Влез

View Full Version : Възможно ли е .. ?!

Hilary_
12-08-2009, 17:49
Възможно ли е да сте с някой дълго време (да кажем от 6 месеца+ ), той да ви обича, но въпреки това вие да не сте го заобичали за това време? Възможна ли е връзката ви да се крепи само на обичта на единия от двама ви? А ако вие сте на мястото на обичащия, а не получавате любов от половинката си бихте ли останали при него/нея? :-o

п.с. Причината да пусна темичката е една близка приятелка, която е в подобна ситуация ии исках да разбера вашето мнение..

revolver
12-08-2009, 17:58
Като твой приател отговарям -Ако само единия е обичащия,значи тази връзка няма бъдеще .Една щастлива връзка се крепи на любов и от двамата :-)

PurpleDream
12-08-2009, 18:00
не

infatuation
12-08-2009, 18:01
според мен приятелката ти няма какво да чака.. хората не се "заобичват" колкото и време да и се даде.. резултат няма да има.. любовта или я има и от двете страни в една връзка,или не съществува истинска връзка..

ivcheto0o
12-08-2009, 18:03
мисля 4е е възможно на много хора им е нужно пове4е време да заоби4ат някого,все пак това не озна4ава 4е няма никави 4уства,привързаност....
Такава връзка има смисъл ако се 4устват добре заедно и ако все пак има споделяне на някакви 4уства.

balu4ka
12-08-2009, 18:16
Ако е несподелена , то е невъзможна...

w0sh
12-08-2009, 18:24
доста сад.

Valento
12-08-2009, 18:32
Като твой приател отговарям -Ако само единия е обичащия,значи тази връзка няма бъдеще .Една щастлива връзка се крепи на любов и от двамата :-)
1 птичка , пролет не прави !

PsychologicalDisorder
12-08-2009, 18:47
Някои хора обичат да обичат, други да бъдат обичани
в момента обичам едно момиче, но тя не ме
Т'ва изобщо не ми пречЕ

flowerlina
12-08-2009, 18:48
От такива връзки смисъл няма. Веднъж направих грешката да тръгна с някои, в който не бях влюбена, като очаквах, че с времето ще стане, но не стана..

haritov
12-08-2009, 19:04
познаваш ме и знаеш какво ми се случи

golqmumnik
12-08-2009, 19:27
Първо дай определение какво е да обичаш и какво е да те обичат.Аз знам,че обичам мама,за мацките не съм се замислял майна. 8)

aciko
12-08-2009, 19:30
Връзка не на Любов,а на Секс е това

plmn
12-08-2009, 19:33
Възможно ли е да сте с някой дълго време (да кажем от 6 месеца+ ), той да ви обича, но въпреки това вие да не сте го заобичали за това време? Възможна ли е връзката ви да се крепи само на обичта на единия от двама ви? А ако вие сте на мястото на обичащия, а не получавате любов от половинката си бихте ли останали при него/нея? :-o

п.с. Причината да пусна темичката е една близка приятелка, която е в подобна ситуация ии исках да разбера вашето мнение..

да

LadyDi
12-08-2009, 19:34
Връзка не на Любов,а на Секс е това
Не можеш да си сигурен.
Човекът изпитва необходимост да бъде обичан. И понякога, когато не намираш в кого да се влюбиш, ако мога да се изразя така, си способен да си с някого, просто защото той те обича. Защото ти харесва да се чувстваш значим.
Така че на темата - да, мисля, че е възможно. Но мисля и че тази връзка ще завърши много неприятно, когато момичето се влюби.

Tempest
12-08-2009, 20:15

аз ако съм обичащия, ше си поговоря сериозно с момичето, ше се уточним.. не е длъжна да прави каквото не иска, аз не задължавам никого да е с мене..

aciko
12-08-2009, 20:16
Но мисля и че тази връзка ще завърши много неприятно, когато момичето се влюби.
Може ако връзката продължи още и момчето да се влюби,но тъй като не е проявило никакви чувства до сега е слабо вероятно,но не и невъзможно.

LadyDi
12-08-2009, 20:32
Може ако връзката продължи още и момчето да се влюби,но тъй като не е проявило никакви чувства до сега е слабо вероятно,но не и невъзможно.
Хм. Нещо не те разбрах.
Аз предположих, че във връзката момичето НЕ е влюбено. И когато срещне някой, в когото да се влюби, тогава ще има мнооого наранени :)

Linns
12-08-2009, 20:38
Обречена е ..

FromAutumToAshes
12-08-2009, 20:40
"He, who makes a beast out of himself, gets rid of the pain of being a man."

