View Full Version : Ауеее вие винаги ли прайте свирки
balon4eeeee
12-10-2009, 00:09
като ше прайте секс бе Тва задълже програма ли е уе :lol: :shock: :lol: :shock:
BePoHuKa
12-10-2009, 01:31
Мхм :)
А уеееееееееееееееееее винаги путката ли даваш уееееееееееееееееееееееее ееееее,що не даваш дупето уееееееееееееееееееееееее ееееее
dakata123
12-10-2009, 06:20
:lol: :lol: НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ УЕЕЕ :lol: :lol:
aloveyou
12-10-2009, 08:23
hoooodyhoooooo
12-10-2009, 09:25
не ги разбирам направо такива :D :D :D
golqmumnik
12-10-2009, 09:34
ДA тI gO tУра weeeeee 8)
FromAutumToAshes
12-10-2009, 10:00
Я повтори, че не разбрах нещо :-o
balon4eeeee
12-10-2009, 10:00
aa ве вииии в тоз форум никога ли не отговаряте на зададенея ви въпрос сериозно вееееее
FromAutumToAshes
12-10-2009, 10:01
Ми ако напишеш въпроса си четливо и разбираемо, може и да ти отговори някой ;)
hoooodyhoooooo
12-10-2009, 10:28
aa ве вииии в тоз форум никога ли не отговаряте на зададенея ви въпрос сериозно вееееее
трите имена и координати на селото...
BlueMushroom
12-10-2009, 10:58
Не си интересна.
balon4eeeee
12-10-2009, 11:10
питам вА когато ше прайте секс задължително ли карате моми4етата да ви правят свирки бееее кво не разбирате
SugarFan
12-10-2009, 11:16
Че не пишеш грамотно.
anichka12345678
12-10-2009, 11:17
като ше прайте секс бе Тва задълже програма ли е уе :lol: :shock: :lol: :shock:
аз несмятам ,че трябва да има нещо задължително като програма при секса ,а както ни е кеф и както ни харесва
Biskfitka
12-10-2009, 12:32
Ааа отговорете на момичето бе 8-)
Амиии аз да...пък и нямам нищо против 8-)
Аз не съм давал да ми духат, не че не искам! Не искам да ми лапа оная работа момиче което харесвам! Става ако е с некоя от парти това онова за 1 вечер иначе не искам!
Не винаги,когато реша,че трябва и го искам с желание ДА
иначе никой не ме е карал насила.
sladka_celuvka
12-10-2009, 13:13
моля селяните на село :lol: :lol: :lol: и бахти и тъпия въпрос... всеки каквото поиска прави.... :x
сякаш само, когато съм по пила :D
fUcK_LoF
12-10-2009, 14:42
"Уе" , "Ве" , "Ва" ... Абе ти от кое село си... те от селата са по-грамотни... :( или си някоя от онези "Барби Гърл" :D :D
hahavteen
12-10-2009, 15:10
Мда много сте интересни като се правите на умни да знаете :?
Аз винаги правя защото приятеля ми не свършва по време на секс и предпочитам да го довърша така отколкото с ръка а и знам че му е по-хубаво. На мен също ми харесва така че...
А и понякога го правя и без да правим секс просто ей така защото имам желание... :-o
:lol: :lol: :lol:
hoooodyhoooooo
12-10-2009, 15:47
Аз винаги правя защото приятеля ми не свършва по време на секс и предпочитам да го довърша така отколкото с ръка а и знам че му е по-хубаво. На мен също ми харесва така че...
А и понякога го правя и без да правим секс просто ей така защото имам желание... :-o
знаеш как, знаеееш :D :P
BlueFace
12-10-2009, 15:59
Няма да обиждам хората от село ,а ще те нарека идиот!!!! :?
много ясно! секс без свирки е като шкембе чорба без чесън, шопска салата без сирене и толумба без сироп!
dandan97
12-10-2009, 16:39
много ясно! секс без свирки е като шкембе чорба без чесън, шопска салата без сирене и толумба без сироп!
Ти май си падаш повече по хапването,от колкото по секса... :?
