Влез

View Full Version : Дали?

BrainlessROCKBABY
12-04-2009, 18:46
Добре..вижте за какво става дума..
Запознах се с един голям сладур..по Skype горе-долу стана всичко ..започна да ме изпраща до вкъщи..имаше hugs..после kisses..всичко до тук изглежда добре..но има един мааалък проблем..
аз като съм на 14, а той на 20..Дали, по дяволите, могат да го обвинят в педофилия? ;/
Първо..не ме е страх от него..защото някои мислят, че трябва...Защото кой знае какво би ми направил..Но всъщност не е изобщо такъв..
Второ..защо подобни връзки биха могли да бъдат незаконни?

britzy
12-04-2009, 18:49
Aм,не мисла че е голяма разликата,щото да кажем че мойта с един човек е 10 години,па де да знам,ако го обичаш така да се каже,нема значение,а ти си с него по твое желание,не мисля че има място за педофилия тук. :?

buuu
12-04-2009, 18:57
ko ti пука ..смис според мен 6 години не са като 2-3 в разликата ..ноо недей да мислиш ко би ти направил и ко не .. щото сичко става нали се сеш... 8-) пък щом се обичате.. да не ти пука :-D 8)

suantito
12-04-2009, 18:59
над 5 години си е чиста педофилия по кодекс :o

sunshinepp
12-04-2009, 19:11
ko ti пука ..смис според мен 6 години не са като 2-3 в разликата ..ноо недей да мислиш ко би ти направил и ко не .. щото сичко става нали се сеш... 8-) пък щом се обичате.. да не ти пука :-D 8)

buuu ++

Vichko0o
12-04-2009, 19:14
Ако ти не го обвиниш в нещо и вашите не са тоталните коне с капаци, проблеми няма да имате ;)

dakata123
12-04-2009, 19:24
Ако ти не го обвиниш в нещо и вашите не са тоталните коне с капаци, проблеми няма да имате ;)
+1

BloodyAmy
12-04-2009, 19:25
Проблема не е в това ти и той на колко сте, какво казват другите или пък в какво биха го обвинили. Ако в съзнанието ти самата искаш да имаш връзка с него няма да се притесняваш от горното.
А що се отнася до закони в България те отдавна не са на мода, ако се спазваха до сега повечето 20-25 годишни да бяха обвинени в това и повечето 13-15 годишни девойки да бяха забулени и девствени.

po0h
12-04-2009, 20:47
Добре..вижте за какво става дума..
Запознах се с един голям сладур..по Skype горе-долу стана всичко ..започна да ме изпраща до вкъщи..имаше hugs..после kisses..всичко до тук изглежда добре..но има един мааалък проблем..
аз като съм на 14, а той на 20..Дали, по дяволите, могат да го обвинят в педофилия? ;/
Първо..не ме е страх от него..защото някои мислят, че трябва...Защото кой знае какво би ми направил..Но всъщност не е изобщо такъв..
Второ..защо подобни връзки биха могли да бъдат незаконни?

еми правилно мислят тези някои .. не е нормално да си на 14 и да ходиш с момче на 20 ... лошото е че имаш грешна представа за нещата .. това за какъв го мислиш ти може да няма нищо общо с истината ...

незаконно е защото пикли като теб си патят от "добри: батковци като твоя :)

YouKnowImBetterThanYou
12-04-2009, 21:11
Е сега, то е ясно, че иска само да те ебе. Да не мислиш, че на мислене сте еднакви? Да не се заблуждаваш, че еднакви теми ви вълнуват? Иска да те ебе, това е цялата истина. Въпрос на твоя лична преценка е вече дали се чувстваш достатъчно зряла, за да му духаш и от това да не прехвърляш последствията като отговорност на закона, ами да си търпиш. Ако те наебе и те зареже не дълго след това, то тогава проблема ще си е лично твой и в никакъв случай 20 годишен, 30 годишен или т.н. не би следвало да бъде преследван от закона заради твоята глупост защото всичко си правила по свободна воля. Той все пак няма да ти го каже в прав текст "Интересна си ми само заради секса и тръпката от това кура ми да бъде удовлетворяван чрез уникални удоволствия, които може да му предложи само едно 14-15 годишно пиче". Изцяло твоя е отговорността за това, което ти правиш. Той нека си начеше патката де, аз му влизам в положение. Той си е прав, какво трябва да се коси, че закона е еди какъв си при условие, че има малки курви... Както и да е, не приемай поста ми за обида дори да е прекалено директен, а се опитай да си звадиш изводи.

buffalo88
12-04-2009, 21:13
Хахахаха пича е много жалък,щом не може да си намери по-голямо момиче и естествено се мята на малките ..

ef4etyYy
12-04-2009, 21:14
по тая логика трябва да обвинят едно 60% от поколението нисамо?

w0sh
12-04-2009, 21:18
http://img268.imageshack.us/img268/7554/i264249pedobear.jpg

buffalo88
12-04-2009, 21:23
Тя мечката им е идол на тия 20+ годишните дето ходят с много по-малки . :lol:

umri
12-04-2009, 21:29
Смешна, чак жалка история. Жалък е тоя момък.

guinessgirl
12-05-2009, 06:48
абе вие сте луди бе аХаххахаххХАхахаххахаххаа

каквото и да правите не е против волята ти

а и си е съвсем нормално разликата във възрастта да е 5-6 години...
а и дори само да се чукате пак нищо не губиш

balu4ka
12-05-2009, 06:52
Проблема не е в това ти и той на колко сте, какво казват другите или пък в какво биха го обвинили. Ако в съзнанието ти самата искаш да имаш връзка с него няма да се притесняваш от горното.
А що се отнася до закони в България те отдавна не са на мода, ако се спазваха до сега повечето 20-25 годишни да бяха обвинени в това и повечето 13-15 годишни девойки да бяха забулени и девствени.

++