- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ауеее вие винаги ли прайте свирки
като ше прайте секс бе Тва задълже програма ли е уе![]()
![]()
![]()
![]()
който търси - намира . ^^
Мхм![]()
А уеееееееееееееееееее винаги путката ли даваш уееееееееееееееееееееееее ееееее,що не даваш дупето уееееееееееееееееееееееее ееееее
Станислава
![]()
НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ УЕЕЕ
![]()
![]()
Първоначално написано от dakata123
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
не ги разбирам направо такива![]()
![]()
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
ДA тI gO tУра weeeeee![]()
Я повтори, че не разбрах нещо![]()
aa ве вииии в тоз форум никога ли не отговаряте на зададенея ви въпрос сериозно вееееее
Ми ако напишеш въпроса си четливо и разбираемо, може и да ти отговори някой![]()
трите имена и координати на селото...Първоначално написано от balon4eeeee
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Не си интересна.
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
питам вА когато ше прайте секс задължително ли карате моми4етата да ви правят свирки бееее кво не разбирате
Че не пишеш грамотно.
аз несмятам ,че трябва да има нещо задължително като програма при секса ,а както ни е кеф и както ни харесваПървоначално написано от balon4eeeee
Ааа отговорете на момичето бе![]()
Амиии аз да...пък и нямам нищо против![]()
Аз не съм давал да ми духат, не че не искам! Не искам да ми лапа оная работа момиче което харесвам! Става ако е с некоя от парти това онова за 1 вечер иначе не искам!
Не винаги,когато реша,че трябва и го искам с желание ДА
иначе никой не ме е карал насила.
Мда много сте интересни като се правите на умни да знаете![]()
Аз винаги правя защото приятеля ми не свършва по време на секс и предпочитам да го довърша така отколкото с ръка а и знам че му е по-хубаво. На мен също ми харесва така че...
А и понякога го правя и без да правим секс просто ей така защото имам желание...![]()
Първоначално написано от dakata123
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3