Влез

View Full Version : Влюбен в момиче и следователно проблем

Krissso
12-09-2009, 18:02
Здравейте!
Искам да чуя мнението и съветите ви за моя така да се каже "проблем".
От известно време много съм луднал по едно момиче.Тя е от моя клас,но освен здрасти и евентуално чао и от време на време скайп чат друго няма между нас.Нистина много много я харесвам,че дори може да се каже че съм влюбен.Проблема е там че в класа има едно друго момче,с което винаги е заедно.Ходят където и да е заедно,винаги са един до друг.Не съм ги виждал да се целуват,прегръщат и т.н. но си мисля, че може да са нещо повече от добри приятели.
Мисля най-накрая да я поканя на нещо като разходка(тя не е много по кафетата и такива работи) и там да се опознаем по добре и да видя какво ще стане.Но ми е много кофти,защото ако примерно са гаджета с другото момче не знам какво ще каже тя и ... общо взето ми е доста странно и не знам какво да правя :( Та ви питам какво бихте направили вие на мое място.

1.Да и кажа какво чувствам и каквото стане стане ..
а)по телефона
б)по скайп
в)направо на живо
2.Да я поканя на среща
3.Да се поинтересувам първо дали са гаджета с момчето

Стана малко като тест ама ... :D :D

Предварително благодаря за отговорите и мненията ви :)

ivcheto0o
12-09-2009, 18:06
поинтересуваи се първо дали са гаджета с момчето и после ре6и какво 6те прави6.Покания я някаде ,а ако ре6и6 да и каже6 директно определено го направи наживо...

sunshinepp
12-09-2009, 18:15
всичко, което си изброил само че в обратен рез разбери дали са гаджета излезте на разходка ако не са и после след време опитай да се сближиш с нея и след известно време и кажи, че те кефи :) :-)

dakata123
12-09-2009, 18:16
Първо разпитай приятелите на момичето и момчето, вярвам че имате общи приятели е те ще ти кажат. Щом ще и казваш нека е наживо, по скайп може да реши, че я базикаш. Покани я някаде и готово.

infatuation
12-09-2009, 19:40
всичко, което си изброил само че в обратен рез разбери дали са гаджета излезте на разходка ако не са и после след време опитай да се сближиш с нея и след известно време и кажи, че те кефи :) :-)

PurpleDream
12-09-2009, 21:51
пиши по- кратко бе, майна

PsychologicalDisorder
12-09-2009, 22:11
ауаааа... кой ми смущава ромската почивка? ой, скинар ли си ти, уа :shock:

t0d1t0
12-09-2009, 22:57
http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/c060.gif - точно като за теб е.

ivanstef
12-10-2009, 05:39
Странни съвети.. дори и да си има приятел очевидно той не е нещо особено... защо не се пробвай. В крайна сметка какво губиш... и вниавай да не си много директен на първия път, че понякога се плашат и започват да бягат..

Madeyed
12-10-2009, 05:41
поинтересуваи се първо дали са гаджета с момчето и после ре6и какво 6те прави6.Покания я някаде ,а ако ре6и6 да и каже6 директно определено го направи наживо...
+1

MaLkaTa_LaDy
12-10-2009, 06:32
От колко време сте в един клас? o.0 Винаги го казвам, и сега ще го кажа, че ако тя до сега не те е приела като нещо повече от приятел, си е изградила образ за теб, при който ти и тя не можете да бъдете нищо повече от приятели. Трябва много да се промениш и пак мнго трудно ще ппромениш начина, по който тя те приема. Това ако сте от повече време в един клас.

А иначе аз смятам, че не трябва да ти пука има ли си приятел, или си няма. Защото както хората се събират, така и се разделят. Аз съм си доста егоист и това да разделя някаква двойка не ми пречи, също така и трябва да се целиш нависоко, за да стигнеш нависоко. Ако се целиш ниско, няма да получиш нищо. Та мисълта ми е такава, че трябва да я поканиш директно да излезете. Но трябва така да го завоалираш, че да не изглежда като среща. Имай предвид, че сега идва Коледа, Нова Година. С класа ти би трябвало да ходите някъде за Коледа, възползвай се от ситуацията и поговорете без онзи другия. За Нова Година пък можеш да я попиташ дали има планове и ако няма, а ти да си у някой познат и на двамата, да я поканиш. Или пък тя ако ще ходи на някой купон, може и тя да те покани. Един бог знае... Но гледай да изглежда неангажиращо. Иии сега се сещам за нещо друго - след училище може да я питаш дали ще се прибира, защото на теб не ти се прибира и така да излезете 3-4 души заедно. Абе трябва да си ми схванал мисълта.

П.п. Трябва да отвикна да се обяснявам... :shock:

Krissso
12-10-2009, 08:09
Хора,мерси много.
Разбрах какво имате предвид и ще предприема нещо тези дни.
Ще пиша какво е станало.

