Влез

View Full Version : Приятелство или любов?

sunny22
12-09-2009, 13:53
Здравейте,нва съм тук,но имам проблемче :oops: Та има едно момче,с което ходя на немскси,в едно дакскало сме и даже стаите ни са една до друга...познаваме се от 2 години...Седим заедно по немски в алианса,ходим си заедно,но в даскало нито се поздравяваме,нито нищо...той е с една година по-голям от мен.Незнам обаче дали иска да си останем само приятели или нещо повече... :smt083 Аз много го харесвам,но ...Ами ако може съвет как да постъпя...да си останем приятели или да му кажа,че ги харесвам с риск да изгубя приятелството ни?

LadyDi
12-09-2009, 13:55
В какво се изразява вашето "приятелство", освен че седите заедно на алианса и се прибирате заедно?

sunny22
12-09-2009, 14:02
Еми...говорим си по скайп,там си проказваме,много пъти ми е услужвал (не с моливче или с химикалка,а с по-важни неща...) Заради него съм правила много жертви и тн...Ми не мога да опиша нашето приятелство ,но има такова...сигурна съм !Не се изразих правилно в първия си пост :smt083

DevilWish
12-09-2009, 14:18
Ъъъъм толкова добри приятели сте, че не се поздравявате? :shock: Лелеееееееее чиста любов :-o

aloveyou
12-09-2009, 14:25
Ти сама реши какво искаш..Или да си останете приятели - или вземаш риска и му казваш,че го харесваш.. 8)

А щом сте добри приятели - защо не се поздравявате ? Само това не разбрах!![/b]

sunny22
12-09-2009, 14:30
Еми в даскало ...До преди година все си казвахме здрасри,но от тази...незнам защо...Ако се видим случайно да,но в даскало не...От части искам да рискувам,но ...

ManiaSpiritY
12-09-2009, 15:52
Намекни му по някакъв начин за чувствата си и проследи начина му на реагиране.Ако не е добър ,не прави втори опит :)

ivcheto0o
12-09-2009, 15:57
6том не та поздравява в даскало сама може6 си направи6 изводите...пък и нито сте приятели нито не6то за него си само съу4ени4ка

BlueFace
12-09-2009, 16:04
Действай няма какво да губиш ;)

Zarity
12-09-2009, 16:19
Аз бих рискувала...
Давай жено,ти си мъж :D

SummerDream8
12-09-2009, 16:31
И аз си мисля,че трябва да рискуваш... все пак може пък нещо да се получи.. :) \:D/ ама не му казвай напrаво ами почакай като `намекнеш` да видиш rеакция и тн... :)

FromAutumToAshes
12-09-2009, 16:34
Бла бла бла.. търсиш отговора на грешното място. Той се крие вътре в теб ! Само това ще ти кажа.

slynchoo
12-09-2009, 16:57
Ми кажи му,че го харесваш.
Апък и наистина няма какво да губиш..като гледам не сте кой знае какви приятели.

kombarka
12-09-2009, 17:42
Егати приятелството брато :lol:

sunshinepp
12-09-2009, 17:42
ни 1то , ни другото! :?

infatuation
12-09-2009, 19:59
Аз бих рискувала...
Давай жено,ти си мъж :D

с мустачки и солидна брада.... :-D

не си заслужава.. той те няма за нищо повече от момичето до което седи и те поздравява от време на врееме.. от учтивост ; )

sunny22
12-10-2009, 10:58
Не ме разбирате...приятели сме си, просто в училище всеки води свой живот...Той си общува с хора от неговият клас,аз с хора от моят клас...Пишем си по скайп често...Просто незнам какво да правя... :(

golqmumnik
12-10-2009, 11:11
Не ме разбирате...приятели сме си, просто в училище всеки води свой живот...Той си общува с хора от неговият клас,аз с хора от моят клас...Пишем си по скайп често...Просто незнам какво да правя... :(
присади си мозък,явно тоя не бачка,майна 8)

sunny22
12-10-2009, 11:33
Мерси на всички ,които помогнаха,а на друготе искам да кажа,че не ми се пише надълго,защо го смятам за фр... Не е само това,че си ходим заедно и тези,които изброих...Познавам го добре! :)

sunny22
12-11-2009, 10:35
Ми днеска една фр ще му пише в скайп ще му каже,че аз го хар. пък ще видим :oops:

iveetyy
12-11-2009, 11:16
Ми днеска една фр ще му пише в скайп ще му каже,че аз го хар. пък ще видим :oops:

Първо - тъпо е да караш приятелка да му казва .. ти си го харесваш , що пък да не му кажеш .. няя те изяде ..
и Второ - тъпо е по скайп .. тоя ви/ни развали всичките братче ..
уста нямаш ли .. според мен най-добре ще е ти да му кажеш и то лично .. тъкмо ще видиш както трябва реакцията .. пък да става квото ще ..

