Влез

View Full Version : има ли любов за мен?

Страници : [1] 2

suckmycock
12-06-2009, 20:45
интересува ме мнението на хората за следния вид мом4е като мен:
с нормално телесложение!
слушам само хип-хоп и се нося с по изсулени дрехички.... мразя циганките и циганите! също и турците! верен съм на стила си като цяло! обичам колите и спецялно дрифта с БМВ-та! обичах си колата и обичах да се возя по цели нощи с нея... като цяло прекарвам времето си като се мотая из квартала и около него ! кефя се на копончета с луди момичета които умеят да копонясват и не ги барка нищо! повечето ми приятелки ме имат за брутален тип... с мен са заради секса и заради парите! неприемат начина ми на живот за нормален и това че наркотиците и пиенето са в началото ми на списака с забавления! аз намирам за нещо нормално друсането...и това да правиш як секс с гаджетоси ! да спиш до късно и да отебааш сички путки ! да си брутален с надуфките и да затапваш секи ебан отворко и сяко мамино синче! правя си парите по нелегалния начин в тая даржава и неми пука от никои! момичетата се кефят на татосите ми и на колата.... но като цяло ме тарсят за тфа само! за едното ебане и за тфа че си скасвам гъза да се воза и да се мажа с изроди като мен!

та въпроса е повече към момичетата... бихте ли ми казали кфо да направя защото времето лети и съм на 22 вече... замислям се за сериозна приятелка и ми умразна да ходя все с момичета които тарсят само тфа в мен! кое да променя.... какво да направя!

неме разбираите погрещно и неме нареждаите щото както знаете човек живее такъв живот къфто му е отредено... неси го искам и несъм искал да ставам такъф.. но обстоятелствата са такива! тфа е .... някоя би ли била с момче като мен по други причини... и би ли ме обикнала?

andrags
12-06-2009, 20:49
пич аз съм момче, ама като за начало като ходиш с някое момиче гледай да не е някой лапе а нещо на твоята възраст и може да и намекнеш или да си намериш ти, а не тебе да те търсят всякакви шаврантии ;)

suckmycock
12-06-2009, 20:50
ми бро аз само такива познавам... по на 17 18 години мифки дет са ми в телефона.... и приятелките им са такива.... незнам каде да тарся ! и още по кофти е че незнам как да се даржа с свестните момичета! и дали си заслужава ваобще !

andrags
12-06-2009, 20:52
кофти... ми нямаш ли познати (момчета) те да те запознаят с момичета на твойта възраст.. или... ако учим там в някой университет :Д

suckmycock
12-06-2009, 20:55
не ве бро ки училища.... от ловеч съм! тук си е гето! с надути путки и секи се мисли за някаф! мноо балаци са и мноо смотани курви дет само влачат.... напрао се нерва вече! искам се махна

andrags
12-06-2009, 21:02
като имаш толкова много кинти беги в София е. Не че там не е гето ама има повече момичета ;)

TouchScreen
12-06-2009, 21:08
За теб специално - няма.
Няма и да има скоро, така че се примири от рано.
В предишния си живот си счупил огледало и сега това се отразява на настоящия ти.
Получаваш бонус съчувствие.

golqmumnik
12-06-2009, 21:11
Смени дилъра,пич и излез от филма,в който сам си се вкарал 8)

Kukumqvka
12-06-2009, 21:11
Според написаното .. мисля,че се държиш като типичния баровец от квартала 8-) .Май разчиташ само на материалното в живота.Започни да правиш нещата с мисълта,каква душевна полза ще получиш,а не каква материална.

mArMaLaDkA
12-06-2009, 21:13
Понеже останах без думи, единственото, което ще отбележа е, че си крайно неграмотен. Може би пък момичетата не обичат толкова външния вид, парите и колите, колкото грамотния мъж.

suckmycock
12-06-2009, 21:13
shh hlebarka ti smena fizionomiqta iska6 li! mal4i 6oto ti kazah da neme zimate za ebavka neme poznaa6 neme znae6 koi sym kyf sym mal4i i galtai! kazah iskam mnenie na svqstno momi4e a ne na pi6leme kat teb! a tfa s ogledaloto i dilara... xax ne sym 4upil ogledala 100% praa si parite sam i nemi dreme ot sopoli kat vas! vaprosa mi e ne za dilara ili za tfa kfo e stanalo s jivota mi a dali ima momi4e koeto moje da ima 4ubstva kym men! idioti.....

lubomirky
12-06-2009, 21:16
пожелах си тъпанар да пусне тема и хоп - веднага се появи ти. яко зле си пич. не знам до 22 как си доживял. ако баща ти те знае колко си тъп и неграмотен, щеше да те застреля още на 16-17.

suckmycock
12-06-2009, 21:17
moje i da ste pravi... no kak da promenq jivota si kato nqmam nikoi do men! pove4eto sa kopeldaci i naduti putki... nenavijdam si4ki no tfa e istinata ! prosto iskam se promenq... no neznma dali si zaslujava!
i za serioznite ako iskat da mi dadat savet i da razberat ne6ty pove4e mi pi6ete li4no

4e nemi se 4etat otgovori na pe6lemeta 6oto ste mnoo tuka i naideq si nqate kfo e istinskiq jivot na ulicata!

TouchScreen
12-06-2009, 21:19
e:аси неграмотния простак си, честно. (в буквален смисъл)

Нищо чудно, че задаваш подобни малоумни въпроси.
Ти не можеш да се изразиш като човек без да обиждаш и да се изхвърляш. Никой не го интересува сам ли си вадиш парите или харчиш тези на мама и на тате. Проблемът е, че ти си пълен неудачник и за това извинение няма. И истинска любов също няма да има.
Защото не заслужаваш.

suckmycock
12-06-2009, 21:19
lubomirky 4ovek izrasnah sam! spored teb imalo li e nqkoi da me zastrelq 6tom sym jiv! q pomisli malko dali 6te jiveq taka ako imam roditeli ! nesym kat teb mamino sin4e! ae kat neznae6 mal4i! vaprosa mi e druk! aman ot tapanari! osven da pliuete neznaete ni6ty! dore 4e nesi v vkartala 6oto 6te6e da si zaspal odavna ! kaput spukan!

suckmycock
12-06-2009, 21:22
TouchScreen за разлика от тебе мога да пиша грамотно и имам дипломи! с англииския съм наясно повече от теб 100% и да... може да си прав но имам голяма уста и немога да мълча на никой! живота ме направи такъв! има ги и други като мен! приеми че е нещо нормално това в българия!

lubomirky
12-06-2009, 21:23
йеах, емсимаафаката ли си ти? как не те познах, риъл Б? че ти беше от групата на великия Rat GG, нали? улицата е твоят дом.

а да ти отговоря на въпросите - почни в първи клас и ако имаш желание, съм сигурен, че до 25 си минал във втори. наистина няма да ти е лесно, ще се наложи да пишеш правилно и да решаваш трудни задачки от рода на 5+5=10, ама ти като един истински познавач на живота и най-големия гангстер на тая планета ще се справиш.

за момичета мога да ти гарантирам, че няма да изпитват чувства към теб никога ;>

mArMaLaDkA
12-06-2009, 21:26
Мнимите дипломи по английски не са нищо, щом на родния си език не можеш да пишеш.
Да ти втръсне от такива псевдогангстери. Ти не си нищо повече от едно мрънкало. То не е въпросът в това, да хленчиш какъв тежък живот си имал и да си вдигаш самочувствието по форуми, че си имал такава и онакава кола, ами да постигнеш нещо в живота, да имаш някакви приоритети(твоя, най-важния в случая е да се научиш на правопис и пунктуация). А, да - и докато продължаваш да се обръщаш към момичетата с вулгарното обръщение на женски полов орган, ще получиш единствено дясната си ръка за утеха в самотните нощи.

TouchScreen
12-06-2009, 21:27
TouchScreen за разлика от тебе мога да пиша грамотно и имам дипломи! с англииския съм наясно повече от теб 100% и да... може да си прав но имам голяма уста и немога да мълча на никой! живота ме направи такъв! има ги и други като мен! приеми че е нещо нормално това в българия!

Щом на родния си език не можеш да пишеш грамотно, значи си НЕГРАМОТЕН.
И какви дипломи имаш, че пробуди любопитството ми. Или може би си си ги купил? Не изглеждаш като човек, който "може" нещо. А и какво общо имаше англиЙският в случая?! И как разбра аз на какво ниво го владея?

ПП "българия" се пише с главна буква "България". Това само така между другото. :)

suckmycock
12-06-2009, 21:27
благодаря за съвета! явно има някои които ме разбира..... но ме съмнява това да си ти! ще те помоля да си замълчиш ! неискам вече да се занимавам с тъпи спорове просто несте ми интересни! защо непрочетете че искам да се променя.... знам че съм надут гъс... с голямо самочубствив и т.н. ! но това какво ви дава право да ме съдите! искам съвет какво да правя и дали има момиче за мен! да търся ли така наречената "любов" или не! неми трябва мнение за това какъв съм!

TouchScreen
12-06-2009, 21:31
Пич, ти не си просто 'надут гъС (?!)". Ти си неграмотен гъЗ. Това е по-страшното. И това трудно ще се промени. Защото сега си ограничен и прост и не можеш да разбереш елементарни неща, камо ли абстрактни като любовта.

suckmycock
и да отговоря на момичето... ако е глупачка защо да нея нарека така! ако заслужава да се обръщам към нея добре.... бих го направил! но ако е познавам и знам какви ги върши ще се даржа подобаващо с нея! мога да имам чубства но повечето около мен са спали с целия град и за мен са под нивото на думата"жена" затова им викам путка! съжалявам но това е разбирането ми!

lubomirky
недей да я търсиш, щото само ще тровиш живота на някое момиче.. а и не си никъв, това го знай ;д зле си.

suckmycock
12-06-2009, 21:33
TouchScreen пич да ти е минавало на ум че просто съм друсан и немога да пиша нормално.... или може да съм пиян..... или да неседя като теб пред компа по цял ден за да мога да пиша сичко както трябва? и те помолиш да спреш да се заяждаш!

lubomirky
12-06-2009, 21:34
и да отговоря на момичето... ако е глупачка защо да нея нарека така! ако заслужава да се обръщам към нея добре.... бих го направил! но ако е познавам и знам какви ги върши ще се даржа подобаващо с нея! мога да имам чубства но повечето около мен са спали с целия град и за мен са под нивото на думата"жена" затова им викам п***а! съжалявам но това е разбирането ми!

