PDA

View Full Version : Моля ви хелпп... :(

SummerDream8
12-08-2009, 16:33
Значи аз съм момиче на 13 и .. харесвам 2ма.. да не кажа 3.. :? звучи ункална простотия но факт... :( с единия нищо не може да се получи.. а него го обичам дори много.. наистина много.. но чуйте: той живее в друга страна и е с 15 години по-голям от мен.. (да сега аз съм прекалено малка за него..но например вуйчо ми и вуйна ми имат 15 години разлика..но както и да е ) следващото лято е много възможно пак да го видя,имам му facebook-a и e-maila.. той ми ги даде без да съм му ги искала.. та това е с единия.. другия.. кфо да ви кажа за него.. харесвам го за 3 път |( един път като бях 4 клас,после 6 и сега.. 7.. смисъл 6 клас иам в предвид това лято пак...само че преди август че август се срещнах с другия от чужбината.. |( хора мн ми е заплетено и объркано..ако някой ми помогне.. :( :? :roll: плсс

incarnati0n
12-08-2009, 16:40
Значи аз съм момиче на 13 и .. харесвам 2ма.. да не кажа 3.. :? звучи ункална простотия но факт... :( с единия нищо не може да се получи.. а него го обичам дори много.. наистина много.. но чуйте: той живее в друга страна и е с 15 години по-голям от мен.. (да сега аз съм прекалено малка за него..но например вуйчо ми и вуйна ми имат 15 години разлика..но както и да е ) следващото лято е много възможно пак да го видя,имам му facebook-a и e-maila.. той ми ги даде без да съм му ги искала.. та това е с единия.. другия.. кфо да ви кажа за него.. харесвам го за 3 път |( един път като бях 4 клас,после 6 и сега.. 7.. смисъл 6 клас иам в предвид това лято пак...само че преди август че август се срещнах с другия от чужбината.. |( хора мн ми е заплетено и объркано..ако някой ми помогне.. :( :? :roll: плсс

още малко и баща е можел да ти бъде... :shock:

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

BooBless
12-08-2009, 16:43
:lol: :lol: :lol:

миии .. аз пък ся разбирам за единия :-o както и да е .. мм добре си знаеш аз какво мнение имам за всичките и съм ти казвала с кой ше стане и с кой не ама да ти кажа с Гифта май ше е най-добре.. щото с тоя от др страна няма д астане колкото и да ми се иска на теб също :? охх ми .. това е .. пък ако не им обръщаш внимание най -добре и за главата ми и за теб де :::

Убичъм те :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt057 :smt057 :smt057 :smt057 :smt057 :smt057 :smt057 :smt057 :smt057 :smt056 :smt056 :smt056 :smt056 :smt056 :smt056 :smt056 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054

BloomF
12-08-2009, 16:45
Е не! Честно, да ти имах 'проблемите'. С тоя големия мислиш ли, че ще се получи?? А тоя другия харесва ли те??

VilleBaby
12-08-2009, 16:49
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Леле тиии ква ще станеш , не е истина просто...

smiirnoff
12-08-2009, 16:55

smiLexaga1n
12-08-2009, 16:58

+1 8-)

не мисля, че имаш някакъв шанс въобще с 28-годишния 8-)

PsychologicalDisorder
12-08-2009, 17:13
децата растат, стават идиоти

в твоя случай много тежка форма на асоциализъм

dakata123
12-08-2009, 17:20
Ми осъзнай се, кого повече "обичаш" и с няго. То няма, как да си и с двамата, е има ама после ще си сама. Избери единия с когото имаш повече шансове и така...... 8) 8)

Kukumqvka
12-08-2009, 17:28
Учи си уроците.. аз така правих,така е най-добре!
Остави ги тея емайли и фейсбуци 8-)

infatuation
12-08-2009, 17:33
обещавам че ако някой ден се накажа да имам деца ще ги оставя без нет,телефон и квото се сетя..
ебати деградацията!