Riva
12-11-2009, 11:20
Хаха френка по скайп.I SENSE 13-YEAR OLDS IN HEEEREEE

skateprinces19
12-11-2009, 13:58
Мен ако питаш това не е кой знае какво приятелство, по-скоро само познанство :) По-добре не прави нито едно от двете докато не си сигурна има ли те въобще за приятелка или за нещо друго :)

HubavataElena
12-12-2009, 12:21
Аз мисля, че това, че не се поздравявате, не означава, че не те харесва, още по-малко пък, че не сте приятели. Започнеш ли ти да му казваш "здрасти", и той ще ти казва "здрасти"! Хубаво е, че си пишете в скайп и ходите заедно на немски, ама не е достатъчно. Мисля, че трябва да направиш нещо, за да почнете да си общувате и в даскало, щото скайп е скапана работа... И каквото и да правиш, недей да караш приятелките си да му казват, че го харесваш!!! Твоят човек откъде може да знае, че не го бъзикат?! Успех и много ти здраве!

ef4etyYy
12-12-2009, 12:28
Аз бих рискувала...
Давай жено,ти си мъж :D + 8-) :booooomb:
въпрос: що ТИ не го поздравяваш в даскалото като сте, без уста ли си :shock: викаш здрасти и си продължаваш по коридора, кфо толкова?! :?

HateGod
12-12-2009, 12:32
кажи му за чувствата си и каквото стане :)

Gigi1302
12-12-2009, 15:56
Абстрахирам се от това за поздравяването и т.н. Смятам, че при добро желание приятелството ви би могло да не пострада. В началото ще ви е малко неудобно, но не виждам никакви спънки за по нататък.

xXxYannyxXx
12-12-2009, 20:17
според мен трябва да му кажеш.... рискувай... нищо не губиш.. ако ти е толкова добър приятел дори и да му кажеш той няма да промени мнението си за теб :P :)

sunny22
12-18-2009, 13:31
Понеже има постове от рода нито едното нито другото ще е опитам да се изразя по-добре :oops:
Значи харесвам си едно момче.Той е с една година по-голям от мен.Познаваме се оот 2 години и сме си приятели.Споменавам,че освен в даскало се виждаме и когато двамата ходим на курсове по немски.До тук би трябвало да ви е станало ясно,че сме си добри приятели.Обаче от началото на тази година аз искам да сме нещо повече от приятели,но никога не сме сами...или като се връщаме заедно има още от компанията,а в училище няма как всеки си живее своя живот... :? Всички ми казват дръпни го настрани и му кажа просто "Харесвам те!" ама не е толкова просто... :? Не знам...Държи се мило с мен...По скайп смятам,че е супер тъпо...Питали са ни дали сме нещо повече от приятели,но винаги сме отговааряли ,че сме си само приятели...Ня мам си на идея какво да правя ](*,)

kombarka
12-18-2009, 15:48
Понеже има постове от рода нито едното нито другото ще е опитам да се изразя по-добре :oops:
Значи харесвам си едно момче.Той е с една година по-голям от мен.Познаваме се оот 2 години и сме си приятели.Споменавам,че освен в даскало се виждаме и когато двамата ходим на курсове по немски.До тук би трябвало да ви е станало ясно,че сме си добри приятели.Обаче от началото на тази година аз искам да сме нещо повече от приятели,но никога не сме сами...или като се връщаме заедно има още от компанията,а в училище няма как всеки си живее своя живот... :? Всички ми казват дръпни го настрани и му кажа просто "Харесвам те!" ама не е толкова просто... :? Не знам...Държи се мило с мен...По скайп смятам,че е супер тъпо...Питали са ни дали сме нещо повече от приятели,но винаги сме отговааряли ,че сме си само приятели...Ня мам си на идея какво да правя ](*,)

Кажи му по скайп че искаш да го питаш нещо ама не става в чата защото е важно... :-o

sunny22
12-18-2009, 15:57
Ми незнам..ще се видим чак другата година...Той заминава на почивка и дотогава незнам дали ще се реша :( в даскало няма да стане 100% или след това,защото той е с компания както и аз и ще ни скъсат от базици после :oops:

sunny22
12-18-2009, 16:09
А не той е на скайп ако не се реша в близкия половин час...Май ще му го напиша просто така...ХАресвам те и толкоз пък да става каквто става ](*,)

valdesbg
12-18-2009, 16:26
Ако му го изтресеш просто така вероятността да каже "ок" или нещо от сорта е много голяма. И после пак ще има сълзливатема.