е ти начи заслужаваш да ти казвам 'тъп' и да не се засягаш, така ли? ти доказваш на всички, че си тъп, неграмотен, глуповат, ограничен, безмозъчен, не заслужаваш да живееш направо ;> някоя маймуна е по-умна от теб, нигга

mArMaLaDkA
12-06-2009, 21:34
TouchScreen пич да ти е минавало на ум че просто съм друсан и немога да пиша нормално.... или може да съм пиян.....

А защо не и двете? :lol:

suckmycock
12-06-2009, 21:35
lubomirky не човек грешиш! няма "немога" има неща които неискам да правя! аз ви казах много добре че се опитвам да се променям... но такива като вас неми вярват и се отнасят зле с мен.... много е трудно да се опитвам да си малча! но го правя ! хаиде да несе караме! искам съвети просто... ако неви бях казал какви ги варша и какъв съм нямаше да имате такова мнение както и да е.... моляте несе заяждаи неми е приятно! благодаря!

TouchScreen
12-06-2009, 21:37
От кога човек, седейки пред компютъра се на учава да пише грамотно? Тук не забелязах някъде установени граматически правила, които трябва да спазвам. :-o
И не се оправдавай, че си друсан или пиян, защото мисълта ти, колкото и ограничена да е тя, не тече по типичния за тези хора начин.
А пък ако си друсан или пиян, няма да ти пука изобщо за любовта.

suckmycock
12-06-2009, 21:38
отбелязвам само че незнаете нищо а коментирате за правописа ми! аз като се замисля.... много хора непишат правилно Български Език! но няма значение.... по умният отстъпва! щом така мислиш това е твое мнение... за което благодаря! изслушах те.. обарнах ти внимание.... стига си нареждал защото когато аз започна да ти сипвам пак ще ме изкараш същия! на теб ти е все едно как се даржа просто гледаш да се заяждаш!

lubomirky
12-06-2009, 21:38
още от утре почвай училище, това е моя съвет към теб ;> ще срещнеш нови хора, но по-важното е, че ще започнеш да мислиш с течение на времето. вярно в началото ще са малки за теб, ама като станеш на 30 и те на по 15, ще се приема повече от хората. успех :>

golqmumnik
12-06-2009, 21:41
TouchScreen пич да ти е минавало на ум че просто съм друсан и немога да пиша нормално.... или може да съм пиян.....

А защо не и двете? :lol:
http://vbox7.com/play:576a3405 8-)

suckmycock
12-06-2009, 21:42
TouchScreen несъм казал че съм друсан или пиян! просто исках да се изразя че незнаете колко мога да пиша и какво мога да правя.... а ме съдите за правописа.... нз... няма логика! мойе и с една рака да пиша... какво значение има? както и да е... моляте спри с заяждането ! ако си повече човек от мен ще ме разбереш че се опитвам да несе заяждам и очаквам и аз същото! цял живот съм се отнасял с злоба с секи които се отнася така с мен... но това не е решението! просто искам мнение... от каде да започна... какво да правя... с какво хоби да се занимавам... каде да търся решение на проблемите си! тука виждам само злоба... и не само тука а насякаде... как очаквате да се даржа като насякаде ме нападат ! да мълча... ок! печелите ще си малча и няма да се заяждам! докато несе намери някои които да ме разбере и да ми даде свестен съвет! имам търпение....

mArMaLaDkA
12-06-2009, 21:44
golqmumnik :razz:

suckmycock
12-06-2009, 21:47
mArMaLaDkA
на теб къф ти е проблема или неси ебана скоро та се продалжаваш да се заяждаш! после се чудиш що опотребявам думите тъпа путка и т.н.?

suckmycock
12-06-2009, 21:48
разбрах че неможе да кажеш нищо свястно ! замалчи моляте.... или лапаи пишки и се еби ! нали такива кат мен деиствали с раката... а ти има с какво... ае при него и деистваи!

mArMaLaDkA
12-06-2009, 21:48
Просто ми е кеф да ти офлуудвам темата, амебке златна! :-)

lubomirky
12-06-2009, 21:50
mArMaLaDkA
на теб къф ти е проблема или неси ебана скоро та се продалжаваш да се заяждаш! после се чудиш що опотребявам думите тъпа п***а и т.н.?

точно така, копИле, разбии я с думи, нигга!

suckmycock
12-06-2009, 21:52
явно в балгария трябва да си остана гад... и да ви еба маиката на сички щото няма разбиране.... и да се опитвам да ме разбере някои и да ми помогне ненамирам нито едното нито другото.... значи да си остана гад с вас и тфа е! на злото с зло ! ще ви мачкам в живота и нека ме имате за тъп и за неграмотен! аз ще си карам смотаното БМВ и ще си праа кефа с кифли като повечето лапета по на 16 17 докато мога.... или докато умра! пожелавам ви да незнаете кфо е този живот... седте си пред комповете гледаите си филмчета и четете български език... и като излезете на улицата несе нервете че ще ви приджоби някои които е като мен и е искал да мъ се помогне а е нямало кои... щото секи го е смятал за наивен и неграмотен гангстер които знае само да псува.... ето за това си направих THUG LIFE ! защото никои неможе да разбере хората които са без избор като мен!

w0sh
12-06-2009, 21:55
доста кафев си.

lubomirky
12-06-2009, 21:55
ти Тупак ли си ?! карай си 3ката на баща ти дето му е подарена за сватбата и т'ва е. пък и погледни реално на нещата - мислиш ли, че некъв дришльо като теб ще ме прИджоби на улицата? смешник, мълчи и не се излагай.

suckmycock
12-06-2009, 21:59
az li se izlagam 4e tyrsq mnenie... a me opliuva6? kato si bil malak nesa li se ebaali s teb takiva gadove a we drislio? moga te razkataq samo s 2 leva! 6oto tolkvoa ti struva jivota ! i da ... to4no moga ti kaja 4e s pedal4e kat teb det se rovi v toq forim i se my4i da nalaga mnenie na pytq 6te te sma4kam kato hlebarka ! 6toto neti stiska da prieme6 4e ima hora koito jiveqt malko po zle ot teb.. i 4e neim puka! i tapanar.... kakto kazah sam si kupih si4ko ! jiveq sam... i pravq si4ko sam! nevqrvam ti da si sam.... pi6liok! mravka si za men! mal4i ve4e 4e se nerva :) aman ot svestni grajdani !

w0sh
12-06-2009, 22:00
хахаха

suckmycock
12-06-2009, 22:02
w0sh ne we brat... az sym 4erven a ti zelen! zemi se polivai pove4e 4e 6 izmrazne6 taq zima! i si zatvarqi prozoreca ... malko si otveqn nemisli6 li? dupi6 se tam det netrqa! da nete zaboli krasta!

w0sh
12-06-2009, 22:03
ау.
е нищо. Поне родителите ми не са брат сестра.

lubomirky
12-06-2009, 22:04
сам само чекиите, друго не ;Д забавен си :п

suckmycock
12-06-2009, 22:07
xaxxa :D mi kfi sa roditelite ti.... da ne e maikati da e vtora bratov4etka na lelqti a ba6tati da i e sin we akyl! :D 4ek za roditeli li po4nahme da se redim we... eiii neznaeh 4e padate tolkova nisko tuka :D no ni6ty... edno laino kolkoto pove4e go 4ovarka6 tolkova pove4e miri6e.... da te porazra4kam o6te malko iska6 li ? :D nebqh smqtal mnenie da davam za teb no mai e po dobre da si navre6 glavata v gyza da se ogleda6 na6iroko za da vii6 kyf si gyz... da izplezi6 ezik da se pozabar6i6 malko i da se pokaje6 da podi6a6 malko vyzdoh! posle ve4e moje da pi6e6 ne6ty.... koeto da stava za mnenie po varposa a ne za mnenie za roditelite ti!

lubomirky
12-06-2009, 22:08
пич, има само един вариант да ти се смеем повече - да пуснеш снимка :д

w0sh
12-06-2009, 22:09
Всъщност роднинските отношения между родителите ти се отразяват пряко върху твоето интелектуано равнище.

suckmycock
lubomirky
prodaljavai s tqh togaa! dokato ima kurvi kat maikati 6 karam na tqh ;) a ti se ojeni i da naeba i priqtelkatati... i da se opraim 4e mi pisna! ae lqgai si ve4e maiikati ili jenati neti li kazaha 4e stola ti podmirisa! izseri se i si lqgai 4e si kat trup ne samo v akyla !

mArMaLaDkA
http://scienceblogs.com/insolence/facepalm.jpg

kypo
12-06-2009, 22:11
смех, големи художествени измислици. ама нямаш талант, аз на твоите години какви неща пишех ако знаеш (не си на повече от 16)
8-)

suckmycock
12-06-2009, 22:11
w0sh
mmm.. taka li smqta6 ! :D ela da te zapoznaq s tqh togaa.... :D i 6te te nau4a da sere6 prav! kakto i mnogo drugi zabavni ne6ta koito nesym rpobval .... 6toto nehodq na gosti :D no ti ela... ima6 pokana! ako i 4uval si donese6 da nemi capa6 garaja 6te e perfektno! no ako nqma6 pari4ki... prodai na dqdosi kozata ! ili na ba6tasi e46-cata ot na dqdoti zave6tanieto! moje i na maikati vibratora... toi 6 stigne za 4oval! a na sam idvai na stop... ako vratne6 svirka na nqkoi tiradjiq 6te te dokara bez pari4ki!

lubomirky
12-06-2009, 22:12
на теб и 14 годишните дебели загорели кифли сигурно не ти пускат, а ти гледай за кой говориш ;> жалък си.

suckmycock
12-06-2009, 22:13
e ok az kazah koito me zima na seriozno i moje da pi6e normalno s men... 6te mi dam skype i 6te my pokaja koi sym! :) ama na tapaci kat vas det se obesnqat i iskat da gi hrana osven srednqka drugo nqa vi pokazvam! _!_

w0sh
12-06-2009, 22:15
аз не мога да прочта какво ми пише.
Но очевидно има някакви несъзнавани хомосексуални нагони.

