View Full Version : забравих
sunshinepp
12-06-2009, 18:34
вчера направихме 3 месеца..обаче аз забравих, и се почувствах супер тъпото..защото той ми каза "може да ти се стори тъпо, но май си забравила нещо..помниш ли каква дата сме днес и какво стана на тая дата преди 3 месеца??!" по принцип не забравям такива неща, но напоследък имам проблеми с наще, той каза че няма проблем от негова страна,но не знам как да се реванширам и всичко, което измислям ми се струва недостатъчно, помогнете ми.. :( :?
:( spox e :wink: значи отиваш ..купуваш 1 кутия бонбони сядате на някфа яка пеичица в някфо яко паркче и хапвате там 8-) казваш му : еми.. :oops: аз да ти са реванширам .. и :-) после добавяш - никога няма да я забравя тази дата и пак :-) ; ех вживяям са :lol: не ве тфа е идея ..аз поне тка бих направила ;-) 8-)
mArMaLaDkA
12-06-2009, 18:39
Всеки месец, като мине ли и ти забравиш, ще пускаш теми как да се реваншираш?
Това са три месеца, следващия месец ще са 4...
Прекалено голямо значение отдавате.
^ 1 кутия бонбони ?? 1 пакет семки ?? :razz: :razz: :razz:
Колкото и глупаво да е тва с месеци за някои хора е адски важно..
Може наистина да няма пробле, все пак те обича и разбира, че имаш проблеми, но е хубаво от твоя страна да се реваншираш с нещо което ще му хареса.. за да покажеш, че наистина ти пука..
апфф спокойно .. какво като си забравила .. човешко е случва се .. :? Аз между другото не забравям датата, но въпреки това не му казвам всеки месец "честити еди колко си месеца мило" .. смисъл важното е, че сте заедно .. а това, че си забравила не мисля, че е толкова голям проблем .. :? Ако иска ще те разбере .. :-o
sunshinepp
12-06-2009, 18:41
мии всъщност за пръв път пускам такава тема :-o :?
нещо лошо ли намираш ??
^ 1 кутия бонбони ?? 1 пакет семки ?? :razz: :razz: :razz:
Колкото и глупаво да е тва с месеци за някои хора е адски важно..
Може наистина да няма пробле, все пак те обича и разбира, че имаш проблеми, но е хубаво от твоя страна да се реваншираш с нещо което ще му хареса.. за да покажеш, че наистина ти пука..
ем ко тряя хляб и лютеница
BloodyAmy
12-06-2009, 18:56
А как се е почувствал той? А как би се почувствала ти, ако беше на негово мясно?
И няма значение дали са 3-4 месеца или пък година. Това е вашата дата и ти не бива да я забравяш, а после да се оправдаваш и да търсиш начин да поправиш забравеното.
Замисли се!
sunshinepp
12-06-2009, 18:58
А как се е почувствал той? А как би се почувствала ти, ако беше на негово мясно?
И няма значение дали са 3-4 месеца или пък година. Това е вашата дата и ти не бива да я забравяш, а после да се оправдаваш и да търсиш начин да поправиш забравеното.
Замисли се!
това го знам..и не се оправдавам, знам колко гадно щеше да ми е на мен..но всеки прави грешки и има право да забравя понякога :( :-o
Замисли се!
дааааадададаад ..аййй убий я с камъни ..случва са ебах маама му :lol:
make_me_love_you
12-06-2009, 19:05
постави се на негово място, ако той беше забравил какво щеше да искаш от него да направи и го направи ти :) . Макар че е човешко понякога да забравиш, още повече щом имаш проблеми. :-)
BloodyAmy
12-06-2009, 19:06
sunshinepp, ами тогава я поправи тази грешка. На твое място бих му подарила един ден само за нас двамата и бих го накарала да се чувства "най-щастливия мъж на света" , както се изразяват по латино-американските сериалчета. (:
buuu, мда случва се, но явно толкова й държи на тази връзка.
Нищо лично, присто констатирам.
