Влез

View Full Version : Обичам ли го?!

miss_survivor
12-11-2009, 09:24
Здравейте!
Преди 3 години срещнах момче от друг град,тотално разилчн от връстниците си. В началото си писахме в скайпи още тогва имах усещането, че ще имам история с този човек. Видяхме се след време, излязохме няколко пъти. На един купон той ме целуна, което за мен беше знак, че има нещо към мен. Но после разбрах (той ми каза), че обича друго момиче....тръгнаха и се наложи да го забравя...той се държеше отвратително в скайп...ходих в негоия град но не се видяхме защото бяхме прекъснали всякакъв вид комуникация....той ме беше махнал от скайп. Преди две седмици той ми писа...държеше се адски мило както никога...попитах го защо е реил отново дам пише...и той отговори че е искал да ми благодари за някои неща които бях направила за него..Каза че ме е харесвал но не е виждал смисъл да имаме връзк защото се били от различни градове...снощи г поптах какво става с приятелката му (очаквах да са скъсали защото по начина по който ми писа това личеше) но тойказа че са заедно и че с всеки изминал ден ч обича все повечеи повече....останах втрещена...той иска да се видим за да поговорим да ми се извини и т.н. и го поитах какво иска от мен..отговора му беше че му било адски яко да си пише с мен... и аз му казах 4е не е хубава идея да се виждаме за да не ревнува приятелката му...и той ме попита "ама ти ислиш 4е нещо може да стане помежду ни ли?"объркана съм какво има към мен ....не обясних мн добре...ако някой иска да пише на лично.... Съвети някакви?!

LadyDi
12-11-2009, 09:27
Нямам представа какво точно иска от теб, но определено не е същото, което ти искаш от него.

mechtaq_za_teb
12-11-2009, 09:27
Играе си с чувствата ти. Има си приятелка, което според мен само говори за себе си. Може би има някакви симпатии към теб, но до там. И сигурно иска да се видите, за да ти подгрее чувствата, за да знае, че си му сигурна и ако реши нещо ще си съгласна. От друга страна му вдигаш самочувствието.

miss_survivor
12-11-2009, 09:32
Вероятно е така, защото както бях решила този път да не издавам 4е не съм го забравила....той ме предразположи и аз отново си излях 4увствата...

alex4o
12-11-2009, 09:41
аЗ също не знам какво иска от теб,но със сигурност си играе с теб и се забавлява. Не му показвай чувствата си,защото след като знае какво чувстваш и искаш той ще продължи..Покажи му малко безразличие,това е моят съвет :) Пък и миличка не влагай кой знае какви надежди да се получи нещо поради простата причина,че сте от различни градове,а аз определено вярвам в това: "Очи,които не се виждат се забравят!" :) Успех!

PsychologicalDisorder
12-11-2009, 09:47
аЗ

хах 8-)

fire_cat
12-11-2009, 11:13
Със сигурност не е безразличен към теб... Той просто очаква ти да действаш, защото явно той няма смелост.

aloveyou
12-11-2009, 11:50
И аз също не знам какво иска от теб..Но не е същото - каквото ти искаш..Просто се забавлява и играе с чувствата ти..Не се занимавай с него + това сте от различни градове..А аз лично не вярвам на любов от разстояние..Както каза alex4o : "Невиждани очите се забравят"..!!!
Намери си някое момче от твоя град + това да те обича "истински" и ти него :)

krisito9212
12-11-2009, 11:51
Изпитва чувство за вина или иска да провери дали още го харесваш,за да подхрани самочувствието си.В единия случай ти се подиграва,в другия иска да ти се извини и в двата не изпитва нищо към теб и нямате шанс заедно,още по-малко че си има приятелка,която обича.
Извод:Не се занимавай с него

Sunshineeee
12-11-2009, 13:06
Според мен си играе с чувствата ти.

ManiaSpiritY
12-11-2009, 14:37
Опитай да го забравиш- той самия не знае какво иска ,така че и ти не очаквай кой знае какво :]

Kukumqvka
12-11-2009, 15:51
А може би иска да си има резерва? :-D

chocolatee
12-11-2009, 16:15
най-вероятно си играе
постарай се да го забравиш.. не мисля, че нещата по между ви.. ще потръгнат, щом той самия не знае какво иска

LoveRetroMusic
12-11-2009, 16:17
деа'знам какво чувстваш ти. :smt012

PurpleDream
12-11-2009, 18:03
а де! обичаш ли го?
не го обичаш!

umri
12-11-2009, 18:23
Здравейте!
Преди 3 години срещнах момче от друг град,тотално разилчн от връстниците си. В началото си писахме в скайпи още тогва имах усещането, че ще имам история с този човек. Видяхме се след време, излязохме няколко пъти. На един купон той ме целуна, което за мен беше знак, че има нещо към мен. Но после разбрах (той ми каза), че обича друго момиче....тръгнаха и се наложи да го забравя...той се държеше отвратително в скайп...ходих в негоия град но не се видяхме защото бяхме прекъснали всякакъв вид комуникация....той ме беше махнал от скайп. Преди две седмици той ми писа...държеше се адски мило както никога...попитах го защо е реил отново дам пише...и той отговори че е искал да ми благодари за някои неща които бях направила за него..Каза че ме е харесвал но не е виждал смисъл да имаме връзк защото се били от различни градове...снощи г поптах какво става с приятелката му (очаквах да са скъсали защото по начина по който ми писа това личеше) но тойказа че са заедно и че с всеки изминал ден ч обича все повечеи повече....останах втрещена...той иска да се видим за да поговорим да ми се извини и т.н. и го поитах какво иска от мен..отговора му беше че му било адски яко да си пише с мен... и аз му казах 4е не е хубава идея да се виждаме за да не ревнува приятелката му...и той ме попита "ама ти ислиш 4е нещо може да стане помежду ни ли?"объркана съм какво има към мен ....не обясних мн добре...ако някой иска да пише на лично.... Съвети някакви?!
Най-добре го блокни. Гаври се. Да не е единственият на света?

ToniStoraro
12-11-2009, 18:52
не мога да ти кажа дали го обичаш, това ти си го знаеш.

ManiaSpiritY
12-11-2009, 19:11
А може би иска да си има резерва? :-D
Дам ,и това е напълно възможно .

aniie
12-11-2009, 21:05
Според мен или се гаври или иска да сте просто приятели ;]