View Full Version : Трябва ми рецепта за "Разлюбване"
gumatapora
12-08-2009, 18:33
Добър ден.. На 20 години съм и съм мн влюбен в приятелката си... Но тя несщо напоследак се даржи хладно и неоценява това което правя за нея... Неискам да съм с човек който не ме цени и не ме уважава.. Искам да НЕ я обичам но НЕмога... Кажете ми ако знаете как най-лесно може човек да се отарве от тъпата химична реакция наречена Любов !!!
Искам да спра чуствата си към тази жена... Дайте ми съвет моля ви!
flowerlina
12-08-2009, 18:42
1во време ти е вече да си разбрал, че такива рецепти няма. 2ро не мислиш ли, че може да има някаква причина тя да се държи хладно, която да не се отнася до теб/напр. да има проблеми с родителите, приятели или нещо от сорта/?
OMG! mn ste zle vsi4ki zaklevam se!! zakfo li mi trqbvashe da puskam tema vobshte... az vi pitam za savet kato 4ovek 4e imam problem.. vie mi se pravite tuka na mn umni... abe q Fuсk off !!!
Брат , кво се палиш .. погледни на 20 години си ... а питаш тук кадето 60 % от потребителите са не по-голями от 16 17 години ... помисли си малко какво трябва да направиш , откачай синджира и да пасе трева тая овцЪ ... жени колкото щеш !!!
Направи като мене ако едно момиче се държи хладно е време да станеш задник направи го и за 2-3 седмици ще стане като котенце
Нищо лично човек ама ти си на 20 и питаш за рецепта за разлюбване :shock: няма как да не те ебават :D Не си ли чувал проблемите правят от хлапето мъж така че се справяй сам щото чакаш ли на гърба на другите ще си останеш пишлегара който гледам че все още си ;)
MaLkaTa_LaDy
12-09-2009, 07:20
Направи като мене ако едно момиче се държи хладно е време да станеш задник направи го и за 2-3 седмици ще стане като котенце
Много грешно! На мен са ми го правили това и в последствие както той се правеше на задник, аз го направих на още по-голям. Така че няма универсална "рецепта". Ако е по-глупавичка и позволява да се държат зле с нея, ще стане, обаче ако не... Какво да ти кажа, става с много силна воля, а думата "лесно" не мога да я свържа с нищо относно любовта. Няма лесни неща тук. Става, не е невъзможно, ама трябва да си такъв инат, че повече да няма да къде и като кажеш нещо наистина да сложиш точка.
П.п. На 20 си, трябва да знаеш, че нито е лесно, нито има изпитан начин, по който винаги става.
aloveyou
12-09-2009, 08:08
Няма такава рецепта,както ти самия знаеш !!! 8)
soul1199
12-10-2009, 14:11
1во време ти е вече да си разбрал, че такива рецепти няма. 2ро не мислиш ли, че може да има някаква причина тя да се държи хладно, която да не се отнася до теб/напр. да има проблеми с родителите, приятели или нещо от сорта/?
има такава рецепта!
вика и се непукизъм и мацки (плюс алкохол, който пие). действа на 100%
Gerityyy08
12-11-2009, 20:11
Виш са едвали аз,, която съм на 14 мога да ти дам много адекватен съвет..Но според мен, щом толкова я сбичаш я попитай или разбери каква е причената да се държи така! НЕ де отказвай от нея така лесно.. :x :) :) :) :) :) :) :) :x