View Full Version : Момче с кака?
lllXayclll
12-04-2009, 21:21
Теми в които се обсъждат момиченцата с батковци - бол. А я сега да разберем дали и индивидите от мъжки пол ( на каквато и да са възраст) успяват да се уредят с кака с такава лекота (ей, не се счита ако сте платили :lol: )
Len4etyYyy
12-04-2009, 22:17
Хвани си кака да те отрака :smt023
Metatron
12-04-2009, 22:23
Някакси по-спокойно е с кака в повечето отношения :)
за сега повече немога да кажа :D
ToniStoraro
12-05-2009, 05:48
така е.
Някакси по-спокойно е с кака в повечето отношения :)
за сега повече немога да кажа :D
зависи от каката .. :razz:
niquetamere
12-05-2009, 06:16
Случвало ми се е 3 пъти, 2 пъти в основното и после първия ми път. Първите два случая си бяха лапешка работа за по 1-2 седмици, а третия просто за секса.Така че не мога да отговоря дали ми е било лесно или трудно.
dakata123
12-05-2009, 07:35
То за отракването, може и в тоалетната на някой клуб :lol: Напиваш се, напиваш някое момиче (по-голяма от теб, ако искаш) и в тоалетната, прас, прас. Е тва не е да си хванеш кака за връзка, ама пак става
antifashionshit
12-05-2009, 07:45
аз в момента я имам тая чест. въпросното момиче е с 6 месеца по-голяма от мен, родена е предишната година. и е чук ^^ доста по-мила, всеотдайна, жизнерадостна и страстна от почти всички момичета, които познавам :smt007
misslowe
12-05-2009, 07:49
То за отракването, може и в тоалетната на някой клуб :lol: Напиваш се, напиваш някое момиче (по-голяма от теб, ако искаш) и в тоалетната, прас, прас. Е тва не е да си хванеш кака за връзка, ама пак става
Хаххаа ... Хахаххаа айде стига бее :-D :-D :-D
много си самоуверен .. да не си го пробвал .. ?? :grin: :-D :-D :-D :razz:
По-скоро се мъчи да си повдигне самочувствието и да се прави на интересен :D
По темата:Е що пък да не могат да се уредят с кака?! :-o Аз имам приятел,който е година и половина по-малък от приятелката си,но са заедно вече 3 години и нещо :) А и те не са единствените,които познавам :)
В случая не е важна възрастта,а това дали има разлика в начина им на мислене,защото (както всички знаем) момчетата израстват доста по-късно от момичетата,но има и изключения :)
dakata123
12-05-2009, 07:58
По темата:Е що пък да не могат да се уредят с кака?! :-o Аз имам приятел,който е година и половина по-малък от приятелката си,но са заедно вече 3 години и нещо :) А и те не са единствените,които познавам :)
В случая не е важна възрастта,а това дали има разлика в начина им на мислене,защото (както всички знаем) момчетата израстват доста по-късно от момичетата,но има и изключения :)
Що пък да се правя на интересен, кат си под влиянието на алкохола сичко може да направиш. А те какичките сами ти предлагат. Не е нужно да се мъчиш ти. Идват при теб, танцуват, обарват те и ти тях и после в тоалетната.
misslowe
12-05-2009, 08:02
Що пък да се правя на интересен, кат си под влиянието на алкохола сичко може да направиш. А те какичките сами ти предлагат. Не е нужно да се мъчиш ти. Идват при теб, танцуват, обарват те и ти тях и после в тоалетната.
Хахх .. ми ти си написъл че ще напиеш някое момиче ии коя ще ти се остави толкова лесноо .. :? това да не ти е момчее ... :-D :-D :razz:
dakata123
12-05-2009, 08:11
Не съм писал, че ще напия, а че това е вариант. Ако искаш кака в леглото/тоалетната, да изживееш удоволствието, което ще ти достави тя, вместо някоя 14 годишна девственица е варянт. А след секса ти може да и поискаш телефона/скайпа и т.н. После и се обаждаш и казваш, че изживяването е било прекрасно, естествено, ако го помниш. Е поне ще и имаш скайпа или телефона и ще има да се чудиш от къде е т'ва нещо. И след обаждането, ако го помните и двамата, може да се повтори и потрети и така нещата да потръгна от секс към любов.