Bellatrix
12-10-2009, 17:43
Мда. Без свирки и лизане в началото тва секс ли е!? 8-)
golqmumnik
12-10-2009, 18:07
Ми да,аз като типичен чорбар и тракторист тъпча чушката направо в боба 8)
isthislove
12-10-2009, 18:33
Трябвало ли е,задължително ли е ... или си перверзен/а или неси правиш това което ти харесва.. аз лично,искам да пробвам от всичко :oops: :D :D
Biskfitka
12-10-2009, 19:38
Мда. Без свирки и лизане в началото тва секс ли е!? 8-)Най-точното мнение! ;д
Ама защо свирките ги приемате за нещо перверзно...според мен си е нормално :-o
BePoHuKa
12-10-2009, 19:44
Мда. Без свирки и лизане в началото тва секс ли е!? 8-)Най-точното мнение! ;д
Ама защо свирките ги приемате за нещо перверзно...според мен си е нормално :-o :grin: True true 8-)
isthislove
12-10-2009, 19:46
Еми точно,аз него приемам като перверзно,явно някои хора са просто.... по по как да се изразя :D (да го направя ли,какво да правя,да,не) аве важно е какво искате виееееееееееееееее.............. ...
Да, стига да съм с такава с пенис. Те много обичат това.
isthislove
12-10-2009, 20:04
Да, стига да съм с такава с пенис. Те много обичат това.
Нещо немога да ти разбера смисъла :D
Wildchildd
12-10-2009, 20:07
+1111111111111111111111111111111111111111111111111 11
:mrgreen:
+1 8-) 8) :)
FromAutumToAshes
12-10-2009, 22:50
Аз не съм давал да ми духат, не че не искам! Не искам да ми лапа оная работа момиче което харесвам! Става ако е с некоя от парти това онова за 1 вечер иначе не искам!
Шо бе ? Не го миеш, че не искаш да и причиниш такова гадно нещо ли :lol: :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz:
hoooodyhoooooo
12-11-2009, 09:02
бахахахаххаа закуска, обяд и вечеря а :D :D :D
mechtaq_za_teb
12-11-2009, 09:36
Не... Както дойде по принцип.
много ясно!
аз ям всеки ден по минимум 2 пъти, когато имам време и по 3, а секс ми се е случвало да не правя и по 6 месеца, така че яденето преди всичко! 8-)
Свирки досега ми е правила само една ама вече не искам че ако рече да се целувами все едно си лапам х*я :-& :-& :-& :-& :-&
ThedramaQueen
12-11-2009, 12:21
Свирки досега ми е правила само една ама вече не искам че ако рече да се целувами все едно си лапам х*я :-& :-& :-& :-& :-&
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: е тва е...
hoooodyhoooooo
12-11-2009, 15:13
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: е тва е...
Бе то да ти кажа, ако мъжете можеха да си лапат, сигурно щяха :D :D :D
Нали знаеш в крайна сметка защо кучетата си ближат ташаците? - Щото могат :lol: :lol: :lol:
chereshkaa
12-11-2009, 15:24
:lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol:
ЗАДЪЛЖИТЕЛНОИ ако няма да правиш се откажи от секса уе - мн мн зле :lol:
hoooodyhoooooo
12-11-2009, 16:45
Пхахаха бе както иска момичето, ама по-добре да посмуква, и за двамата кеф (квото и да си говорим) . Както има една песен на Райна и Константин - "Всичко започва и свършва с минееет..." :D :D :D
като ше прайте секс бе Тва задълже програма ли е уе :lol: :shock: :lol: :shock: :razz: :razz: :razz:
chocolatee
12-11-2009, 16:47
УЕЕЕ :lol:
много си интересна, УЕЕ
majestic001
12-11-2009, 19:52
Или аз съм много умен или вие много тъпи. Знам, че не е първото. Човека си зададе въпроса много ясно ма беше кеф да го заядете за тва Уе. Пълни дебили. Иначе по темата - както дойде ;)
:razz: :razz:
Пхахаха бе както иска момичето, ама по-добре да посмуква, и за двамата кеф (квото и да си говорим) . Както има една песен на Райна и Константин - "Всичко започва и свършва с минееет..." :D :D :D
СЕРИОЗНООО?! :shock: :shock: :razz: :razz:
HouseMusicBoy
12-11-2009, 20:35
абе не че нещо ама не ти ли е кофти .. се пак правиш секс с приятеля си и той не свършва ..толкова ли не го възбуждаш :( :(
СЕРИОЗНООО?! :shock: :shock: :razz: :razz:
Естествено, че не. Песента е "Всичко започва и свършва с теееб" 8)
По темата уеее : Мии, честно да ти кажа, аз свиркиии не съм правилаа и никоййй не ме е кааараалл, тъй чеее не е задъъължителноо...