Quasar
12-08-2009, 17:48
има лесно бе....взимаш всички спестени пари на ваште...самолета и отиваш при големия...и си живеете щастливо докато сте живи....айди и да пишеш

dagituuu
12-08-2009, 18:35
може да прозвучи хипер курвенско,но аз харесвам 31 момчета,а ако искаш да им кажеш http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=292534

Linns
12-08-2009, 22:22
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Не, не, не, не .. !
15 години разлика хуу, ама ти да си на 30, или айде 25 !
ТИ СИ НА 13 !! :razz: :razz: :razz:
Не, не, не..
Съсредоточи се върху ученето ! ;)

Valento
12-08-2009, 22:54

Не, не, не, не .. !
Не, не, не..
Много добре казано , предстои ти кандидатстване , залягай парцалките над учебниците ...

suckmycock
12-08-2009, 23:30
първо по големия ще иска секс в една връска а ти неможе да го осигориш! второ разликата е огроооомна за твоята възраст! хвани си малкия и си прекарваи страхотно с момче което е доло горе на твоя акъл! големия има живот ...а ти си още дете! неплащаш сметки... нехраниш семеиство и нете валнуват парите! докато при него е точно обратното... човека си гледа парите... гледа да изкара за да има как да живее! нз... много е сложно просто се откажи! дори и за една нощ с него ще е просто голяма грешка в живота ти... и то при тази възраст трябва да е педофил за да ти посегне! просто е нещо невероятно.... невиждам как да ти го обясня! ти си дете а тои е голям човек! по добре го възприемаи като вуйчоти ... и вуинати! .... забрави за нещо повече !

mom4eto_16
12-09-2009, 08:01
Събери ги тримката заедно с теб,че да ти посинят задника да видиш ск ой ти е най-хубаво :razz: :razz:

nymphadora
12-09-2009, 10:02
grow the hell up! :D

SummerDream8
12-09-2009, 11:43
Мерси за `сички съвети начи вече се отказвам от големия.. даа :wink: мн си го хаrесвам ма вие ми пrояснихете съзнанието ! Меrси мнн !
Та.. кажете сега за дR...неска тоя `3тия` който нз даlи го хаrесвам... :? пак почна да ми обrъща внимание. #-o мисля си че вече прекалено мн му стана...от 1 клас сао 1 седмица така а др онака... :? ама нз после да не съжалявамм.. :( нзз
ПС:за уроците не са тревожете :lol: иам си мн добри оценки пък и тфа изообщо не ми влияе 8-) :P

aloveyou
12-09-2009, 13:08

Не, не, не, не .. !
Не, не, не..

Точно,кратко,ясно

Zarity
12-09-2009, 13:21
Бажке...що не ходиш да си учиш по...ъъ...български,че като те гледам как пишеш лошо ми става :-o
:D

SummerDream8
12-09-2009, 13:45
ми имам си шестици по бг.. ако незнаете езика на който се пише в чат.. :? :? аз няма да почна да говоря кат малумен-както в часа по бг.. Но добре,щом така желаете да бъде,ще бъде ! :)

SummerDream8
12-09-2009, 13:47

Не, не, не, не .. !
Не, не, не..

Точно,кратко,ясно

мда тва вече го изяснихме... :)

ImmortalForever
12-09-2009, 15:36
"аз няма да почна да говоря кат малумен-както в часа по бг.. "
Пикло.. пише се "като" и "малоумен" и щом часовете по литература и български език са за "малоумни", за какво ги посещаваш- или не ги посещаваш..И това за шестиците.. Те ти ги дават на килограмец..Недей се фука..Та.. явно си прекаелно заета си да мислиш за чичко ти.. опа, любовника ти.. Достатъчно ми беше да прочета , че си на 13.., но това мнение ме потресе..

SummerDream8
12-09-2009, 16:07
Еми аз си мисля,че темите са за това..да помагаме на хората,а не да се обиждаме и критикуваме.. и не съм казала,че часовете са малоумни или нещо от сорта..казах,че там се пише правилно и мисля,че поне у дома можем да пишем и говорим както си искаме..

BlueFace
12-09-2009, 16:08
grow the hell up! :D

It's not as easy as it sounds :( :(

Момиче осъзнай се и се научи да пишеш ;)

SummerDream8
12-09-2009, 16:12
Добре де, ама аз нещо не мога да ви разбера...тук не сме ли,за да си помагаме,а не критикуваме как пишем.. :? просто не мога... и казах,че не сме в час по БЕЛ,за да се стараем да пишем правилно всичко..вие по скайп не пишете ли.. на `чат` езика... не мога просто да ви разбера.. :( :?

SummerDream8
12-09-2009, 16:12
......