Нека видим какво повече ще измисли.

kypo
12-06-2009, 22:16
тоя как ви ебава :lol:

suckmycock
12-06-2009, 22:17
kypo 4ovek neizdavai tainata! :) vij kolko mnogo se hvanaha! ti sq 6 mi razvali6 kefa da se smeq! tctctctc

mArMaLaDkA
12-06-2009, 22:18
Ти смяташ, че ти се е получило, а някои от нас просто си запълват безсънните нощи, трупайки постове.

kypo
12-06-2009, 22:20
нема баце да издавам, така е тъг лайф баце у люлино да знаеш кво е, аз обаче нямах пари за бмв и карах житиайка с ремус. ама и на нея кълват люлинските парантии 8-)

suckmycock
12-06-2009, 22:20
of pi4ove iskate li da se psuvame ve4e 6oto svar6ih cigarite i se iznervih da piq samo bez da pu6a! suckmycock nevi li govori kolko seriozno iskam mnenieto vi ve lapa4i :D i druk savet ot men... nqma priqteli si4ko e ebane! lapaite pi6ki i mrete v laina! i pratete pozdravi na maikasi ot IGRA4OOOOOOOO 6oto 6te im razbiq putkite! :D 20 in4a kur i F100 tryba v gyza vi da vleze! :D ama parvo e izvadete ot na maikavi duparata.... 4e se vmirisa ve4e... pyhaite si q barje posle i se kefete! :D nqkoi ako iska kafence da doide v nas.... imam negarska pot ot ba6tite vi! ops... izvinqvam se zabravih 4e tuka na edin maikamy e negar! ot negovata pot 6 go po4erpa!

lubomirky
12-06-2009, 22:24
пиеш негърска пот, вместо кафе?! :shock:

suckmycock
12-06-2009, 22:25
kypo brat pone si moi 4ovek i znae6 kfo e THUG LIFE kaji im na teq lapa4i da go lapat i 4e putkite sa za ebane! a teq u4enite det znaqt BG perfektno v 10 klas sme im obra6tali stol4eta da sqdat na tqh ! zatfa sq go izbivat na problem 4e neznaem BG perfektno kat tqh... em nego znaem ama nemse sqdali na stola na obratno kat tqh! sq ebem putacite i karame qkite koli s qkite pi4ove! drusame... i neni ebe 4e 6te umrem mladi... a te 6 duhat cql jivot supata i nqa si napraat kefa ka4estveno! koi e zadrasten v slu4aq az ili te neznam... ama na men si mi haresva jivota ! i me kefi da razpusna tuka i da vidq ko mislqt horata... qvno ni mrazqt i imat pravo! :D 6oto da si po dobar i da kra4i6 barzo... vinagi se namira koi da te spyne! ama ve4e v love4 sym nedosegaem i moje da mi qdete kura! :D az sym edinstven po roda si! koto ida mi kajete 6te se smeem tuka s bandata i 6te oberem maikavi i ba6tavi kasno ve4erta... dori i da visim v raionnoto 24-4asa pak 6te izlezem i pak 6te ebem tapaci kat vas! KOI E LUD I KOI NE! NE ME EBE! GLEDAM MENE SI A VIE SE NERVETE I GO LAPAITE S POVE4E SLIUMKA! :D

suckmycock
12-06-2009, 22:27
piq ot na maikati cicata mlqko ! potta e pazq za sina i... :D da ima nekfa nagratka... spomen ot men! da me pomni s dobro 4e opanah i sestrati i lelqti!
baaa :D ama si umen ! :D

w0sh
12-06-2009, 22:27
ти верно си като 2пак.

suckmycock
12-06-2009, 22:28
umiram ot kef kogato mi go lapat po dvoiki!
biq opoiki sys zastroiki!
sy6to se kefq kogato me narejdat buhali
ligliovci koito cql jivot samo sa go duhali
i nakraq za final 6te ti kaja pak pedal
MAMATA SYM TI EBAL :DDDDDDDDDDDDDDDD

lubomirky
12-06-2009, 22:30
говориш за това, как си обръщал столовете на зубрачите в 10ти клас и си бил голям гангстер, а ще ни кажеш ли кой те е пуснал в 10ти клас? и в 9ти? и избощо след 2ри клас?

suckmycock
12-06-2009, 22:31
w0sh
we 4oek nerazbrali 4e az nqmam stigane! moje da umra mlad no nqa jiveq kato mi6ka! si baram kura po cql den a vie 6 kibi4ite tuka i 6 tarsite liubov dokato az se vozq i eba tapite putki! i da typi sa... 6oto si praat kefa s batko koito i daa si4ko... i nakraq ko stava! tq ima pari a vie duhate!
99% ste absoliutni batali! izpolzva4i kurvi jivee6ti ot kavali!

suckmycock
12-06-2009, 22:34
lubomirky

mi tapak az u4a na ulicata! hoih na u4ili6te da se saberem gamenite i da se ebaame s sopoli kat vas det zupkat! da 4ukame v kenefite da se drusame v kolite pred daskalo da bqgame ot policaite kato doidat da ni prebirat 6oto sme s4upili na direkciqta vrata! a vie se prebirate i sqdate pred televizora i u4ite po biurata.... dokato nie obikalqme i kradem kinta ot tapacite kat vas za da si praim kefa! 6oto nikoi ot vas kele6i i na ideq si nqa kfo e gangstersi jivot! :D ti trqa si v kef ako ti dam da mi obue6 obuvkite we MAN!!!! da vii6 ko e 4ubstvoto da se makne6 po ulicata s tqh... ti trqa svar6i6 na sym samo kat si go predstai! zatfa vari ba4kai za hilqdarka i e pohar4i za tapata si jenka i za typite ti ednodnevni nujdi!

lubomirky
12-06-2009, 22:37
за какво са ми обувките ти? моите със сигурност са по-хубави и по-качествени и най-важното за теб - по-скъпи. твоите какви са? турски адибас с четири черти?

w0sh
12-06-2009, 22:37
о боже.

suckmycock
12-06-2009, 22:40
lubomirky
xax :D dali? tvoite da nesa ot teq det vidqt po jicite 4e razbira6 ot adidas made in maze??? :D za 150 leva v magazin na adidas(s maza otdolo det gi lepat i 6iqt) koi govori za adidas v angliq adidas go imat za nekfi maratonki det tia6 s tqh mesec i struat 20 30 paunda! kat obi4am da kaam EDNODNEFKI kfto si ti takifa sa i teq obuvki.... naluzva6 ore6 nivata i gi hvarlqt! to4no tvoi tip!

lubomirky
12-06-2009, 22:43
не можеш да ми се наситиш, а? вярно е, по-добър съм от теб във всяка област, ама айде разкажи и нещо за теб. и моля те, кажи ми, какви са твоите супер скъпи и модерни маратонки?

suckmycock
12-06-2009, 22:45
ami kfi.... ot lef4eto gi kupih za maikati i tq ti gi podari.... zatfa minah ot drugoto lef4e i gi namerih sy6tite... i gi kupih i za maikati.... i sq sym bos!

lubomirky
12-06-2009, 22:46
опитваш се да се правиш на умен ли, нещо не разбирам. :-o

suckmycock
12-06-2009, 22:48
a we laino vmirisano :D ako si po dobar ok! neka da si po dobar! ako si po bogat ok... neka si po bogat! ama 4e si po umen nemi go kazvai :D ot 1 4as se gilim tuka s vas a vie se vprqgate i narejdate :D tei 4e nemi govori za um! mnoo gi obi4am takia kat tebe leki! jivee6ti na krediti i ipoteki.... serete samo laina s va6ta usta i se mislite za umni... a vsy6tnost ste palq4ovci! :D i koi be6e ti 4e da ti kazvam az kfi obuvki nosq... i kfi sa ! me4tai si da razbere6 dori i galo6i da nosq pak nqa razbere6 ! :D

suckmycock
12-06-2009, 22:48
lubomirky

a na typ li trqa se praa ? :D

lubomirky
12-06-2009, 22:51
бъди себе си, сеш' са ? ^^

suckmycock
12-06-2009, 22:52
mi ok :) az bqh no ti se natvari tuka da me narejda6 i est 4e 6te se ebaam i az :) priqtno mi e mejdodrugoto
:) Deso
pone da znae6 s koi si pi6e6...

suckmycock
12-06-2009, 22:54
a we onaq tapa malka kifla det predi malko me narejda6e kogat se opitah da sym seriozen.. onaq nedoebanata kade se dqna da i go tura v malkata gar4ava usta :D iskam da e vidq ko 6 kaje sq :D

mArMaLaDkA
12-06-2009, 22:55
http://zaba.pl/wp-content/uploads/2008/12/double-facepalm.jpg

w0sh
12-06-2009, 22:59
http://img30.imageshack.us/img30/9339/fvdagqax.jpg

suckmycock
12-06-2009, 22:59
mArMaLaDkA
obi4a6 li analen seks! ??? i otkade si ako nee taina :D

w0sh
12-06-2009, 23:00
http://i879.photobucket.com/albums/ab352/deathsight580/tffjpg.jpg

за да сме в тон

mArMaLaDkA
12-06-2009, 23:00
А ти обичаш ли?

suckmycock
12-06-2009, 23:04
xaxxa :D sorka nqam putka i nesym proal.... nqa i da proam ! ti kaji ! :D ti ima6 putka i analno moje da se zadovoli6! dokato az moga samo s kura da deistvam.... vaprosa mi e kade obi4a6 da ti go slagat! za da ti pojelaq tam da ti se sloji :D

mArMaLaDkA
12-06-2009, 23:06
mArMaLaDkA
obi4a6 li analen seks! ???

sorka nqam p***a i nesym proal....

