View Full Version : Момиче...
dancho717
12-07-2009, 20:27
Днес се случи нещо много странно. С едно момиче от моя клас бяхме много добри приятели,НО след време аз започнах да я харесвам. Дори и след това се сдържах и се отнасях с нея сякаш нямам никакви чувства,НО един ден не издържах и и предложих пред 15 човека,а тя се усмихна и каза: "да разбира се с теб винаги"..Нали се сещате,че тя си помисли,че се майтапя.Опитвах се да и обясня,че наистина я харесвам,но тя не иска да го разбере.Напоследък се бях отказал и днес единия час си говорехме като най-добри приятели,а следващия час ми обърна гръб и не ми проговори следващите 3 часа (когато си тръгнахме)...После започна да си говори с друго момче,но проблема е,че като си говориха постоянно ме поглеждаха...Какъв им е проблема ? Какво да правя моля ви хелп !!! Понеже я харесвам и ми е много неприятно да ги гледам как обсъждат нещо за мен..
Избери какво искаш приятелство или любов
sunshinepp
12-07-2009, 20:31
явно е, че може би не те харесва по този начин илии.. мисли, че се бъзикаш или не иска да загуби приятелството ти..има много възможности изчакай известно време да видиш какво ще стане, ако не..забрави я, смисъл мисли за нея като за приятел ..а по нататък с времето може би и за нещо повече.. :)
dancho717
12-07-2009, 20:36
грозен си , а момичето е кифла ;]
Айде моля ти се.."Красавецо" !!!
Благодаря на другите за коментарите !
Само по начина ти на писане виждам, че си дебел.
aloveyou
12-08-2009, 07:57
Ти пък как го разбра :? :? ..
Ами напълно съгласна съм с AlokiNn - или приятелство или любов
valdesbg
12-08-2009, 08:55
Бих добавил и тъп.
Съвета ти е даден -
Следващия път й предложи пред 800 човека на мегдана
ivcheto0o
12-08-2009, 11:26
явно е, че може би не те харесва по този начин илии.. мисли, че се бъзикаш или не иска да загуби приятелството ти..има много възможности изчакай известно време да видиш какво ще стане, ако не..забрави я, смисъл мисли за нея като за приятел ..а по нататък с времето може би и за нещо повече.. :)
ef4etyYy
12-08-2009, 16:06
Бих добавил и тъп.
Съвета ти е даден -
Следващия път й предложи пред 800 човека на мегдана що се заяждаш с горкото момче бе :lol: :booooomb:
Абе вие малоумни ли сте. Самата идея на форума е да се дискутират проблмите на тийновете, а не да се критикуват хората. При положение, че не се запознати облизо нито с човека, нито с обстоятелствата нямате право да излагате толкова строги заключения...
infatuation
12-08-2009, 17:37
и аз така.. и май носиш очила ,а ? <33
та.. по темата .. момичето те има за приятел и нищо повече.. разбрала те е още първия път,не е мислела че се шегуваш,а просто не е искала да бъде груба ; ) забрави яяя..
dakata123
12-08-2009, 17:48
Щом е била с него и са те гледали има два извода:
1. Или е с него и му казва, какво си и казал
2. Или просто си говорят и тя те поглежда
П.С. Аз мисля, че е второто 8-)
Пфф , братле ... имаш 2 варянта да се бориш докато неполучиш отговор от нея (ДА или НЕ) или да се откажеш докато не си развалите и приятелството което ви е останало .
Пфф , братле ... имаш 2 варянта да се бориш докато неполучиш отговор от нея (ДА или НЕ) или да се откажеш докато не си развалите и приятелството което ви е останало .
:smt023