Ама нищо де - човек се учи от грешките. Било то свои или чужди :)

kombarka
12-18-2009, 19:54
А не той е на скайп ако не се реша в близкия половин час...Май ще му го напиша просто така...ХАресвам те и толкоз пък да става каквто става ](*,)

Ами... недей по скайп. В никакъв случай! Тоя тъп чат ще ви преeбе живота бе хора :? Щом искаш пробвай с смс.. пак е по-добре....

sunny22
12-22-2009, 13:15
Разбрах,че ни остава около месец и после ще се подминаваме като непознати...След месец той се отписва от алианса и няма да можем да си говорим на връшане...ще се поздравяваме и толкоз в даскалото... :? Днес моят и неговият клас се бихме в снега и беше супер яко,но само си поприказвахме за няколко минути...незнам вече,харесва ли и той.След ваканцията ще му кажа,но до тогава... :(

sunny22
12-29-2009, 13:26
Вчера ми написах СМС ,в който му казах,че го хар,но до днес нищо...гледам в импулса ми е разглеждал профила(попринцип не го прави)Супер объркана съм..няма как да се видим... :? :?

awerw
12-29-2009, 15:54
Кажи му 4е го харесва6 мом4етата не са като моми4етата ако и кажат и тя не го харесва веднага да се цупят :D

sunny22
12-30-2009, 08:08
Кажи му 4е го харесва6 мом4етата не са като моми4етата ако и кажат и тя не го харесва веднага да се цупят :DМи казах му и нищо... :(

soul1199
12-30-2009, 08:46
Намекни му по някакъв начин за чувствата си и проследи начина му на реагиране.Ако не е добър ,не прави втори опит :)

sh3_1s_7h3_0n3
12-30-2009, 10:05
Винаги, винаги, винаги съм предпочитала приятелството пред 'обвързването'. (:
От гледна точка на времетраеност на 'връзката', приятелството е по-дълготрайно и може да съществува дори когато се появи някоя странична Любов.

Hayles
12-30-2009, 10:49
ПРИЯТЕЛСТВО!Момчета идват и си отиват а приятелките остават завинаги !!

sunny22
01-08-2010, 15:07
късно... е видяхме се днес...като обичайно си казахме просто здрасти и нито дума след това...повтарям си,че не си заслужава,но мн. го харесвам... Иначе вчера се засякохме,но бях с едни момчета от моят клас и нз какво си е помослил... :? А и днеска ме снимаха с един френд как сме заедно,защото нещо му показвах и айде сложиха няколко сърчица и цялото даскало я има снимката,а е все ме набеждават,че си го харесвам ,а сме просто фр... :? Супер объркано стана...Вече нз какво да правя... :(

iceMiss
01-08-2010, 15:14
Леле, не се поздравявате, пък сте били приятели! :shock: Нямам думи.

ThedramaQueen
01-08-2010, 15:22
Здравейте,нва съм тук,но имам проблемче :oops: Та има едно момче,с което ходя на немскси,в едно дакскало сме и даже стаите ни са една до друга...познаваме се от 2 години...Седим заедно по немски в алианса,ходим си заедно,но в даскало нито се поздравяваме,нито нищо...той е с една година по-голям от мен.Незнам обаче дали иска да си останем само приятели или нещо повече... :smt083 Аз много го харесвам,но ...Ами ако може съвет как да постъпя...да си останем приятели или да му кажа,че ги харесвам с риск да изгубя приятелството ни?

Не си казвате здрасти и ти искаш да му кажеш, че го харесваш?
Не го прави :)

Мисля, че трябва да започнеш да го поздравяваш - споко, няма да те подмине. 2 години не са малко.

На колко сте?

sunny22
01-08-2010, 15:34

Не си казвате здрасти и ти искаш да му кажеш, че го харесваш?
Не го прави :)

Мисля, че трябва да започнеш да го поздравяваш - споко, няма да те подмине. 2 години не са малко.

На колко сте?Късно.... :? така или иначе още месец и няма да се виждаме освен в даскал където така или иначе се правим на непознати... :?

gabencetyyy
01-08-2010, 20:28
emii macko slu6ai kvo napravi tva koeto ti kazva surceto no po dobre mu kaji istinata dorim i da zagubi6 priqtelstvoto vi no pone 6te znae istinata