Zarity
12-09-2009, 16:13
Спри да пишеш,моля те,че се излагаш.
Искаш да ти помогнем ли?Ми я се вземи в ръце бе!15 години по-голям от нея,тя на 13,бе ти как го виждаш това бе?Да не си мислиш,че те харесва...освен ако е педофил в което се съмнявам,няма,ама няма никаква вероятност 28 годишен мъж да харесва 13 годишно момиче!
Като искаш толкова момче,хвани си поне някое на твоята възраст.И се концентрирай върху един.
Помогнах ли ти? :?

SummerDream8
12-09-2009, 16:14
Ама вие не разбрахте ли,че приключих с него... :? ами прочетете малко по-нагоре.. попитах за другия.. :?

Zarity
12-09-2009, 16:17
Разбираш ли че от единя ти пост не мога да разбера какво си написала и просто се отказах.
"Мерси за `сички съвети начи вече се отказвам от големия.. даа Wink мн си го хаrесвам ма вие ми пrояснихете съзнанието ! Меrси мнн !
Та.. кажете сега за дR...неска тоя `3тия` който нз даlи го хаrесвам... Confused пак почна да ми обrъща внимание. d'oh! мисля си че вече прекалено мн му стана...от 1 клас сао 1 седмица така а др онака... Confused ама нз после да не съжалявамм.. Sad нзз
ПС:за уроците не са тревожете Laughing иам си мн добри оценки пък и тфа изообщо не ми влияе Cool Razz"
А кажи ми кво пише тука

SummerDream8
12-09-2009, 16:19
Ооо добре добре ясно ми е добре ок !

SummerDream8
12-09-2009, 16:21
Ами искам само да благодаря на всички,които ми отговориха нормално и без критикувания по темата ... :) :) :) Благодаря ви много !! :)

BooBless
12-09-2009, 17:01
Събери ги тримката заедно с теб,че да ти посинят задника да видиш ск ой ти е най-хубаво :razz: :razz:

ахаха забавен си е лек ... :-x :? :? :? :? :? :? :smt078

BooBless
12-09-2009, 18:57
"аз няма да почна да говоря кат малумен-както в часа по бг.. "
Пикло.. пише се "като" и "малоумен" и щом часовете по литература и български език са за "малоумни", за какво ги посещаваш- или не ги посещаваш..И това за шестиците.. Те ти ги дават на килограмец..Недей се фука..Та.. явно си прекаелно заета си да мислиш за чичко ти.. опа, любовника ти.. Достатъчно ми беше да прочета , че си на 13.., но това мнение ме потресе..

ей потресената :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: изразходвай си някъде енергията че като гледам каква ярост някой ден човек ше убиеш :wink:
и да ти кажа 6-те не ги дават на ,,килограмец" :)

лица :lol: :lol: :lol: то зад комповете кой не са праи на битка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :?

lifelesscorpse
12-09-2009, 19:14
Лелееее...Наистина не знаех,че може да има и такива "девойки" ...Мани това,че си харесвала некъв с 15 години по-голям.Идеята е,че не знам изобщо как си си и помислила въобще,че нещо може да стане.И,подяволите,на 13 си!!!На всичкото отгоре си тотално заблудена!Мислиш се за нещо,а всъщност си едно нищо!!!И кво като имаш 6-ци по български език в училище?Тва не значи абсолютно нищо!В повечето училища едно 90% от даскалите не им пука изобщо за това,дали ще научиш нещо,няма ли...Оценките не са нищо,защото се пишат колкото да има.Ако разчиташ на цифричките в бележника...Като минеш и 12-ти клас съм 10000% сигурна,че дори няма да се усетиш как нищо не знаеш и просто се води,че си завършила 12-ти клас,а знаеш колкото...не знам и аз...
Сори,че се отплеснах,ама простоо... :? :x

slynchoo
12-09-2009, 20:06
Лелее,от ден на ден става по-зле и по-зле.
13 годишно лапе било харесвало 28 годишен..леле.
Аз и в друга тема бях писала,че аз на тая възраст си играх с кукли,апък гледай сега какво става...
Без коментрар.Мн зле мойто момиче,мн зле.

SummerDream8
12-10-2009, 12:14
Мда ясно.. явно просто сте тук само да критикувате..а всъщност не е това целта..нямам думи :? :?

SummerDream8
12-10-2009, 12:16
:( с единия нищо не може да се получи..
И също да кажа,че никога не съм си мислила,че нещо ще стане.. :? съвсем преиначавате.. :?

