View Full Version : Любов в училище..
InloveAgain
12-07-2009, 10:56
Хм днеска се замислих.. гледам в даскало една двойка.. момиче и момче.. гаджета са и са в един клас. Но това,че са в един клас не е ли някакси гадно за самите тях.Да бъдеш непрестанно с този човек..да няма как да усетиш липсата му-да,от една страна е хубаво,че могат да бъдат заедно доста време,но пък от друга-няма ли да си омръзнат доста бързо .. ?! И какво бихте казали за подобни връзки?
Мани е,тва си е чисто наказание,ще те поти по цял ден,ше те наглежда,не можеш да си изленеш с друго момиче/момче на кафе,макар и само за моабет.
С една дума е педерастия!
'Баси ужаса..
В едно даскало ок, но в един клас.. :?
PsychologicalDisorder
12-07-2009, 11:07
защо пък да е гадно
и защо трябва да си омръзват?
много си е добре
^ Ти си още малък.. и мен на 14 ме кефеше .. :lol:
PsychologicalDisorder
12-07-2009, 11:11
не съм точно на 14, но...
и все пак мен т'ва ми харесва
не знам за к'во всички сте си го вманиачили клишето, че ако си с 1 човек много време ТРЯБВА задължително да ти омръзне
поне аз така ги виждам нещата
Човек който обичаш никога не може да ти омръзне..
InloveAgain
12-07-2009, 11:17
защо пък да е гадно
много си е добре
..според мен е гадно,защото нямаш никаква свобода,защото той/тя винаги е там ,винаги слуша това,което казваш .. дори тя/той да означава много за теб ..винаги има момент, в който ще се загледаш в някой друг, и би ти се искало да кажеш ..ей виж го/я какъв/каква е сладък/а ,ама кво праим ,когато винаги гаджето ти е до тебе..?
PsychologicalDisorder
12-07-2009, 11:23
Човек който обичаш никога не може да ти омръзне..
Нали т'ва казвам, де
Точно искам да кажа, че ако обичаш дадения персонаж няма как да ти омръзне, дори и да сте в един клас
aloveyou
12-07-2009, 11:26
защо пък да е гадно
много си е добре
+++
И аз мисля така
Аз не искам гадже от моето даскало,а к'во остава да е от моя клас 8-)
Макар,че скоро може официално да се "вземем" с един съученик от другия клас,нооо поне съм спокойна,че почти няма да се засичаме в даскало заради практиките и стажовете 8-)
antifashionshit
12-07-2009, 12:02
зависи си от човека според мен... ако човек държи да има повече лично пространство и свобода и се чувства като под микроскоп, или пък ако си омръзват така, наистина са гадни тези връзки. но ако въпросните индивиди искат да са повече време с човека до тях, нямат проблем с това половинката им да знае какво правят почти постоянно,приятно им е да са много време заедно и не си омръзват, този тип връзки са супер :) в крайна сметка ако човек има истински чувства към половинката си, отдаден е на нея и съвестта му е чиста, не би трябвало да има проблем. :)
ivcheto0o
12-07-2009, 12:18
и аз мислех 4е си омръзват бързо ,но познавам хора които са заедно от по4ти две години и са от един клас :) Но аз съм против просто не е за мен но всеки ре6ава сам за себе си :)
Аз пък не мисля, че е така.. :)
В моя клас също има момиче и момче, което ходят вече година и 7 месеца. И двамата са ми приятели, и двамата съм ги питал отначало не се ли дразните, как я търпиш... такива въпроси. За това те не сядат заедно, и когато ходим на кафе или си ходят заедно с други, понякога отделно.. и така вече ходят дълго време. Е разбира се имало е скандали, ревности.. но се обичат :)
Айде да ви питам като се изпожените какво ще правите? Когато сутрин се будите до един същи човек, следобед и вечерта сте с него, после си лягате до него и цяла нощ ви рита?
Няма ли да ви омръзне, душички?
Ако се обичат няма да и омръзнат .. даже ще си покриват оцъствията ... :D
Ако се обичат няма да и омръзнат .. даже ще си покриват оцъствията ... :D
Ауууу, извинявай. Съгласна съм с мнението ти, но не се стърпях...
Как можа да напишеш "оцъствия"???!!?!?
