Влез

View Full Version : Момче с кака?

lllXayclll
12-04-2009, 21:21
Теми в които се обсъждат момиченцата с батковци - бол. А я сега да разберем дали и индивидите от мъжки пол ( на каквато и да са възраст) успяват да се уредят с кака с такава лекота (ей, не се счита ако сте платили :lol: )

w0sh
12-04-2009, 21:21
само веднъж

Len4etyYyy
12-04-2009, 22:17
Хвани си кака да те отрака :smt023

Metatron
12-04-2009, 22:23
Някакси по-спокойно е с кака в повечето отношения :)
за сега повече немога да кажа :D

ToniStoraro
12-05-2009, 05:48
така е.

Hilary_
12-05-2009, 05:49
Някакси по-спокойно е с кака в повечето отношения :)
за сега повече немога да кажа :D

зависи от каката .. :razz:

niquetamere
12-05-2009, 06:16
Случвало ми се е 3 пъти, 2 пъти в основното и после първия ми път. Първите два случая си бяха лапешка работа за по 1-2 седмици, а третия просто за секса.Така че не мога да отговоря дали ми е било лесно или трудно.

dakata123
12-05-2009, 07:35
То за отракването, може и в тоалетната на някой клуб :lol: Напиваш се, напиваш някое момиче (по-голяма от теб, ако искаш) и в тоалетната, прас, прас. Е тва не е да си хванеш кака за връзка, ама пак става

antifashionshit
12-05-2009, 07:45
аз в момента я имам тая чест. въпросното момиче е с 6 месеца по-голяма от мен, родена е предишната година. и е чук ^^ доста по-мила, всеотдайна, жизнерадостна и страстна от почти всички момичета, които познавам :smt007

misslowe
12-05-2009, 07:49
То за отракването, може и в тоалетната на някой клуб :lol: Напиваш се, напиваш някое момиче (по-голяма от теб, ако искаш) и в тоалетната, прас, прас. Е тва не е да си хванеш кака за връзка, ама пак става

Хаххаа ... Хахаххаа айде стига бее :-D :-D :-D
много си самоуверен .. да не си го пробвал .. ?? :grin: :-D :-D :-D :razz:

3oPuTy
12-05-2009, 07:56

По-скоро се мъчи да си повдигне самочувствието и да се прави на интересен :D

По темата:Е що пък да не могат да се уредят с кака?! :-o Аз имам приятел,който е година и половина по-малък от приятелката си,но са заедно вече 3 години и нещо :) А и те не са единствените,които познавам :)
В случая не е важна възрастта,а това дали има разлика в начина им на мислене,защото (както всички знаем) момчетата израстват доста по-късно от момичетата,но има и изключения :)

dakata123
12-05-2009, 07:58

По темата:Е що пък да не могат да се уредят с кака?! :-o Аз имам приятел,който е година и половина по-малък от приятелката си,но са заедно вече 3 години и нещо :) А и те не са единствените,които познавам :)
В случая не е важна възрастта,а това дали има разлика в начина им на мислене,защото (както всички знаем) момчетата израстват доста по-късно от момичетата,но има и изключения :)
Що пък да се правя на интересен, кат си под влиянието на алкохола сичко може да направиш. А те какичките сами ти предлагат. Не е нужно да се мъчиш ти. Идват при теб, танцуват, обарват те и ти тях и после в тоалетната.

misslowe
12-05-2009, 08:02

Що пък да се правя на интересен, кат си под влиянието на алкохола сичко може да направиш. А те какичките сами ти предлагат. Не е нужно да се мъчиш ти. Идват при теб, танцуват, обарват те и ти тях и после в тоалетната.

Хахх .. ми ти си написъл че ще напиеш някое момиче ии коя ще ти се остави толкова лесноо .. :? това да не ти е момчее ... :-D :-D :razz:

dakata123
12-05-2009, 08:11
Не съм писал, че ще напия, а че това е вариант. Ако искаш кака в леглото/тоалетната, да изживееш удоволствието, което ще ти достави тя, вместо някоя 14 годишна девственица е варянт. А след секса ти може да и поискаш телефона/скайпа и т.н. После и се обаждаш и казваш, че изживяването е било прекрасно, естествено, ако го помниш. Е поне ще и имаш скайпа или телефона и ще има да се чудиш от къде е т'ва нещо. И след обаждането, ако го помните и двамата, може да се повтори и потрети и така нещата да потръгна от секс към любов.

