Влез

View Full Version : Украсявате ли си/шиете ли си дрехи?

Gwendoline
12-10-2009, 20:04
Здравейте

наскоро се запознах с едно момиче, което си шие повечето дрехи, беше с едни развлечени панталони, които си беше ушила и съответно украсила с разни цветни букви и имаше някаква картинка, но не можах да разбера какво е :D та стана ми интересно... по този начин бих спестила бая пари, освен това няма да съм длъжна да купувам китайските или турските боклучки по магазините, а ще мога да си декорирам дрехите по свой начин... мисля, че даже ще е интересно да пробвам.. знам как да се оправя с машината и мога да шия на ръка, но в ютюб учудващо нямаше много материали, както и в нета не успях да намеря много снимки, само няколко...

та конкретният ми въпрос е: някой от вас шие ли си дрехите? Бихте ли ми дали идеи как мога да си ги украся (че не ми идва нещо на акъла, много ми е "ново" в тоя занаят ;д ) и ако имате снимки, бихте ли постнали...

:)

slynchoo
12-10-2009, 20:15
много бих искала,ама хич не ме бива 8-)

suunnseT
12-10-2009, 20:32

иии аззз :o

Luscious_Heart
12-10-2009, 22:42
Не. Нито ме бива, нито си падам по по-шарени неща, цветни кръпки и т.н.

billytalent
12-10-2009, 23:03

;-) Аз също,но не мога сама...много от дрехите са ми по поръчка шити,защото не намирам това което ми харесва

heiress
12-10-2009, 23:22
Aз не се занимавам изобщо... Както си купя една дреха, така си я нося..

digitalgirl93
12-11-2009, 05:57
Готино е, да. Все още не съм пробвала на мои дрехи, защото не съм сигурна дали ще успея да получа желания резултат. Затова шия дрехи на куклите на сестра ми и така се упражнявам. Доста е забавно!! :-D

Neopitom3na
12-11-2009, 09:49
мне.

angel4eto100
12-11-2009, 11:24
Готино е, да. Все още не съм пробвала на мои дрехи, защото не съм сигурна дали ще успея да получа желания резултат. Затова шия дрехи на куклите на сестра ми и така се упражнявам. Доста е забавно!! :-D

хЕХ И АЗ обаче аз бях по малката сестра им и ших тогава дрехи.Обаче вече не ми се занимава :)

mynichka
12-11-2009, 11:44
Имам много ушити дрешки (баба ми е голям разбирач на машините, само идеи и споделям и тя започва) преправяни дънки и блузи и какво ли не! 8-) 8-)

HexGirl
12-11-2009, 12:29
ами да
преправям си дрехите не ме е страх дари ще се прецакат ,
обичам безопасните игли , обичам много накъсани нацепени дрехи от прозрачни материи и си ги правя сама :) пришивам си щампи и тн

silwinka
12-11-2009, 12:55
Не ме бива в тва.. макар че ми е харесвало да практикувам ,но..

Gwendoline
12-11-2009, 13:42
ами да
преправям си дрехите не ме е страх дари ще се прецакат ,
обичам безопасните игли , обичам много накъсани нацепени дрехи от прозрачни материи и си ги правя сама :) пришивам си щампи и тн

може ли да постнеш снимка/снимки?
аз се рових в нас за щампи някакви днес, сещам се че имах, но не можах да ги намеря, може да опитам сама да си направя буквите от името и да ги зашия за някои дънки :D

dennsy
12-11-2009, 13:53
Това да си пишеш името на дънките според мен е меко казано тъпо и детско...а като цяло идеята е добра ;)

Gwendoline
12-11-2009, 13:55
Е, ква е разликата дали ще си купя дънки от магазина, на които пише Dolce&Gabanna или ще си напиша нещо друго, било и името ми.
Важното е на мен да ми харесва все пак ;д