PDA

View Full Version : На какво се дължи ?

MaRiJuAn
12-05-2009, 15:43
Значи , с приятелката ми правим секс от доста време , решихме пак да го направим , но като се съблече и аз вече бях свършил :D ... досега един път ми се е случвало , първият път , нормално е , за пръв път го правиш и си превъзбуден , но сега ... не знам защо така :( . Очаквам отговори :)

ПП Ако мислите , че темата не е за тук я преместете , но не мисля , че е за Доктор Тийн ... все пак не е болка за умиране :)

BlueFace
12-05-2009, 15:51
:shock: :lol: Незнам пич ама явно прекалено лесно свършваш...Не ми се струва нормално това :(

nezabelejimata
12-05-2009, 15:52
хах ми може просто да не е проблем. :)

bubble11
12-05-2009, 15:52
к'во ти пука че си свършил...давай пак :grin: :grin: :grin:

MaRiJuAn
12-05-2009, 16:08
Shocked Laughing Незнам пич ама явно прекалено лесно свършваш...Не ми се струва нормално това Sad

Ми преди не се е случвало :( попринцип 1 час някъде и ...

к'во ти пука че си свършил...давай пак Very Happy Very Happy Very Happy

Ми не е същото :D като се изхвърля .. някък си е по чувствителен ...

nezabelejimata
12-05-2009, 16:09
к'во ти пука че си свършил...давай пак :grin: :grin: :grin:

мдам много правилно не се притеснявай бе пич :-) :-)

MaRiJuAn
12-05-2009, 16:48
Утре пак ще пробваме , ама преди това ще се изхвърля , може да има ефект :D

Не мога да си го обясня , никога не е било така :(

Metatron
12-05-2009, 18:28
Ми не е същото :D като се изхвърля .. някък си е по чувствителен ...
Вярно е... пробвай да се отпуснеш колкото се може повече и гледай да не мислиш много много, просто се остави на течението, защото при едни е така, свършват по-рано, а при други - немогат да го вдигнат /от притеснения и т.н./... не му мисли ;), а просто действай :)

Vichko0o
12-05-2009, 19:10
Нали съзнавате, че превъзбудата не е само "първия път", а може да се вясне всякогаш ? ЕМ превъзбудил си се голяма работа ;) Измии се слагай кондома и трескай 2-ри рунд ;)

MaRiJuAn
12-05-2009, 19:27
Хахаха, мерси :)

anichka12345678
12-05-2009, 19:27
Значи , с приятелката ми правим секс от доста време , решихме пак да го направим , но като се съблече и аз вече бях свършил :D ... досега един път ми се е случвало , първият път , нормално е , за пръв път го правиш и си превъзбуден , но сега ... не знам защо така :( . Очаквам отговори :)

ПП Ако мислите , че темата не е за тук я преместете , но не мисля , че е за Доктор Тийн ... все пак не е болка за умиране :)
ами просто може да продължиш и втори път с опита ще започнеш да се владееш спок

kypo
12-05-2009, 22:38
кажи че е много секси и затова свършваш така.
това е по-добрия вариант от това да не ти стане, щото като не ти стане ходи обяснявай "не бе много си готина, ама не знам кво ми става, за първи път ми се случва". от опит говоря за второто, аз преждевременно не свършвам - или ми става или не ми става 8-)

t0d1t0
12-06-2009, 10:25
Честито,повече няма да се повтори!

http://i122.photobucket.com/albums/o266/bml_bucket/monkey_tongue.jpg

xbow99
12-07-2009, 17:48
Епаа,отпускаш се и си мислиш за майка ти и баба ти в едно легло ии после може да пуснеш тема "Са па не се дига" :D :D :D Но поне няма да свършиш за секунди .. :D

Hilary_
12-07-2009, 17:50
ебаси якото ... т'ва ми изглежда много възбуждащо .. :lol:

и все пак .. няма да се притесняваш .. почвате направо за втори рунд .. :grin:

SkiCatA
12-08-2009, 14:05

ПП Ако мислите , че темата не е за тук я преместете , но не мисля , че е за Доктор Тийн ... все пак не е болка за умиране :) не е болка за омиране :D :D :D може пък да е за добро :D

lubata619
12-08-2009, 16:21
ехе.. :x