PsychologicalDisorder
12-06-2009, 19:06
боли ме хура, честно да ти кажа... че сте направили 3 месеца
к'во като си забравила, все едно правите 10 годишнина, бе
дразните така като почнете да се вманиачавате, уроди
sunshinepp
12-06-2009, 19:09
пооо-тихичко не се напрягай много.. тихоо тихо.. :)
Подари му един кожен камшик и му кажи .... "Айде ся накажи ме" 8-)
sunshinepp
12-06-2009, 19:11
Подари му един кожен камшик и му кажи .... "Айде ся накажи ме" 8-)
звучи ми добре :-o :grin: :lol:
PsychologicalDisorder
12-06-2009, 19:11
ти к'ва си, бе
sunshinepp
12-06-2009, 19:12
ти к'ва си, бе
а ти к`ъв си?? :lol: :razz:
PsychologicalDisorder
12-06-2009, 19:14
ти к'ва си, бе
ехех, много смешно
sunshinepp
12-06-2009, 19:16
ти к'ва си, бе
ехех, много смешно
миии всъщност, да.. :-D що на тебе не ти ли е смешно :? :razz:
ти к'ва си, бе
ехех, много смешно
em da e кфа култура турсиш в мен след масураааа :grin: :lol: :lol:
PsychologicalDisorder
12-06-2009, 19:20
каквиии ретарди има в тоя раздел не е истина
с всеки ден затъпявате все повече и повече...
sunshinepp
12-06-2009, 19:21
каквиии ретарди има в тоя раздел не е истина
с всеки ден затъпявате все повече и повече...
не повече от тебе ;)
PsychologicalDisorder
12-06-2009, 19:22
да съм позволил да ме цитираш, мършо?
sunshinepp
12-06-2009, 19:23
да съм позволил да ме цитираш, мършо?
а някой да ти е искал мнение или позволение, червей!?
PsychologicalDisorder
12-06-2009, 19:24
ех, хумора от детската градина
:razz: aйййй неиздържалл ли си къф си е щи метна 80ка и ти мине ебах маа му жмелтак
sunshinepp
12-06-2009, 19:25
ех, хумора от детската градина
емм.. по тебе се водя ;) като ме обиждат и аз ще обиждам!!! 8) айде хващай гората ;)
Bellatrix
12-06-2009, 19:26
Е и? :-o То може и всеки ден да ходиш да му казваш: "Честити 3 месеца 2 седмици и 4 дена..." примерно... Това е глупаво. Какво значение има бройката месеци, дни и тн? Нали сте заедно?
С моя не си честитим друго освен половин година, година и тн. Останалото е тъпо.
sunshinepp
12-06-2009, 19:27
Е и? :-o То може и всеки ден да ходиш да му казваш: "Честити 3 месеца 2 седмици и 4 дена..." примерно... Това е глупаво. Какво значение има бройката месеци, дни и тн? Нали сте заедно?
С моя не си честитим друго освен половин година, година и тн. Останалото е тъпо.
ее да амаа напоследък на всеки месец трябва да се прави нещо смисъл поне да се виждаме, а аз дори не успях да изляза с него..
Zaharinka
12-07-2009, 06:40
Голяма работа тцц,аз преди мн се впрягах сега дори не броя вече... :D
Bellatrix
12-07-2009, 06:42
ее да амаа напоследък на всеки месец трябва да се прави нещо смисъл поне да се виждаме, а аз дори не успях да изляза с него..
Защо пък да трябва да се прави? Не си усложнявайте живота с глупости.
sunshinepp
12-07-2009, 06:50
Защо пък да трябва да се прави? Не си усложнявайте живота с глупости.
ок може би не се изразих правилно, нали знаеш манията на по-малките да са като по-големите..еми "възрастните" си праят годишнини, а някой по-малки не могат да изкарат година сещаш ли се?? и за тва месечник :lol: смисъл не знам как да го обясня, но все пак месеца си е важен тъй като някой не изкарват и 1 седмица заедно :) :-D
shokoladovakaramelka
12-07-2009, 07:38
ами подари му нещо малко и симпатично и му се извини целуни го и му кажи чи има право на още един подарък :smt011
soul1199
12-07-2009, 08:16
ми може да го попиташ,как да му се реваншираш,смисъл,ако не ти идват никви идей,просто го питай,кажи му,че ти е кофти,че не си се сетила
ми може да го попиташ,как да му се реваншираш,смисъл,ако не ти идват никви идей,просто го питай,кажи му,че ти е кофти,че не си се сетила
ти се ме махнала от подписа си :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
soul1199
12-07-2009, 16:25
ти се ме махнала от подписа си :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: няах място тогава ми даваше подписа е прекалену дълъг :( ся пак ще пробвам даано стане :)
DevilWish
12-07-2009, 16:33
Случва се все пак си имаш проблеми. ;) Няма да ти се разсърди.
ToniStoraro
12-07-2009, 16:37
просто го питай как да се реваншираш, а той ще се възползва от момента.
sunshinepp
12-07-2009, 20:01
просто го питай как да се реваншираш, а той ще се възползва от момента.
хахкой го знае какво ще поиска :-D
Той като те е попитал дали помниш каква дата е днес и какво е станало преди 3 месеца,трябваше да го излъжеш,че помниш и не си му казала,за да видиш дали той помни.