П.С. Нямате си на представа какъв е класа ... мама та си е еб... Това да се съберем за Нова година е табу ... :-D

MaLkaTa_LaDy
12-10-2009, 08:28
Между другото на колко си?

Krissso
12-10-2009, 10:45
Между другото на колко си?

16

ritobis
12-10-2009, 11:32
От колко време сте в един клас? o.0 Винаги го казвам, и сега ще го кажа, че ако тя до сега не те е приела като нещо повече от приятел, си е изградила образ за теб, при който ти и тя не можете да бъдете нищо повече от приятели. Трябва много да се промениш и пак мнго трудно ще ппромениш начина, по който тя те приема. Това ако сте от повече време в един клас.

А иначе аз смятам, че не трябва да ти пука има ли си приятел, или си няма. Защото както хората се събират, така и се разделят. Аз съм си доста егоист и това да разделя някаква двойка не ми пречи, също така и трябва да се целиш нависоко, за да стигнеш нависоко. Ако се целиш ниско, няма да получиш нищо. Та мисълта ми е такава, че трябва да я поканиш директно да излезете. Но трябва така да го завоалираш, че да не изглежда като среща. Имай предвид, че сега идва Коледа, Нова Година. С класа ти би трябвало да ходите някъде за Коледа, възползвай се от ситуацията и поговорете без онзи другия. За Нова Година пък можеш да я попиташ дали има планове и ако няма, а ти да си у някой познат и на двамата, да я поканиш. Или пък тя ако ще ходи на някой купон, може и тя да те покани. Един бог знае... Но гледай да изглежда неангажиращо. Иии сега се сещам за нещо друго - след училище може да я питаш дали ще се прибира, защото на теб не ти се прибира и така да излезете 3-4 души заедно. Абе трябва да си ми схванал мисълта.

П.п. Трябва да отвикна да се обяснявам... :shock:Тва дето ти го казва е 100% вярно.Осовено първите редове.Ако не действаш 1 макс 2 седмици от как сте се запознали, губиш.Много.Аз на направих тази грешка.Сега аз сж.А ако сте се запознали в началото на тази година вече си изгърмял.Вече е много късно. :( :( :) :)

DesireToFire
12-10-2009, 11:42
Не съм съгласна с горните 2 мнения. Щом е на 16 значи са в 1 клас от 1, 2 години. И какво от това? Хората се променят много за толкова време, особено на тази възраст. На мен ми отне 4-5 години за да открия че някои хора от класа ми всъщност са свестни (само за приятелство говоря! и то по скоро за човек с които можеш просто да общуваш 8-) ) Много хора преди съм смятала за такива, каквито не са. Едни от най-добрите ми приятели ги открих на първата, втората година, така че има шанс до 12 клас, до бала, стига девойката да не е с отрицателно мнение за него, защото това трудно се пренабрегва

Krissso
12-10-2009, 16:03
От 2 години сме в 1 клас,много е ,но какво да се прави .. :)

Никой от класа не е с негативно мнение за мен,винаги се стремя да правя добро впечатление.Надявам се да се получат нещата.Много скоро ще разбера :)

VaneskataV
12-10-2009, 16:23
грешка е да питаш техните фр щот ще те издадат, просто е така я заговори питай дали ходят и ако каже we кажи и \" ами в такаф случеи ще излезнеш ли с мен някои пат\" и така и преди тфа пиши и по-често по скъпе повече говори с нея ;)

assd
12-10-2009, 16:34
кво че се интересуваш, направо го хвърляй в некой кладенец.
най-лесно кълват на сватби и погребения. ако не те кефи, накарай ги да се оженят и тогава бодни сестра и или някоя шаферка да не си капо 8-)

balu4ka
12-10-2009, 16:46
Ами ,пробвай да поразбереш дали наистина има нещо повече от приятелство между тях,защото е доста кофти ако стане така ,че си признаеш нали ,че си падаш по нея ,най-малкото и момчето (приятеля и) е от твоя клас,да не стане така да те гледа накриво след време.
А ,ако е свободна започни да я заговаряш в училище ,после скайп и накрая действай.

Успех :)

Krissso
12-13-2009, 10:45
Хораа направо съм разбит :(
Вчера й се обадих и я попитах да излезем, тя каза че ще ми е обади днес да ми каже дали ще може.Така и не ми се обади,аз й звъннах,но не ми вдигна..
Да разбирам ли,че нямам шанс ? Как мислите

П.С. Не вярвах,че да ме отхвърлят ще боли толкова много ...

revolver
12-13-2009, 10:53
Хораа направо съм разбит :(
Вчера й се обадих и я попитах да излезем, тя каза че ще ми е обади днес да ми каже дали ще може.Така и не ми се обади,аз й звъннах,но не ми вдигна..
Да разбирам ли,че нямам шанс ? Как мислите

П.С. Не вярвах,че да ме отхвърлят ще боли толкова много ...