Нарочно е май :D
По темата: И аз не бих искала приятеля ми да е от моя клас. Всеки иска поне малко свобода.
Айде да ви питам като се изпожените какво ще правите? Когато сутрин се будите до един същи човек, следобед и вечерта сте с него, после си лягате до него и цяла нощ ви рита?
Едно е да си на 16-18 годинки и да си всеки ден почти нон-стоп с половинката си и съвсем друго да си на 25+ години и да живееш с някого ...
XTREMEFREERIDE
12-07-2009, 13:17
Ухх,ние пък,мани т'ва,че сме от различни училища,ми дори и в различни градове учим. :smt022
Не знам,имала съм връзка с момче от моя клас,когато бях 7ми клас и незнам,не ми пречеше,че сме от един клас. :-o В моето училище има една двойка така,в момента са 12ти клас,хванали са се,когато са били 9ти и още са си заедно.Абе такива сладури са мии.. :smt003 :smt007
Струва ми се супер яко..
А сега си представете на мен колко ми е гадно като си имам гадже от моето семейство.
А сега си представете на мен колко ми е гадно като си имам гадже от моето семейство.
Всеки ден бой , бой , бой , бой докато не се попика ... и като пръднеш да те пита стреснато "какво каза? " :razz:
Едно е да си на 16-18 годинки и да си всеки ден почти нон-стоп с половинката си и съвсем друго да си на 25+ години и да живееш с някого ...
Напротив. Когато си непостоянен, не можеш да се научиш на постоянство. Ако от сега ти писва бързо, винаги ще е така.
lubomirky
12-07-2009, 13:39
Нарочно е май :D
По темата: И аз не бих искала приятеля ми да е от моя клас. Всеки иска поне малко свобода.
не е нарочно, той тоя си е проссссссссссссссссссс
InloveAgain
12-07-2009, 13:42
Дотогава мисленето ще се промени .. това в момента са някви детински връзки ..
ThePowerOfLove
12-07-2009, 13:51
И аз познавам двойки от един клас. Заедно са повече от година, и не ми изглежда да са си омръзнали :)
Напротив. Когато си непостоянен, не можеш да се научиш на постоянство. Ако от сега ти писва бързо, винаги ще е така.
Имах 3 по-сериозни връзки (две от по 1 година и една от 2 години и нещо) и бях постоянна,но сега не съм ... Сменям момчетата на 3-4 месеца,че понякога и по-малко ... И к'во ще ми кажеш,че след време няма да имам сериозна връзка ли?!Е сори,но се бъркаш ;) Просто сега гледам да се наживея и да не се впускам в дълги и продължителни връзки,защото ми е прекалено рано :)
Имах 3 по-сериозни връзки (две от по 1 година и една от 2 години и нещо) и бях постоянна,но сега не съм ... Сменям момчетата на 3-4 месеца,че понякога и по-малко ... И к'во ще ми кажеш,че след време няма да имам сериозна връзка ли?!Е сори,но се бъркаш ;) Просто сега гледам да се наживея и да не се впускам в дълги и продължителни връзки,защото ми е прекалено рано :)
Не си ме разбрала правилно, за което имам вина и се извинявам.
Едно е да си имала сериозни връзки и да търсиш малко разнообразие, докато му е времето. Съвсем друго е да си неспособен да понесеш 4 часа присъствието на човека, в който си влюбена.
PsychologicalDisorder
12-07-2009, 15:10
Интересни мнения от средностатистически под- човеци, но LadyDi е най- права
и аз т'ва си помислих, ако сте в 1 клас и ако си омръзвате, да речем, че може и да се ожените с тоя човек, което е малко вероятно, но както каза тя всеки ден ще сте заедно, даже и през почивните
Смятай, как ще го траеш и как ще ти е омръзнал до болка
Sladurchoo
12-07-2009, 15:30
'Баси ужаса..
