View Full Version : Имам въпрос
Четох из форумите за размерите на пениса и всички казват, че размерат няма значение, а какво правиш с него. Е какво по особено се извършва. Моля някой компетентен да разясни. Мерси. :oops: :oops:
Виж ся , знам една рецепта за пържен пенис на скара ся щия кажа за тфа се използва и пениса предимно ...
1во режеш пишока
2ро слагаш най-различни подправки на вкус ...
3то слагаш леко да се позапаржи
4то печеш на сакрата
след тфа го сервираш на мама и тати и им казваш бон апети ;) :x :x
Metatron
12-05-2009, 18:08
Виж ся , знам една рецепта за пържен пенис на скара ся щия кажа за тфа се използва и пениса предимно ...
1во режеш пишока
2ро слагаш най-различни подправки на вкус ...
3то слагаш леко да се позапаржи
4то печеш на сакрата
след тфа го сервираш на мама и тати и им казваш бон апети ;) :x :x
Хахахаххаха баце направо ме разби с тоя коментар....
Но по темата... пич не случайно Админа си е губил времето да направи темата ".: Обща сексуална култура :."...Безмислен е тоя твой въпрос...
Bellatrix
12-05-2009, 18:09
Ако е някой 6-7 сантиметров: има значение размера.
Ако е 11-20-сантиметров, да речем, е перфектно и няма да има проблеми да си задоволи гаджето.
Ако е над 20см пак има значение, защото би било болезнено за момичето.
За да и хареса на някоя мацка секса трябва да си нежен при първия и път и по-груб (демек под груб разбирам бърз и страстен) нататък. Да гледаш на нея да и е хубаво, а не да си егоист. Да и дадеш свястна любовна игра, а не да претупаш освен ако не е много възбудена вече.
Ми нз сигорен ли си че го има тва :?
Аз сам 11-20 ама съм още 13 годишен знам че ще кажете че съм малък но все това приказват пак нищо не уточняват :(
Bellatrix
12-05-2009, 18:24
Аз сам 11-20 ама съм още 13 годишен знам че ще кажете че съм малък но все това приказват пак нищо не уточняват :(
Нали ти уточних. какво друго искаш да знаеш? Впрочем не се панирай, ще ти расте до 18 поне.
Тоест викаш че до 18 ще расте тоест имам още 4 години ама въпроса е че акор асте сас 1 см на година аз ще ги мина 20-те см и ко ще прая 8)
Vichko0o
12-05-2009, 18:42
Тоест викаш че до 18 ще расте тоест имам още 4 години ама въпроса е че акор асте сас 1 см на година аз ще ги мина 20-те см и ко ще прая 8)
Ми като станеш на 18 може да спреш да лъжеш :)
Metatron
12-05-2009, 18:57
Ми като станеш на 18 може да спреш да лъжеш :)
^вярно е! може и да спре...
Първо не е задължително да расте с 1см. на година, второ има достатъчно теми относно размера и т.н......Търсачка... ;)
hamilcar
12-06-2009, 06:17
Поредната тема.