П.П. Уеееее 8)
да защото той обича да го правя
seduction1mplex
12-11-2009, 22:00
Ако ми се правят-правя,ако не-не правя :shock:
Нали трябва смазка уе http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/aiw/cool.gif
laila_94
12-26-2009, 21:57
еми да ти кажа мразя чесън,сиренето мога да го пропусна,толумбичка с много сироп не харесвам
=> секс без свирка 8) 8)
Нали трябва смазка уе http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/aiw/cool.gif
! ;p
:shock: :shock: :shock: Е шкембе без чесън наистина не може. А относно свирките: рядко се сдържам ... да не направя на приятеля ми преди секс :-D
по търси много са такива темите. Вече Почва да ми писва от такива като теб. Ако ти е за първи път и си на не повече от 10. То тогава ако обичаш дръпни ръчната. Тя се намера между двете седалки (краката ти). сорри ама не си оргинална никак даже. И като за начало се научи да пишеш правилно.
И да преди секс ми харесва да духам. Стига момчето да иска да пробва обецата ми.
Rebirthing
12-26-2009, 23:07
Въпрос на избор, има мъже които се възбуждат от най-малкото и са готови вече :grin:
Въпрос на избор, има мъже които се възбуждат от най-малкото и са готови вече :grin:
И какво? Ти свирка правиш само ако трябва да го дигаш ли? Не е ли по яко като е станал твърд като камък и да го хванеш и да го поемеш?
zadaljitelno karam priqtelkata da mi pravi svirki predi da pravim sex ... koga ne mi napravi si reja venite i davam na edin marmot da zaviva kryvta v staniol za da e po fun ... sled koeto se sybujdam i osyznavam 4e krakata mi sa vyv kontakta a zadnika mi e zasmukal 4er6afa i osyznavam kolko hora 6te mi pro4etat mnenieto i cunkam mimetata mnogo pyti :-) :-)
Rebirthing
12-26-2009, 23:24
И какво? Ти свирка правиш само ако трябва да го дигаш ли? Не е ли по яко като е станал твърд като камък и да го хванеш и да го поемеш?
Ахахаха :lol: ставал си е твърд като камък и без да съм правила "свирка", капиш?!
zadaljitelno karam priqtelkata da mi pravi svirki predi da pravim sex ... koga ne mi napravi si reja venite i davam na edin marmot da zaviva kryvta v staniol za da e po fun ... sled koeto se sybujdam i osyznavam 4e krakata mi sa vyv kontakta a zadnika mi e zasmukal 4er6afa i osyznavam kolko hora 6te mi pro4etat mnenieto i cunkam mimetata mnogo pyti :-) :-)
Ахахаха :lol: ставал си е твърд като камък и без да съм правила "свирка", капиш?!
Капиш. да, ама ти малко не схвана. Нека обясня:
1 вариант: не му става веднага - праиш свирка, дигаш положението, ама е по тъпо.
2 вариант: от най-малкото нещо му става:
1 подвариант: готови сте за секс и се мятате
2 подвариант: готови сте за секс ама ти мн му се кефиш на оная работа и решаваш да му врътнеш една.