Я първо виж тая тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492 и после си задавай адекватните въпроси. :-o

Уош, намери ли кой да ти направи омлет? 8-)

w0sh
12-06-2009, 23:07
какви синове ражда, раждала е, и ще ражда нашата майка България.

Поне кавалери да бяха.

w0sh
12-06-2009, 23:11
като се замисля, още не съм намерил готвач.

suckmycock
12-06-2009, 23:11
mila prosto nqam putka za da mi e kef f gaza! koe nesvana? nesym pedal i nesym jena 4e da mi e kef otzad za da me pita6 takia vaprosi :D i tolkova li nesva6ta6 kfo ob6to ima... ot gaza v ostata i posle mejdo krakata... kfo ob6to ima a? ta eba v typata putka! SEX-a e ob6toto.... ama ti si ot u4enite... debeli pyp4qsali po dupeto putki det sedqt i se praat na umni pred kompovete :D estestveno... prava si! kfo ob6to ima... :) to i svirkata nqa ni6ty ob6to s ebaneto ma go lapat ! nali kef... off kfo ti obesnqam ! :D s putka i s gyz se stiga nadale4e.... no se kur gi ebe tei 4e.... mal4i ! :D

w0sh
12-06-2009, 23:13
http://i379.photobucket.com/albums/oo233/AFutureLonghorn94/EPICFAILTWO.jpg

това трябваше да го има на аглавната страница

suckmycock
12-06-2009, 23:14
ei putki iskate li v skype 4e me marzi tuk da cakam :) a i 6 mi padne akumulatora ve4e nemi se rovi v stranici ve4e

mArMaLaDkA
По-ползотворно ще ми е да си изтърва филията с лютеница от лицевата страна, отколкото да ти чета поста, сеш' се?

като се замисля, още не съм намерил готвач.

Е, какво чакаш? Пускай и ти тема като тузаро и чакай да се намери някоя да клъвне.

lubomirky
нямаш путка, че да ти е кеф в гъза?!!? Уош, можеш да пуснеш още един фейл ;д

w0sh
12-06-2009, 23:16
оо иска ми скайпа.

дано поне той да купи лубрикант.

фак.

suckmycock
12-06-2009, 23:17
ae se`6tam sa ma mila :) zatfa ti kaam lapai ! i seki kat napi6e v 4i4o google EPIC FAIL i my izlizat milion kartinki s takia idiot6tini... ako ti se gledat gledai si gi :) na men nemi prai kef da gi gledam.... vlez v seirbg
i tam gledai.... tuka pi6i gluposti! :) ne e sait za kartinki tfa!

w0sh
12-06-2009, 23:18
е ти си сложил картинка на някаква маймуна.

и аз реших да вляза в тон.

suckmycock
sait za prostotiq e ! :) dai da se narejdame da nau4a nekoi nova prostotiq da se posmeem malko! :D

lubomirky
](*,)

mArMaLaDkA
дано поне той да купи лубрикант.

фак.

:lol:

suckmycock
12-06-2009, 23:20
w0sh
xax ! mi nqmam na maikati... samo putkata i snimah ama tq nese sabira na snimka.... trqa e sniam ot kilometar s 10MegaPixel-a 4e da e hvana! a i takyf golqm avatar nqma kak da sloja.... :D

suckmycock
12-06-2009, 23:21
ei kade moga da se ebaam s o6te tapanari kat vas ? 4e tyk ne6ty mi stana skyka ?

w0sh
12-06-2009, 23:21
мх. жалко.

все пак маймуната е добър избор.
Заместител на всичко женско до което някога би могъл да се докоснеш.

сад.

lubomirky
12-06-2009, 23:26
и с маймуна да се ебаваш, пак ще ти каже, че си тъп.

suckmycock
12-06-2009, 23:27
ti si zamestvai s maimunki.... tuka ima kurvi za 20 kinta brato... pove4e otkolkoto ti izpolzva6 za kaputi prez sedmicata.... a izvinqai moje i da polzva6 pove4e... ako maimunata gi kasa 6ti trqat po 2 3 4 5 10 na tek4e..... ama ti nadali prai6 i po 1 2 tei 4e moje i da gre6a! peri si maimunkite! az nesym zagorql za ebane ! :D vsqka edna jena samo da e pomilva6...da i govori6 sladko..da e razsmee6 i da i pokaje6 4e darji6 na neq i e tvoq.... zakfo mi e da se my4a s maimuna kat teb! :) imam usta.... koqto naistina mnoo znae da balva gluposti i te putacite tfa 4akat... da gi razsmee6 i da si galioven... i sa v legloto ti! pri maimunite ti6 kai6 kak e! kat gledam ti gi razbira6 :D

w0sh
12-06-2009, 23:31
аз вече само ще чета.

това беше най-нелогичното нещо, което съм чел.

Спокойно шизофренията не е заразна.

suckmycock
prosto si praa ta6ak s vas we balaci :D po sme6ni ste mi ot 6oyto na kyciiii ayyy sniper sa veliki :) rap slu6ate li we mifki?
Боряна и Бате Сашо - Твоето Момиче
tfa kefi li vi? 4erpa vi s neq! a vie narejdaite az dokato presko4a do magazina....

m1nik
suckmycock мога да ти помогна, аз лично си имам приятел, но знам какви съвети да ти дам и не са за форума. мм пиши ми лс с skype-а ти това е вс. Като по малка и аз бях малко гангстерче сега сякаш само музиката остана. Макар, че стила ми е пак си е малко крив.

m1nik
12-06-2009, 23:32
Боряна и Бате Сашо - Твоето Момиче мноу добра песен, мс за поздрава :) :) :) :) :) :) :) :) не я бях слушала от 2-3 години..хъх

w0sh
12-06-2009, 23:32
бате сашо е отрепка.

Хаха.

той е толкова хип хоп, колкото стринка ми.

suckmycock
12-06-2009, 23:35
da e ne e koi znae ko no ima qk tekst!
ae togaa kat si G i gi razbira6 pozdrav
Pl.Ls.Tr.N 13805. Milioni - Izviniavaj Kuklo

m1nik
12-06-2009, 23:36
Бисолини - Грешната нота
от мен пЗ :)

mArMaLaDkA
12-06-2009, 23:36
Песента случайно ли е избрана, или заради поста на Уош за лубриканта?

w0sh
12-06-2009, 23:37
доста сад неща.

m1nik
12-06-2009, 23:37
бате сашо е отрепка, а какво мислиш за бате пешо?

suckmycock
12-06-2009, 23:39
ei hora umrazna mi da pi6a adski tapotii :) iskate li ne6ty seriozno da prikaame ve4e 4e si izpratih averite po domovete i sega sym sam ve4e :)
i ms za pozdrava na bisolini.... vra6tam go s Nowallz - Izpoved na Maloletni Prestupnici

suckmycock
12-06-2009, 23:40
nqam ni6ty protiv nego az... slu6am go i nemi pre4i! :) bate sa6o ima qki pesni ! no nesym zariben po nego... i pi6i v skype 4e tuk malko neme kefi za 4at :) deso_antonov
a i kato gledam nqma seriozni v toq sait a samo narejdat :D ama ni6ty... az sym tvyrdoglav i narejdam iaz XAX :D

w0sh
12-06-2009, 23:43
http://vbox7.com/play:e918ae3c

m1nik
12-06-2009, 23:43
Nowallz rulZzz tnXx ;] :)

Наистина бих искала да бъда сериозна, но моите сериозности са сякаш повече за в skype

w0sh
12-06-2009, 23:44
хаха/

бах ва в изтрещелите тийнове.

suckmycock
12-06-2009, 23:45
ooooi sa6kooooooooo :D lele tfa nqkoi bolen mozak kat men go e prail....

m1nik
12-06-2009, 23:46
не си

suckmycock
m1nik

:)

m1nik
иначе клипчето също е много добро

suckmycock
12-07-2009, 00:04
ae 6to malknahte druite tam we ? :)

suckmycock
12-07-2009, 01:00
zaspahte li we putkiiii :D

suckmycock
12-07-2009, 01:09
w0sh
brato ni6ty li4no no ti si zadrasteniq ! lqa6 mi v 2 i mi kaa6 4e sym teen li we :D q FUCK zadrastenqk! pusni si klip4e s tom i djeri i laskai! :)

BePoHuKa
12-07-2009, 03:48
w0sh
brato ni6ty li4no no ti si zadrasteniq ! lqa6 mi v 2 i mi kaa6 4e sym teen li we :D q FUCK zadrastenqk! pusni si klip4e s tom i djeri i laskai! :)Тва, че някой си ляга по-рано не го прави путка ;)

w0sh
12-07-2009, 06:34
и ставам в 9. бах го колко съм задръстен.

sWeeX
12-07-2009, 06:56
Тука нема ли модератори :x

LadyDi
12-07-2009, 07:10
Я, колко сеир съм изпуснала...

buffalo88
12-07-2009, 07:12
Братле порасни вече.. на 22 си станал а правиш повече грешки от второкласник.На теб освен някоя 14-15 годишна кифла,друга не би ти се вързала с тоя твой акъл.