Sometimes i don't know why we'd rather live than die... We look up towards the sky for answers to our lives. :smt002 :-({|= Брао брао супер яката песен ! :grin:

umri
12-08-2009, 20:44

Бих, до едно време. Изискванията са много секс и да ми изпълнява желанията. Когато ми писне - черта.

aciko
12-08-2009, 20:53
Хм. Нещо не те разбрах.
Аз предположих, че във връзката момичето НЕ е влюбено. И когато срещне някой, в когото да се влюби, тогава ще има мнооого наранени :)
Ми не знам,аз от поста разбрах,че приятелката й е потърпевшва,и сега иска съвет от някой.Но няма значение,исках да кажа,че този който не е влюбен,с времето ако продължи връзката може и да се влюби.

LadyDi
12-08-2009, 20:55
Хм. Нещо не те разбрах.
Ми не знам,аз от поста разбрах,че приятелката й е потърпевшва,и сега иска съвет от някой.Но няма значение,исках да кажа,че този който не е влюбен,с времето ако продължи връзката може и да се влюби.
А аз исках да кажа, че може да се влюби в ДРУГ. И тогава става мазало.

aciko
12-08-2009, 20:58
Мхм тогава се получава много тънка ситуация,в която или въртиш и двамата/двете или единия остава тотално разочерован!

Sh@d0w
12-09-2009, 03:52
Възможно ли е да сте с някой дълго време (да кажем от 6 месеца+ ), той да ви обича, но въпреки това вие да не сте го заобичали за това време?

Възможно е.

Възможна ли е връзката ви да се крепи само на обичта на единия от двама ви?

Възможно е до едно време...после,как да кажа става някак трудно.Ако човек вижда че половинката му не отговаря на очакванията,не влага чувства във връзката,то просто няма смисъл,защото една връзка се гради от двама.

А ако вие сте на мястото на обичащия, а не получавате любов от половинката си бихте ли останали при него/нея? :-o

Не.

Hilary_
12-09-2009, 04:22
Такааам прочетох до тук мненията ви и мога да кажа на aciko i LadyDi, че сте на прав път .. ситуацията пр нея е точно такава, тя го обича, но той нея не .. това ме накара да пусна темата .. обяснявала съм й хиляди пъти, че такава връзка няма голямо бъдеще и, че може да намери човек до себе си, който да я обича истински и да я цени .. но тя си знае нейното .. както и да е аз няма да й се бъркам в живота .. но напоследък стана точно така както вие казахте .. намери си друг, но не се е влюбила все още .. после той направи някои доста груби грешки спрямо нея, тя си го върна с другото момче и сега казано иначе е с двама .. :? :?

Моето мнение е, че не може да се крепи връзката само от една страна .. трябва да си доста наивен, за да бъдеш при човек, който знаеш, че надали ще те заобича някога .. така само ти страдаш от изхода на ситуацията ..

п.с. тия дето се опитват да ми акат в темата ще съжаляват .. особено единия!!!! :x :x :?

mechtaq_za_teb
12-09-2009, 04:53
Бях така в началото с моя приятел. Към 6-7 месеца не усещах толкова силните чувства, а по-скоро симпатии и привързаност. Но с времето чувствата прерастнаха в любов...

Faces
12-09-2009, 06:13
Връзка от един човек не съществува това че пича е с приятелката ти без да я обича ми подсказва че му харесва да е обичан един вид си прави душевна чикия 8-)

Neopitom3na
12-09-2009, 09:58
не мисля

ToniStoraro
12-09-2009, 10:09
има два варианта, поне според мен, в които е възможно. Първият е връзката да е само секс. Тогава единият, макар да не обича своята половинка, седи с него само и само заради секса. Другият вариант е той или тя да чувства необходимост от тази връзка, тоест или да не иска да нарани другия, или просто да не бъде сам или още причини, но да чувства необходимост от тази връзка, макар че е без любов от негова/нейна страна. Друг вариант според мен няма, освен този, в който връзката не може да продължи.

valdesbg
12-09-2009, 10:19

Не е възможно, при нормални индивиди. Щом се е случило - субекта има проблеми.

Двамата нямат връзка. Само се залъгват, много жестоко.

Не. Връзката е между двама => инициативата трябва да я има и от двете страни.

Korrnyy
12-09-2009, 12:49
Дам... трябва и двамата да се обичат... Иначе нямат шанс да са дълго време заедно.

sunshinepp
12-09-2009, 17:45
моето мнение е че момичето няма правото да залъгва момчето..гадно е да си лъган.. особено от човека когото обичаш :(