Nadelina
12-05-2009, 08:18
^Още повече в тоалетната. dakata, много филми гледаш.

Иначе ми се е случвало да харесвам момче по-малко от мен с 2 години, ама изобщо не ми е пукало, че е по-малък, по онова време си допадахме и възрастта да е спирачка е глупаво.

dakata123
12-05-2009, 08:31

Иначе ми се е случвало да харесвам момче по-малко от мен с 2 години, ама изобщо не ми е пукало, че е по-малък, по онова време си допадахме и възрастта да е спирачка е глупаво.
Кво лошо и има на тоалетната :lol: Има доста хубави тоалетни, ако си ходила в Англия, на летището тоалетната е ЖЕСТОКА. Е по баровете и клубовете не е като там ама пак стават. Мислиш ли, че ако не съм пиян бих го направил в тоалетна.
Има хора, които го правят в училищните тоалетни, а там децата пикаят каде ли не и си бършат дупетата по стените, к'ат нямат тоалетна хартия.

misslowe
12-05-2009, 08:33

Кво лошо и има на тоалетната :lol: Има доста хубави тоалетни, ако си ходила в Англия, на летището тоалетната е ЖЕСТОКА. Е по баровете и клубовете не е като там ама пак стават. Мислиш ли, че ако не съм пиян бих го направил в тоалетна.
Има хора, които го правят в училищните тоалетни, а там децата пикаят каде ли не и си бършат дупетата по стените, к'ат нямат тоалетна хартия.

Абе дете ... СПРИ да се филмираш ...

dakata123
12-05-2009, 08:54
ОК, щом казваш

misslowe
12-05-2009, 09:13
ОК, щом казваш

Така е по д0брее ...
НА МОЯ ТЕРИТОРИЯ НЕ ПРАВЕТЕ ГРЕШКИ АЗ СЪМ ЦАРИЦАТА А ВЙЕ ПЕШКИ :razz: :-D :-D

vampire_girl_
12-05-2009, 09:15

Абе дете ... СПРИ да се филмираш ... ]

именно ;д
изключително смешно е...девствен си,нали?окей,а сега просто можеш да си запазиш мечтите...
да,знам,че сме във форума,за да изказваме мнението си,но би било мааалко по-добре,ако е базирано на поне мааалко практика.Не само на филмчета /фантазийки...

misslowe
12-05-2009, 09:21
ОК, щом казваш

Така е по д0брее ...

wtf?

Как да ти го напиша по ясноо .. ?? :-D :razz: :razz:

dakata123
12-05-2009, 09:23
ОК, щом казваш

Така е по д0брее ...

wtf?

Как да ти го напиша по ясноо .. ?? :-D :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: 8-) :grin:

misslowe
12-05-2009, 09:23
"вЙе" се пише, така ли

Мии не се пишее така .. амаа това ли ти е пр0блемаа .. :-D :razz: :razz: ахухахаухаа

Hilary_
12-05-2009, 09:24
някоя 14 годишна девственица

хохооо смехчИ .. :razz: :razz: :razz:

dakata123
12-05-2009, 09:26

Ааааа, някой май се засегна :-P :-P Спокойно ти си изключение. Незнаеш, какви кифли има на тези години, ама аз знам ти не си такава. Ти не си го правила още заради обета.

Hilary_
12-05-2009, 09:30

Ааааа, някой май се засегна :-P :-P Спокойно ти си изключение. Незнаеш, какви кифли има на тези години, ама аз знам ти не си такава. Ти не си го правила още заради обета.