Бързо си омръзват заради постоянното време прекарано заедно .. аз не мога да си представя да съм с него по цял ден .. :shock: :shock:
InloveAgain
12-07-2009, 15:59
Бързо си омръзват заради постоянното време прекарано заедно .. аз не мога да си представя да съм с него по цял ден .. :shock: :shock:
Някои .. разбира се зависи от хората..
kukli4kata001
12-07-2009, 16:13
xaха много си права всъщност. Ама като обичаш някой не искаш да си отделен от него дори една секунда, всеки миг да поглеждаш в очите му и да виждаш колко те обича. Да виждаш красивата му усмивка която ти изпълва душата. Да чуваш прекрасния му глас как нежно ти шепти и ти казва "Обичам те".
LOL как го обясних само, лауууу романтична душа ли съм? 8-)
DevilWish
12-07-2009, 16:40
Аз се запознах с моя приятел така . . бяхме в един клас, но само за 1на година и не сме го избирали сами де, там се запознахме просто.
Но и сега има една двойка в класа ми.
За мен е чудесно да си постоянно с приятелят си, защото аз моя го виждам само 2 пъти в седмицата :( Така че . .
Но тези двамата от моя клас са много зле, само един до друг са, тя не ходи при момичетата, той не ходи при момчетата, само с мен бяха приятели ама и аз се махнах от тях, защото ми омръзна, те само се "обичат". .
Да, да точно така като се влюбиш и е в твоя клас ше го оставиш шот ше си омръзнете перфектна логика да...
sunshinepp
12-07-2009, 19:14
Хм днеска се замислих.. гледам в даскало една двойка.. момиче и момче.. гаджета са и са в един клас. Но това,че са в един клас не е ли някакси гадно за самите тях.Да бъдеш непрестанно с този човек..да няма как да усетиш липсата му-да,от една страна е хубаво,че могат да бъдат заедно доста време,но пък от друга-няма ли да си омръзнат доста бързо .. ?! И какво бихте казали за подобни връзки?
до 1 начална степен е супер хубаво защото си нон стоп с него/нея а з така бях с бившия и бяхме 3 месеца заедно постоянно.. но заради секса скъсахме, но такава връзка си има и недостатъци сега след като скъсахме вече 7 или 8 месец поред аз не мога да го забравя и ми е трудно да го виждам всеки ден..ама и с това се свиква или се предолява! :) всичко със своите недостатъци и положителни страни .. като цяло този връзка беше най-хубавата ми до сега с моя "богат" опит :lol:
dakata123
12-07-2009, 19:27
Първити ми гадже беше от моя клас, нищо не излезе :D :D Момичето попринцип надлежда момчето и се сърди, защо не и обръща внимание, а е само с момчетата. Или пъл защо говори с други момичета. :oops: 8-)
soul1199
12-07-2009, 19:47
'Баси ужаса..
Bellatrix
12-07-2009, 20:00
защо пък да е гадно
много си е добре
..според мен е гадно,защото нямаш никаква свобода,защото той/тя винаги е там ,винаги слуша това,което казваш .. дори тя/той да означава много за теб ..винаги има момент, в който ще се загледаш в някой друг, и би ти се искало да кажеш ..ей виж го/я какъв/каква е сладък/а ,ама кво праим ,когато винаги гаджето ти е до тебе..?
С гаджето сме в един клас. Ама никви такива проблеми нямаме. 8-) И кво като загледам друг :D Няма да ме изяде. Той е Би-сексуален и си заглеждаме мъже дружно :grin:
Даже има много плюсове. Имаме си време за всичко. Водим нормален сексуален живот (демек чест), защото практически имаме един график и сме свободни по едно и също време. Винаги, когато ми е самотно мога да го гушна...
Не виждам да сме си омръзнали.
Bellatrix
12-07-2009, 20:06
Не си ме разбрала правилно, за което имам вина и се извинявам.
Едно е да си имала сериозни връзки и да търсиш малко разнообразие, докато му е времето. Съвсем друго е да си неспособен да понесеш 4 часа присъствието на човека, в който си влюбена.
Това е мнението :D Подкрепям 100%. То, ако не можеш да си траеш гаджето да е с теб, представям си каква любов е. Мнооого истинска, няма що.
С приятеля ми ходим вече 3 години и сме от един клас,за което много се радвам.Колкото повече време прекарвам с него,толкова ми е по-хубаво.Изобщо не сме си омръзнали.Лошото е само да знаеш,че си с любимия човек в стаята и да не можеш да го гушнеш или целунеш когато си поискаш.
Това да не сме ние :P