ToniStoraro
12-10-2009, 14:10
като заобичаш още 3 - ма пак пиши, тогава ще ти кажа.

soul1199
12-10-2009, 14:14
:shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz:

fenastz
12-10-2009, 14:28
Ами тъпа си КАТО ГЪ3, но не се обиждай :)

Nellynka
12-10-2009, 14:33
Аз на първия пост неможах да ти проследя логиката пък камоли на ония дето обесняваш че зарязваш дъртия :lol:

BigFakeSmile
12-10-2009, 14:36
С това "но чуйте:..." се сетих за Мико Миков (шоуто на Слави) :razz: :razz:
сега чуй ти..твърде малка си за онзи, голямата любов :lol:
а за другото май коментар нямам...

nezabelejimata
12-10-2009, 14:38
Значи няма да коментирам, това че той е на 28 а ти на 13... Поне си се отказала.
Ааа колкото до другия дори не разбрах кои е ( другото момче ) говори по ясно и питай конкретни неща, чеее нещо или аз съм руса или ти не можеш да се изразиш както трябва ( това не е обида, наредба или т.н.) :?

Tempest
12-10-2009, 14:39

харесваш или обичаш? Щото има разлика, не за друго... първия го забрави, щото той вече го е направил.. ии ти знаеш ли изобщо кво искаш... "харесвах го в 6ти клас.. после спрях, щото намерих някой, после пак го харесвах, щото нямаше кой друг.. после пак, тоя път в чужбина, не го харесвах, щото намерих някой и сега, защото не е достатъчно заплетено, го харесвам пак!" И очакваш да не ти е объркано.... и искаш ние да изберем вместо теб... мацка, сериозно, помисли си (ако можеш) и ще разбереш, че нито един не харесваш.. :?

ToniStoraro
12-10-2009, 15:39
сега си 7 клас. Казваш, че обичаш 3 - ма, като единият би могъл без малко да ти е баща, а в другия се влюбваш за не знам кой си пореден път. Спокойно, докато завършиш бройката ще е нараснала 2 пъти по следния ред - ще се влюбиш в мъж, с който ще имате малка разлика в годините - ще е само 5 пъти по - възрастен от теб (на 95), ще имаш още един, който просто си харесваш, един, който просто си чукаш, а този, за който казахме преди малко, в него ще се влюбиш за 27 - ми път.
Ех, не разбрахте, че когато обичаш, то това е чувство към един човек.

tralala19
12-10-2009, 15:58
Моля ви.. хелп ;( От скоро съм в нов клас и там има едно момче в което се влюбих от пръв поглед :oops: Всеки ден правя какво ли не за да ме забележи, но .. не се получава :smt102 Обаче от известно време когато се поотпуснах той започна да ме забелязва и започна да се държи много мило с мен но .. проблема е, че тъкмо късметът започна да ми се усмихва НОООО се появи ТЯ.. :x не знам може би той не е влюбен в нея, но постоянно се закачат смеят се гледат се и това със сигурност значи нещо!! Аз седя отстрани и гледам :shock: УЖАСНО Е!!!!! Наистина изпитвам много силни чувства към него и не знам как да подходя.. !?! Когато той ми каже нещо просто усещам как думите ми се изпаряват и нямам какво да кажа знам че ще го наречете срам, но не е!! Аз не съм срамежлива :) но.. просто дните минават и той става по-близък с нея а аз просто гледам от страни мъча се да се впиша но не се получава!!!!! Всеки път когато се прибера от у-ще се сещам за него и започвам да плача.. той е постоянно в мислите ми когато се сетя за него сърцето ми започва да бие СИЛНО МНОГО СИЛНО... имам нужда от него а той ме приема само като приятелка!

ToniStoraro
12-10-2009, 16:12
пусни си го това в нова тема.

stupid0boy
12-10-2009, 16:20
ТИиииИиии... Що не се удавиш в аквариума ти с рибки???

SummerDream8
12-10-2009, 16:20
кой от всички :D

fire_cat
12-10-2009, 16:25
Тая тема цепи мрака. :shock:
13 годишна... влюбена в... 28 годишен... :shock:
Мале, чувала съм много откачени неща, ама чак пък толкова...
Откажи се чедо, нямаш шанс! :?

SummerDream8
12-10-2009, 16:34
Знамм..отказала съм се..

terii
12-11-2009, 22:04
:razz: