХА. Толкова съм горд!!! Чувствам се като гуру 8) 8) 8)

sifon4o
12-15-2009, 13:40
АААААААА, човек!!!! Ти моите мъдри мисли в подписа ли си ги сложи еееее - ХАХАХАХА. Толкова съм горд!!! Чувствам се като гуру 8) 8) 8)

Ема как разбира се че трябва да си горд, вече ти си нещо повече от останалите !

Не, просто тва за ноктите тотално ме разкостии казвам тии попиках се да се хиля :lol:

t0d1t0
12-15-2009, 15:06
Мамка му,защо ги връщате тея замряли теми?!

mrKiLLEr
12-15-2009, 16:51

Евала , ще стане мъж от тебе ;) Постъпил си правилно - да ходи някой друг да си пъха х*я в нея ... егати тапото тийнче ! Въобще да не ти пука , даже се радвай , постъпката ти е достойна ! :grin:

stereoman
12-16-2009, 11:41
аз бих го направил, все пак обаче ти си решаваш....
относно мацката - тя е по-виновна от теб, защото не си го е поискала, както трябва и с това те е отблъснала. ако беше по-умна никога нямаше да ти го каже това, че го прави само за да трупа точки пред приятелките си.
относно теб - ти можеше и да го направиш без да се кахъриш толкова. имал си възможност, прецакал си я, сега ще чакаш следващата.

виждам че отдаваш значение на принципа, което е хубаво. незнам обаче дали не си я отрязал заради това, че си се притеснил...това би било нелепо...

както и да е. станалото станало, ще си намериш нова, която ще има истински чувства към теб и всичко ще е ок.

Успех

Magic_Girl
12-16-2009, 18:02
Онази е била шматка щом е била само заради това с теб. Егати и модата. Другите го направиха хайде и аз... :shock: Ако ще го правиш го прави,защото го искаш,а не защото ти се подиграват. :shock:

vaseto0o
12-16-2009, 20:03
Дай координати ма момичето :D

Rebirthing
12-16-2009, 23:28
Коректно си постъпил, така се прави, браво!

strahotna_777
12-17-2009, 13:33
Само мога да те поздравя за постъпката ти и за разсъжденията също!Евала! :-P Изглеждаш мноо яко момче, а колкото до момичето не мога да коментирам без да я познавам, но определено си личи колко е ограничена и плоска. :? Девстеността е нещо, което даваш само 1 в живота...И моя съвет е да е на момиче, на което държиш. :):) Освен това няма за къде да бързаш, само 9 клас си. Тепърва ти предстоят безброй влюбвания, раздели, секс игри и тн... :D

Не прави нещо само защото и другите го правят.

john95
12-17-2009, 14:19
Цялата тая история с ебането на 13,14 е супер тъпа...
1) Не всички момичета са минали дори някаква част от пубертета на тая възраст с някои изключения и не е добре да се чукат
2) Само момичетата могат да спазят модата щото ние момчетата се водим малки/недозряли и една кифла на 14 ще си направи сефтето с някой 10 клас +

-> Освен да се похвалиш пред интелектуалната 'компания' от секс на под 15 не печелиш нищо май а ?

3dintaMm
12-17-2009, 14:29
абе мой ти щом в 9ти клас още не си го правил давай когато можеш няма значение дали тя ходи с тебе за това ;}}

tinkk
12-18-2009, 12:50
ne ci zaslujava ..octavi q i prodalji napred :wink: [-(

CrAzYanDlaZy
12-18-2009, 14:20
ами това често се случва ...

http://store.picbg.net/thumb/14/E6/a2ba2a1aa86b14e6.jpg (http://picbg.net/img.php?file=a2ba2a1aa86b14e6.jpg)

blqblqblqblq
12-24-2009, 07:44
Съжалявам, пичага, не мисля, че щях да постъпя като теб :D :D :D

iLovePussyJuice
12-24-2009, 11:20
Абе пич бе!
Поне една свирчица да беше изпросил 8-)Е що?
Да не би да е длъжен?
Той ще си прецени. :)

daehuu
12-24-2009, 11:49
Значи аз съм бил мноу зле.. когато спах с приятелакта си.. която беше на 16 и и беше за първи път (ходихме от месец). Мале какъв съм бил зле... оууу тцтц...

bqsna_teenagerka
12-24-2009, 12:01
:) Eвалата за начинът ти на мислене и за постъпката ти. А относно оная патка,не я мисли много 95% от момичетата на атзи възраст са такива :?

iLovePussyJuice
12-24-2009, 12:03
:) Eвалата за начинът ти на мислене и за постъпката ти. А относно оная патка,не я мисли много 95% от момичетата на атзи възраст са такива :?95% от всички на тази възраст са такива искаш да кажеш :D

bqsna_teenagerka
12-24-2009, 12:06
:) Eвалата за начинът ти на мислене и за постъпката ти. А относно оная патка,не я мисли много 95% от момичетата на атзи възраст са такива :?95% от всички на тази възраст са такива искаш да кажеш :D