Linns
12-07-2009, 07:27
'Баси якото..
Много се кефя на такива като теб. Жалкото е, че не можете да обичате..

shokoladovakaramelka
12-07-2009, 07:35
Абе ако караш малко по-спокойно си супер :)

lubomirky
12-07-2009, 08:22
всички вие, които го подкрепяте

ВИЕ СТЕ ИДИОТИ.

sWeeX
12-07-2009, 08:28
всички вие, които го подкрепяте

ВИЕ СТЕ ИДИОТИ. \:D/

soul1199
12-07-2009, 08:37
ми виж ся,тез дет ти се влачат,сам си праиш изводите,че не им пука за самия теб,така,че според мен трябва да смениш средата,свесните момичета не ги ебе дали имаш кинти или не,те ще са до теб заради теб самия,обаче в тая среда,в която си няма да намериш такава :(

moneycomeme
12-07-2009, 09:26
Докато на теб това ти е начина на живот и приоритети ти са за това,няма как да искаш мацките да са с теб зареди друго......Като за начало отсвири наркотиците поне и като за край не бъди толкова брутален с момичетата... :) Мен ме кефи описанието ти,но не ме кефи отношението към хората,което усещам в него-живота си е твой,прав си,всеки живее,както му е кеф,но ако искаш любов..там вече трябва специално отноешение...иначе има само секс. :)

Scouser
12-07-2009, 10:33
Какво му обеснявате на този бе? :lol:

suckmycock
12-07-2009, 12:22
lubomirky 4ovek mal4i! az sym naqsno 4e si4ki jeni sa pove4e v 4as otkolkoto majete v liubovta! zatfa ako obi4a6... mlakni 6oto zaradi ta6aci kat teb moga si premestq kura ot ediniq v drugiq kra4ol! sme6niq si ti 4e se nervi6 4e ima nqkoi kat men po lud i po naiven ! 4ovek sme6en si! i kfo 4e nepi6a kadarno... koi si ti 4e da ti pi6a kadarno! da nesi mi prail svirka v tramvai 4e da si ne6ty pove4e ot drugite tapanari i hora koito samo se zaqjdat? mi sme6en si 4e stava6 v 9 mnoo qsno... az staam sq! i neba4kam a ti 6 ba4ka6 cql jivot za mizerni kinti we sopol!!!!! aman ot takia navleci kat teb det iztakvat 4e sa svestni ! ti sera v ustata 4ikidjiq!

LadyDi
12-07-2009, 12:31
Все се чудя кога ще цапнат автора през ръчичките за латиницата и за това, че си позволява да псува като див селски бек...

suckmycock
12-07-2009, 12:39
dreme mi na kura be! hodi na selo s kozite da se u4i6 na jivot! ebal sym ti darjavata seki krade i caka! ti za ezika mi govori6.... to nqma darjava jenata mi spori 4e nesym mojel da pi6a! vij kurvo az moje da nemoga da pi6a ama v djoba nikoi nemi barka i nemi znae parite! tfa koi kak pi6e nqa zna4enie! vajno e kfo ima6 v djoba! kurva naduta!

suckmycock
12-07-2009, 12:41
takia naduti putki nemi trqa mi daat mnenie! se otnasqm naglo s vas 6oto tfa zaslujaate! az kat sym ostail tema nezna4i 4e trqa mi opsajdate pravopisa maikavi deiba kurvi ne6tastni i pedali! hodete se oplakvaite na maikitevi 4e vi psuvam!

LadyDi
12-07-2009, 12:45
А, така.

Олекна ли ти като ме наруга?

suckmycock
12-07-2009, 12:53
mai ne... nz ...ima li zna4enie i kfo ti puka na teb za men :) i bez tfa me naredi i ti! se taq... sq kefi6 lise 4e me pita6 takiva vaprosi? :D

suckmycock
12-07-2009, 12:55
Scouser
dokato ima balaci 6 ima i tarikati! tei 4e lapai na maikati kura i mal4i! :)

suckmycock
12-07-2009, 12:56
dobre pone 4e 1 4ovek se nameri da mi pi6e kato horata i da mi dava saveti.... vie si ostaate na dynoto i nezaslujavate da se otnasqm seriozno s vas!

LadyDi
12-07-2009, 12:57
mai ne... nz ...ima li zna4enie i kfo ti puka na teb za men :) i bez tfa me naredi i ti! se taq... sq kefi6 lise 4e me pita6 takiva vaprosi? :D
Не, не се кефя.
Много искам да ти помогна.
Виждам, че имаш дълбок психологически проблем.

Lincheto
12-07-2009, 12:58
Имаш спешна нужда от помагало за грамотно писане за първи клас.
Отрицателната частица НЕ се пише ОТДЕЛНО от глаголите.
Пример: не мога; не искам и др.

По темата: Ами не, нямаш шанс за сериозна връзка. Сериозните момичета харесват сериозни и ГРАМОТНИ момчета.

И тука никой не се интересува с колко момичета си лягаш, колко пари имаш и каква кола караш.

П.п: аре ся ме напсувай и покажи какъв Мъж с главно М си.

golqmumnik
12-07-2009, 13:02
Ето го автора бе,той е риъл джи и стрийт кинг 8)
http://img2.moonbuggy.org/imgstore/im-a-drug-dealer-at-my-school.jpg

suckmycock
12-07-2009, 13:06
LadyDi

moje i da si prava 4e mi hlopa daskata.... i az go use6tam no znae6 li kfo... osven 4e moje da sym lud... mai nemi i puka! koeto e mnoo qko! iskam pomo6t... nqa koi da mi pomogne! i zatfa sym brotalen ! ima hora koito me haresvat takaf i v moqta rabota sym N1 ! nqam povtorim zatfa 4ovek nemoje da e savar6en v vsi4ko!

suckmycock
12-07-2009, 13:09
Lincheto
skypa dreme mi za tfa kak pi6a! az nese i my4a da se nau4a da pi6a pravilno! imam si dialekt i kfo ot tfa? i typite 6opi prikaat na batka.. v pernik prikaat meko lebo i t.n. a da nekaam i po dr gradove ka cvirqt pove4eto na takaf qk bylgarski 4e sigorno i papata 6te i se smee! problema mi ne e v tfa kak pi6a! a v tfa s koi se vodq i kfo var6a... iskam nqkjoi da mi pomogne deba! a vie me narejdate! e mersi.. zatfa edno golqmo laino ot srce moga da izsera zavas!

LadyDi
12-07-2009, 13:10
Значи си изправен пред фундаменталния избор - жена или кариера. Защото такъв какъвто си в момента... няма как да си намериш приятелка, която да не иска парите и секса. Свестните момичета обикновено си търсят свестни момчета.

suckmycock
12-07-2009, 13:12
golqmumnik
ako ustata ti e golqma kolkoto gaza lovq bas 4e ti go navirat po dvama!
i ako si umen kolkoto si napisal 4e si "golqmumnik" dano i takiva golemi laina da ti izlizat otzad 4e da nqa6 problemi kat sere6! avatara si mi e OK a vie 6ibanqci kfo obsajdate samo pravopisa i na4ina mi na jivot! use6tam zloba v vseki i posle se 4udite 6to se otnasqm taka s vas... mi kak? ako te zasegne nqkoi si mal4i6 li? cql jivot s putki li 6te se razpravqm! myr6i4ki kosmati takiva kat vas gi rina s lupata... akyl ot gaza si kak da pi6a ne6ta!

suckmycock
12-07-2009, 13:13
LadyDi
s kfo moje da mi pomogne6? otkade da zapo4na? sno6ti razkarah biv6ata i ve4e sym sam! sega razmislih i iskam se promenq i da si hvana momi4e koeto e svqstno i nemi gleda v djoba i razmera na djantite!

12-07-2009, 13:27
слушам само хип-хоп

Няма любов за тебе!

Между другото имаш ли 10?

LadyDi
12-07-2009, 13:28
Той е генгста ! Има татуси и шмърка.

LoveRetroMusic
12-07-2009, 13:31
:|

suckmycock
12-07-2009, 13:34
mi az si izkarvam parite i s muzika kyf e problema! tfa mi se otdava i tfa pravq! dali sym gangsta ili ne nevi vliza v rabotata! na 22 sym ne na 10!

suckmycock
12-07-2009, 13:35
StringTheorist
i tfa 4e slu6am hip hop nerazbrah kfo ob6to ima ? ti da ne slu6a6 4alga ili haus ?

w0sh
12-07-2009, 13:35
разконспирирахме реинкарнацията на афромаериканеца тупак

suckmycock
12-07-2009, 13:36
Селска рабора брато некфи панаири
българи играят докато мангал и свири!

LadyDi
12-07-2009, 13:37
Абе... няма ли кой да е оплаче на модераторите. Тази латиница ми извади очите.

suckmycock
12-07-2009, 13:38
ei w0sh maikati neti li e kazvala 4e ba6tati e ciganka a tq e nadaren negar!

suckmycock
12-07-2009, 13:39
LadyDi
mi ne4eti ma! kranta :)

specqlno za teb na BG SHIT kurvo

яш пици и пий боза
за да ти порасне путката!

w0sh
12-07-2009, 13:39
ei w0sh maikati neti li e kazvala 4e ba6tati e ciganka a tq e nadaren negar!

не ми го е казвала?

не всяко семейство има таква история.

suckmycock
12-07-2009, 13:41
навсякаде наблюдавам малки тъпи фукли
дори и грозни вече мислят се за кукли!
какво да кажа за мажете с данки и бутуши
педали плюеш ги и падат като круши
кой каза че момчета смъкнати били смешници
смешни са на майкави путките ве дрешници!
кат вървя и виждам селски металяги
под мишниците с дини оуу знам че сте мутряги
от тези спорове оставам настрани
просто щото не сте ми интересни

w0sh
12-07-2009, 13:42
бахти тъпите рими.

lubomirky
12-07-2009, 13:43
луд ли сииииииииииииии, тоя ме кърти, маафака! рулираш отсекъде. просто ще разбиеш класациите, сигурен съм!

