View Full Version : Нова прическа
LaPiovra
12-04-2009, 10:06
Момче съм. Косата ми е чуплива и гъста, а в момента идеята на прическата ми е нещо като Зак Ефрон. Получава се, но вече ми омръзна, а и косата ми почна да се разваля от постоянното изправяне. Та някакви идеи за нова прическа ако можете да ми предложите. Не искам да я скъсявам, но вече наистина не мога да я подържам и почна да ми се разваля косъма, да ми се омазнява косата и доста неприятни проблеми. Преминах към някакъв бебешки шампоан, но не помага много. Проста прическа която да върви навсякъде, да е лесна за подържане и все пак да не е абсолютно скучна. Благодаря предварително.
dead_princess
12-04-2009, 11:53
you are gay :::
LaPiovra
12-04-2009, 12:52
Не бе спокойно, Би съм :D
nefchi_bs
12-04-2009, 13:28
Дай снимка да ти видм косата,но да е в естествено състояние все пак...
Len4etyYyy
12-04-2009, 13:32
Трети номер се пострижи и ги заеби тея дълги коси...Остави изправянето с преса за нас момичетата :)
Трети номер се пострижи и ги заеби тея дълги коси...Остави изправянето с преса за нас момичетата :)
+ :wink:
LaPiovra
12-04-2009, 15:28
Късата коса не ми стои добре, не че ми се занимава с прически и такива работи.
VilleBaby
12-04-2009, 15:36
Както я описваш тази прическаа...мм отврат :? Много са ми лигави подобни момчета...
Изправял се...ако искаш се топирай , филирай и фон дю тен си сложи накрая :shock: Абе ужас, подстрижи се...
а в момента идеята на прическата ми е нещо като Зак Ефрон.
обожавам прическата муу { } просто е невероятна .. Предлагам ти прическа като на Джо Джонас ( близка е до тази на Зак Ефрон и дължината е горе - долу една и съща ) .. На Джо прическата му е великолепнаа [ ] :) обожавам такива косии :grin: :grin: :grin: :)
мен ми харесва тази прическа но щом ти е омразнала... ако иска6 си дигаи косата нещо подобно на иглички и бритона го пускаш ... можеш да се експириментираш :) :grin:
viksit0y
12-04-2009, 18:53
Направи си, ако искаш такава прическа :-D И без тва повечето тийнейджърки го харесват Джъстин http://iluvlola.net/blog/wp-content/uploads/2009/11/Justin+Bieber+Justin.jpg :D :D
Направи си, ако искаш такава прическа :-D И без тва повечето тийнейджърки го харесват тоя Джъстин http://iluvlola.net/blog/wp-content/uploads/2009/11/Justin+Bieber+Justin.jpg :D :D
Мойта любов, страшно много си го обичкам Джъстинчо :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Е хем казваш, че си съсипваш косата .. хем не искаш да я скъсяваш .. :lol: .. за да я освежиш малко я подстрижи (само излишното дано не е много) тя пшак ще порасне .. :lol: Намали малко преси, стилизиращи продукти за няколко месеца и ще се възстанови ..
п.с. Зак има уникална причОска .. :oops: :oops:
kombarka
12-05-2009, 10:36
Много яка прическа има Зак :grin: въпреки че ми е малко... :-D
Иначе я скъси. Ако искаш гъзЪрлък... отстрани я пострижи и пусни отзад малко косица :lol: (всички ходят така, макар и да са умопомрачително ЗЛЕ :D ) но все пак ти си решаваш.
gunnergirl
12-05-2009, 12:44
http://tellmetwin.com/resources/uploads/item_image/original/7000315_441582.jpg - предложение :)
VaneskataV
12-05-2009, 17:59
emm ... 6tom ti e gasta i kadrava proso q skasi malko 2 santimetra ;) i ne q izpravqi s presa ;) prosto gokato e mokra q sre6i leko nastrani i q ostavi na prizvola ako ima mesta kadeto star4i (mnogo)
- prosto izpolzvai malko lak ;) :P
moMzit7y
02-05-2010, 05:57
ми аз ще ти каза моита прическа каква е , но тя няма да ти хареса сиг защото е малко къса като на кристиано роналдо (немога да ти дам линк защото сам нов потрбител и не ми дава) трябва само всеки ден гел аз си я правя от година и нещо и използвам малко по хубав гел и на косата ми нищо и няма 8)
moMzit7y
02-05-2010, 06:04
щом искаш като на Зак не ти е нужна преса аз преди си бях пуснал по далга коса и намерих описание как та си направя като на зак и ставаше мн яко. влез в ehow и напиши зак ефрон има няколко описания , но това което е наи точно е озаглавено how to have zac efron hair надявам се да ти помогна