Абе да ти кажа чесно,по наблюдения като гледам момичетата са доста по-развратни,мислят доста повече за секс,ебат се по-рано от момчетата. Забележи,че "мацките" на 13 ги чукат 20-25 годишни ;)

iLovePussyJuice
12-24-2009, 12:21

Абе да ти кажа чесно,по наблюдения като гледам момичетата са доста по-развратни,мислят доста повече за секс,ебат се по-рано от момчетата. Забележи,че "мацките" на 13 ги чукат 20-25 годишни ;)Това е така, просто процента на келешите от мъжки пол в тази графа е висок. :D

soul1199
12-24-2009, 12:29
Ми прав си. Тя е използвачка, че и не е особено умна... поне можеше да се постарае да не излезнат така нещата, че го прави само заради "модата" :?

guinessgirl
12-24-2009, 15:05
ти си некъв странен... нещо ти има,момче! стягай се

uBuTo
02-06-2010, 16:34
" мии тее всичките ми приятелки от моята компания вече не са девствени ии само ми се подиграваха и исках и аз да го направя ''
:shock: :shock:

Stellsy
02-06-2010, 18:03
" мии тее всичките ми приятелки от моята компания вече не са девствени ии само ми се подиграваха и исках и аз да го направя ''

накъде отива света.. :?

BUBBLEGUM4o
02-06-2010, 18:14
хаха нормално е..9ти клас гъзарчета псуват всеки ден и като видят мацка казват "аа тая как ще я е*а,ще я пръсна" а като допрат то секс спичат сдухват и се насират........ жалки миндилчета

pixi
02-06-2010, 18:32
Бр пич щом е била с теб само заради секса..Постапил си правилно поне аз така мисля

prettyboy
02-06-2010, 21:33
Според мен не си постъпил правилно, 9ти клас хич не ти е рано, аз си направих сефтето 7ми и също бях притеснен, но не съм си и помислял да отказвам на каката.Не знам какви връзки търсиш, само излизане и мили думи ли ? Ти си решаваш, но мен връзките само за секс ме устройват идеално. 8) 8)

BringYourOwnBeer
02-06-2010, 21:47
Аве веднъж се живее ве човек кво рано му е...
да я беше изчукал
на другия ден да я отрежеш ей така за модата и да и стане тъпо!

krasaveca
02-06-2010, 23:25
Точно така живота е кратък, не го пропилявай в размисли !!

WhiteOneBG
02-07-2010, 00:52

Мисля че си дебил.
Като пораснеш ще ме разбереш :)

wizzybizzy123
02-07-2010, 12:08
БРАВО! Много правилно си постъпил! Малко са момчетата като теб!

Fifooooo
02-07-2010, 14:41
Абе пич бе!

uBuTo
02-07-2010, 14:43

накъде отива света.. :?
абе незнам накъде отива, но знам докъде ще стигне - до никъде ;) .. :?

Addiced
02-07-2010, 18:15

тя е тъпа п***а... :)
+1

orhidea95
02-07-2010, 18:39
мисля че приятелката ти е куха.. (не се обиждай) :?

crazymm
02-07-2010, 18:47
безсмислено е да се занимаваш с такива к*рветини.. :x

AnzaRe
02-07-2010, 18:49
Много ама много не много ти си страшно зле как ще си пропуснес такъв шанс е момче..... аз направих тая грешка .... и съжалявам...

Eliii
02-07-2010, 19:01
От една страна си изпуснал шанс, който може би никое друго момче не би изпуснало (само секс, без обвързване...), но от друга си постъпил много... морално. Ако бях на твое място щях да направя същото, но моето мнение е субективно, защото съм момиче 8)
А бежду другото, приятелката ти е баси изродчето :shock:

ozzy
02-07-2010, 19:06
бих я треснал и я бих оставил .. но по най-злобния начин да види че не съм предмет ; ) и ще си й първия и ще те помни цял живот !

djipsito
02-07-2010, 19:12
Добре, я се поставете на нейно място, има право да го зареже, все пак ходят 4 месеца и тя иска секс...а той не :lol: ., уплашил я е един вид.Не е логично да не иска,ходили са 4 шибани месеца , а тва е много много време, било им е хубаво заедно и накрая като му поиска секс земи тоя отказ :lol: .