моля ти се, постни някоя снимка да се смеем още повече ^^

suckmycock
12-07-2009, 13:43
w0sh нали си от зубарите... проучи си родата! и е изрецетираи през народното събрание.... те там са все учени кат теб! малко начерняват... помирисват и говорят перфектно Български език! приличате си... само дет си беден кат на филип тотю елечето но те ще те разберат.... нали си умно момче!

w0sh
12-07-2009, 13:44
о, иронията.

в ловеч инцеста е стигнал нови висоти.

suckmycock
12-07-2009, 13:45
лапаите селските пишки мастии долни! :)
Вапрос за това кой умен кой прост? ваздухарите отново на маса вдигат тост! много си красив приличаш ми на албатрос! с десет декара картоф и ставаш селски бос!

бил съм тъп и грозен на сичкото отгоре луд!
а ти със трактора на парва страница във дневен труд!

w0sh
12-07-2009, 13:46
чакай сега. селската пишка ти ли я даваш?

suckmycock
12-07-2009, 13:47
закфо да говоря вече..... нищу не видях да си струва да коментирам освен тфа че сте тъпи селяни! ама то чалгария е фраш с такива като вас!

suckmycock
маикати е дава! лапай я докато е топла! и смучи от на бащати цицата млЕко!

w0sh
каза ловешкия гражданин.

браво.

lubomirky
12-07-2009, 13:48
точно с такива като теб е фраш ;>

suckmycock
12-07-2009, 13:49
еи хора.... незнам ловеч дали е село но си е верно че селяни има! ама надали повече отколкото в СОФИЯ! затфа каде е по голямо село... неспорете! то се знае! кадето има повече селяни там е!

w0sh
12-07-2009, 13:50
дае.

Ама не са ли, където е по-висок процента на селяндури.

suckmycock
12-07-2009, 13:52
еи цял ден мога да кибича и да ви четя форомите мишки такива :) с такива е фраш ама вие поне пишете а другите малчат кат путки ! :) радвам се че се опитвате да се изкажете.... пожелавам ви догодина успех!

lubomirky
12-07-2009, 13:53
то постоянно като ходят в София селяндурите от Ловеч и става пълно ;> просто си зле и не можеш да приемеш истината ^^

w0sh
12-07-2009, 13:53
това отговаря на въпроса ми.

благодаря.

suckmycock
12-07-2009, 13:54
ами виж в ловеч процента на милионерите и процента на селяните... одавна изгонихме мангалите по селата и направихме казина били хотели стадиончета за лапетата и кфо ли не... ама явно ти неизлизаш от ващо село и незнаеш кфо е да отидеш на почифка.... офф извиняваи тука за теб е село и няа каде да разпуснеш!

lubomirky
12-07-2009, 13:56
ти си по-зле и от местните гангстери - джиджипи :> щом си в сферата на беге рапа, предполагам ги знаеш. и те са същите отрепки като теб

suckmycock
12-07-2009, 13:57
ми поне за едно си прав.... че в софия е пално с селяниЧ ама аз неходя.... нещо ме баркаш :) д не е маикати(с кура в устата ти) и да те води за рачичка там на екскурзия лятото когат сичко живо си отива на село ?

suckmycock
12-07-2009, 13:59
хахха човек с тея педалчета от бургас с на мама и тате парите дет мязат на сгазен чипик неме сравняваи!

lubomirky
12-07-2009, 14:00
не са стока, ама тях поне веднъж случайно ги видях по някаква телевизия. а теб кой те знае?

suckmycock
12-07-2009, 14:00
и да ти кажа с кои играя няа е от значение... шото такиа кат теб неса в час и ми е на кура за вас! но приятелите ви сигорно слушат нещо наше в колите и си казват: баа тея са луди !

кат да е ! аз съм тъпия... а ти си умния с парите!

suckmycock
12-07-2009, 14:02
и нема значеение коя путка си видял по телевизията! и пари да ми даваш неискам слава! по добре ми е да неме знаят! причината е ясна но ти си тап на галош и неможе да разбереш кои е REAL и кои е комерс в тая област! кои прави текстовете и кои ги изживява! слушаш там нещо си.... и се кадриш! докато аз го изживявам!

lubomirky
12-07-2009, 14:03
какво точно си изживял пък ти, генгста? и изобщо кой си ти, че ще говориш как живота е несправедлив към теб? :?

suckmycock
12-07-2009, 14:05
истински рап в БГ за вас няма щото него слушате.... слушате тея по телевизията с враските дет неструат ! спенс е милион пъти по в час от вас и знае повече за рапа макар че тои е никои в тая облас! има 1 албум и то е от на баба времето! а ти.... кфо имаш ти зад гарба ве :D аз ли съм селянина или ти в случая?

suckmycock
12-07-2009, 14:09
кфото изживявам го изживявам с точни хора дет четат кфо ми пишете и ми се смеят че пиша с вас вместо да пафкаме в колата и да завартим някои далавера.... но на мен ми праи кеф да чета как ме нарежда някои които даже и на идея си няма кои съм :) правя нещо ново... уча се ! гледам кфи нови галфони кат вас са излезли... и се смея! кеф ми е щото незнаете нищо за човека а го нарецдате! и това ви прави смешни! аз казвам истината а вие се смеете... и кфа истина излиза пт вашите усти... ? че немога да пиша.... друго непрочетох! ми немога... но заварших и намерих начин да правя пари! а вия учите БГ и сте тъпи кат галош! 1 лев незнаете как да завартите камоли големи пари! затфа в ловеч ще сме по добре макар и да ни е малак града! щото знаем каде да влагаме пари и как да ги правим!

lubomirky
12-07-2009, 14:12
и с колко много пари разполагаш ти, богаташо? големия бизнесмен, ама съм сигурен, че за баничка нямаш пари. смотан си, смешен си и не си никакъв. никой не те знае, защото си прост селянин и ще си останеш завинаги на село. прав си, то в Ловеч и 5 лева са много пари ;)

suckmycock
12-07-2009, 14:12
само отбелязвам колко сте големи.... влизаш в софия и четеш :QUEENS !
Литекс... и Т.Н. ! а в ловеч някаде да има плакати на левски или билборди на тях.... тфа е наи дребното нещо което се забелязва и от киорав кат теб! акъл си... и е много лошо мухлио да ми мислиш злото щото ти е залепнало за гъза говното!

suckmycock
12-07-2009, 14:15
добре казано... но нищо вярно! аз банички неям... а и както виждаш си чаткам на компа по сяко време.. тфа е да си беден! да си на 22 и да си бараш кура! а и си богаташче... учиш български и праиш по 20 лева на ден за сметки да има... еми предпочитам да съм селянин за теб и да си барам кура отколкото да съм гражданин в очите ти и да се скасвам да бачкам в мизерния ти град! вия карате яките коли и вие вартите парите.... вие сте в бизнеса ! вие го разбирате ;) живи и здрави да сте! че заради вас имам пари!

12-07-2009, 14:15
na 22 sym

Да, а аз съм от Африка.

Не знаех, че е възможно някой може да допуска толкова правописни грешки и същевременно да е от висшето интелектуално общество на рапърите. Е, времената се менят...

Но мисля, че си достоен да ти измисля стихотворение!

Ти си дебел,
Идваш от село,
Пребиваш всяка кука,
Свириш на тарамбука!

Движиш се с рапъри,
Имаш много прякори,
Ираеш Pok

suckmycock
12-07-2009, 14:18
знаеш ли как се прави кучешка колибка? правил ли си през живота си ? и знаеш ли как се прави фирма? за 1 година аз направих повече отколкото бащати дядоти прадядоти през живота си! щото съм селянин ще кажеш.... ама не! ти си селянина щото си садереш газа и шарите ти пак при мен ще доидат докато аз си барам кура!

lubomirky
12-07-2009, 14:18
айде докажи ми по някакъв начин, че имаш повече от 10 лева е ;>
нищо нямаш.

баща ти и майка ти отрекли ли са се от теб вече?

12-07-2009, 14:29
аз банички неям...
@ suckmycock: ТИ ДА НЕ БИ ДА ИМАШ НЕЩО ПРОТИВ БАНИЧКИТЕ, КОПЕЛЕ!?!?!?!?

Иначе...
Гангстерите са над закона! Но не само над социалните закони, но и над физичните. Поради тази причина, те не само успяват да не ядат банички, но не ядат нищо, и все пак не огладняват, а някои от тях успяват въпреки това да бъдат дебели.

suckmycock
12-07-2009, 14:32
StringTheorist

хах набара с кои да го праиш тфа!

имаш яка рима като на баба в лексикона
ти си мошен пич знаеш кфо са няколко бона!
караш голфче сто и няколко кона
ти си селския бос! няма да спора твои е трона
имаш ли пачки имаш ли кола
"ще бъда вярната ти жена"
чекаи малко тея са ми ги разправяли
знаеш ли колко путки с мен са се давили!
знам и моита е кучка но нетърси парите!
търси твоите а не моите шото сме по добрите!
и неми викаи"нем закачай имам си любовник"
аууу данеби да е побойник?
ти си педераса ти си гея
щото на мен ми марда в гащите змея
а за разлика от теб аз кфото мисля го и пея
мислиш ме за тъп и ме псуваш
нареждаш ме и те виждам колко струваш!
създал съм имерия камикадзета от тексас!
аз ли за клипа да наемам lexus!
и щото един ден ще доиде моя ден
и ще ти покажа кфо е да си нареден!
и щото и щото и защото и пак щото
и щото хип хопа не е да играеш на тото!
и щото и сулю и пулю са наи големите звезди
защото ако ще да записвам и на касетофон!
аз пак ще съм по добър от теб бе галфон!
и щото нямам татко мафиотко които да ми плати клипа разбра ли смотко
или пък да имам мама курволяк
която за мангизи да драпа секи втори ташак!