Да се засегна?!?! :shock: От какво бе душицо?!?! :razz: :razz: От това, че не съм се наебала на 14 .. :lol: :lol: Такова "девствено" животно на 14 НЯМА!! :razz: :razz: Добре де има ама са много малко .. :lol:

Аз ли не знам какви са?! :lol: :lol: Знам ги друг е въпроса, че са далече от моя живот .. :lol:

misslowe
12-05-2009, 09:30
Да се чувствам длъжна ли .. ?? :razz: :razz: хаха ма ти чуваш ли сее .. :razz: :razz:

golqmumnik
12-05-2009, 09:36
Спрете с тия филми ве,бах ви в лапетата.1-2 години разлика и кака-уот да фак?Като бех на 18 имах връзка с една на 25,още тогава си бех пич и не се занимавах с лапета. 8) Тия под 20 са лапета дет стават само за йебане,с малко изключения - на лигави романтички,дет се правят на много загрижени.

dakata123
12-05-2009, 09:38

Да се засегна?!?! :shock: От какво бе душицо?!?! :razz: :razz: От това, че не съм се наебала на 14 .. :lol: :lol: Такова "девствено" животно на 14 НЯМА!! :razz: :razz: Добре де има ама са много малко .. :lol:

Аз ли не знам какви са?! :lol: :lol: Знам ги друг е въпроса, че са далече от моя живот .. :lol:
ОК

pwnage
12-05-2009, 11:11
Тва момче с кака ми е супер фетиш такъв. :oops:

loliii
12-05-2009, 11:13
Ми по принцип момичетата тръгват с по-големи момчета, тъй че -
или трябва да е много смотана,
или трябва да е к*рва,
или трябва да е някакво уникално момиче, което хич не му пука на колко години е момчето и момчето трябва да е толкова готино, че просто каката да не може да устои...
А тва последното малко ме съмнява...

w0sh
12-05-2009, 11:15
тоз даката е най-лудналия.

Толквоа филмирано момче не съм виждал

поне годините да имаш, че а говориш така.

pwnage
12-05-2009, 11:15
или трябва да е някакво уникално момиче, което хич не му пука на колко години е момчето и момчето трябва да е толкова готино, че просто каката да не може да устои...
А тва последното малко ме съмнява...

И мен ме съмнява за по-малките от мен.

lllXayclll
12-05-2009, 11:32
За сега сано 4-ма са писали по темата.. :?
Ей Дака стига си се заяждал и писал некви глупости, инфантил такъв че ще викна госпожата да те накаже със вдигнати ръце в ъгъла :x
В днешно време е вървежно 14-15 годишните момиченца да са с 19-20 годишни мъже и постигат това с невероятна лекота - гол пик в сайт за запознанства, и те балъците се връзват... Но за момче на 14-15г е невъзможно да е с 19 годишна. А сега изразете мнение, мои чеда :*

loliii
12-05-2009, 11:41
За сега сано 4-ма са писали по темата.. :?
Ей Дака стига си се заяждал и писал некви глупости, инфантил такъв че ще викна госпожата да те накаже със вдигнати ръце в ъгъла :x
В днешно време е вървежно 14-15 годишните момиченца да са с 19-20 годишни мъже и постигат това с невероятна лекота - гол пик в сайт за запознанства, и те балъците се връзват... Но за момче на 14-15г е невъзможно да е с 19 годишна. А сега изразете мнение, мои чеда :*
Съгласна съм... до някъде. Ама както бяха писали в една друга тема "батковците" ходят с по-малки момичета не само защото им виждат изкусителните снимки в [IиimPuLsSsЭ :**] а и просто защото момчетата чисто биологически искат да са закрилници. Пък и според много прочувания мъжете се страхуват от властни и умни жени, тъй че по-големите 18-19-годишни момчета търсят някоя по-тъпичка и неграмотна кифла.
П.П. Има изключения. Говоря за масата хора, които съм наблюдавала.

Metatron
12-05-2009, 18:40

Съгласен съм с теб за всичко :)

buntar90
12-06-2009, 11:08
+1 :grin:

ScarletBite
12-06-2009, 12:00
Спрете с тия филми ве,бах ви в лапетата.1-2 години разлика и кака-уот да фак?Като бех на 18 имах връзка с една на 25,още тогава си бех пич и не се занимавах с лапета. 8) Тия под 20 са лапета дет стават само за йебане,с малко изключения - на лигави романтички,дет се правят на много загрижени.
Аха.И въз основа на какво изказваш това, след като не си бил с момичета под 20 ? :-o :?