Въобще не мога да се съглася с теб. Преди да почнеш да правиш секс, желанието е друго, в смисъл такъв след първите няколко изживявания почва да има значение времето през което си на СУХО..
Съгласна съм с Хилари, и аз смятам, че първия път трябва да е по взаимно съгласие и да е специялен, защото се помни цял живот. Поне ние момичетата го помним. Хареса ми примера с баничките..
Радвам се, че все още се намират такива като автора, евала!
За тези които го нападат "че си изпуснал шанса", чакайте малко, бе.. Тази да не е единствената. Има хиляди по-свестни момичета, които ще искат да го направят с него, не щото е МОДЕРНО или заради ПРИЯТЕЛКИТЕ си, а за това че ГО ИСКА НАИСТИНА, за да им е яко и на двамата...

vaseto0o
02-07-2010, 19:14
бих я треснал и я бих оставил .. но по най-злобния начин да види че не съм предмет ; ) и ще си й първия и ще те помни цял живот !
Тука съм съгласен :P

Cucko0
02-07-2010, 19:40

еххх как на мен не ми се падне едно такова свястно момче което не търси само секс :( :(

silvergirlll
02-16-2010, 07:15
Да ти кажа, очаквах темата да е публикувана от момиче, защото обикновенно момчетата сте тези, които настояват за секс и ако не го получите - зарязвате.. Особено на тази възраст между 15-17 години, когато ви удря хормона.. Мога да ти кажа само евалата, че си постъпил така. :oops: Иначе, щом не си се възползвал начи имаш някъф ъкъл, изчакай тогава и подходящото момиче, което няма да е с теб заради единя секс, нито пък ти с нея.. Поне да има някфо чувство :)

teenems
02-16-2010, 09:24
ебати лапето :lol:

pastel
02-16-2010, 10:05
Абсолютно нищо не е изпуснал. Браво, че си отстояваш принципете. А относно тов акак си представяш първия път - остави нещата сами да си се случват, не ги дирижирай.

Zaritu
02-16-2010, 11:45
Много ама много не много ти си страшно зле как ще си пропуснес такъв шанс е момче..... аз направих тая грешка .... и съжалявам...

и защо да е зле? нима всички трябва да са броикаджии?не всички мислят с долните си глави може би момчето я е харесвало достатъчно и не е искал тя да го възприема като секс играчка ... правилно си постъпил според мен .. шансове ще имаш още много :)

wenDy92
02-16-2010, 11:49
Първо на момчето - Евала, не съм очаквала, че има момче което ще откаже такова директно предложение, още повече от безмозъчна кифла (ще ме извиняваш за определението към бившата ти, но е такава).
Второ - пич, радвай се, че те е зарязала. Колкото и да си я харесвал/харесваш не си заслужава да бъдеш с подобен боклук. Щом на тази възраст директно заявява, че иска да я отвориш, защото всичките и приятелки били отворени (а не защото тя го иска и се чувства готова) то няма за какво да си говорим. В днешно време модата при 14-15 годишните пикли е да са курвенца (вярно, не при всички, има изключения). Така че радвай се, че си се оттървал и гледай напред към някое стойностно девойче.

ttt4
02-16-2010, 11:49

Момче ако е била яка що не си я изчукал бе преебал си се яко :)

Wikzinka
02-16-2010, 11:50
мисля че приятелката ти е куха.. (не се обиждай) :? и аз съм на това мнение :(

umri
02-16-2010, 13:36

Мисля, че си педераст.

bibitka
02-16-2010, 13:55
Махаи я тази явно не е за теб пък и щом разсъждава по този начин връската ви няма бъдеще.. тя няма собствено мнение а се влияе от хората .. то по тази логика утре ще доиде някои и ше и каже късаи го тоя не става и тя ще го направии ...
не е за теб намери си свястно момиче което да те разбира . Успех :smt054 :-)

Everytime
02-16-2010, 16:04
всичко си е до човек..решил си че ти е рано, не си сексуално завладян като повечето на тая възраст, така че кфо толкова ще си намериш друга мани я, нека да иде да я поркат :D :D :D

BiGBaDWolF
02-16-2010, 16:19
Браво.. няма за кфо да съжаляваш... тя сама ше разбере че такива като тебе са редкост :) а нейните приятелки (повечето) според мен лъжат както всички прайме аз в 8 клас разпраах на мойте приятели че сам спал с половината красавици в даскало ма .. не съм .. тия дето ти казват че си гей или педал са най големите педали скити зад скъпи дрехи и тъпи прически :?

bibitka
02-16-2010, 19:30
Съгласна съм с последния коментар .. момчето е право :smt003

sladurch0
02-17-2010, 18:53
Azz ako bqh nqma6e da otkaja 6tott se pak seksaa si e seks i po golqmo udovolstvie nqma ;) no 6tom taka si precenil samo si upusnal ebaneto xaxa

BigFakeSmile
02-17-2010, 19:55
поведението ти е наистина похвално, остави я тая...пропадналата... :?

