PDA

View Full Version : Болки в яйчниците?

kvosekiorish
12-03-2009, 21:11
От вчера вечерта усещам леки болки ту в единия ,ту в другия яйчник,ту и в двата.Попринцип би трябвало след около седмица да ми дойде,но абсолютно никога до сега не са ме боляли независимо преди,по време или след цикъл.На какво може да се дължи? Мислих за настинка,но не ходя с ниски талии нито къси блузки.. и ме навежда на мисълта за бременност :( с приятеля ми се пазим попринцип,но преди да сложим презерватива го правим няколко минути без,след което го слагаме до края.дали мога да си направя тест сега,или да чакам още една седмица дали ще ми дойде,или направо да ходя на генеколог?

mishlenceee
12-04-2009, 11:58
не се притеснявай преди да ми дойде не винаги ме болят яйчниците но за да си по сигурна си направи тест :)

qn1to0o1
12-04-2009, 15:16
най сигурно е да отидеш на генеколог :)

Jeep
12-04-2009, 17:06
Ще ви болят яйчниците,като ходите зимно време по къси полички и пъпа от вънка,най-лошото е че може и проблем с раждането да имате от пубертетските газарий после!!!

kvosekiorish
12-06-2009, 20:09
Както вече казах,никога не съм ходила с ниски талийки и блузки .. онзи ден забелязах малко петънце (може би кръв) на бельото си,но цикъл още няма.Попринцип трябва да ми дойде след 2 3 дни,правих тест-отрицателен,но има много признаци като чета в интернет които съвпадат с бременност.. не знам .. :( Попринцип се пазим,но е имало малко случаи на прекъсване на акта преди еякулацията,или довършване по друг начин ..

anichka12345678
12-07-2009, 16:22
От вчера вечерта усещам леки болки ту в единия ,ту в другия яйчник,ту и в двата.Попринцип би трябвало след около седмица да ми дойде,но абсолютно никога до сега не са ме боляли независимо преди,по време или след цикъл.На какво може да се дължи? Мислих за настинка,но не ходя с ниски талии нито къси блузки.. и ме навежда на мисълта за бременност :( с приятеля ми се пазим попринцип,но преди да сложим презерватива го правим няколко минути без,след което го слагаме до края.дали мога да си направя тест сега,или да чакам още една седмица дали ще ми дойде,или направо да ходя на генеколог?-най-добре е да се консултираш с лекар,болки в яйчник не са признаци на бременост,а за настинка или по вероятно е възпаление или просто защото ще ти идва

FstYle
12-07-2009, 16:47
От вчера вечерта усещам леки болки ту в единия ,ту в другия яйчник,ту и в двата.Попринцип би трябвало след около седмица да ми дойде,но абсолютно никога до сега не са ме боляли независимо преди,по време или след цикъл.На какво може да се дължи? Мислих за настинка,но не ходя с ниски талии нито къси блузки.. и ме навежда на мисълта за бременност :( с приятеля ми се пазим попринцип,но преди да сложим презерватива го правим няколко минути без,след което го слагаме до края.дали мога да си направя тест сега,или да чакам още една седмица дали ще ми дойде,или направо да ходя на генеколог?-най-добре е да се консултираш с лекар,болки в яйчник не са признаци на бременост,а на настинка или по верояртно е възпаление или просто защото ще ти идва

+ :wink:

Linns
12-07-2009, 17:21
Лекар.. !

Кажете ми как може да ви боли нещо , при тва нещо сериозно и да седите пред компа и да питате нас, все едно ние знаем всичко ,вместо да отидете на лекар !?

kvosekiorish
12-07-2009, 18:11
болките бяха леки и бяха около ден два на моменти,сега вече не ме болят,но притеснението за бременността остава .. това ми е проблема,ако започнат да ме болят пак ще ходя,но много се притеснявам за бременност

anichka12345678
12-07-2009, 19:10
болките бяха леки и бяха около ден два на моменти,сега вече не ме болят,но притеснението за бременността остава .. това ми е проблема,ако започнат да ме болят пак ще ходя,но много се притеснявам за бременност
Такива болки в яйчниците не са признаци на бременост!!! :o

Rofl4e
12-07-2009, 20:48
Мен ме болят когато съм в овулация и правим секс :) (тогава са по чувствителни явно.. пък и мъжо е от бая надарените.. ) :oops:

sweet_iri
08-13-2013, 16:23
Здравейте, аз съм нова и искам да попитам тъй като и аз бях с болки в яйчниците, с бяло течение и до последно се лекувах, защото имах вагинални гъбички и вече ги нямам и се радвам. Всъщност искам да попитам тъй като след като ми мина цикъла в дните около овулацията преди и след нея тогава за първи път ме заболя левия яйчник,винаги ме е болял десния и се питам възможно ли е да съм бременна с два ембриона, защото в семейството ми дядо ми преди е имал близнаци. Сега ми е втора бременност,защото през първата направих спонтанен аборт към края на втория месец, а и с приятеля ми не се пазим и искаме да имаме деца. Все още ми е рано да отида на преглед и искам да попитам дали е възможно, защото всеки ден имам болки не в самите яйчници,а долу ниско в средата на корема, а самата болка е тъпа усещам придърпване не е нещо силно. Помислих, че може да е извън маточно и се уплаших заради болката в левия яйчник,а и мисля че ако е така болката ще е силна при извън маточната бременност, но една жена която е била акушерка тъй като и споделих тя ми каза, че е по вероятно да са две. Ще се радвам много ако е така, затова искам и вашето мнение. Благодаря предварително! :)

kalpazanka
08-13-2013, 19:02
Не разбрах що да ти е рано за гинеколог?

baby_baby
08-21-2013, 13:45
Авторке според мен ще ти идва щом теста ти е отрицателен няма от какво да се притесняваш но все пак ходи на лекар за да си по-спокойна