View Full Version : За Ескапел :s
badangelsimi
12-08-2009, 12:31
Здравейте.Съжалявам,че може би е поредната такава тема,но съм притеснена.Вчера след секс с приятеля ми презерватива се беше изхлузил и свърши в мен.След 30 мин взех хапчето Ескапел,попринцип редовната ми дата е след почти седмица и сега не знам,колко % е сигурно предотвратяването на бремност от това хапче и кога би трябвало да ми дойде.Нямам никакви последици след приемането му,само ме боли стомаха малко ниско долу.Мерси предварително
Ще ти дойде. Прочети листовката бе,бахти! Т'ва е хормонална бомба..! И щом те боли долу значи ти идва...
badangelsimi
12-08-2009, 12:38
Kaква опаковка? Има само картонче и вътре е хапчето и пише срока на годност и името,няма никакво обяснение пък и ме боли по странен начин ,не че ще ми идва.
http://www.framar.bg/%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%BB-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB.-1.5-%D0%BC%D0%B3.--1-pid30003049.html
Дано ти свърши работа това. http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/g030.gif
E*х тоя ескапел мн скъп бре :D дано не ми се налага да го ползваме с приятелката ми :-D
значи няма за ко да са притесняваш :) :) :)
anichka12345678
12-08-2009, 14:55
Здравейте.Съжалявам,че може би е поредната такава тема,но съм притеснена.Вчера след секс с приятеля ми презерватива се беше изхлузил и свърши в мен.След 30 мин взех хапчето Ескапел,попринцип редовната ми дата е след почти седмица и сега не знам,колко % е сигурно предотвратяването на бремност от това хапче и кога би трябвало да ми дойде.Нямам никакви последици след приемането му,само ме боли стомаха малко ниско долу.Мерси предварително
на листовката пише до 48 4аса след секс 99 процента ,ама аз като ги пих беше веднаг и то преди почти година ,но сигурно и сега е така ,следващия път внимавайте повече.
На мен ми дойде седмица след приема и после на датата, на която си беше нормално да ми дойде. На листовката вече не пише в отделните часове каква е сигурността, а само до 72 часа - 84 (мисля) процента. Не се безпокой, сигурно всичко ще е наред, а и щом датата ти е съвсем скоро значи вероятността за бременност е много малка. А за болките долу - сигурно те боли както когато ти идва -> все по-малко причини за притеснение :D
lubata619
12-08-2009, 16:23
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ще ти идва дишаай
и малко ме съмнява да не е имало листовка ама както и да е ;)
badangelsimi
12-08-2009, 21:00
наистина нямаше листовка и все пак колко е вероятността да не подейства :(
само до 72 часа - 84 (мисля) процента. толкова е сигурна съм цяла седмица решавах някакви сложни уравнения за да изчисля шансовете при нз и какво и какво ... луда работа ... на мен ми дойде, сигурно и на теб ще ти дойде
Кой не пие Ескапел,корема му ше стане дебел 8-)
84% [100% съм сиг,че са толкова.
Кой не пие Ескапел,корема му ше стане дебел 8-)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
наистина нямаше листовка и все пак колко е вероятността да не подейства :(
Вероятността да не подейства в твоя случай е много малка - ти си го взела почти веднага след гафа. Не се притеснявай и всичко ще е наред.
badangelsimi
12-09-2009, 17:42
грешка!
badangelsimi
12-09-2009, 17:43
мерси за отг.:) ами да питам каква е възможността да се забременее ако правите секс и след това пак след 15 мин ,но момчето не се е измило .има ли вероятност да се забременее ако е било 2рия път без презерватив в началото само ,но все пак не се е измил от предния и е било 2 дена след свършването на цикъла?
DopeStarsInc
12-09-2009, 21:16
Мама!
мерси за отг.:) ами да питам каква е възможността да се забременее ако правите секс и след това пак след 15 мин ,но момчето не се е измило .има ли вероятност да се забременее ако е било 2рия път без презерватив в началото само ,но все пак не се е измил от предния и е било 2 дена след свършването на цикъла?
Преди вторият акт трябва да си го е измил и да е пишкал поне 1 път !
може да се забременее дори по време на цикъл не подценявай сперматозоидите дори 1 е достатъчен да стане белята.
Решението: кондом или yasmina безкрайно доволен съм :) :grin:
badangelsimi
12-11-2009, 12:44
ох този стомах ме боли вече 5 ден и никаква промяна,не ми идва ,попринцип датата ми е след няколко дена ,но все пак това хапче нз какво да очаквам много се притеснявам
И що не вземеш да идеш на гинеколог най-накрая?! Ние тука да не сме ясновидци...
badangelsimi
12-13-2009, 09:48
преди седмица пих ескапел и още не ми е дошло а обичайната ми дата е днес... :( нормално ли е