d1ehard
02-17-2010, 20:43

Не се отчаивай не е края на света ;) Аз първия път го направих в 10 клас не защото неможех преди това но търсиш момичето което е най-подходящо за теб,защото първият път никога не се забравя :oops:

snake223071
02-18-2010, 19:40
ти си гей :[

fashionleti
02-18-2010, 20:29
Боже мили как може да обвинявате момчето че не я е изчукал (ще ме извинявате за епитета) ама ... тфа са мн прости работи и аз съм 8 клас и аз не съм спала с момче начи съм демоде ! ... абсолютно си прав подкрепям мнението ти че въпростото момиче е използвачка !! :x

pJeZliOo
02-19-2010, 04:26
че си Улигофрен , Цитирaм "УЛИГОФРЕН!" Е*и мършата и да си ходи после ;) :-x :shock:

HotSexyDoll
02-20-2010, 16:02
абе да не ти пука :razz:

nearnici
02-21-2010, 21:53
по мое време щях да я пръсна от секс /когато вян и аз 8ми-9ти клас/ но си прав като пораснеш малко търсиш в 1 жена не само желанието за секс а и други неща ,но все пак не бъди толкова претенциозен няма да се жените

darkPaladin
02-21-2010, 22:27
Абе пич бе!

поредният загорял...

по темата секса не най-важния в една връзка

в случая тя ти е направила услуга като те е зарязала

johnnybravo
02-22-2010, 10:19

Мисля, че си гей.

аххах казаха ли ти го :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:

PainInTheAss
02-22-2010, 14:22
Абе еи ако те гана някаде.... :o :o :o може ли бе 9ти клас да те е.... от такова нещо бе смешник ние дето ме 6ти клас момичетата от нашя клас праат свирки по тоалетите на 7 и 8ми клас мн си зле т да не си някои педал????

ligotiika7a
02-26-2010, 22:36
ми аз мисля, че си постътил правилно щом не си бил готов до го направиш...а и няма за къде да бързаш :)

kl34kov
02-27-2010, 08:40
Абе еи ако те гана някаде.... :o :o :o може ли бе 9ти клас да те е.... от такова нещо бе смешник ние дето ме 6ти клас момичетата от нашя клас праат свирки по тоалетите на 7 и 8ми клас мн си зле т да не си някои педал???? Е малко по спокойно го раздавай той си решава кво да прави. :?

DjPiRgOs
02-27-2010, 08:43

вие какво мислите по този въпрос ?ПЪЛЕН ИДИОТ

Vilencety
02-27-2010, 09:39
Направи си сам извода !!! Няма смисал щом не искаш :))) . По-добра изчай подходящия момент за теб и подходящото момиче :-D

mOBSCENE
02-27-2010, 11:28
Направи си сам извода !!! Няма смисал щом не искаш :))) . По-добра изчай подходящия момент за теб и подходящото момиче :-D

и да допълня от теб мъж ще стане :lol: :-) ;дд

Mimchy
02-27-2010, 13:53
попринцип става обратното :D момчетата искат,а момичетата не и той я зарязва ;) но щом си решил,че не си готов ти най -добре си знаеш ;) и след като те е зарязала значи разбираш колко й е пукало за теб ;) иии не мисля,че е срамно или тъпо че е 9ти клас и не му се прави секс ;) познавам момчета на по 18 години,които също не са го павили ,всеки сам решава кога е готов,кога го иска и с кого го иска- най-важното ;)

xXxSmilexXx
02-27-2010, 15:20
Иска само да те използва. Колкото до това,че е 8 клас няма нищо лошо в 8 клас вече да води полов живот :).

Pa3yMeH
02-27-2010, 15:23

Ти си ид.от :) Пича правилно е постъпил, просто ти си от хората, които са готови на всичко за модата :|

hoooodyhoooooo
02-27-2010, 16:06
Имах такъв случай, човече, в 8ми клас едно момиче ме покани "да гледаме филм в петък вечер, щото техните ги нямало". Аз се бях надъхал, но в последствие се уплаших, а и не смятах, че тя е човекът за мен. Съответно не отидох.След седмица я видях с друг. С момичето си възвърнахме отношенията преди около година, а оттогава минаха много (8 години) и тя ми каза, че спала с онова момче, той й бил първия, и че много съжалява, че е било детска глупост и че после направо му е отровила живота защо не й обръща внимание, че го обича, заплашвала го и тн. После ми благодари, че не съм направил глупостта да се възползвам от лапешкия й акъл. Сега сме супер добри приятели.

Така че, приятелю, остави тая работа. По много различни начини може да се завърти живота ;)

derya000
02-27-2010, 16:25
евала!
не просто защото си отказал,а начина по който си го е поискала и причината,говорят зле за нея,мн добре си постпил