Живота продължава ! :lol: :lol: :lol:
Да не ти пука,момичета много ,пък и нали знаеш че женската психика е загатка за науката,така че нищо не се знае :)

Gigi1302
12-13-2009, 19:13
Емии, ако си е потурчила телефона някъде?... Според мен още има шанс, а това, че ти е от класа не го виждам като проблем. Успех!!

ouat
12-13-2009, 23:48
..Може и да ти се обади :) И ако се получи нещо ще е супер яко :) А сега се замисли като скъсате как ще я гледаш 1 2 години ? кооофти е наистина повярвай аз знам :D Така е по-добре,дръж се и гледай напред,ако знаеш още колко пъти така ще се получава :D

Linns
12-14-2009, 05:14
Живота продължава..
Ако я интересуваш ще те потърси ..

Krissso
12-17-2009, 17:49
Някой може ли да ми каже как да я забравя??? Всяка вечер я сънувам,заспивам и се събуждам с мисълта за нея...говорих с нея, просто не може да сме заедно... Какво да правя?
Ще кажете давай с алкохол,не мога не е там работата
Дайте съвет какво да правя нямате си на представа колко ми е тежко и трудно.Направо не мога да спра да мисля за нея и за миг ,мисля и мечтая когато спя,когато съм на компютъра,когато ям,когато се къпя,когато съм на вън с приятели съм толкова умислен и тъжен,че вече и те се чудят какво да ме правят .Нормално ли е това аз ли съм ненормален не знам.Толкова отчаян не съм бил никога в живота си.

Винаги съм бил толкова твърд и непокист и от нищо не ми е пукало и не съм вярвал,че момиче може толкова да ме плени.

Сълзи не са ми потичали от бебе,а в последно време това е често срещано явление.

Не знам защо написах всичко това,може би с цел ако може да потърся утеха или съвет какво да правя , не знам не знам ..... :(

shokoladovakaramelka
12-17-2009, 18:39
първо разпитай за момчето след тва я покани да излезнете и когато мислиш че си готов и кажи там квото мислиш най-добре на живо или по Чичо ти скайп... :)

DesireToFire
12-17-2009, 18:39
Пич, много си хлътнал .. Тя защо ти е казала че няма да се получи? Ако е защото вмомента харесва някой друг, това все някога ще отмине. На всекиго се случва, спокойно. Опитай се да се разсееш. Спри да живееш в съзнанието си. Гледай филми, слушай музика. Намери си хоби. Постави си цел, примерно да си повишиш успеха 8-) Сядаш и се захващаш да учиш здравата. Приятелите ти очевидно виждат в какво положение си, предложи им да излязете някъде, нама да ти откажат. Ще срещнеш друга, въпреки че в момента си мислиш че не е възможно. Просто когато си влюбен спираш да виждаш недостатъците на дадения човек и за теб той е перфектен. Поне така казват :Д. Но спокс, ще мине време, може и тя да размисли :Д. Като ти се плаче, нареви се веднъж, излей си мъката, ако трябва викай, чупи, крещи, каквото ти дойде на ум. Може да седнеш и да пишеш мислите си в момента на лист. Просто всичко каквото си мислиш го записваш. До 2-3 страници ме успокоява и вече не ми е толкова кофти. Само после не ги чети че стават пъни глупости. Също така лично на мен музиката ми помага във всичко. Кажи какво слушаш, мога д апрепоръчам. Сигурна съм, че всичките простотии които изписах не са нищо ново и не е нещо за което всеки няма да се сети, но истината е че само времето ще ти помогне да я забравиш.

monii
12-17-2009, 18:49
Ами .. първо трабва да започнеш да говориш с нея не само здравей здрасти , да станете приятели...тогаво можеш да я поканиш да излезете и така .. колкотодо оня дето е с нея .. няма значение дали са заедно или не ако я харесваш по-добре и кажи , дори да те отхвърли по - добре е да знае,а и знаеш ли може и тя тайно да те харесва !!! :-D

Krissso
12-17-2009, 19:02
Desire ревах,гледах филми,слушах музика,търсих си занимание.Така и не се получава,не ми излиза от главата и за миг
Имам голяма надежда, по Коледа стават чудеса,но факта,че не ми отговаря в скайпа примерно ми убива тази надежда.Преди сме чатили по толкова много и ми е било толкова приятно чувствал съм се на 8-мото небе само от интересните и сладки думи които приказва.
Сякаш уплесках всичко и всички планове ми се объркаха.

StAniTu
12-17-2009, 19:18
3.Да се поинтересувам първо дали са гаджета с момчето
(направи го)
1.Да и кажа какво чувствам и каквото стане стане ..
(ако го направиш момичето може да се изплаши)
и недей и казва по скайп за чуствата ти направи го на живо

DesireToFire
12-18-2009, 16:28
^^ Вече го е направил, четете по-пресните мнения.