Влез

View Full Version : Проблем :(

NoLeafClover
12-09-2009, 08:27
Е моята история е такава...
преди 8 месеца се запознах с едно момиче, не и обръщах никакво внимание.... но преди 4 месеца се започнаха едни доста дълги разговори... видяхме се всичко ок.... но осъзнах че я харесвам... не ме разбирайте погрешно с доста момичета съм бил, тя разбра за чувствата ми но каза че мен не може да ме възприеме като нещо друго освен приятел, и сега вече 4 месеца по-късно, все още си пиша с нея говорим т.н... но чувствата не отминават..!? И сега съм в безисходица, досега не ми се е случвало подобно нещо... Излизах с други момичета през това време, но просто съвеста не ми дава да предприема нещо друго... Доста неща имаме общи, но и доста различия. Много грешки направих с нея, и аз незнам защо.... Е някой някакъв съвет :(

FantaMen
12-09-2009, 09:13
Ами виж сега пич...Понякога времето лекува но в други случай то просто те измъчва... колкото и да я харесваш просто трябва да се примириш някога нещата просто не стават... Отдели едно място за нея в сърцето си и можеш да останеш само със спомена за нея... Ако искаш опитай още веднъж нищо не ти пречи но първо премисли какво ще стане ако още е на същото мнение и дали ще можеш да го понесеш отново.. Надявам се да си ме разбрал. :)

nymphadora
12-09-2009, 10:01
абеее,ако е от твоя град [щот тва не го разбрах] бъди по настоятелен,но не нахален :D всмисъл опитай се първо да си и добър приятел,пък кой знае... :P

valdesbg
12-09-2009, 10:03
Ей го следващия.

Bixel
12-09-2009, 10:06
начупи й физиономията и я изнасили, така чувствата ще изчезнат :>

nezabelejimata
12-09-2009, 10:10
Еее стига де, пита момчето не го нападай все пак нали за това е Форума.
А колкото до твоя въпрос : пробвай пак (ама гледай да не си нахален ) и ако не се получи просто продължи. Ако неможеш да я забравиш както казаха по-горе отдели едно място в сърцето си за нея ( нека е някаде забутано ) и продъжи напред не се обвинявай и смозалъгвай че е заради теб не се е получило или нещо такова ( има и такива случей ).
Това е което мога да ти кажа незнам дали ще е от полза. :) :-)

BlueFace
12-09-2009, 10:13
Еми пич трябва да се примириш или както казаха по-нагоре да бъдеш по-настоятелен. Смисъл не да и повтаряш какво чувстваш ,а да и го покажеш ;) Когато почнеш да и го показваш с жестове може да събудиш чувствата у нея ;)

NoLeafClover
12-09-2009, 16:42
1.От един град сме...
2.Вече нямам какво повече да показвам, каквото съм могъл направил съм го.... :( Oпитвам се да я забравя но, някак не се получава :( Проблема е че аз не искам някое друго момиче е точно това :(

BlueFace
12-09-2009, 16:44
1.От един град сме...
2.Вече нямам какво повече да показвам, каквото съм могъл направил съм го.... :( Относно това опитвам се да я забравя но, някак не се получава :(

Отишъл ли си лице в лице да я попиташ дали те харесва и дали иска да сте нещо повече от приятели?? И да и кажеш ,че много я харесваш .

slynchoo
12-09-2009, 16:55
Еми нищо не можеш да направиш..щом не те харесва :? .Опитай се малко да спреш да пишеш с нея..може би така ще я забравиш.

NoLeafClover
12-09-2009, 16:55
1.От един град сме...
2.Вече нямам какво повече да показвам, каквото съм могъл направил съм го.... :( Относно това опитвам се да я забравя но, някак не се получава :(

Отишъл ли си лице в лице да я попиташ дали те харесва и дали иска да сте нещо повече от приятели?? И да и кажеш ,че много я харесваш .

Да... но, отговора бе че мен не може да ме възприеме като нещо повече от приятел.... а тоз отговор направо ме заби в земята.. : (

NoLeafClover
12-09-2009, 16:58
Пък и не искам да и се меся точно сега защото си има връзка а в крайна сметка за мен приятелството е по-важно...

BooBless
12-09-2009, 17:21
Щом приятелството е по-важно го запази ... :) ако някой ден приключи със сегашната и връзка и още я харесваш опитай се пак .. но не веднага след като са скъсали де [-X изчакай .. може пък да почувства нещо .. емии късмет :)

valdesbg
12-09-2009, 17:28
Ем приеми че си лузър и не те иска за гадже. Спри да се правиш на п*тка и си стъпи на краката. Никой не обича лигльовците, момичетата още по малко.

А да и ако не си противоречиш в коментарите ще е добре.

kombarka
12-09-2009, 17:54
Ти си нейната приятелка :lol:

lipsvashh_mi
12-09-2009, 18:53
има няколко варианта
1 тя те има само за приятел още от началото,затова и не иска нещо повече
2-харесвала те е ,но й е писнало да те чака да се престрашиш-пак отиваш към катогорията просто приятел
3-мацката има железни нерви,наистина те харесва и чака най-накрая да спреш да се държиш като пъзльо и да покажеш ,че си здравомислещо,пораснало същество..
ако извадиш късмет и е 3тия случай-стига си мислил,а действай