Nadelina
12-05-2009, 08:18
^Още повече в тоалетната. dakata, много филми гледаш.
Иначе ми се е случвало да харесвам момче по-малко от мен с 2 години, ама изобщо не ми е пукало, че е по-малък, по онова време си допадахме и възрастта да е спирачка е глупаво.
dakata123
12-05-2009, 08:31
Иначе ми се е случвало да харесвам момче по-малко от мен с 2 години, ама изобщо не ми е пукало, че е по-малък, по онова време си допадахме и възрастта да е спирачка е глупаво.
Кво лошо и има на тоалетната :lol: Има доста хубави тоалетни, ако си ходила в Англия, на летището тоалетната е ЖЕСТОКА. Е по баровете и клубовете не е като там ама пак стават. Мислиш ли, че ако не съм пиян бих го направил в тоалетна.
Има хора, които го правят в училищните тоалетни, а там децата пикаят каде ли не и си бършат дупетата по стените, к'ат нямат тоалетна хартия.
misslowe
12-05-2009, 08:33
Кво лошо и има на тоалетната :lol: Има доста хубави тоалетни, ако си ходила в Англия, на летището тоалетната е ЖЕСТОКА. Е по баровете и клубовете не е като там ама пак стават. Мислиш ли, че ако не съм пиян бих го направил в тоалетна.
Има хора, които го правят в училищните тоалетни, а там децата пикаят каде ли не и си бършат дупетата по стените, к'ат нямат тоалетна хартия.
Абе дете ... СПРИ да се филмираш ...
dakata123
12-05-2009, 08:54
ОК, щом казваш
misslowe
12-05-2009, 09:13
ОК, щом казваш
Така е по д0брее ...
НА МОЯ ТЕРИТОРИЯ НЕ ПРАВЕТЕ ГРЕШКИ АЗ СЪМ ЦАРИЦАТА А ВЙЕ ПЕШКИ :razz: :-D :-D
vampire_girl_
12-05-2009, 09:15
Абе дете ... СПРИ да се филмираш ... ]
именно ;д
изключително смешно е...девствен си,нали?окей,а сега просто можеш да си запазиш мечтите...
да,знам,че сме във форума,за да изказваме мнението си,но би било мааалко по-добре,ако е базирано на поне мааалко практика.Не само на филмчета /фантазийки...
misslowe
12-05-2009, 09:21
ОК, щом казваш
Така е по д0брее ...
wtf?
Как да ти го напиша по ясноо .. ?? :-D :razz: :razz:
dakata123
12-05-2009, 09:23
ОК, щом казваш
Така е по д0брее ...
wtf?
Как да ти го напиша по ясноо .. ?? :-D :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: 8-) :grin:
misslowe
12-05-2009, 09:23
"вЙе" се пише, така ли
Мии не се пишее така .. амаа това ли ти е пр0блемаа .. :-D :razz: :razz: ахухахаухаа
някоя 14 годишна девственица
хохооо смехчИ .. :razz: :razz: :razz:
dakata123
12-05-2009, 09:26
Ааааа, някой май се засегна :-P :-P Спокойно ти си изключение. Незнаеш, какви кифли има на тези години, ама аз знам ти не си такава. Ти не си го правила още заради обета.
Ааааа, някой май се засегна :-P :-P Спокойно ти си изключение. Незнаеш, какви кифли има на тези години, ама аз знам ти не си такава. Ти не си го правила още заради обета.