човек неми се нарежда вече... пия си кафето и ме марзи да пиша! даи те видим ти ко ш кажеш ся с римите!

suckmycock
12-07-2009, 14:35
StringTheorist

яш ти банички ве лайнояд! :) гъзолик дъртолик квазимодо!

12-07-2009, 14:43
ХАХАХА! Кефиш ме!

Метъл съм, но не мразя рапърите (всъщност не мразя никоя общност, преди мразех циганите и турците малко, но после осъзнах, че има и готини) и се ебавах с това, което го писах. Това е първият ми искрен пост в този форум. Сега отивам на тренировки и като се върна (около 7 и нещо) ще измисля някоя рима, стига да не забравя.

И преди изяждах 3 банички на ден!

suckmycock
12-07-2009, 14:45
StringTheorist

ми бро аз немразя сички само тея дет крадят бабите и дядовците ни ! грабят ни и ни ебът! турци цигани... сичко което сере в даржавата ни! измисли рима.... но даи да несе нареждаме щото необичам да се нареждам с някои които непознаам! :) иначе успех...! и приятна тренировка!

ivankooo
12-07-2009, 14:51
Пич и аз съм подръжател на хип хопа и за тва си ми симпатично копеле, но не ми харесва как разсъждаваш над личния си живот.От това което написа не ми приличаше на 22 а по-скоро на 15-16 годишно момченце което е объркано и незнае какво момиче да си намери...Съвета ми е да излезеш от тва гето където си се забил (пък и не е много удачно 22 годишен пич да се прави на гангстер) и виж си оправи живота излизай по-често на официални места (барове,театри,кина,мачове) помисли над това време е да помислиш за промяна ..... :wink:

lubomirky
12-07-2009, 14:52
аз в твоите рими само псувни видях. никакъв смисъл няма. затова и беге рапа е скапан - такива като вас го съсипват.

suckmycock
12-07-2009, 16:13
lubomirky

dai ti vidq 4algarskite izre4eniq togaa :)

suckmycock
12-07-2009, 16:19
ivankooo
brat praa go i tfa no v edna darjava kato e fra6 s takiva deto te imat za nekaf lud i te otbqgvat zaradi priqtelite ti i t.n. kfo moje da naprai6... da si tatoira6 na liceto 4e si PROSTO EDNO MOM4E ! pak nqa ti povqrvat 4e moje6 da 4ubstva6... si4ko e igra! seki gleda da te caka tuka! seki e al4en... i se obejdavam 4e i si4ki momi4eta tarsqt edno i sy6to! kfo da pravq po kinata.. po klubovete nespiram da hodq ! no se taq... tam samo kurvi i mizerni de4ica s pari4ki! kfo da nau4a tam....

Rhype
12-07-2009, 16:20
Пич и аз съм подръжател на хип хопа и за тва си ми симпатично копеле, но не ми харесва как разсъждаваш над личния си живот.От това което написа не ми приличаше на 22 а по-скоро на 15-16 годишно момченце което е объркано и незнае какво момиче да си намери...Съвета ми е да излезеш от тва гето където си се забил (пък и не е много удачно 22 годишен пич да се прави на гангстер) и виж си оправи живота излизай по-често на официални места (барове,театри,кина,мачове) помисли над това време е да помислиш за промяна ..... :wink:

Ето това е съветът ,който търсеше : )
И не се дръж ,като гангстер на тези места ,а по-културно ;)

suckmycock
12-07-2009, 16:25
Rhype 10x !!! no dokato ima takiva zlobari kat teq det me narejdat nemoga da si traq! moje da i padan na nivoto no s tfa samo dokazvam 4e nesa pove4e ot men! zaslujava si da 4uq svqstno mnenie.... no tezi koito nemogat da me razberat... neznaqt ni6ty za men.. da mi kazvat kyf mi e problema i t.n. 4e nemoga da pi6a.. 4e nestaam... e za6to da si mal4a na takia carvuli nemi e qsno :) prosto si praa kefa ! to si li4i koi e seriozen i koi ne!

kukli4kata001
12-07-2009, 16:27
Като за началото май трябва да промениш живота си. Като не го харесваш защо продължаваш да го живееш по тоя начин? Вярно няма да е лесно, ама човече ти се друсаш и ми викаш искам свестно момиче..че как така? То да го е страх с тебе да излезне, ше вземеш нещо да й направиш такъв надрусан и напит. Като прочетох тва за циганите ми се стори цигари и викам айй най-сетне един свестен човек. Апф да бе. Ама много си отчаян гледам. Виж стегни се и наистина кво кат имаш мн кинти и по цял ден нищо не правиш ами се джиткаш в колата из квартала. Аз наистина повече бих уважила някой който учи отколкото да бездейства и да вика " немам си гадже, обичам да се друсам и купони само са праа искам свестно момиче.. а ся де?"..
Стегни се,успокой се че от тва имаш нужда и стани нормален човек. Предполагам по-скопоен живот ще имаш и можеш да намериш някоя свястна да си помогне да си оправиш животеца. Иии не обстоятествата са такива, ти просто си им позволил коренно да навлезнат в живота ти ;) И правописа ти яко куца за 22 годишен, не че моя е много добър, ама твоя е направо..NO KOMENTARO

lubomirky
12-07-2009, 16:34
ти да паднеш на нашето ниво? :lol:

suckmycock
12-07-2009, 16:37
kukli4kata001 mersi za saveta! no tuka nqa izmakvane ot tfa..... i vaprosa mi be6e dali moje da me loff nqkoq ili ne! 6oto az sym takuf 4e moga da davam mnogo ! a otnosno narkoticite.... po4ti sym gi sprql!

cinderella_gugutka
12-07-2009, 16:37
:lol: да ти имам проблемите ....
П.П.като се забъркваш с такива моми4ета дето ги интересуват само парите и си предлагат тялото в замяна защото нямат какво друго да предложат не се оплаквай-в крайна сметка ти сам си си избрал този на4ин на живот.ина4е по принцип-ДА,възможно е да намериш някоя която да те оби4а заради самия теб,но за тази цел и ти трябва да се промениш....

suckmycock
12-07-2009, 16:39
lubomirky a we lainoqdet ti nqa li mlakne6 :)

suckmycock
12-07-2009, 16:41
cinderella_gugutka
e togaa kfo moga da napravq ... se pak izrasnah s takiva hora! i sq se my4a ad se promenq! nqma na koi da se oblegna.. sam sym! kade moje da tarsq re6enie... ako nesi gad si putka v toq grad.... a za da sym to4en putki mnogo nasqkade! rqdkos e nqkoi kat men..a i dori da spodelq s nqkoi takaf.... edvali 6te namerim re6enie!

maistorluk
12-07-2009, 16:44
да ти кажа честно нема с такъв характер да намериш момиче което да те обича истински. може и да намериш но ще е трудно. тва с друсането е гадно бе. ако искаш постоянна връзка с добро и красиво момиче откажи се от друсането. не се обиждай но според мене си само за кифлички които са с теб само заради парите. промени живота си драстично и ще намериш желаната любов. :-o

cinderella_gugutka
12-07-2009, 16:46
О.К. разбирам те.просто знай ,4е не вси4ки моми4ета са такива ,но няма как да се запознаеш с някоя по-сериозна ако непрекъснато се занимаваш с разни к***и.просто стойностните моми4ета буквално бягат от такива богаташ4ета-женкари.не е трудно да ги разли4аваш 2-та типа моми4ета.не може абсолютно вси4ки да са такива-намери някои по - скромни и ако е писано ще се съберете.за всеки влак си има пътници,спокойно и твоя ред ще дойде.

suckmycock
12-07-2009, 16:49
zna4i momi4etata nese kefqt na tfa 4e drusam... tfa mi e qsno! i 6te go spiram tfa! ama alkohola nemoga!

Linns
12-07-2009, 16:51
8-)

suckmycock
12-07-2009, 16:54
Linns
tfa ko trqa da ozna4ava 8-)
:grin: 4e ima6 qki zybki

Linns
12-07-2009, 16:55
Че ми липсва един ! :lol:

suckmycock
12-07-2009, 16:59
xax... spk! 6ti izraste druk! :D

Linns
12-07-2009, 17:00
Чакам го .. 8-)

ScarletBite
12-07-2009, 17:00
Първо, ти си неграмотен.
Второ, ти си позьорче.
Трето, ти си с детски акъл.
Накъде си тръгнал изобщо? :razz:

lubomirky
12-07-2009, 17:01
лайноядет ?!? :lol:

PsychologicalDisorder
12-07-2009, 17:02
има само един голям к.р за теб

gabi_94
12-07-2009, 17:02
Като за начало пиши на кирилица и то нормално, какви са тея тъпи лафове като "бро", "da me loff" и подобни. Пък и това, което в началото каза, че не си си избирал живота такъв и не искаш да бъдеш такъв не е оправдание... Можеше и да не си надрусан гъзар, но това просто ти се е сторил по-лесния начин...Мисля, че излишно се правиш на някой, който не си и уж казваш, че искаш да се промениш, но не го правиш...И все пак не е толкова трудно - просто промени начина си на живот, спри наркотиците, спри да се забиваш с тъпи момичета и да спиш с всяка, която ти падне...Свестни момичета има много, например в университета :D Ти учиш ли? Ако не, по-добре започни...

suckmycock
12-07-2009, 17:05
ei... to4no va6to mnenie 4akah! blagoda za pojelaniqta... da vi se vra6ta dvoino :grin: :lol: :D :D :D

suckmycock
12-07-2009, 17:09
gabi_94
виж... понеже мнението ти е свястно ще те послушам! шипа на кирилица и ти гарантирам че спирам наркотиците! но просто проблема ми е че свикнах да съм центар на внимание... момичетата да ме търсят а не аз тях! сега искам да се науча да се променя и т.н. за да имам някои до мен! а не да седя сам! кои може да ме научи.. кои може да ми помогне... и дали е вазможно да пробвам и така нататак... или просто да заеба тфа и да си живея както знам!