Доколкото разбирам от изказванията ти мързи те да духаш не те кефи толкова и ако можеш да пропуснеш си thumbs up. Това, което се опитах да обясня, беше, че и без свирка може да е твърд като камък, ама най-яко е тогава да го налапаш - голям и твърд! 8)
BePoHuKa
12-27-2009, 02:03
^^
И аз си ги правя и за моя кеф.. проблема е, че понякога като стане много твърд затруднява операцията 8-)
Да устата ти сякаш става по-малка нали :D :D :D
BePoHuKa
12-27-2009, 02:32
Мхм. :? И устните ми изтръпват :D
На мен пък ми се пълни много устата със слюнка и се давя. Ама като го гледам как няма да се пълни :D Веднъж пък ми се схвана врата
BePoHuKa
12-27-2009, 02:55
На мен пък ми се пълни много устата със слюнка и се давя. Ама като го гледам как няма да се пълни :D Веднъж пък ми се схвана вратаАбе не е лесна наща.. к'вото и да си говорим :D Ама от любов какво ли не правим.. :oops:
NeverTheSame
12-27-2009, 12:01
Ммм неее.Свирката е като няма време за секс :D
hugcheto
12-27-2009, 21:57
Ха да бе нали ако някои ме кара при секи секс да му вартя свирки .. ще съм го зарязала одавнаа :D Тва се праи само ако момичето има желание !!!!!
therichbitch
12-28-2009, 15:54
GirlfromHell
12-28-2009, 15:56
Аз си правя ,харесва ми :oops:
hahavteen
12-28-2009, 16:23
абе не че нещо ама не ти ли е кофти .. се пак правиш секс с приятеля си и той не свършва ..толкова ли не го възбуждаш :( :(
Хмм кофти е естествено, но вината не в мен. Страда от аноргазмия което е на психическа основа. Има желание за секс, възбужда се, но просто по време на секса не усеща нищо и не свършва. И при останалите му партньорки е било така че и по-зле даже. Преди мене не беше свършвал никога по време на секс а с мен се случи 2 пъти и вече всеки път усеща все повече. Важното е, че се обичаме и и двамата сме доволно от сексуалния си живот, пък другото ще се нормализира с времето :)
4ети в подписа на aloveyou там пи6е си4ко :-o :D
+1
не е задалжително както дойде но в повечето случаи не минава без .. :D
TodorDel4ev
12-28-2009, 19:52
ei ti avtorut s tez tvoite ,,veee'' i ,,yeee'' si mnogo zleee :)
KandidatZaSlava
12-28-2009, 23:24
чуй чуй чуй чуй малко ся ... не е задължителна част, това не прави секса секс то заа простото ни разгонено население е нормално :P ама чуй ся... слушаш ли ме ? чуй чуй чуй чуй чуй чуй малко ся 8-) но ако ше ставаш семи-курва даваааааааай рипай и всеки път и всеки ден ако щеЖЖЖ
KandidatZaSlava
12-29-2009, 09:40
ти x 2 ;)
Нещо искаш да ми кажеш,че не разбрах ?!
чуй чуй чуй чуй малко ся ... не е задължителна част, това не прави секса секс то заа простото ни разгонено население е нормално :P ама чуй ся... слушаш ли ме ? чуй чуй чуй чуй чуй чуй малко ся 8-) но ако ше ставаш семи-к***а даваааааааай рипай и всеки път и всеки ден ако щеЖЖЖ
Найш ко найш ко? Чуй,чуй чуй,слушай ма бре! Чуй,чуй,Найш ко?Найш ко? Млъкни! :D
KandidatZaSlava
12-30-2009, 09:52
Да ? Ако обръщението ти беше към мен горния пост, бих искал да го чуя наживо и след това ти да зададеш своя въпрос :shock:
да много обичам да правя даже преди го мислех за някво глусно,ноо напоследък много се запалих по свирките 8-) 8-)
ifilinnchica
01-27-2010, 14:25
ауе що не вземеш да се научиш да пишеш уе!!
Dimana99
01-27-2010, 14:26
Почти винаги :)
Skrewdriver88
01-27-2010, 14:48
Винаги тръбва да се олигави пениса
бахти курвенската тема :booooomb:
VampirePrincess93
01-27-2010, 16:16
питам вА когато ше прайте секс задължително ли карате моми4етата да ви правят свирки бееее кво не разбирате
сериозно научи се да пишеш
playboyche
01-27-2010, 18:59
значи при мен е закон викам или почвай да лапаш бастуна или ш има бой ти си тъп бе :x
Assshley
01-27-2010, 19:05