Да се засегна?!?! :shock: От какво бе душицо?!?! :razz: :razz: От това, че не съм се наебала на 14 .. :lol: :lol: Такова "девствено" животно на 14 НЯМА!! :razz: :razz: Добре де има ама са много малко .. :lol:
Аз ли не знам какви са?! :lol: :lol: Знам ги друг е въпроса, че са далече от моя живот .. :lol:
misslowe
12-05-2009, 09:30
Да се чувствам длъжна ли .. ?? :razz: :razz: хаха ма ти чуваш ли сее .. :razz: :razz:
golqmumnik
12-05-2009, 09:36
Спрете с тия филми ве,бах ви в лапетата.1-2 години разлика и кака-уот да фак?Като бех на 18 имах връзка с една на 25,още тогава си бех пич и не се занимавах с лапета. 8) Тия под 20 са лапета дет стават само за йебане,с малко изключения - на лигави романтички,дет се правят на много загрижени.
dakata123
12-05-2009, 09:38
Да се засегна?!?! :shock: От какво бе душицо?!?! :razz: :razz: От това, че не съм се наебала на 14 .. :lol: :lol: Такова "девствено" животно на 14 НЯМА!! :razz: :razz: Добре де има ама са много малко .. :lol:
Аз ли не знам какви са?! :lol: :lol: Знам ги друг е въпроса, че са далече от моя живот .. :lol:
ОК
Тва момче с кака ми е супер фетиш такъв. :oops:
Ми по принцип момичетата тръгват с по-големи момчета, тъй че -
или трябва да е много смотана,
или трябва да е к*рва,
или трябва да е някакво уникално момиче, което хич не му пука на колко години е момчето и момчето трябва да е толкова готино, че просто каката да не може да устои...
А тва последното малко ме съмнява...
тоз даката е най-лудналия.
Толквоа филмирано момче не съм виждал
поне годините да имаш, че а говориш така.
или трябва да е някакво уникално момиче, което хич не му пука на колко години е момчето и момчето трябва да е толкова готино, че просто каката да не може да устои...
А тва последното малко ме съмнява...
И мен ме съмнява за по-малките от мен.
lllXayclll
12-05-2009, 11:32
За сега сано 4-ма са писали по темата.. :?
Ей Дака стига си се заяждал и писал некви глупости, инфантил такъв че ще викна госпожата да те накаже със вдигнати ръце в ъгъла :x
В днешно време е вървежно 14-15 годишните момиченца да са с 19-20 годишни мъже и постигат това с невероятна лекота - гол пик в сайт за запознанства, и те балъците се връзват... Но за момче на 14-15г е невъзможно да е с 19 годишна. А сега изразете мнение, мои чеда :*
За сега сано 4-ма са писали по темата.. :?
Ей Дака стига си се заяждал и писал некви глупости, инфантил такъв че ще викна госпожата да те накаже със вдигнати ръце в ъгъла :x
В днешно време е вървежно 14-15 годишните момиченца да са с 19-20 годишни мъже и постигат това с невероятна лекота - гол пик в сайт за запознанства, и те балъците се връзват... Но за момче на 14-15г е невъзможно да е с 19 годишна. А сега изразете мнение, мои чеда :*
Съгласна съм... до някъде. Ама както бяха писали в една друга тема "батковците" ходят с по-малки момичета не само защото им виждат изкусителните снимки в [IиimPuLsSsЭ :**] а и просто защото момчетата чисто биологически искат да са закрилници. Пък и според много прочувания мъжете се страхуват от властни и умни жени, тъй че по-големите 18-19-годишни момчета търсят някоя по-тъпичка и неграмотна кифла.
П.П. Има изключения. Говоря за масата хора, които съм наблюдавала.
Metatron
12-05-2009, 18:40
Съгласен съм с теб за всичко :)
buntar90
12-06-2009, 11:08
+1 :grin:
ScarletBite
12-06-2009, 12:00
Спрете с тия филми ве,бах ви в лапетата.1-2 години разлика и кака-уот да фак?Като бех на 18 имах връзка с една на 25,още тогава си бех пич и не се занимавах с лапета. 8) Тия под 20 са лапета дет стават само за йебане,с малко изключения - на лигави романтички,дет се правят на много загрижени.
Аха.И въз основа на какво изказваш това, след като не си бил с момичета под 20 ? :-o :?