Linns
12-07-2009, 17:11
Абе на всички момчета им идва акъла един ден и разбирате коолко е хубаво да имаш някой само за себе си, който да те обича, както ти него..
:grin:

lubomirky
12-07-2009, 17:12
:razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: размазваш обаче! центъра на купонаааааааааааааааа си ти е, тупалке ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Linns
12-07-2009, 17:13
^ Айде стига пък и ти, перфектният !

suckmycock
12-07-2009, 17:15
линс.... точно тфа искам! но маи тука никои него ебе че искам да ми дадете савет как да го постигна... секи се ебава! ако ми го каже някои тфа наживо в очите реакцията ми няма да е както е тука.... негарантирам че ще деиствам и сам.... нервен съм щото се водя само с такива хора! имам цялото време на света да се променям.. и знам че човек се променя защото съм го правил много пъти и съм успявал да намеря решение сам на проблемите си! но .... уви в момента незнам откаде да започна! първо.. спирам друсането.. второ спирам да чукам малките курви и да излизам по клубове.... а какво да правя ? да седя на компа ли .... нз... каша ми е в главата !
и габи... неуча понеже съм се научил как да си правя парите и в момента неми е нужно никакво образование... към дамите се даржа добре! а към кифлите.... то се вижда! П.П. това ти ли си на снимката ?

suckmycock
12-07-2009, 17:17
lubomirky
еи човек моляте кажи че сереш прав и се наведи малко.... хвани се за палците и викни на майкати да идва да те резне с черния си кур отзад та да спре да те сарби! и да ти секне тея лаина дет ги балваш... то небеше от устата от ушите от носа... а дано ако запуши големия ти гъс да спрат да бликат !

LadyDi
12-07-2009, 17:19
Почва да ми писва от теб.

suckmycock
12-07-2009, 17:26
еи или си тъпа или несващаш.... ако нети се чете нечети! и ти си кат него... само се обаждаш и никфа полза от теб! с теб и спермата от лицето на курва небих изтрил!
малчи... нечети... и ти е решен проблема!

П.П. LadyDi и на мен ми е писнало от курви ама ги тарпя и ги ебаам кат ебаам теб!

Linns
12-07-2009, 17:29
Той ви пита за съвети, вие го хулите.. Не може всички да са еднакви..
Аз даже бих казала евала, че иска да се откаже от наркотиците.. А за това как се държи си е лично негова работа, не можете да го промените нито като му давате акъл, нито да го обиждате..

suckmycock
12-07-2009, 17:33
еи то не секи умее да разбира ! само истинските жени умеят това! тука са повечето путки ! и като казвам путки имам предвид не само женските а и мъжките !

haritov
12-07-2009, 17:38
еи то не секи умее да разбира ! само истинските жени умеят това! тука са повечето п**** ! и като казвам п**** имам предвид не само женските а и мъжките !
С този език и маниери всяка ще ти върже.И защо ли аз като пиша тема за моите проблеми,никой не се ебава с мен?

Scouser
12-07-2009, 17:43
Окей, виж сега. Казваш, че не знаеш от къде да започнеш. Значи решил си да спираш наркотиците и да не ходиш по клубове вече, това е добро начало. Сега трябва и да оставиш приятелите ти, ако са "пумяри" с извинение, сещаш се какво искам да кажа. След това трябва да излизаш, но самичък през деня, на различни места, на които не си ходил преди. Да опиташ да се запознаеш с нови хора, като се държиш по-човешки и като намериш нормално момиче, с което също трябва да се държиш нормално, вече ще ти е ясно какво да правиш и може би ще я спечелиш. НО, за да стане всичко това, трябват много, много усилия... Успех.

suckmycock
haritov

незнам! не ме и интересува! аз както казах искам мнение от момиче... и искам да видя какво мисли едно момиче а не кретени... вярно е че немога да пиша свястно... че съм се сабаркал в глупости... но аз искам да се поправя, и тука неми помага никои а ме ебава! и кфо... аз съм виновен че съм такъв ли? и че се старая да се оправя.... ?

Linns
Като се замислиш кви са темите ти да се чуди човек, а ?

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=299316
:razz: :razz: :razz: :razz:

Кога въобще си пускал сериозна тема !?

lubomirky
12-07-2009, 17:47
харитов може всякакъв да е, даже по едно време ме дразнеше много, ама поне когато се иска свестен отговор, той го дава ;>

а ти тук сега пред някъв, който не заслужава да живее, се правиш на майка Тереза..

suckmycock
12-07-2009, 17:47
Scouser
с приятелите ми си изкарвам парите..... ако се отделя от тях няма да имам пари.... и един вид ще падна в трапа.... да речем че мога да отделям време... че съм свободен в седмицата 6 сена... само в един изкарвам парите! другите 6 сена аз нямам с кои да излизам... те ме тарсят и с тях прекарвам почти цялото си време! може и те да искат да се променят... но неможе да го кажем еи.. ае спираме до тук защото спрем ли..... умирмае от глад! ако неси изкарам кинтите аз нямам откаде да зареда бензин.. нямам с какво да си купя да ям... нямам с какво да си купя дрехи и т.н.... да неговорим че точно с тфа което си изкарвам парите несе казва е така краи.....има хора които просто незнаят какво е НЕ ! просто искам да се променя.... характер и да успея да намеря някои до мен! можеби ще направя така че да си променя компанията.... но немога да зарежа старите приятели! без тях аз немога да живея един вид!

Linns
12-07-2009, 17:49
Айде бе, моля ти се..
Сам каза "ако поиска" .. няма кво повече да кажа ..
Момчето ви каза да сте сериозни, ама възпитанието ви явно не го позволява..
'Баси хората..
Не се правя на нищо, просто се поставям на мястото му, и ако пусна тема и напраят 9 страници в които да ме поучават някви си форумни звезди дето не знаят нищо за мен вместо да ми отговорят на въпроса ест, че ще се нервирам и ще говоря както него !

haritov
12-07-2009, 17:50
haritov

незнам! не ме и интересува! аз както казах искам мнение от момиче... и искам да видя какво мисли едно момиче а не кретени... вярно е че немога да пиша свястно... че съм се сабаркал в глупости... но аз искам да се поправя, и тука неми помага никои а ме ебава! и кфо... аз съм виновен че съм такъв ли? и че се старая да се оправя.... ?

Мнението на всеки е важно,ако съм збъркал в поста си прости ми!
Но както казах оправи си маниерите и забрави тази дума путки!

suckmycock
12-07-2009, 17:53
и кои от вас може да ме разбере... писнало ми е да ми казват него прави... един неми е казал еи... пробваи така... кажи ми тфа можеш ли да направиш... никои неме изслушва как стоят нещята а дава коментар как пиша и как се даржа! неразбирам вие само умеете да псувате ли повечето... поне се намира някои които да ми каже нещо свястно... вярно е че несъм цвете за мирисане... но както ми казаха преди малко че не всеки умее да бъде себеси... е аз съм себеси тука но не постоянно! като ми пише някои глупост.. се старая да го задоволя и да му отговоря с по голяма глупост! нецеля да наранявам никои... неискам и да засегна някои... но някои ме засягат и аз си отвращам и в очите на хората ставам още по гаден! но шом се ебават с мен и аз се ебавам! тфа е в кравта ми!

suckmycock
12-07-2009, 17:56
haritov
да предположем че се отнасям така с хора които го заслужават и по един или друк начин неса ме уважили! сега ако си точен няма да ти кажа така! казвам го за тези които се впрягат и се опитват да ме наредят! щом даже ми казваш и извиняваи.. евала ! точно теб вече бих изслушал! но другите.. които се праат че имат морал... и ме редят.. ебал съм ти морала! ще ги наричам така защото са такива!

ScarletBite
12-07-2009, 17:58
Трябва ти психотерапевт :-)
Сериозна съм, може би ще ти помогне.

lubomirky
12-07-2009, 17:58
добре, следващите неща, които ти ги казвам са сериозни.

ти си един смешник, който се мисли за голям. разбери, че не си никакъв бандит/гангстер/батка. не ми пука с к'во си изкарваш парите и за какъв мафиот се мислиш. ти си нищо. не си нито рапър, нито гангстер. ти си поредния дришльо, дето си мисли, че като е силен пред слабите е велик. щом искаш промяна, ставаш утре, къпеш се и отиваш да си намериш някаква работа. колкото и зле платена да е, пак ще е някакво начало. спираш да мислиш, че си единствения на тая земя и всички живеят заради теб. ако вземеш да се образоваш малко, може и да започнат наистина да те харесват момичетата(най-голямата ти цел в живота) и без да ги 'купуваш с купищата ти пари'. стегни се.

suckmycock
12-07-2009, 18:09
човеко несъм споменал че съм гангстер! нито че съм и рапар... незнам и как стигна до тези изводи! и какво означава за теб това... но може би грешиш! и немисля че мога да работя нормална работа... никаде неме взимат! и не защото немога.... а защото визията неми позволява! имах обица и на веждата... махнах е за да пробвам да изглейдам прилично... купих си костиум даже и отидох на интервю.... и фко ми отговориха... покриваш изискванията момче но си лежал и неможе да работим с теб!
и какво.... да ходя да пробвам да бачкам за 1000 лева... дето неми стигат да ям и да си плащам сметките...
и защо ме наричаш гангсер! гангстерите са в америка и в гетата! да си гангстер означава да ходиш с патлака по улицата... да седиш в долнопробни клубове и да крадеш от другите гангстери.. да водиш безмислени битки с другите банди... аз нито убивам.. ното крада други хора! невредя на никои! несъм гангстер! и моляте ... образоваи се! прочети малко повече за теи наречениете гангстери!

а доколкото до рапа... извиняваи но пиша рими за много по големи хора от теб! те ме слушат... и ме взимат на сериозно... за теб съм смешен но текстовете на някои песни дето си ги слушал са минали през мен!