View Full Version : Помогнете ми :(
puvaesen
12-06-2009, 09:27
Хора буквално закъсах...Нямам гадже вече от почти 2 месеца.На 15 съм.Приятелите ме изоставиха :(.Най-добрата ми фр си анмери и не иска да излиза с мене нито ме търси нито нищо.Само ме дразни и ми разправя колко е щастлива с него и ми вика,че съм задръстена...Занам,че трябва да излизам повече,но като няма с кого?От интернет не ми се търси всички са толкова несериозни...Повярвайте ми изпаднах в депресия не само заради това,че нямам агдже а и че никои не ме търси че почтиникъде не излизам ужасно е!Какво да направя:?
AngerfistX
12-06-2009, 09:33
Случвало ми се е нещо подобно, но се оправихме.Можеш да потърсиш приятели, с който не си излизала отдавна (ако имаш) или някой от класа ти все ще намериш някой ..А тая твоя "най-добра приятелка" изобщо не ти е била такава май :D
А и темата май не е за тук?
Олеее... нямаш гадже от почти ДВА МЕСЕЦА!? :shock: :lol: :lol:
Стегни се малко и вместо да се вайкаш и да търсиш приятели от Интернет и да чакаш твойте уж "приятели" да те потърсят, отиди при някой свой съученик или някой, за който никога не си подозирала, че можеш да излезеш с него, и му предложи да излезете на кафе или на разходка. Да не би си забравила как се градят приятелства?
DaRkS7eP
12-06-2009, 09:47
Стегни се малко и вместо да се вайкаш и да търсиш приятели от Интернет и да чакаш твойте уж "приятели" да те потърсят, отиди при някой свой съученик или някой, за който никога не си подозирала, че можеш да излезеш с него, и му предложи да излезете на кафе или на разходка. Да не би си забравила как се градят приятелства?
+1
Snickers
12-06-2009, 09:53
Миличката... :(
:lol:
LoveRetroMusic
12-06-2009, 10:02
Намери си от интернет някой сериозен чичко на 40. 8-)
aloveyou
12-06-2009, 10:12
+1
+2
Продължавай да се самосъжаляваш....
...not.
С приятелки като твоите не ти трябват врагове :shock: :lol:
А иначе 2 месеца не са кой знае колко :)
Ебаси приятелите..
Щом са те изоставили щом нямаш гадже значи не са ти никакви приятели..
Аз бих казала, че тряя да си намериш приятели и да се забавляваш, едното гадже не ти прави живота!
Ти си само на 15 как можеш да си мислиш, че твоя свят на тая възраст тряя да се гради около момче?? Омг ..
buntar90
12-06-2009, 10:54
да ти имам проблема :D
malkazlatna
12-06-2009, 11:44
е толкова ли е страшно че нямаш гадже от 2 мес.? на вс цена ли трябва да имаш някого само за да не си самотна? говориш глупости.. а до колкото твойта фр-не ти е истинска изобщо, след като те зарязва, или може би причината да си изаставена от вс е в самата теб? :booooomb: :booooomb:
ми ако става въпрос и аз не излизам ама не съм седнала да рева и да изпадам в адските депресии .. приятелите ти са те изоставили защото са били използвачи .. в тоя живот вече само на себе си можеш да разчиташ..
търсиш си гадже в нета :-o ми да ти кажа то вече няма момчета за свяст .. нямаш гадже от 2 месеца .. ето ти идеален повод да си починеш малко от тъпите момчета ;] .. живей си живота без приятел за сега пък има време на 15 си все пак .. намери си приятели на които можеш да разчиташ а тия ги заеби : )) .. и дано не си разбрала погрешно поста ми :]] не се заяждам с теб а просто се опитах да ти обясня как стоят г/д нещатата ;p ай късмет от мен !!!
InloveAgain
12-06-2009, 12:10
Страхотни приятели имаш,даже не знам как може да ги наричаш така .. :) Иначе какво да ти кажа ,хората нямат с години пък ти се оплакваш ,като му дойде времето ще си намериш вместо да се вайкаш и да се тръшкаш . като ни питаш нас,излизай навънка .. запознаствата и приятелствата както и 'гаджетата' няма да ти паднат върху главата от самосебеси.
suantito
12-06-2009, 12:12
Ще те земам булка :grin: :grin:
ManiaSpiritY
12-06-2009, 14:25
1.Спираш да се оплакваш и депресираш,а вместо това пускаш една усмивка и си казваш "Живота е хубав"
2.Забравяш за старите "приятели" и това колко е лошо да си без гадже.
3.Излизаш по-често и със самочуствие , общуваш повече с познати и се запознаваш с нови хора и компании.
Ако направиш това няма как да не си прекарваш по-забавно от кисненето пред компа ,а и скоро гаджето само ще си дойде. :)
kindergarden
12-06-2009, 14:29
Не знам, мацка, ама те е налегнала пълна трагедия http://cheesebuerger.de/images/midi/traurig/d035.gif
flowerlina
12-06-2009, 16:16
Каква трагедия...на 15 и да нямаш гадже...и то от цеееееееели 2 месеца...и вече си в депресия...
DeteNaDiavola
12-06-2009, 16:20
да ти имам проблемите, била си само 2 месеца без гадже, аз какво да кажа като бях почти 2 години :lol: в тоя живот не всичко се върти около момчетата.. излез и си намери нови приятели.. след време и гаджетата ще се появят.. :)
Bellatrix
12-06-2009, 16:38
Излез от компа, отиди навън. Разходи се из някой парк (да речем) и се запознай с хора. Не, не само момчета. Просто хора. Ще имаш много варианти, с които да излезнеш. Накрая няколко (1-двама макс) ще се откроят и ще ти станат близки приятели.
DoomShadow
12-06-2009, 16:56
деа само аз ли се кефя, че съм сам :grin: домашната ракия винаги помага в такива случаи. успех 8-)
chocolatee
12-06-2009, 17:46
и к'во кат' си нямаш гадже от 2 месеца.. изоставаш ?!
ХА ХА :D
като толкова много искаш - НАМЕРИ СИ
освен гадже / щом ти е такъв голям проблем /, си намери и приятели, запознай се с нови хора и нещата ще се оправят