.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Украсявате ли си/шиете ли си дрехи?

Здравейте

наскоро се запознах с едно момиче, което си шие повечето дрехи, беше с едни развлечени панталони, които си беше ушила и съответно украсила с разни цветни букви и имаше някаква картинка, но не можах да разбера какво е та стана ми интересно... по този начин бих спестила бая пари, освен това няма да съм длъжна да купувам китайските или турските боклучки по магазините, а ще мога да си декорирам дрехите по свой начин... мисля, че даже ще е интересно да пробвам.. знам как да се оправя с машината и мога да шия на ръка, но в ютюб учудващо нямаше много материали, както и в нета не успях да намеря много снимки, само няколко...

та конкретният ми въпрос е: някой от вас шие ли си дрехите? Бихте ли ми дали идеи как мога да си ги украся (че не ми идва нещо на акъла, много ми е "ново" в тоя занаят ;д ) и ако имате снимки, бихте ли постнали...

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    много бих искала,ама хич не ме бива
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    иии аззз
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Не. Нито ме бива, нито си падам по по-шарени неща, цветни кръпки и т.н.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    Аз също,но не мога сама...много от дрехите са ми по поръчка шити,защото не намирам това което ми харесва

Aз не се занимавам изобщо... Както си купя една дреха, така си я нося..

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Готино е, да. Все още не съм пробвала на мои дрехи, защото не съм сигурна дали ще успея да получа желания резултат. Затова шия дрехи на куклите на сестра ми и така се упражнявам. Доста е забавно!!

Град
    [На Метри От Земята]
    мне.
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от digitalgirl93
    Готино е, да. Все още не съм пробвала на мои дрехи, защото не съм сигурна дали ще успея да получа желания резултат. Затова шия дрехи на куклите на сестра ми и така се упражнявам. Доста е забавно!!
    хЕХ И АЗ обаче аз бях по малката сестра им и ших тогава дрехи.Обаче вече не ми се занимава

Мега фен Аватара на mynichka
    Имам много ушити дрешки (баба ми е голям разбирач на машините, само идеи и споделям и тя започва) преправяни дънки и блузи и какво ли не!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    ами да
    преправям си дрехите не ме е страх дари ще се прецакат ,
    обичам безопасните игли , обичам много накъсани нацепени дрехи от прозрачни материи и си ги правя сама пришивам си щампи и тн
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Не ме бива в тва.. макар че ми е харесвало да практикувам ,но..

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    ами да
    преправям си дрехите не ме е страх дари ще се прецакат ,
    обичам безопасните игли , обичам много накъсани нацепени дрехи от прозрачни материи и си ги правя сама пришивам си щампи и тн
    може ли да постнеш снимка/снимки?
    аз се рових в нас за щампи някакви днес, сещам се че имах, но не можах да ги намеря, може да опитам сама да си направя буквите от името и да ги зашия за някои дънки

Това да си пишеш името на дънките според мен е меко казано тъпо и детско...а като цяло идеята е добра
    Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..

Е, ква е разликата дали ще си купя дънки от магазина, на които пише Dolce&Gabanna или ще си напиша нещо друго, било и името ми.
    Важното е на мен да ми харесва все пак ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си