- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Украсявате ли си/шиете ли си дрехи?
Здравейте
наскоро се запознах с едно момиче, което си шие повечето дрехи, беше с едни развлечени панталони, които си беше ушила и съответно украсила с разни цветни букви и имаше някаква картинка, но не можах да разбера какво ета стана ми интересно... по този начин бих спестила бая пари, освен това няма да съм длъжна да купувам китайските или турските боклучки по магазините, а ще мога да си декорирам дрехите по свой начин... мисля, че даже ще е интересно да пробвам.. знам как да се оправя с машината и мога да шия на ръка, но в ютюб учудващо нямаше много материали, както и в нета не успях да намеря много снимки, само няколко...
та конкретният ми въпрос е: някой от вас шие ли си дрехите? Бихте ли ми дали идеи как мога да си ги украся (че не ми идва нещо на акъла, много ми е "ново" в тоя занаят ;д ) и ако имате снимки, бихте ли постнали...
![]()
много бих искала,ама хич не ме бива![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
иии азззПървоначално написано от slynchoo
![]()
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
Не. Нито ме бива, нито си падам по по-шарени неща, цветни кръпки и т.н.
Първоначално написано от slynchoo
Аз също,но не мога сама...много от дрехите са ми по поръчка шити,защото не намирам това което ми харесва
Готино е, да. Все още не съм пробвала на мои дрехи, защото не съм сигурна дали ще успея да получа желания резултат. Затова шия дрехи на куклите на сестра ми и така се упражнявам. Доста е забавно!!![]()
мне.
Просто аз
хЕХ И АЗ обаче аз бях по малката сестра им и ших тогава дрехи.Обаче вече не ми се занимаваПървоначално написано от digitalgirl93
![]()
Имам много ушити дрешки (баба ми е голям разбирач на машините, само идеи и споделям и тя започва) преправяни дънки и блузи и какво ли не!![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ами да
преправям си дрехите не ме е страх дари ще се прецакат ,
обичам безопасните игли , обичам много накъсани нацепени дрехи от прозрачни материи и си ги правя самапришивам си щампи и тн
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Не ме бива в тва.. макар че ми е харесвало да практикувам ,но..
може ли да постнеш снимка/снимки?Първоначално написано от HexGirl
аз се рових в нас за щампи някакви днес, сещам се че имах, но не можах да ги намеря, може да опитам сама да си направя буквите от името и да ги зашия за някои дънки![]()
Това да си пишеш името на дънките според мен е меко казано тъпо и детско...а като цяло идеята е добра![]()
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
Е, ква е разликата дали ще си купя дънки от магазина, на които пише Dolce&Gabanna или ще си напиша нещо друго, било и името ми.
Важното е на мен да ми харесва все пак ;д